- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
xnace
őstag
válasz Oppenheimer #9650 üzenetére
Ha gyakran használod, és nem elég a Bing Maps, akkor igen
Haha
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
Lall
veterán
Még mindigMár megint a FB chattel szenvedek. Miért a webes felületet hozza be mikor csatlakozni akarok? Már bepipáltam a live fiókomban a megfelelő pipát, újraszinkronizáltam stb... Mit kellene még tennem? Valaki valami okosság?Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
válasz Oppenheimer #9654 üzenetére
Hozzáadtam persze. Restart sem segít.
Fejlesztők nem csak a gyártók azért RTM a neve.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Oppenheimer
nagyúr
Nekem az MSN-el volt gondom, nem mutatta, hogy ki van online. Factory reset oldotta csak meg.
Amúgy nem éri meg megvenni a turn by turn navigationt. Nem tud Magyarországon keresni és még be is záródik magától. Meg újraindul tőle a telefon.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Lall
veterán
válasz Oppenheimer #9656 üzenetére
Nos, a lóf@aszt adtam hozzá. Benéztem. Viszont most sikerült, hozzáadtam, restart meg minden. Megy is, csak nem látok senkit. Hol kéne látnom?Most meg látja. Beszarás!
"Nem tud Magyarországon keresni"
Az szép teljesítmény egy magyar fejlesztőtől.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
engusz
veterán
válasz Oppenheimer #9650 üzenetére
Leszedtem egy demo veziot, de nem latom benne a korlatozast. Az biztos, hogy a Bing-et hasznalja.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
RaveForce
veterán
válasz RaveForce #9648 üzenetére
közben megoldodott a frissitett beta-val, viszont az eredetivel nem ment.
más. a beállitás után ujrainditottam és bekapcsolásnál a tileok megfagytak vagy jo 3-4 mp-re, meg is ijedtem mert ilyet itt még nem láttam
meg boot-nál az a piros négyzet alapu logo, hááát elözö nem kcsit volt szebb..„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Auratech
őstag
Az Omnia 7-el lezajlott az első hi-end audió konferencia. 250w-os stúdiómonitorra kötve.
A bemeneti oldalon pedig stúdió-mikrofon csöves előfokkal.
A mikrofon érzékenységét a Sound Sentry app segítségével lőttem be torzítás mentesre.
Ha a kamerát használhatnám esetleg webkameraként, (ilyet nem találtam és biztos rögtön tudja valaki, hogy lehetetlen a winpho7-en) egész kompakt kis videokonferencia eszköz lehet(ne) belőle.Más- gyorsan kéne szólni a microsoftéknak, hogy pattintsák már bele a Phone8 app featúráit a mangóba
Auratech Field Recording
-
engusz
veterán
Navigáció: Kipróbáltam az első normálisan kinézőt, és meglepődtem, hogy ingyenesen használható. Kerestem-kutattam, hogy miben korlátozzák a trial verziót, majd megtaláltam: 12 km-nél nem tudsz hosszabb útvonalakat tervezni. Reggel munkája jövet kipróbáltam, 11.x km volt tervezve. Nem volt vele probléma, elégedett vagyok vele. (Meg a telefon kijelzőjével is, mert szinte hihetetlen, hogy mennyire jól látható napsütésben is.)
Elképzelhető, hogy megvásárolnám, mert néha jól szokott jönni. Jelenleg angliai az e-mail cím, meg a market is. Ha fontban megvásárolom a programot, majd ősszel-télen migrálok magyarra a Mango miatt, akkor tudom tovább használni a programot (vagy később újra letölteni)?
WiFi: Sajnos bekövetkezett az, amitől féltem. Megint nem tudott automatikusan csatlakozni a céges hálózathoz. Két gép és egy másik telefon viszont gond nélkül. Sajnos a vezérlő ki-be kapcsolása sem segített, csak a telefon teljes újraindítása.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
Auratech
őstag
-
engusz
veterán
válasz Auratech #9664 üzenetére
Kipróbáltam ezt a módszert is, de sajnos nem működik. Ugyanúgy nem tud csatlakozni. Még annyit megpróbálok, hogy újraindítom a routert, illetve átírom benne a jelszót. Mert az ugyanaz, mint az otthoni hálózaté. Hátha köze van hozzá.
-
erdoke
titán
Navi és más programok: Elvileg a migrációval minden marad a tiéd, csak az ID-d régiója változik. Ha sok pénzt adsz ki közben programokra, inkább kérdezd meg a MS supportját is.
WiFi: valószínűleg az ilyesmit javítják a mostanában kinyomott firmware frissítésekkel, mert ez nem OS probléma, nekem anno se a Trophy, se az Optimus 7 nem csinálta.A legjobb aláírás a héten
-
engusz
veterán
válasz Auratech #9668 üzenetére
Miután újraindítottam a routert (mert nem volt elérhető az admin felülete), rögtön csatlakozott a telefon. Egy régebbi TP-Link osztja a netet. A gépekkel nem szokott gond lenni, csak az Omnia-t nem szereti valamiért. Átnyálaztam az összes lapját időzíthető újraindítás után kutatva, de sajnos még ehhez is buta.
-
-
Auratech
őstag
Ruter firmware frissítés nem haszontalan. A dhcp és dns beállításokban is több minden akadhat be a pc-hez képest, amiknek az auto konfigja több módon is rátalál a hálókra. Nem mindegy, hogy megosztott netet tolsz rádióra, vagy a modemből- DSL/kábel..jön a net..
Auratech Field Recording
-
-
Auratech
őstag
A bing térképnek sima 20-30fps (becsült) mozgásához képest a navié kb 8-10fps.
Lehet, hogy a7392. build a ludas. Mintha a képernyő cache, vagy a gpu nem dolgozna a megjelenítésben. Amúgy megjegyzi az útvonaltervet, ha kilépek belőle és később más alkalmazások után vissza... Amúgy..Auratech Field Recording
-
Lall
veterán
Nektek is "ugrik" az elso nagyitas az explorerben mango alatt. Szoval betolt egy weblapot es ha ranagyitok ket ujjal akkor egybol arra a meretre ugrik amekkorat kijeloltem. Regen nem ilyen volt, smoothabbul csinalta ezt a dolgot. Remelem erthetoen irtam le.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz Oppenheimer #9680 üzenetére
De ez igy eleg gaz. Remelem a veglegesben nem ez a szar megoldas lesz
-
moonman
titán
válasz Oppenheimer #9680 üzenetére
nekem nem. vagy nem ertem. ugyanugy zoomol, mint azelott.
-
Lall
veterán
válasz moonman #9683 üzenetére
Tehat mikor megerinted 2 ujjal egybol arra a meretre ugrik, de csak elsore. Zoomolj vissza erintsd meg megint, akkor mar normalisan csinalja. Regen (mango elott) nem igy zoomolt.
-
moonman
titán
mondom, hogy nem. ugyanugy zoomol, mint amikor eloszor kivettem a dobozbol. (7004)
szerk: ja, de. vagom mar, lapbetoltes utan elso alkalommal. hat nem tul szep, de nem is zavaro, lam, eszre sem vettem. altalaban duplaval zoomolok, ket ujjal csak nagyon ritkan, azt is inkabb az albumokban.
[ Szerkesztve ]
-
Mr. Byu
aktív tag
Barátom most vett egy Omnia 7-et a tanácsomra, ugyanis meggyőztem arról, hogy ha iOS-hez hasonló élményt akar, akkor ne az android felé kacsintgasson.
A Mangot akkor tuti meg fogja kapni ez a teló is, és lesz végre magyar nyelv, magyar billentyűzet, működő marketplace, stb?
A másik nagy kérdés, hogy lesz majd esély olyan VOIP alkalmazások működésére, mint a Viber, vagy legalább a Skype?
Meg akarom nyugtatni magamat, hogy jól tettem, amikor az igényeit ismerve a WP7 irányába tereltem stabil, szép, jól működő rendszert szeretett volna ő is, mókolás nélkül
-
Mr. Byu
aktív tag
válasz Oppenheimer #9687 üzenetére
Mert nagyon-nagyon jó, teljesen más kategória, mint a Skype. A nagyszerűsége abban van, amilyen egyszerűen működik. Először én is azt hittem ez csak egy gagyi skype utánzat, de amint feltelepítettem, egyből láttam, hogy mennyire ötletes. Gondolom tudod a lényeget, hogy nem igényel külön felhasználónevet, integrálódik a telefonkönyvvel (és mindenkit a telefonszáma alapján azonosít be automatikusan, neked nem kell külön felvenned senkit, és neki se kell elfogadnia), és nem meríti az akksit. Hát ezért.
-
Auratech
őstag
Itt sétálok két falu közt a Szigetközben.
Közben zenét, rádiót hallgatok. Ha valami megtettszik lefotózom, videòzom. Neten postolok, olvasom a fórumot a napsütötte képernyôn.A gps szól, hogy, hol kanyarodjak le. A neten kiélesítem a riasztót a tesóm házában, miután megnéztem otthon vannak-e. Közben jön a mail a nyaralás foglalásáról, hogy Minden ok. Nem birok rájönni, mi hiányzik..a, Omnia7-bôl...Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
hopphoop
[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
Mr. Byu
aktív tag
válasz Oppenheimer #9692 üzenetére
Nagyon keveset használ, 1 gigás csomaggal már vígan beszélgethetsz, amennyit akarsz.
Na igen, a szolgáltatók... Hát már most se tetszik nekik, nem hiába van az USA-ban több szolgáltatónál letiltva a Skype 3G-n is. Nálunk szerencsére engedik az ilyet, de ki tudja meddig. Ha lesz rendes 3G lefedettség, akkor ez komolyan veszélyeztetheti őket. Na nem most, de 10 év múlva szerintem ez lehet a jövő. Ha belegondolsz, az már ma is röhejes, hogy az SMS-ért, ezért a 160 karakteres kis vacakért fizetni kell...
[ Szerkesztve ]
-
harsanyiz
aktív tag
miket nem olvasok: Navigon Select 3 Full EU magyar hangnavigációval és offline is megy.
-
harsanyiz
aktív tag
válasz Oppenheimer #9695 üzenetére
-
harsanyiz
aktív tag
válasz Oppenheimer #9697 üzenetére
Legalább már a lehetőség meg van rá.
-
legiaap
félisten
Ma nyomogattam egy HTC Desire S-t, a lakótársam vett és hát mit is mondhatnék...nem kell nekem az android. Tetülassú az Omniámhoz képest, pedig nekem még csak a NoDo van fent.
How are U today? Just kidding...I don't care!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest