Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Akciófigyelő: minit is vehetsz a szinglik napján
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- 1 mm-es kávákkal könnyű nagyot alkotni
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
aero.
veterán
A 3.0.1-es ZPlayert ajánlom mindenkinek ( WP7 stílusú zenelejátszó ), elég szépen kiadja a basszust a gyári fülessel is, sokkal jobb, mint a gyári lejátszó, meg többet is tud.
-
Winchester95
őstag
-
fatal`
titán
válasz Winchester95 #1053 üzenetére
Gyári lejátszóval a problémám az EQ és a hangerőszabályzóval való számléptetés hiánya.
-
aero.
veterán
ja, en is probaltam a regit es tenyleg szar volt, ez mar jobb. Mondjuk vannak meg hulyesegei. Azt kene meg megoldani, hogy ez legyen az alapertelmezett. Ekezetet meg ez se tudja.
szerk.: walkman appot mindig ki kell loni, mert rainditja párhuzamosan a zenet (fules gombjaval)
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz Winchester95 #1057 üzenetére
Szerinted felesleges, szerintem meg rohadt kényelmetlen állandóan, előszedni meg a képernyőt buzerálni.
EQból meg csak előre beállított profilok vannak.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz Winchester95 #1059 üzenetére
Persze, a fos gyári fülesnél ott van.
Csak én még a régi HPM-70et használom jack hosszabbítóval, mikrofon nélkül, mert 20x jobban szól.
-
Dzsolo
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz Winchester95 #1063 üzenetére
Nem tudom van e átalakító, nem néztem utána csak vettem egy 500 forintos jack hosszabbítót, úgysem beszélek agybadugós headsettel egy percet sem, mert ahhoz nem szeretem. Viszont zenére sokkal jobb.
W995i passzolom, W880i-m volt.
-
Tomi0703
addikt
válasz Winchester95 #1063 üzenetére
Én most rendeltem egy MH-610-es fülest. 2600 pénzbe került.
-
Tomi0703
addikt
Az gáz, hogy két rendelés visszaigazolás e-mailt küldtek? Remélem egy jön csak.
-
Winchester95
őstag
Érdekes dolog történt.Kivettem az aksit majd vissza.Turbo simet használok.
Kártyát nem vettem ki csak az aksit.Vissza tettem már nem volt hálózat.Megpróbáltam utána kivenni majd vissza a sim kártyát turbo simmel együtt.Tmobilnál nincs hálózat.Nem engedi rácsatlakoztatni.
Csak nem tiltották le?
Vagy a simkártyát?
Eddig semmi baja nem volt.Így karácsonyra kellett igazán ez a hiba.......... -
Winchester95
őstag
válasz Winchester95 #1068 üzenetére
Azt írja ha rá akarok kapcsolódni a tmobil hálózatához hogy sim nem tud kapcsolódni.
-
mrlujoak
veterán
válasz Winchester95 #1069 üzenetére
...első, hogy kipróbálod akkor honos SIM-mel.
Ha tiltják a telefont, akkor azzal sem megy.
Ha azzal megy, akkor a TurboSIM-ed rosszalkodik.Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
{Zodiac}
senior tag
Van valami ötlet mitől indul újra kb 1,5-2 óránként ez a csodatelefon?
Már kipróbáltam másik sd kártyával, legyalultam mindent a belső memóriából (azaz gyári visszaállítást csináltam). Semmilyen alkalmazást nem tettem rá pluszban, csak amit gyárilag automatikusan felajánl (facebook, youtube, google map, gmail, market) frissítéseket.
Van amikor hozzá sem nyúlok és azt látom fél szemmel, hogy újraindul. van amikor egy beszélgetés után, mikor megnyomom a pirosat, kikapcsol. Hívásnaplóba be sem kerül. Ha lefagy, csak akksi kivétellel tudom újraéleszteni, de akkor elveszti a telefonszámaimat (mondjuk van róla mentés az sd-n). Illetve ilyenkor kb 4-5 óra múlva áll be a dátum és az idő, ha automatikuson hagyom.
Szóval én cseszek el valamit, vagy megy vissza telenyorhoz?
Öntörvényű Sünmalac
-
Winchester95
őstag
válasz {Zodiac} #1072 üzenetére
Csak egy tipp.Lehet hülyeség de próbáld ki.
A4 es papírból vágj le kb annyit hogy be tudd tenni az aksi alá a papírt.2x csináld meg.Utána tedd rá/bele az aksit.És a biztonság kedvéért nyomj rajta egy Factory Resetet.
Írd meg hogy mi lett ha esetleg megcsinálnád.[ Szerkesztve ]
-
aero.
veterán
válasz Winchester95 #1074 üzenetére
Nem kikapcsol a teló, hanem újraindul.
-
{Zodiac}
senior tag
válasz Winchester95 #1074 üzenetére
megcsináltam... semmi, ugyan az éppen most indul újra, miközben ezt írom
Öntörvényű Sünmalac
-
aero.
veterán
válasz {Zodiac} #1076 üzenetére
Ja, mivel az a módszer arra való, hogy ha egy telónak kilazul a hátlapja, akkor feszesebben álljon. Meg speciálisan ritka esetekben az akksi és a csatlakozó között ha holtjáték keletkezne.
Ha mindent gyári állapotba állítottál, nem ütődött meg a telefon, nem sérült semmilyen része, akkor nem szabad ezt produkálnia. Úgyhogy irány a szervíz!
Ja még egy dolog: DeadMeat-nek volt ilyen problémája, próbáld ki másik sim kártyával, ha ez nem jó, akkor él a fenti dolog.
[ Szerkesztve ]
-
mrlujoak
veterán
válasz {Zodiac} #1079 üzenetére
Az, hogy a SEUS szerint (is - mint ahogy a PCC szerint is) nem kell frissíteni, az csak a meglévő szoftververzió miatt van...
Ennek ellenére kérd a frissítést a megfelelő gomb megnyomásával!Mindemellett a SIM-kártya csere is nagyban játszik a hiba megoldásában. A mai okostelefonok igen, érzékenyek lehetnek a többéves kártyákra...
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
dik
őstag
Ez a bizonyos root vagy mit megcsinálom ezzel oda lesz a garancia? Tele van rengeteg baromsággal ami nekem nem kell.
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
citromlé
csendes tag
hello, ha minden jól megy veszek egy sony ericsson live with walkman-t, mi a ti véleményetek róla?(jó ,rossz tulajdonságai??és olvastam h a telefonálásközben rosszul kalibrálya magát,ilyen előfordul még?? de utána olvastam h a következő teszt példány jó volt, )
előre köszi a válaszokat!! -
dik
őstag
válasz Winchester95 #1088 üzenetére
Igen egyedi eset az enyémnek semmi baja a világon! Rakj oda papírt a hátlaphoz és nem ropog többet.
[ Szerkesztve ]
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
kerxy
senior tag
Hmm nekem egy hete van meg, de párszor már észrevettem hogy újraindul ha smst kapok. Eddig konkértan egyszer vettem észre mikor zenéthallgattam és megállt, nézem hogy mi a ... erre újrindul és bekapcsolás után ott az sms. máskor meg megnézem és kéri a pin kódot, mikor pedig 1órája néztem és akkor be volt kapcsolva, hozzá nem értem.. beírom a pinkódot, minden ok és ott van hogy egy új üzenet.. na ezzel mit lehet kez deni?
-
Tomi0703
addikt
válasz citromlé #1087 üzenetére
semmi gond nincs vele. nekem sem ropog, viszont 1 negativumot veltem felfedezni megpedig, hogy telefonalas kozben a hangero nem valami eros. maxon van es pl bennt varosba egy jo oreg ikarus megy el mellettem kb semmit nem hallok. meg ugy atlagosan is fullon van a hangero es nem valami hangos benne a beszed.
ezt leszamitva nagyon jo telo. csak ajanlani tudom.
a cikkben irtak pedig azthiszem senkinel nem jelentkeztek szoval ez ne befolyasoljon.[ Szerkesztve ]
-
kz0
csendes tag
válasz Jon Mathias #1049 üzenetére
Engem is érdekelne.
-
citromlé
csendes tag
köszönöm a válaszokat!!!
-
spiky03
veterán
Az SMS-nél mire kell állítani, hogy normálisan számolja a karaktereket?
Itt arra gondolok, hogy az ékezetes betűket ne több karakternek számolja.Előre is thx
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Beavis05
csendes tag
Sziasztok,
Kis segítséget kérnék. Feleségemnek vettünk ilyen telót, de a tesztes hibajelenséget produkálja. Folyton megszakad a vonal valamint a hívott fél egy idő után nem hallja a beszédet, viszont újrahívás esetén meg jó. Voltunk benn a szolgáltatónál első körben adtak új simet, de nem oldotta meg. Van esetleg tippetek? Gondolom megint be kell vinni és benntartják az ünnepekre..
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest