- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Android szakmai topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoleer
senior tag
sziasztok mango mikor jön a készülékre illetve a T-mobile-os verziot is lehet majd azonal update-elni?
-
Lall
veterán
Mert ok a Samsung es azt hiszik ha mikrot tudnak gyartani, akkor tudnak mobilt is gyartani, pedig lofaszt tudnak. Maradjanak az alkatresz gyartasnal (kijelzo, memoria stb...) a mobilgyartast meg bizzak normalis cegekre.
Dave: Normalis cegeknel ez ugy mukodik, hogy legyartjak egybol mukodovel, nem pedig 5 fajta van hozza.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
xnace
őstag
És Inarus:
Szerintem azért ebbe olyan szinten nem nyúlhatnak bele, mint az Androidba. Az egy dolog, hogy a drivereiket belerakják a különböző HW egységekhez, de szerintem ennyiben, és a gyártói appekben ki is merült a különbég a más gyártók ROM-jai között. Például a HTC-k is megkapták ugyanazt a 7392-es buildet, mint az Omnia.
Nameg azért akkora egetverő különbségek nincsennek.Ha hülyeséget írok, akkor bocsánat, nagyon késő van
Lall:+1
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
-
Lall
veterán
A huto nalunk is jo. De most komolyan a D600 ota nem sikerult legyartaniuk egy normalis telefont.
Szep es jol ossze van rakva, de ennyi.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Dave™
nagyúr
Normalis cegeknel ez ugy mukodik, hogy legyartjak egybol mukodovel, nem pedig 5 fajta van hozza
A különböző firmware-eket úgy értettem, hogy minden gyártónál más-más. De az újabb verziók elvileg mindig javításokat tartalmaznak, lásd érintőgombok pl. Egyébként mi a baj vele, nem működik? Ha eldobálja a hívásokat, az nem a fw miatt lesz, hiszen akkor mindenkinek dobálná, és egy-két kivételtől eltekintve azért nem ez a helyzet. Inkább az antennával lehet ott valami, vagy az erősítővel, ha van olyan benne. Van rá garancia, nem? Vagy attól fog megjavulni, hogy itt poénkodsz róla?
-
Lall
veterán
Olvass vissza a topikban kicsit es rajossz. Semmifele antenna problemaja nincs. Ezt az "aprocska" hibat firmware frissitessel lehet javitani. Attol meg, hogy neked nem jelentkezett sajnos valos problemarol beszelunk. 2011-et irunk, igy egy 150-es nyitoarral indulo telefonnal talan ertheto elvaras lenne, hogy lehessen vele telefonalni. A garanciaval meg ne kelts remuletet, mert ok is csak firmware-t cserelnek csak ok 4 het alatt, raadasul nekik nincs is megfelelo. (szinten topik olvasgatasat ajanlom) Ennek tukreben pedig engedtessek mar meg a gyenge es szanalmas poenkodasom eme kivalo gyartorol.
Ja es megvalami. Ez az egyetlen WP7-es telefon ami a Zune-n keresztuli szoftver frissitessel firmware frissitest is kapott. Talan nem veletlen...
[ Szerkesztve ]
-
Bilux
veterán
Ja, melyik melyik FW-rel lehet kiküszöbőlni a "hálózat eldobást" mikor nincs hang és nem hallanak?! KB3 van fent...
[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Jah, ez nálam is volt, de a legjobban azt utálom, hogy állandóan elfordul vízszintbe.
A telefon egyébként minőségi darab, ezt akkor is leírtam mikor tavaly megvettem (én marha) 150 ezerért, de ez túl hamar piacra dobták, mint a WP7-et, még kellett volna foglalkozni a telefon "hibáival", persze a legkönnyebb, hogy szarunk bele és inkább többet nem gyártunk, vigyük le az árát hulladék szintre.
-
Воланд
titán
"Ja es megvalami. Ez az egyetlen WP7-es telefon ami a Zune-n keresztuli szoftver frissitessel firmware frissitest is kapott. Talan nem veletlen..."
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Jah, ezt már többször is írtam, hogy a számomra egyik legidegesítőbb dolog, hogy ha felemelem a telefont, akkor 99%-ban! elfordulva nyitom ki a zárképernyőt és ezért vagy szórakozom vele, hogy függőleges helyzetbe álljon, vagy gördíthetem pont annyit, hogy elérhetővé váljon, amit szeretnék.
Pl:
Telefon felemel - bekapcs- kontakthoz belép - kiválasztom akit szeretnék hívni- elfordulva jelenik meg, pont annyit kell még tökölnöm vele, hogy a lentebbi telfonszámhoz érjek, amivel felmegy a pumpám, mert nagyon nehezen fordul vissza alaphelyzetbe.
Vagy írhatnám azt, hogy settings-be belépve is elfordul és tökölök egy wifi ki-be kapcsolásával, pont az ilyenek miatt használom már régebb óta az SGS2-öt, vag iphone-t, mert azokkal nincs ez a gond, hozzáteszem, hogy nem a rendszerrel van a bajom, hanem ezzel a fos készülékkel. Jelenjen már meg a Nokia...
-
Auratech
őstag
Szar ügy, de nekem legyártott a Samsung egy hibamentes Omnia 7-t. Pedig, mikor a boltban megláttam a dobozát, azt hittem, átment rajta egy tehéncsorda. Belül rendben volt, érintetlenül, darabonként gyári fóliában.
Két hete van meg a telefon. Az egy napos akkumulátor időn kívül más felróható gyengeséget nem vettem észre.
Van térerő, stabil a wifi, a hangminősége jobb, mint a Moto-Defynek és az LgX2-nek. Tegnap tesztelgettem jel-zaj, thd és áthallás tekintetében, valamint többfajta fülessel, vonalkimenettel.
Hibaként felróható még, hogy gyakrabban kézbe veszem, mint feltétlen szükséges, annyira kellemesen hűvös.
Igen! Vannak funkciók, amikkel nem rendelkezik. De limuzinnal se megyünk szántani, se csónakázni.
Gondolom, rohadt unalmas, hogy nem kezdek fikázni valami funkcióhiányt...
Mondjuk aki 150-ért vette meg, azt nem sajnálom. Ha nem telt volna annyi, akkor hülye; ha telt, akkor meg telt, mint mint sok másra is...[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
Lall
veterán
Nem erre a frissítésre gondoltam, hanem hogy a NoDo-val a JJ4 és JJ6-os telefonok a frissítési hiszti miatt megkapták a KB3-at.
Auratech: Nem funkcióhiányról beszélgetünk, mert az a rendszer hibája lenne amivel meg vagyok/vagyunk elégedve. Örülj, hogy neked tökéleteset gyártott a Samu, biztos a mienk hétfői gyártás. Ettől még persze jó a telefon és minőségi darab benyomását kelti, de bosszantóak (voltak) ezek az "apró" hibák.
[ Szerkesztve ]
-
CarajoEsp
senior tag
Nos, furcsaság ON:
Kimásoltam egy majd 70 oldalas doksit a netről.
Be akarom illeszteni egy Word doksiba, de kilép belőle. One Note-ban ugyan ez.
DE Mailben engedi beilleszteni és nem lép ki, sőt, ha egy korábban létrehozott és mentett Note-ba, vagy Word doksiba illesztem be, ott megint csak nem lép, ki hanem belepakolja a cuccot. Fura...-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
Gomez86
őstag
Nekem is jól működik... mondjuk még nincs meg két hete lehet hogy a friss gyártásnál már kijavítgattak néhány hw-es apróságot.
(egyetlen hiba a wifi volt. emiatt kellett egyszer újraindítanom, de azt gondolom hogy ez sw-es hiba)
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
-
longwild
aktív tag
válasz CarajoEsp #9829 üzenetére
Ujraindításig fajuló tüneteket nekem az okozott, hogy OneNote-ban felvettem ~20 percnyi hangot és ezt el akartam mailezni magamnak (hogy kiszedjem belőle és a telefonból a hangot).
Ezzel nem volt képes megküzdeni wifin keresztül sem...
szoftver szakmabeli && Beverly250
-
CarajoEsp
senior tag
válasz longwild #9830 üzenetére
Mailbe pedig ezt gyönyörűen becsatolta, már át is küldtem, valamiért menteni nem engedi. De ha gépről egy Wordbe kimentem és elküldöm magamnak mailen, azt is gyönyörűen nyitja meg és kezeli.
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
erdoke
titán
De, a firmware az adott készülék hardver komponenseinek normális működéséért felelős. Mivel a gyártók eltérő rádió chipeket, kamerát, stb. alkalmazhatnak, ehhez nekik kell megfelelő hátteret biztosítaniuk. Sajnos a Samsungnak nem nagyon volt tapasztalata Qualcomm cuccokkal, de lassan belejönnek, elkezdték használni androidos készülékekben is.
A legjobb aláírás a héten
-
gaben88
őstag
PvsZ-ben nem tudjátok véletlenül mikor nyílik meg a more ways to play mód?
F1-en kétszer is elejtettem a telefont betonra olyan jó fél méterről, de a Case-Mate tok és Case-Mate fólia tökéletesen vizsgázott! A tokon is alig látszik!
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
engusz
veterán
válasz gaben88 #9824 üzenetére
Vodafone, ezért 1390 Ft/24 óra/10 MB, utána 60 Ft/100 kB. Tehát a megrendelt adatmennyiség felett minden megabájt további 600 Ft.
SMS-ben jeleznek, mielőtt elfogyna az előfizetett mennyiség, de félek attól, hogy nem percre pontosan értesítenek. És mivel nem tudja mérni a WP7 az internet forgalmat, ezért így egy kicsit orosz rulett jellege van.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
engusz
veterán
válasz Auratech #9825 üzenetére
Nálam sincs térerő gond, most már a WiFi is automatikusan csatlakozik a cégnél és otthon is. Egyedül beszélgetés közben fordul el a kép, de azt már megszoktam. Illetve, mire eltűnik a felső kék hívásinfó panel, addigra vissza is áll a megfelelő pozícióba. Az akkumulátor idő drasztikusan megnőtt a harmadik hosszabb (10-15 óra) töltés után.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
engusz
veterán
válasz Gomez86 #9836 üzenetére
Beszéltem a Vodafone-nal, elvileg rögvest küldik az SMS-eket 80 és 100% elhasználtságnál, de mivel külföldi hálózaton is keresztül kell menjen, ezért előfordulhatnak perces késések is. Azt hiszem, hogy ez még belefér.
Már csak azt kellene tudni, hogy a WP7 mennyit szinkronizál "csak úgy" magától. Persze erre is van védekezés, egyszerűen ki kell lőni az adatkapcsolatot. Elvileg.
-
engusz
veterán
Az e-mail csekkolást ki lehet kapcsolni, a Facebook logint pedig ideiglenesen törölni. Ezzel - elvileg - további kByte-okat lehetne megspórolni. A térkép beállításainál lehet tiltani a hely felismerését, gondolom ebből is összejöhet valamennyi, ha felhasználja a háttérben (mondjuk frissíti a térképet).
-
CarajoEsp
senior tag
Nos a Beezz nevű twitter app, ami Live tile-os, teljesen elhasalt, Live tile nem megy, kíváncsi lennék ez vajon a rendszer, vagy a progi hibája-e. Szóval Mango-ig lekerül, bár szerettem, mert szép volt és a sima twitter kliens felszalad.
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
RaveForce
veterán
Az akkumulátor idő drasztikusan megnőtt a harmadik hosszabb (10-15 óra) töltés után.
10-15óra miiiiinek?
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
engusz
veterán
válasz RaveForce #9846 üzenetére
Nem tudom, hogy volt-e értelme, de ártani szerintem nem ártott. Az előző telefonomnál figyeltem meg (mindkettő Li-Ion), hogy időközönként igényelte a hosszabb töltést, mert utána tovább bírta. Valamilyen hatással biztosan van az akkumulátorra.
-
moonman
titán
hatterben nem frissit.
ezeket az akksikat mar nem kell tornaztatni. arra kell csak figyelni, hogy lehetoleg minel kevesebbszer meruljon le teljesen - bar ez ellen meg vedi az elektronika, mikor kikapcsol, akkor is van benne vagy 15-20% toltottseg - szoval nem lehet tonkretenni oket. akkor es annyi ideig lehet tolteni, ahogy csak jolesik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest