- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
válasz harsanyiz #8842 üzenetére
A MS altal tartott Mango Event (http://wp7.hu/2011/05/25/mango-osszefoglalo/) talan nagyobb rálátást ad a dologra. Sajnalatos, de ez van. Ajanlom figyelmedbe a cikk utolso mondatat! Mondom, ne igy legyen. Bocs a direkt linkert, de telefonrol irom.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Kevin's
senior tag
Nem tudom nézted e a dátumot , de ez már nem mostani bejegyzés május 25 és már július van szal azóta azért változtak a dolgok (bár lehet semmit sem )
[ Szerkesztve ]
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
andrás47
senior tag
Kérdésem az lenne nulla angol nyelv tudással,ha vennék ilyen készüléket tudnám használni a WP7-et,vagy akkor azért inkább ne ilyenbe gondolkozzam?
[ Szerkesztve ]
-
Auratech
őstag
megvan...a kicsike nem is fos...
Auratech Field Recording
-
HUNNIA1920
őstag
válasz andrás47 #8864 üzenetére
Hát ha olyan szavakat megértesz, mint pl.: Network (Hálózat), Picture (Kép), Phone Number (Telefonszám), stb. akkor nagy gondod nem lesz.
Értelemszerűen a "komolyabb" beállításokhoz (ha egyáltalán a WP7 - nél van ilyen ) kell némi angol tudás, de egy idő után már menni fog olvasás nélkül is, reflexből.Szerk.: de ha vársz egy kicsit, akkor jobban jársz, mert őszre ígérik a Magyar frissítést.
[ Szerkesztve ]
"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
Kevin's
senior tag
válasz andrás47 #8861 üzenetére
Én biztos nem vennék 0 nyelvtudással angol nyelvű telefont , mert csak ideges lennék ha vmit nem értenék , de mivel középfokú nyelvvizsgám van így nem probléma az angol. Én az SGS-t is angol nyelven használtam , mert a miui-hoz nem volt magyar nyelv.
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
harsanyiz
aktív tag
baromság, egyszerűen bénán kommunikálták le az egészet, amatőrök, de gondolj már bele logikusan. Felesleges fosatás az egész.
A windows 8 magyar nyelve nem lesz elérhető csak 2012-ben vásárolt pc-ken elhinnéd?
Ez is csak egy rendszer, amivel azt csinálsz amit akarsz, persze az elterjedésével egyenesen arányosan jönnek ki az ügyes trükkök.
-
Auratech
őstag
Első benyomások: Nagyon fincsi. Élményszerű. Nincs az androidos mindentbele feeling, de nem is hiányzik.
Töltőre tettem. Kicsit melegedett. Aztán elmúlt a melegedés. Szinkronizáltam egy-két forrást.. Közben hívtak. Jól szól. Első nap nincs hibajelenség. A videóképességről.
HD felbontásban is lehet valós 24fps-t produkálni, csak legyen lerögzítve, remegés mentesen a készülék. A tömörítő algoritmusnak nem kell az egész képteret renderelnie minden képelemnél, hanem csak a változásokat. Nyilván erőforrás optimalizációval, javított encoding kodekkel lehet fixálni a 24 fps-t, de a 30 sem lehetetlen.
A Defym fóliáját tettem rá ideiglenesen. Béna, de a képet épp lefedi.
Ja és a számológép a pi-t tizenöt tizedessel kalkuláljaAuratech Field Recording
-
csab2
veterán
Sziasztok!
Itt is megkérdezem, hátha kapok választ:
A Marketplace-en vásárolt zenék mp3-ak vagy wma-k? Másolásvédelem van rajtuk, vagy odarakom ahova akarom és annyiszor hallgatom meg amennyiszer akarom?Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Auratech
őstag
Egy kérdés. Be lehet állítani azt, hogy a szövegbevitelnél legyen remegés(haptikus) visszajelzés? Nem baj, ha nem, csak úgy eszembe jutott...
Auratech Field Recording
-
Tybcsi
csendes tag
Jó estét!
Tudtok abban segíteni, hogy mi a rákért nem menti el a naptárba a bejegyzéseket a telefonom? Omnia 7, köszi!! -
Soni84
tag
Sziasztok! Nemsokára engem is az omnia tulajdonosok között üdvözölhettek, sikerült egyet ebayról £140-ért leakasztani
Androidról Samsung galaxy Sről jövök át, ott meguntam az interface-t, meg hiányzik a "smoothness", illetve elegem van a ROMflash-elésből is.
Remélem ezeket itt mind megkapom. -
legiaap
félisten
Na itthon vagyok végre. Most kúszik fel a 7.7.0.7392.0 rom, de ahogy nézem ez a T-mobile logo nem igen fog eltűnni.
Valaki írta flasheljem újra és akkor eltűnik, csak
1. Nem tudom, hogy kell
2. Nem ismerem azokat a romokat
3. Ha esetleg felnyomnák egy másik romot, arra is simán tudom majd mangóra frissíteni a telefonom?
4. Most gyakorlatilag ez milyen telefonnak számít, csak a T-s logó miatt kérdem. Mert az O2-s SIM-em simán jó bele. Ha független, akkor miben más a logómentes függetlentől?
Valaki adna egy kis támpontot, mit érdemes feltenni és, hogy?
Ja és másik dolog, van mobilnetem, de valahogy nem működik. Mit kell beállítanom, hogy menjen?[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
válasz legiaap #8878 üzenetére
0) Mert csak OS-t frissítesz
1) samfirmware.com-on ott van a leírás, meg a firmware-ek, meg a driver, meg minden.
2) A JK1 egy többnyire jó eresztés volt, népszerű is.
3) Sőt valószínűleg hamarabb, mint ezzel a szolgáltatói maradékkal.
4) Lásd előző hozzászólás.6) Szerintem egy megfelelő CSC meg is oldaná ezt is. Az XDA-n fenn van mindenféle régióhoz való, szerintem a te országodhoz is tartozik egy. De majd megmondja valaki, aki tudja hol laksz
“All nothings are not equal.”
-
legiaap
félisten
Írtam az O2-soknak, hogy mondják már meg az APN beállításokat, de ezek nem igen válaszolnak...Elkezdtem böngészni az fw-k közt, akkor aszondjátok ezt: I8700XXJK1 tegyem fel? Ez stabil?
Mert van újabb is ez: I8700XXKC1
Mik a különbségek. Valaki próbálta már?
Ma már tuti nem foglalkozok vele, max. holnap. Ma ezt az APN dolgot kéne kiderítenem.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Az APN közben meg lett.
Holnap akkor lehet feltolom a JK1-et, de mintha rémlene valami kábel is, hogy nem lehet csak úgy sima mezei kábellal megoldani, de majd ennek holnap utána nézek. Nézek egy két videót is majd a frissítésről a neten. Amúgy meg a samfirmwares oldalán most így hirtelen nem találtam meg a leírást, a menetéről...How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Még egy gyors kérdés, mielőtt aludni megyek.
A People-be beszinkronizáltam a Gmailos kontaktjaimat is, de a telefonszámaikat nem rakta be. Minden más adatot igen. Ez miért van?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Kevin's
senior tag
A JK1 az a (nodo) - nem de bár ? Vagyis nekem is ez van fent ha megnézem a FW akkor a XXJK1 ír ki szal szerintem is azt tedd fel ..
Sorry Xnace Legiaap -nak ment a válasz.
[ Szerkesztve ]
-
Auratech
őstag
elkezdtem fabrikálni egy tartót, amivel a szovjet távcsőre rágyógyítom a telefont. lesz 20xopt zoom és nagy fényerő..Ehhez a kamerához már érdemes.
Auratech Field Recording
-
legiaap
félisten
Az volt a gond, hogy, mikor beléptem a GMailomba, akkor a telefonszámok előtt Egyéb szerepelt, nem pedig, hogy Mobiltelefonszám és így gondolom nem tudta beazonosítani a gép.
Már csak majd össze kel vegyítenem a neveket, mert Kovács Pistából mondjuk 2 van. Egyiket a GMailról rántotta le, másikat a Facebookról, csak ott más a neve. Szóval el leszek én még a beállítgatásokkal azt hiszem.
Akkor ezek szerint akiknek független van, mindenkinek a JK1-es fw van fent?
Nagyon remélem, hogy nem kell kábelt csinálnom, mert ahhoz nem értek.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Miért van az, hogy beírom a *#1234# kódot, rányomok a call-ra és azt írja ki:
Session terminated?
De minden egyes kód beírásakor nem ad be nekem semmit sem...How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Valaki mondja meg nekem miért nem ad be semmit sem ha felhívom azokat a kódokat?
Pl. így azt sem tudom megnézni milyen fw van a telefonomon, mert Session terminated üzenettel nem lép be...
Meg merre van a SamFirmware oldalon az a leírás, hogy kell csinálni a flash-elést?
Nem találom.[ Szerkesztve ]
-
tutis
őstag
két kérdés, bár inkább facebookhoz tartozik.
Nem tudjátok véletlenül hogy hol kell beállítani hogy ne kapjak facebook játékokról értesítést, azaz ki mivel játszik, hány csirkéje született, stb?Illetve amikor beszinkronizáltam először a facebook-ot, volt egy bejegyzés amit az oldalon töröltem, de a telón a mai napig megvan ez a bejegyzés a képem mellett..Ezt valahogy el lehet távolítani?
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
legiaap
félisten
Na nagynehezen meg tudtam nézni mi van a telefonomon:
PDA: i8700XXKB3
Phone: I8700XXKB2
CSC: I8700DTMKB3Először ezt kellett beütnöm: ##634# azt utána a *#1234# és ígí beadta a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen program, ami...?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Még mindig új Ryzeneket kap a Socket AM4
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest