- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
fahrii
őstag
Na még egy sor szopás.
Szopás 1. Telefon csörög zsebbe -> turkálok utána a zsebbe -> valahogy felveszem, szuper
Szopás 2. Hazaérek->Telefon elő->Valami miatt megy az ie-> megpróbálom kikapcsolni-> nem sikerült, azt csinálja amit elég gyakran nekem, fentebb már írtamFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUU-
-
catroot
veterán
Ilyen nálam is volt, pontosabban az, hogy hívás közben kukultunk meg. A másik fél is ugyanazt tapasztalta, amit én. Aztán újrahívtam és kis idő múlva megint. Aztán restart és ment. Egy reggelen, pedig ébresztéskor volt néma a készülék, csak rezgett, hívtam egyből egy számot (otthoni vonalast), onnan tudtam, hogy kicsöng, hogy csörgött a vonalas, viszont az Omniánál semmi hang nem volt. Aztán megint egy restart... azóta szerencsére nem jött elő. Remélem is, hogy nem fog, mert akkor megy szervízbe... (ja, legfrissebb minden, független.)
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
fahrii
őstag
Remek, egyre jobban szeretem ezt a telefont, de legalább nem csak én szopom szarrá vele az agyamat.
-
VIBO
őstag
remélem egy restart nekem is segiiteni fog. eddig nem volt semmi nagyobb idegesiitő hibája kopkopkop
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
csab2
veterán
Hát, nem tudom, szerintem az N8 egy gyönyörű telefon. Talán még szebb, mint O7, de legalább is pariban van vele.
MÁS:
Ma bebizonyosodott egy elég idegesítő hiba, ami már jelentkezett máskor, de akkor nem láttam igazán bizonyítottnak a dolgot, betudtam pillanatnyi hibának illetve a bank hibájának.
Szóval ma este be akartam jelentkezni a netbankba és nem jött meg a belépéshez szükséges sms. Újra próbáltam, akkor sem. Térerő persze volt - igaz, hogy nagyon gyenge. Máskor is jelentkezett ez a probléma, egy kikapcs - bekapcs megoldotta a kérdést. Most is ezt tettem. Bekapcsolás után egyből kaptam 3 sms-t, két bankosat és egyet a haveromtól, amit délután 2 után küldött. Szóval ez sajnos úgy látszik valós hiba, hogy néha nem jön meg az sms.
Más is tapasztalta ezt?Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
harsanyiz
aktív tag
Ilyen esetben érdemes megnézni, illetve a szervizmenüben a hálózatot automatikusra állítani.
Hálózat választás:
1. Tárcsázóba ##634# ezzel bejön a Diagnosis tool.
2. A Diagnosis tool-ba írd: *#2263#egyes gomb = automatikus hálózat választás
Egy kis csillag jelzi a választható opciók mellett melyik aktív éppen.
FIGYELEM!
Próbálgathatod a többi opciót, de előfordulhat, hogy pl.: amikor a metróba lemész nem lesz vagy nagyon kevés lesz a térerőd, mert ott automatikus csatlakozás kell a hálózat használatához, éppen ezért az automatic a legjobb választás.
Sok sikert!
Aki nem ért a telefonokhoz, csak saját felelősségre próbálgassa a dolgokat és aki ért az is.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Elképesztő, néha olyan ez a topik, mintha valamelyik androidos telefon használóit olvasnám.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Kevin's
senior tag
-
Kevin's
senior tag
Az addig oké hogy nem látja .. de mit jelent a Rejtett Wi Fi .. SSID sugárzás ki van kapcsolva elméletileg ez lenne előttem szóló szerint egyszerűbb ha ki google-em
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
Kevin's
senior tag
Ezt hogy lehet meg csinálni nagyon jó ez a lock screen wp 7 re Video róla
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
Dave™
nagyúr
válasz Kevin's #8372 üzenetére
Háhá, jól gondoltam, sikerült nekem is
1) Kell hozzá egy képszerkesztő, Paint.NET az egyszerűbb, vagy Photoshop.
2) Megnyitsz egy homogén (egyszínű) hátterű képet, a varázspálcával kijelölöd a hátteret, kivágod
3) csinálsz egy transzparens (átlátszó) hátterű 480x800-as képet, arra beilleszted az előbbit
4) PNG-ként mented el
5) elküldöd emailben, ott megnyitod a csatolmányt és use as wallpaperZune-al nem fog menni, mert PNG-t nem tud szinkronizálni, csak email, esetleg dropbox vagy hasonló. Itt egy minta kép, kicsit igénytelen a vágás, most csináltam, de ezzel működik, csak küldjétek el emailben és nyissátok meg/use wallpaper. Tök jópofa, de ezért pénzt kérni (donate-et ajánlgatja a srác...)
szerk: nekem jobban tetszik ez a megoldás, ez kicsit olyan, mint a Win7-ben az aero glass. Ehhez nem kell teljes transparency, csak bizonyos százalékban átlátszó, ettől lesz olyan, mintha egy üveglapot húznál fel. Majd du. játszom vele, most vár a munka
[ Szerkesztve ]
-
Tybcsi
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Írnék pár sort a 2 hetes tapasztalataimról, Omnia 7-el, hátha segít a most telefont keresőknek
Szóval az első 2 óra szenvedés, utána minden ok Azoknak ajánlanám a WP7-et, akik szeretik ha okos a telefon. Ha csak telefonálsz / sms, akkor ne ilyet vegyél! A Market nekem tökéletesen megy a kezdeti lokalizációs problémák megoldása után. Az hogy milyen régió van beállítva, tudomásul kell venni hogy még ne állítsd magyarra sehol. Ennyi. Ha lennénk 40 millióan már lenne magyar market támogatás is, de nem vagyunk, ezt is tudomásul kell venni. A GPS-ről meg annyit, hogy akinek folyamatos navigálásra van szüksége, az vegyen egy sima GPS-t az autóba. Ne a telefonra hagyatkozzon, és akkor máris megoldódik a van-e és milyen gps progi van a telefonra kérdés is. Nekem eddig még egyik telefonomon sem működött 100%-n a navi (WM6.5, Symbian stb.)
Egyébként meg a konkrét tipussal kapcsolatban csak annyit, hogy ilyen tudású, kijelzőjű stb telefont ilyen áron szerintem több mint korrekt.(50-60 e ft.) Szeteme az Iphone 4-et is, de 160 ezerért már autót lehet kapni, szóval szerintem jócskán túl van árazva. Pár hónap (főleg az őszi frissítés) és tuti lesz a rendszer biztos vagyok benne.Kérdés: A diagnosztikai menüben elérhető infók le vannak valahol írva összesítve?
Bocs a hosszért, további szép napot mindenkinek!!
-
longwild
aktív tag
-
-
erdoke
titán
A német T-Mobile most 200 euróért árulja a 16 GB-os Omnia 7-et függetlenül...
A legjobb aláírás a héten
-
-
longwild
aktív tag
MAngo Beta-sokat kerdeznem:
lattok valamilyen komolyabb APN beallitasi lehetoseget? Pl outlook fiok beallitasakor vagy a settings alatt valahol nevesitett APN beallitast, amit aztan outlook beallitaskor ki lehetne valsztani?KOszonom elore is!
szoftver szakmabeli && Beverly250
-
gaben88
őstag
Lesznek GPS programok, csak a fejlesztők várják a Mangot, hogy a nem gyári programok is tudjanak a háttérbe futni (állítólag). Illetve a garmin már kint van USA-ba, szerintem idő kérdése és jön EU-ba is! Amúgy meg 8000 ft a Garmin, tehát itt is fogsz költeni rá!
A sok átlátszó hátteret meg köszönöm!
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
fahrii
őstag
Egyébként ha megvásárolok egy programot azt jegyzi valahova a rendszer? Vagy ha még1x le akarom tölteni akkor perkáljak megint? Lehet hülye kérdés, de azért megkérdem már
-
Hido
tag
Sziasztok!
Kaptam egy O7 telót, hogy frissítsem. Rádugtam a gépre és egyből felismeri a Zune, kiírja, hogy elérhető hozzá az új update. A gondom, hogy 801812D hibakóddal leáll a frissítés. Erre tudna valaki valamilyen választ adni? -
Kevin's
senior tag
Köszönöm a segítséget szerintem brutál jó ez a fajta feloldás .. átlátszó hátterű ma meg is csinálom a leírásod alapján Thy ... Egy kis kis hívás vmi egyedi is legyen már a telefonba
-
harsanyiz
aktív tag
Mangoval sajna bugos a png fájl háttérnek való használása.
-
gaben88
őstag
Nem volt hülye kérdés, de megnyugodhatsz, az MS ebben az Xbox 360-nak és leginkább a Live-nak köszönhetően nagyon profi és nem kell perkálnod legközelebb, sőt ha a Win ID profilod átviszed másik telefonra ott is letöltheted már ingyen!
(#8399) harsanyiz: pontosabban Mango BÉTÁVAL! Csak a sok újonc miatt. Nehogy elkezdjék már most keresni itt a Mango frissítést!
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külpolitika
- Gamepad
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Mazda topik
- Félórányi kulisszák mögötti videón a South of Midnight
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest