- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutis
őstag
értem mit mondasz, de akkor inkább azt kérdezem hogy ezt gondolod vagy van valami konkrét infód? Mert mindkét oldalról eddig csak találgatásokat olvastam.. ráadásul amikor kijön a mangó szerintem bőven kinálatban lesz még a magyar szolgáltatóknál az omnia, a htc 7 vagy az optimus 7..Azért a wp7 telókínálat korántsem terjed úgy hogy már 2. generációs készülékekre lehessen csak hagyatkozni...
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
-
Blyan
félisten
Csak annyi infóm van, amennyit pletykáltak eddig, és az ellenkezőjéről sosem volt még szó.
Abban szinte biztos vagyok, hogy gyárilag Mangosítva egy 1. gen készülék sem lesz,ha csak a szolgáltató nem pöcsöl vele saját tartalmak miatt (ha egyáltalán ilyen lehetséges).
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
gaben88
őstag
Talán mert Mangoval PL: Omnia 7 valószínűleg már soha nem lesz kapható... Már most kifutó modell a T-Mobile-nál! Tehát az én elméletem az, hogy a frissítésben nem lesz magyar nyelv, viszont a Wave 2-es alapból Mangoval szerelt készülékeken meg igen!
Mi ennek az oka? Talán tárhely, de én sokkal inkább arra tippelek, hogy ösztönözni akarják a vásárlókat az újabb telefon vásárlásra. Engem mondjuk baromira nem zavar, hogy angol, magyar bill meg lesz a többi meg nem számít! Arról nem beszélve, hogy kiváncsi leszek én arra a fordításra. Sokszor baromi zavaró és béna fordítások születnek, WP7-nél a sok szöveg miatt ez pedig elég bosszantó lehetne.
De tutira veszem, hogy a hackelős bandák és userek megfogják találni a módját, hogy legyen magyar nyelv minden készülékre! De ez engem már nem érint!
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
xnace
őstag
De, amikor mi ezt el akarjuk majd adni, nem biztos, hogy érdemes lesz egyáltalán szenvedni vele...Most meg lehet venni 50k forintért dobozában, garival, akkor mennyit fogérni 1 év múlva? 15k forintot?? Annyiért tuti nem sznvedek az eladással, inkább, meeghosszabbítom az előfizumat még 2 évvel, és veszek szinte ingyen egy telót...
Ha már sz@r fordítás
Catroot: Ha így halad a technológia, akkor nincs az olyan messze
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
tutis
őstag
szenvedni nagyon nem kell vele, ha lenne hozzá magyarítás csak zune-al rátöltöd.. Azért is próbálok optimista lenni..
Valamennyiért csak el lehet majd adni, ha meg nem lesz ára családban marad...
Az előfizus elgondolás nem rossz, viszont most konkrétan az Omnia 7 cáfol rá, vodánál valami 90 körül árulják, tiszta szégyen...Más: gmailbe vannak beszikronizálva a névjegyek, onnan húzza be a teló. Sok névhez van kép is. Direkt nagyméretű képeket tettem be. A teló vszont hívásnál nagyon pixelesen mutatja a képeket, erre van valami trükk hogy normális minőségű képek jelenjenek meg híváskor?
-
Blyan
félisten
Hát, ha van a személyhez FB-os cucc, akkor használd azt a fényképet, vagy ha fel van véve MSN-re, és ott van képe akkor azt. Szerkesztéskor a kép kiválasztásakor az összefűzött accountoknál kiválasztható melyik jelenjen meg.
Ha egyik sem jó, vagy csak a Google accountban van, akkor ez van.Illetve nézd meg, ha Live-on, a weben teszel be képet, az jobb-e.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Auratech
őstag
Nagyon tervezem, hogy bevásárolok egy Omnia7-re. Flottában töredék áron(39e-ha kapok még) lehet hozzájutnom.
Ami kell nekem egy telótól:
- telefonálás- az oké
- web- az rendben van és az ie9-el még inkább,
- film nézés: mp4 alapon megoldott. SD felbontás mehet, ha már felvenni tudja? Van ajánlás a kódolásra? Nem igénylem az mkv-t; gpu alapon a nagygépről átkonvertálom secperc.
- zenehallgatás, rádió- az is rendben. Fülese jónak mondható agydugaszos?
- GPS - úgy láttam 40dolláros kérdés az offline..Remény másra, ha már benne van?
- fotó/videó van benne és elfogadható a minősége. A Mangó esetleg ígér jobbítást? stabilabb frame rate/opciók...?
- file manager/ megosztás Zune-n kívül később esetleg?Ma eltöltöttem egy órát a nyomkodásával. Lenyűgözött a prémium kategóriás kezelés érzete. A fém, a finom visszajelzés, a smooth-feeling, no meg az office2010 se probléma...
Az alternatíva egy optimus x2, ami a jobb kamerával és a hdmi kapcsolattal csábít plusz az sd-bővítés meg a véget nem érő beállítgatás...Van ígéret a W8 telefonos portjából részesednie ennek a készüléknek? Vagyis van élet a Mangó után? Köszönöm a válaszokat előre is!
Auratech Field Recording
-
-
veterán
válasz Auratech #8522 üzenetére
Az a helyzet, hogy a legtöbb telefon úgy vesz fel HD-t, hogy egy HD méretű képet kódol SD beállításokkal. A végeredmény ennek tükrében kezelendő - hozzátéve, hogy azért a VGA felvételeknél lényegesen jobb. Ez a fullHD videjó szerintem ma még leginkább egy szép matrica a dobozon.
-
gaben88
őstag
válasz Auratech #8518 üzenetére
Akkor sorban:
- Ez tényleg oké, tudja amit tudnia kell
- Nagyon gyors én nagyon szeretem, és ez csak javulni fog az IE9-el
- Any Video Converter bármiből csinál neked WP7 kompatibilis videót, de nyugodtan lehet próbálkozni a Zune-al is. Nagyon élvezhető a film nézés a telefonon!
- Igazából ilyen jó minőségű lejátszóval telefonban még nem találkoztam, nagyon szépen, hangosan, tisztán szól ha jó minőségű a zene! Füles nem rossz, agybadugós, de be kell járatni (2-3 nap)!
- Offline-ra várni kell, de szerintem a Mango környékén ömleni fognak a jobbnál jobb progik, nem beszélve az ingyenes Nokia megoldásról!
- Van és szerintem egész jó képeket csinál, bár 720p-s videót nem a legfolyamatosabban rögzít.
- Ebből a szempontból (is) az iOS-re hasonlít, elég zárt a rendszer, tehát nem nagyon fogsz turkálni a telefonba, ha nem hackelsz! Tehát csak Zune vagy mail vagy dropbox vagy skydrive!
- Office már most nagyon jó és csak jobb lesz a Mangoval!Van élet a Mango után, azt hiszem Tango lesz a következő! Tippek szerint amíg a HW bírja, addig megkapják a telefonok a frissítést, ami olyan 2 évet jelent!
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
Kevin's
senior tag
válasz gaben88 #8527 üzenetére
A 2 évet meg cáfolom ha igazak a hírek már jön a 2 magos Wp7 es telefon SGS II változata I8350 szal ez azért túlzás , hogy 2 évig még biztos inkább 1 év szerintem !
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
tutis
őstag
válasz Kevin's #8529 üzenetére
Én nem tudom de szerintem attól hogy lesz mondjuk új omnia modell meg 2 magos telók is lesznek attól még nem áll meg az élet. Kiad évente pár új modelt egy gyártó aztán a többi többszáz ezelőtti modelt meg leszarná? Számomra ez olyan sci-fi kategória..
Telefonvételre csábítana a mobilcég? Az igaz. De a jelenlegi telefonokhoz már bejáratott technológia van, szoftver fejlesztéssel újra szép számú készletet lehet eladni.. Ezt kihagyná bármelyik gyártó is? Hát én nem hinném. Új telókhoz drágább hardverek kellenek.. meglévő modellekhez ,már csak szoftver..Szerintem túl sötéten látjátok a jövőképet.. Nem lesz top telefon 1 év múlva a mostani wp7-es készülékek, de nem kell attól tartani hogy kukázni kelljen mert már elavult..http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
Szikla alatt eltel az elmult evekben? Az Apple elott minden gyarto az altalad sotetnek titulalt politikat folytatta, nagyon-nagyon ritka volt mar az is, hogy egy alverziot leptek volna elore az eszkozok... (WM-nel volt egy-ket kivetel)
Bar teljesen kiszamithatatlan elore, semmi alapja nincs annak a hitnek, hogy ket fofrissitest kapnanak a mostani eszkozok.
Nomeg amig az iPhone tul draga ahhoz, hogy tomegesen elterjedjen (haha), barmit le lehet nyomni a WP7 tulajok torkan, hiszen olcso.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
xnace
őstag
Sgs is 2.1(Elclair)-el jott ki, aztan lett 2.2, 2.2.1(FroYo), 2.3.2, 2.3.3, 2.3.4(GingerBread), es ezeken belul vagy 50 alverzio. Es megkockaztatom, hogy meg ICS(4.0 Ice Cream Sandwich) is lesz valami nem hivatalos uton-modon.
Ez viszon a mai napig szigoruan szamolva 3 foverzio volt...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
Auratech
őstag
Köszönöm a válaszokat! Tulajdonképpen már döntöttem. Ha kapok és erre nagy esély van, ilyen telefonom lesz hamarosan. Nem X2.(Ami amúgy egy xda-s patch beépítésével-legálisan képes 19mbit/30fps fHD felvételre- és az rendben van-láttam, de ez csak a tisztán látás kedvéért írom.)
A konverziót a badaboom gpgpu konverterrel csinálom most is, 200fps sebességgel. Egy hd-film-10 perc.
A zárt rendszerrel semmi bajom. Inkább a stabilitást preferálom.Ahogy látom, a wp7 közeledik a multiplatformos W8-hoz, hiszen a csempe-ott is megvan. Nem lehetséges, hogy a W8-ARM-portja tulajdonképpen a Tango lesz?
Amúgy meg úgy látom az MS sokkal több erőt fordít a mobil fejlesztésre, mint az eredmények indokolnák. Lehetséges, hogy a most befektetett munka majd a multiplatform W8 terjedésével hozza az eredményeket. Szerintem.Auratech Field Recording
-
Inarus
addikt
- Az Android nem 1.6-tal kezdett. Nyilván 1.0-val, mint minden más rendszer. Az 1.6 (Donut) a negyedik kiadás volt.
- Az, hogy épp hányadik verziónál tartanak, nem egyenlő azzal, hogy hányadik verzió érhető el egy adott készülékre hivatalosan.(#8535) xnace
" Es megkockaztatom, hogy meg ICS(4.0 Ice Cream Sandwich) is lesz valami nem hivatalos uton-modon."
Nagyon lényegtelen érvelés terméktámogatás kapcsán. Az XDA és társai által megoldott frissítések nem tartoznak ebbe a kategóriába. -
Kevin's
senior tag
Hát ez így igaz a GB nél befejeződött az SGS pálya futása onnantól kezdve az SGS II amire valószínű , hogy ki fog jönni ! És még vagy ki tudja mennyi Megjegyzem a galaxy acre javulás hozott a GB 2.3.4 sokkal gyorsabb lett míg az SGS nél ez romlás volt ..
[ Szerkesztve ]
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
Az elso mondat egy angol szolas atforditva, ne kapd fel a vizet miatta Viszont az Android alakulasa tenylrg fuggetlen a gyartoktol es a termekektol, nezz csak ra a Motorola Backflipre es XT720-ra, a Samsungnal az elso Galaxyra, HTC-nel a Tattoo-ra... Nem kaptak azok meg utolso kenetet se.
“All nothings are not equal.”
-
tutis
őstag
magyarországon kereskedelmi forgalomban lévő verziókról beszélek..nem pedig olyanokról amikkel nem találkoztunk..
Hivatalosan elérhető verziókról beszélek. A saját készülékem is 1.6-al indult, majd hivatalosan adtak hozzá 2.1-et. a kereskedők is 1.6-al árulták, majd a 2.1 kiadásakor 2.1-el árulták..http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
tutis
őstag
akit esetleg érdekel a motoros háttér http://prohardver.hu/dl/upc/2011-07/13/15050_omlgxtzeo60roh8s_tasracing.png
[ Szerkesztve ]
-
tutis
őstag
nem gond, de tettem fel sima változatot is ebből, igaz az kitölti a képernyőt
bocsi, a képlinkelést mindig elcseszem, itt vannak a linkek..
http://prohardver.hu/dl/upc/2011-07/13/15050_umr1r9utykgf0sue_relent03.png
http://prohardver.hu/dl/upc/2011-07/13/15050_xossnryj3iithwii_worx.png
http://prohardver.hu/dl/upc/2011-07/13/15050_aaqdwamhyjjrapmc_relent01.png
http://prohardver.hu/dl/upc/2011-07/13/15050_omlgxtzeo60roh8s_tasracing.png[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- Öregszem
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Építő/felújító topik
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest