- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNNIA1920
őstag
Sziasztok!
Nekem tegnap jött meg az Omnia 7.
Kicsit morcos lettem rá, vagy inkább a Microsoft - ra, mert mondhatni a kipróbáláson túl nem sok mindent csináltam vele, de ez a pár perces nyomkodás is kb. 1.500Ft- omba került.
Egyik kérdésem az lenne, hogy a Now menüpont alatti időjárás előrejelzésért kell-e fizetni (Wi-Fi - t nem használok), illetve a Mango frissítés után a Marketplace - ről lehet-e majd ingyenes programokat-játékokat leszedni, vagy az 100% - osan fizetős marad?
Ezek azért fontosak nekem, mert ha itt mindenért fizetni kell, akkor lehet áttérek inkább az Android - ra.Szerk.: Na erre meg főleg nem tudok mit mondani: [link].
[ Szerkesztve ]
"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
tutis
őstag
válasz HUNNIA1920 #8651 üzenetére
Szia!
Vásárlás előtt kicsit tájékozódhatál volna, az 1500Ft számla sajnos a Te hibád, nem a microsoft nyomkodta a telód. A network beállításoknál ki kellett volna kapcsolnod a data connectiont, ekkor nem megy ki netre a teló, csak wifin..Így a Now időjárás is wifiről húzza az adatokat. MArketplace-ről most is lehet ingyenes játékokat és programokat letölteni, a marketplacen belül vagy egy free fül, ott vannak az ingyenes cuccok, ráadásul a fizetős dolgok is kipróbálhatók ingyen.
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
HUNNIA1920
őstag
Naná, hogy az én bénaságom, csak az ember maga helyett szeret inkább mást hibáztatni.
Akkor már csak a Marketplace - re kell valahogy felmenjek. Gondolom az ott keresgéléshez viszont már kell az adatkapcsolat (Wi-Fi vagy GPRS)."Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
fahrii
őstag
Van itt valaki aki használja a beta mangot? Megéri feltenni? Használható már a gps? Mivel mennék jövhéten egy kisebb útra és jól jönne... nem feltétlen akarom a régi nokiámat is hurcolni.
-
33as
senior tag
válasz HUNNIA1920 #8651 üzenetére
Ember...... te megnézted a cikk keletkezésének időpontját 2009. május 6 ez még a 6.5-ös WinMo-s időkbe készült!
MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , Xbox One , RC Pilot
-
Lall
veterán
Nekem béta mangó van fent. A GPS használható (mint bármelyik más szoftververzión), már csak egy jó szoftver kéne hozzá és navigálni is lehetne vele.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
tutis
őstag
válasz HUNNIA1920 #8657 üzenetére
igen, mindenképp kell hozzá netkapcsolat, de ugye wifin érdemes marketplace-ezni..
Arra figylej hogy UK/USA live id kell hozzá, magyar régiós live ID nem tud felmenni egyenlőre a marketre..http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
System322
csendes tag
válasz gaben88 #7084 üzenetére
Ja.. én meg elővigyázatos akartam lenni, vettem egy bőrtokot 3 ezerért 2 napra rá amikor kihúzom hosszanti irányba egy 4 centis karc a kijelzőn, azt hittem felvágom az ereimet.... szerintem valami kis porszem homokszem kerülhetett a tokba (foglamam sincs hogyan) és amikor kihúztam szépen a kis kvarc darab végighúzta a kijelzőt.... Most tényleg elég ronda, vettem rá kijelzőfóliát ami alig látszik, h rajta van, és így olyan mintha csak a fólia lenne karcos Szóval ennyit a tokról.... az előző mobilom is így karcolódott.
Amióta a zsebemben hordom semmi karc... Persze abban a zsebemben semmi más nincs...
Szóval ez sztem nem Gorilla Glass. Karcolódott még valakinek? -
xnace
őstag
válasz System322 #8667 üzenetére
Regebben linkeltem valahova egy printszkrint, amin az volt hogy a Mysamsung-on azt valaszoltak, hogy az Omnia7 Gorilla Glass-szal szerelt.
Este beteszem ide is, de csak az asztali gepemen van meg.Karc:
1-2 hajszalkarc van rajta, de csak kozvetlen LAMPAfenyben latszanak, akkor, ha nagyon leresem...Foliat tegnap tettem ra, eddig az sem nagyon volt...Ellenben az iPad2-omon van 1hajszalkarc, ami ugyszinten csak a fenti korulmenyek kozott latszik, de 3 napos, es nem ertem, hogy hogy kerulhetettra... Mindegy nem nagyon zavar, de azert ma megy ra a Brando folia.(Ha hozna a kocsog DPD. 2 napja halogatjak a dolgot...)
Mas: linkelhetnetek meg olyan atlatszo hatterkepeket
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
baloghab
csendes tag
válasz gaben88 #8592 üzenetére
Szia
Köszönöm a progikat!
A kukacos youtube progi nekem nem talált vevo által feltöltött lady gaga videokat, viszont a sima alkalmazás tényleg nem játsza le.
Ha be van állítva apn (nálam telenor) és van wifi csatlakozás is egy időben, akkor automatikusan a wifit fogja preferálni? Hogy lehet megállapítani, h. éppen melyiket használja?
Tudtok ajánlani megbízható (és lehetőleg ingyenes) adatmennyiség mérő progit?
Mik a tapasztalataitok a gyári IE böngészővel kapcsolatban? Jobb, vagy rosszabb mint az opera mini? Nekem utóbbit ajánlották, mondván, h. gazdaságosabb tölt le adatot.
Köszi a tanácsokat mindenkinek!
Üdv:
Bence -
harsanyiz
aktív tag
Talán rájöttem, hogy miért nem bír 1.5 napnál többet a mango beta2: az internet explorert átállítottam desktop megjelenítésre és ezt úgy látszik nem nagyon szereti csak a mobil nézetet.
-
HUNNIA1920
őstag
"Összefoglalva: WinMo 6.5-től felfelé megszűnik az az úri passzió, hogy csak úgy össze-vissza vásárolgatunk mindenféle programocskákat aztán azokat feltelepítjük a winmós telefonunkra. Ehelyett "kényelmesen" és "gyorsan" megtaláljuk a nekünk kellő alkalmazásokat a Marketplace-en. És csak azon. És ami azon nincs, az nem lesz. És amelyik beleütközik a 12 pontba, az bizony nem lesz. Ennyi."
Inkább olvasd el....Ember.
tutis: voltam ma bent szolgáltatónál, és ott rákérdeztem a mobil netre. Ilyet ajánlottak: "Hang alapú díjcsomag és Domino Net mellé igénybe vehető mobil internet szolgáltatás díjai Adatforgalom alapú WAP- és internet díjak GPRS, EDGE, 3G/HSDPA adatátvitel esetén".
Na itt van több csomag:
- Domino Go!Net M - havidíj 990Ft: felhasználható forgalom 100MB.
- Domino Go!Net L - havidíj 1 990Ft: felhasználható forgalom 500MB.Van még több is, de a többi már nekem drága. Kérdés, hogy az a 100MB illetve 500MB mire elég?
Illetve ilyen van még apró betűsen: "Túlforgalmazási díj nincs, a garantált le- és feltöltési sebességgel igénybe vehető adatforgalom túllépése esetén a letöltési/feltöltési sebesség legfeljebb 32 kbit/s."
-
Lall
veterán
Ez egy beta mango. Ebben még semmiféle Nokiás megoldások nincsenek. Sokkal gyorsabb, változott a böngésző, van benne MSN, Facebook Chat stb.., de nokiás megoldások még nincsenek. Őszig szerintem használd a másik navid.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Auratech
őstag
A nokiás gps a mangóban, vagy külön, de az omnia7-re is feltehető lesz?
Auratech Field Recording
-
David75
őstag
válasz HUNNIA1920 #8677 üzenetére
500Mb nagyjából semmire, nekem a 2Gb éppen hogy elég úgy hogy netrádiót nem hallgatok.
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
HUNNIA1920
őstag
Na igen, ez az, hogy Wi-Fi nincs a közelben, tehát az kilőve.
Programok, játékok letöltéséhez is kevés az 500MB? Az a baj, hogy nem tudok viszonyítani, hogy egy program vagy egy játék mennyit igényel."Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
xnace
őstag
válasz HUNNIA1920 #8684 üzenetére
Ahoz nagyon kevés...1 hétnél nem fog tovább tartani.
Egy program mérete 1MB-és-1GB között vanSamsung Galaxy S3 Marble White
-
catroot
veterán
Nem akarok belevau, de a WinMo és WP7 nem ugyanaz.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
HUNNIA1920
őstag
Na és akkor az mi, hogy nincs túlforgalmazási díj?
Ezek szerint ha átlépem az 500MB - ot, akkor nem számolnak fel plusz költséget, csak lassabb lesz a letöltési sebesség?catroot: igen, teljes mértékben igazad van és ezzel tisztában is vagyok, de nekem az a rész, hogy "WinMO 6.5 - től felfelé", az jött le, hogy az annál újabb Windows - ok. Tudtommal WinMO - ból a 6.5 - nél nincs nagyobb, de lehet tévedek.
-
xnace
őstag
válasz HUNNIA1920 #8687 üzenetére
Ahogy mondod.
A 6.5-os WinMo-nal azert vannak ujabbak. A WP7 teljesen mas...Alapjaitol ujrairt rendszer.
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
erdoke
titán
válasz HUNNIA1920 #8684 üzenetére
Talán ez megér +900 Ft-ot.
Habár elképzelhető, hogy csak új, kitörhető micro SIM-re aktiválják ezt a csomagot, meglévő előfizetés mellé nem. Egy próbát megér.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
catroot
veterán
válasz HUNNIA1920 #8687 üzenetére
Van pl. WinMo 6.5.3 is. Egyébként a cikk mondanivalója valahol ide is igaz, hogy azért nem nagyon cserélhetjük le a gyári appokat egy újra...
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
tutis
őstag
amikor nem netezel kapcsolt ki a netet a telón, így az 500 megával el leszel 1 hónapig..
-
fahrii
őstag
Hát én 100 megával is vígan elvagyok. Annyi h kilövöm a telót ha épp nem internetezek.
-
Auratech
őstag
Joe Belfiore egész jól nyomja a mangó demókat a tubon
Auratech Field Recording
-
tutis
őstag
srácok a facebook alkalmazás nektek jól működik? A képekre gondolok, akármelyik képre rákattintok a hírekben, unable to load this page üzenet fogad..
-
David75
őstag
Nekem ugyan ez. A feeds-ben megjelenö ismeröseim által feltöltött képeknél de érdekes módon ha az ismerösök között kikeresem akkor a profilján már bejön a kép. Az az egész facebook program egy borzasztó lassú bugos szar. És akkor a fim-röl még nem is beszéltem.
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
Kevin's
senior tag
Ha fel rakom a Mango betat , hogyan tudom majd vissza tenni a JK1 et ami most fent van rajta ez a legfrissebb csak ki próbálás céljából tenném fel
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest