Új hozzászólás Aktív témák
-
bbmt
senior tag
Basszus, én még nem mertem megrendelni
Túl sérülékenynek tűnik csak pusztán a használattól is.A kanál a gyengék villája
-
gornn
csendes tag
Én se mertem az elején megvenni. Azonban most jó áron volt, és mivel az új iPhone Pro sokkal drágább és már unalmas számomra, ezért esett a választás a Foldra. Amúgy elég masszív telefon, csak szokni kell a kialakítását. Boltban nagyon sokat próbáltam a demo készülékeket, nem találtam rajtuk negatív dolgot. Az már más tészta ha esetleg gyárilag hibás...
-
addikt
-
darnyi
tag
Nem akartam telefont venni, Fold négyet meg pláne nem. De mivel elég jó áron jutottam hozzá, adtam neki egy esélyt. Több mint egy hónaja használom.
Megtartom. Belső kijelzőt nagyon kényelmes használni, szép is de a külső se rossz. A kamera elég jó, és az üzemidő is abszolút pozitív.
Ami kompromisszum az a telefon vastagsága és tömege. De valamit valamiért. Iyenkor még könnyen becsúsztatom valamelyik kabátzsebbe, de nyáron azért nem lesz kényelmes. -
-
boxer968
csendes tag
Több mint 1 éve használom a Fold 3-at, abszolút nem zavar a hajtásnál a mélyedés. Note 10+ ról váltottam, nem igazán mennénk vissza hagyományos telóra. Ami viszont gáz, hogy a fóliát nagyon körülményes cseréltetni! Samu, valamit kéne csinálni!
-
-=Starwing=-
tag
válasz boxer968 #411 üzenetére
Én is Note 10+ -ról váltanék. Tegnap egymás mellé tettem a két telefont(Foldot a külső kijelzővel)... hát drasztikusan keskenyebb a kijelzője, mint a Note-nak. Fura volt, mert a Note kijelzője valahol a Fold két kijelzőmérete között van. Összecsukva drasztikus kompromisszumra "kényszerít", szétnyitva jócskán túlszárnyalja(ami persze nem baj). Nem tudom mi indokolhatta hogy ilyen méretre gyártották. simán használható lenne 2db Note10+ egymás mellett -méretben... Mindezek ellenére persze nagyon tetszik, és várom hogy lesznek-e valamilyen jó kis Black Friday, vagy ünnepi akciós ajánlatok.
"Ajándék csónak ne nézd a lapát..." XD
-
utomi
senior tag
Srácok, friss tulajként kérdezem. Jól látom, hogy a külső kijelzőn nincs gyári fólia mint a Fold 3-on? Illetve a belső kijelzőn mennyire bírja a strapát?
-
addikt
válasz -=Starwing=- #412 üzenetére
Nekem volt 1 napig fold 3 am, el is adtam. Annak tényleg éppen túl keskeny volt a külső kijelzője és hozzá nagy volt a keret. Na ezen itt már elég drasztikusan javítottak, de még így is megszokást igényel a használata pl egy s22 ultra után. Ami nagyon szuper benne, hogy simán használható, akár írásra is egy kézzel, könnyedén elérem az összes betűt kényelmesen(ezt már régen érzetem ).! Pár nap múlva leírom a pontos véleményem erről a telóról, de még használom és gyűjtöm a tapasztalatokat.
[ Szerkesztve ]
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
-=Starwing=-
tag
válasz Elit3Zotya #414 üzenetére
Na igen, a kényelmes egykezes használat bizony nyomós érv.
Kezdenek elfogyni az érveim, hogy miért ne szerezzem be...Van itt valaki aki megbánta hogy megvette?
Őszintén..."Ajándék csónak ne nézd a lapát..." XD
-
csoe
tag
válasz -=Starwing=- #415 üzenetére
... leszámítva a nagy kazal Jó Magyar Forint kiadását (utólagos "tuti kellett ez nekem?" típusú bűntudat), a világon semmit nem bántam meg benne. Remek kamerák, pazar üzemidő és produktív kialakítás.
Az egyetlen dolog, ami zavar, hogy tokba téve sajnos elég bumfordi, nélküle pedig sérülékeny.*
*Mondom ezt úgy, hogy a tok és az óvó használat ellenére is meg bírt nyekkenni a belső képernyő (#372) - a szervizből sajnos azóta (10.29. szombat) sem ért vissza a készülék.
-
addikt
Tesztekben olvastam és összehasonlításokban láttam, hogy sokkal jobban bírja az aksi, de azért ez tényleg elég jónak számít egy ekkora kijelzővel ellátott telefontól. Kb mint a 12S Ultrám. Snapdragon procival eléggé jól optimalizál a samsung is. s22 ultrám nem bírt ennyit 5k-s aksival és kisebb kijelzővel, de exynossal. Pedig ez kb 70%-ban csak a nagy kijelzővel és magas fényerővel használva ennyi.
70-30%-ban wifi-mobilnet
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
soko70
aktív tag
Ma megint jött frissítés. A szokásos gondolom. mikor jön majd a nagy frissítés? Nem úgy volt, hogy novemberben megkapjuk?
-
giroud199
senior tag
Nem -e ?? pár pötty van az én fold 2-es készülékem keretén ,egy kulcs okozta ,leejtve sosem volt és makulátlan... szombaton adtam le a hivatalos samsung márkaszervízbe szombathelyen.. a zsanér nem az igazi így 22 hónaposan (nem nyílik ki teljesen ,erőltetni nem fogom), és meg akarják vonni a garanciát!! Egy 750k-s készüléknél! Mondtam küldjék fel Pestre és vizsgálják be... felháborító ,lényegében egy takarítás kellene neki ,de ők 250k-ért akarnak kijelzőket és akksikat cserélni ,amikor azoknak semmi bajuk
>>iPhoneX&SamsungS21<<
-
veterán
válasz Elit3Zotya #387 üzenetére
Hát úgy látom nem túl sokáig...
Más;
SES.hu-n egyébként ti tudtok Fold 4-hez beszámíttatni készüléket? Elég jó akció van most, lehet vissza térnék...The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
gornn
csendes tag
Én személyesen vittem be régi készüléket, mivel úgy bármit leadhatsz. Neten van egy fix lista, ott elvileg csak azokat tudod beszámíttatni.
-
addikt
A telefonról pár szó.
IGEN.!
Ez az a telefon, ami 10 év után tudott újat mutatni, úgy hogy annak a dolognak tényleg van értelme is.
Régen jött a színes kijelző, utána a érintős..stb. És most itt van ez, ezzel a kialakítással, amit ha megszokik az ember nem menekül.
Kijelzője valami extra durva fényerőket tud, pont mint egy s22 ultra és engem a hajlás csík sem zavart egy picit sem. Viszont nekem a belső kijelző felbontása, lehetne nagyobb felbontású, az én szememnek picit pixeles a 2K-s kijelzők után.
Kamera nagyon jó, simán versenyzik az s22 ultra és 13 pro képminőségével abszolút csúcs, de a széles látó nem tudja azt amit a csúcs telók szoktak pl s22 ultra.pl autófókusz lehetne benne.
Aksi nagyon jó.! Nem gondoltam volna, hogy egy ekkora kijelzővel szerelt telefon(mert én többnyire így használtam) ennyire tudja bírni egy ilyen kicsi aksival. Szinte úgy bírja mint a 12s ultrám, ami a legjobbnak számít android fronton.
Magassága szélessége tökéletes, csak a súlya és vastagsága amit fejleszteni kell, mert más hibája nem nagyon van.
Szoftvere tökéletes, ennél jobban átgondolt felület jelenleg nincs.! Eddig is úgy gondoltam, hogy a one ui az egyik legjobb a sima pixel felület mellett, de most már bekell látnom, hogy a one ui a legjobb kb. Nem rég kipróbáltam egy pixel 6 pro-t is, hát csalódás volt.Szóval amit én várok a Z fold 5-től.
-Legyen egy picit nagyobb felbontású a belső kijelző, legalább tudja a 450ppi-t
-legyen vékonyabb, kb mint most a mix fold 2 és legyen könnyebb. max 240g
-Kameránál legyen a széles látó is autófókuszos és így lesz szuper makró és a minőség is jobb lesz.Megválok tőle, de nem azért mert a telefon nem lenne jó bármiben is kb, csak ami engem érdekel még most jelenleg a leginkább, az a kamera. Így maradok egyenlőre a 12s ultra mellett. De már elkapott a fold érzés, így nem tudni mennyi idő múlva akarok majd vissza térni.
[ Szerkesztve ]
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
T0rnad0
addikt
válasz Elit3Zotya #424 üzenetére
[link]
Engem már nem érdekel a többi telefon, mióta megvan. -
addikt
-
veterán
válasz Elit3Zotya #426 üzenetére
Teljesen átérzem az állandó váltást, csak én az androiddal annyira nem vagyok kibékülve, de a Fold használata közben még az sem zavar.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
WiZARD
addikt
Holnap hozza a GLS, ez lesz az első ilyen telefonom.
Belső kijelzőre lehet/szabad/érdemes valami fóliát tenni? A gyári fólia cseréje hogy müxik? Gari? Fizetős?Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
T0rnad0
addikt
Egyedül az, hogy a GCam szerintem sokkal szebb színekkel dolgozik De elfogadható végre a kamera teljesítménye, akksi jól bírja, összecsukva jó a fogása és egy kézzel is kezelhető, kinyitva meg nincs párja a normál telefonokkal összehasonlítva.
2 hónapja vagyok home office-ban és sokszor be sem kapcsolom a saját gépem, mert ezen mindent meg tudok nézni "normális méretben", tabletre így nincs is szükségem. -
MrOomen
tag
Külső kijelzőre vagy tudsz vágatni márkaboltban/szolgáltatónál/MediaMarktban szilikon fóliát 8ezerért, vagy a Samsung gyári műanyagja van. A gyári 7ezer forint, és kettő db van a csomagban.
Ha szeretnél tollat is használni hozzá, a gyári tollasat választanám :) Gyáriakon túl is elég sok jó megoldást lehet látni a neten :) -
veterán
Eddig bírtam magam türtőztetni kaptam egy elég jó ajánlatot és megrendeltem újra a készüléket.
Rendeltem hozzá tollat is viszont most a Pro változatot olyan még nem volt és a másik toll nem igazán jött be a tokkal. Igazából a tok miatt...The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
WiZARD
addikt
első 24 óra után:
Nagyon tetszik, spigen air skin tokot tettem rá, az nem sokat növel a méreten.
Picit vastag, de ezt ellensúlyozza hogy kicsi.
A kis külső kijelzőtől nagyon féltem, eddig nem tűnik gáznak. Egy kezes kezelésben talán picit jobb is mint a 22U, bár a billentyűzeten a gombok nagyon kicsik.Helyi (Győr) SES boltba bementem, akartam venni fóliát. Közölte az eladó, hogy nincs, csak vágni tudnak. Mondom a weblap szerint van raktáron. Nézi, hát ő erről még nem is hallott, de akkor megnézi. Erre kihozott a gyári fólia helyett egy panzerglasst, aminek picit örültem is, mert ez legalább üveg (még ha a szokásos aliexpress árnak a tízszeres is volt, de ha ilyen hülye vagyok, hogy nem rendeltem időben...)
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Ck.
addikt
Gratula, remek választás, biztosan tetszeni fog. Eddigi erős alma mániám ellenére egy cseppet sem bánom, hogy a 13 Pro Max és 11 elment. Jött helyette nekem a Galaxy Z Fold4, a Zasszonynak pedig a Z Flip4. Továbbá azóta van már Watch5 és Buds2 Pro is, a Samsung ökoszisztéma pedig remekül működik, mind saját eszközök között és családon belül is. Nagyon megszerettem és hosszú évek óta ismét megvan az álleejtős érzés, ami nagyon hiányzott.
* Én speciel rühellem a fóliákat, legyen az üveg vagy műanyag. Sosem fogja 10o%-ban ugyanazt az érzetet kelteni, mint közvetlen a kijelző. Nyilván, mint a belső, ahol gyárilag van, letépni nem fogom, de magamtól nem rakok fel már évek óta és nemigen volt emiatt problémám. Megértem persze akik elővigyázatosak. Tokot sem használtam igazán eddig, de ehhez azért kivételesen vettem.
-
veterán
Én a Fold 3 óta oda vissza váltok egyelőre egyiket sem tudom elenegdni, de ennek nagy részét az is befolyásolja, hogy mindenem almás kütyü. Sima android vonal esélytelen, de ez a Fold egyszerűen annyira jó és más, mint a többi telefon, hogy ez van. Feleségem kicsit unja már, de ez van.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
soko70
aktív tag
Merem ajánlani a Gboard a Google billentyűzetét, nagyobbra lehet állítani és a belső is úgy működik mint a samsung billentyűzete. Az használom már régóta, bevált pedig sz@r a szemem nagyon. Sajnos nekem mindent a legnagyobb betű beállításon kell használni, néha gond. Kellemes használatot a készülékhez.
[ Szerkesztve ]
-
soko70
aktív tag
Érdekes, hogy a készülék mennyire megtanulta a napi rutint. Az akkumulátor 50% és 3 és fél óra a kijelző idő. Teljesen jó, sőt.
-
gilfoyle
őstag
Eddig bírtam (12 nap) ájfón vonalon... Tegnap visszatértem a Fold táborba.
A Fold függőséget okoz, ez már biztos. -
soko70
aktív tag
Melyiket érdemesebb használni a S-Pen fold vagy az S-Pen Pro jobb? Valakinek van tapasztalata? Köszi
-
veterán
Mind a kettővel van tapasztalatom, bár nem sok. Jelenleg a Pro-t használom és mivel simán tudom magammal vinni bármelyik zsebemben így nem kell azt a vaskos tokot használni. Ha ez neked nem negatívum akkor a Pro jobban megéri, jóval okosabb!
-
WiZARD
addikt
Fold4 kamerától féltem még kicsit, hogy 22U után csalódás, de eddig kifejezetten tetszik.
Ami engem érdekel, ott még jobb is, és van vállalhatóan működő gcam is ami nagy plusz.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest