- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Android szakmai topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hkari
őstag
Sziasztok. Nem tudja valaki, hogy a zune miért csak Vendégként ismeri fel a telefonom? Bármit csinálok vele... Így nem tudom feltenni a frissítéseket, mert elvileg nem csinál biztonsági mentést. Amúgy lehet nem újdonság, de azt jelezte, hogy kint van a 7712 béta.
-
front3r
őstag
Sajnos nekem is ez a problémám mostanában az új 4.8 Zune beta-val. Nem egyedi eset akkor.
Neten nem találtam rá megoldást, és nem is nagyon írtak róla.
Lehet hogy egy reset megoldaná a telefonon.
Zune újratelepítés az tuti hogy nem segít, mert már próbáltam.
De egyelőre nincs időm ezzel szórakozni, egyelőre jó vendégként is. Így is tudok szinte mindent csinálni rajta ami nekem kell.PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
Lall
veterán
válasz Oppenheimer #9346 üzenetére
Mert a KB3 már új "EU szabványos" firmware amiben meg van állapítva, hogy hány decibellel szólhat a fülesed az EU-s rendelet értelmében. Nem röhög, nem háborog ez komoly!
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
-
Dave™
nagyúr
válasz Oppenheimer #9354 üzenetére
1100-ról 400-ra veszi le. Ég és föld a különbség a két szint között, már mondtam párszor, hogy érdemes visszaállítani. De legalább 900-ra.
-
Dave™
nagyúr
válasz Oppenheimer #9358 üzenetére
Akkor rosszul csináltad. AMikor belépsz a diagnosis-ba már bedugva kell lennie a fülesnek, különben a hangszóró erejét fogod vele állítani. Részletesen leírtam korábban a lépéseket, keresd meg és látni fogod. Kb. fele akkora hangerő kell utána, nagyon érezni a hatását.
Nekem is xears van, XR120-as, azzal 20-as hangerővel már a forgalomban is bőven elég hangos, 30-ason ki sem bírnám.
[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
Nem csináltam rosszul. De érdekes, mert most, hogy megint panaszkodtam emiatt a fórumon, mintha hangosabban szólna.
Előző hsz-mben a mégse arra vonatkozik, hogy mégse szól hangosabban a Xears mint a gyári
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Dave™
nagyúr
válasz Oppenheimer #9360 üzenetére
Ha a TD-vel 30-ason halk, akkor én kizártnak tartom, hogy az valóban 1100-on legyen. Inkább csináld meg újra azt a beállítást. Olyan hangosnak kellene lennie ott, hogy max. hangerőn nem bírnád elviselni, még rövid távon sem. Mivel neked a jelek szerint nem ilyen, tuti nálad van a hiba.
-
Oppenheimer
nagyúr
Minden nap ellenőriztem amióta szoftvert frissített a Zune és végig 1100-on volt. Egyszer még vissza is raktam 1000-re, majd onnan 1100-ra, hátha valami beakadt. Természetesen füles végig be volt dugva. Sajnos el bírom viselni 30-ason, pedig régen már a 25 is fájt
szerk: Áááá most megint fáj 25 környékén. Na még pár hsz ebben a témában és olyan lesz a telefon, mint a frissítés előtt.
Tisztán emlékszem, hogy 3 órával ezelőtt, a konditeremben jóval halkabb volt a telefon...
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz Oppenheimer #9363 üzenetére
Lehet fülre gyúrtál!
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Oppenheimer #9367 üzenetére
Ja, ez a Mango RTM. Akkor majd mondjatok véleményt róla. Ha nincs benne 1 bug se, lehet én is felrakom ma este
-
Bilux
veterán
válasz Oppenheimer #9367 üzenetére
kb3 nem is volt fent szerintem
KB3 nálam már fentvan 2 hónapja Tmobile-os erre frissített mindjárt.
Ez a 7712 az OS verzió nem a FW.Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Oppenheimer
nagyúr
Oké, lázba jöttem! Biztos volt már ezerszer, de azért én is kérnék egy leírást a felrakásához.
-
hkari
őstag
-
hkari
őstag
válasz Oppenheimer #9377 üzenetére
Van minden
-
fahrii
őstag
baszki, elkezdtem frissíteni de még csak most jutott eszembe h ugye nem maradnak meg a cuccaim a telón?
-
Bilux
veterán
Az új zune klienst hol tudom leszedni?
4.8.2134.0 ez kéne a mostani még a b2-es 4.8.2098Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Kevin's
senior tag
Azt hiszem gáz van a telefonommal meghalt magától délután 14 ora körül töltöttem fel és most , hogy rá néztem annyit látok egy akku benne egy konnektor és nem kapcsol be már egy fél órája nem is tölt mi a fenét csináljak ? vki pls help ilyet még nem csinált főleg olyat hogy 6 óra alatt le merüljön tud vki segíteni
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
Kevin's
senior tag
Karma nekem ez új akkor nem kell a backup lol
Vki nekem is segíthetne mi a fenét csináljak 41 perce semmi folyamatos töltés és nem kapcsol be
[ Szerkesztve ]
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
fahrii
őstag
http://img819.imageshack.us/img819/3476/watdd.jpg
Ez most mi? Addig nem kezdem updatelni míg nem jövök rá :S
[ Szerkesztve ]
-
moonman
titán
ez az, hogy nem tudja létrehozni a mentést, mert gondolom nem tud írni a C: gyökérbe. indítsd admin jogokkal. szép a barátnőd.
most, hogy jobban megnézem, lehet, hogy mégis tud írni. a bootloader verzió megfelelő? próbáld meg még egyszer admin joggal elindítani.
[ Szerkesztve ]
-
fahrii
őstag
Megvan, cmdból (admin joggal) kellett futtatni a bekapot.
System.UriFormatException: Invalid URI... hiba volt.
Ok megint kidobott. Ötlet? :S
[ Szerkesztve ]
-
-
fahrii
őstag
Ugye itt az elején csak a backup ment? Szal nem hagytam valamit félbe?
-
-
fahrii
őstag
Ilyen az én szerencsém :/
Utánaolvastam a fenti hibának (amiről a képet is linkeltem), csak annyit írnak h nézzem meg van e elég hely a C-n... van 55 gigám szal ez nem probléma. Szal majd 2 hónap múlva...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest