Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bigyo13
őstag
Valaki segítsen már pls., ha tudja a megoldást
A ---4.3 -as I9300XXUGNA5_I9300TMHGNB1_I9300BOUGNB1_HOME.tar.md5 - T-- és Romról szeretnék visszatenni 4.1.2-esre, de akármelyik 4.1.2-es Romot flashelem vissza elmászik az IMEI és hiába csináltam a 4.3-as rendszeren EFS mentést és abból hiába teszem vissza, akkor sem jó az IMEI a 4.1.2-es alatt.
De ha visszarakom a 4.3-as Romot, akkor megint látszik az IMEI, vagyis végleg nem tünt el, csak 4.1.2 alatt nem látja a teló.
NEM TUDOM MIT CSINÁLJAK?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3/S5
-
spider80
őstag
válasz Bigyo13 #91452 üzenetére
Ha nincs külön a 4.1.2 alól is EFS mentésed, akkor semmit nem tudsz tenni Marad a 4.3
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Bigyo13
őstag
válasz spider80 #91453 üzenetére
Közben találtam megoldást
Esetleg, ha tudod, hogy csak a modemet honnan lehet leszedni, vagy 4 fájlos T-és 4.3-as Rom-ot, akkor azt megköszönném!
Mert nekem akkor ez a modem kellene a 4.3-as T-és ROM-ból
I9300BOUGNB1Ez a 4.3-as Modem felrakása a 4.1.2-es T-és Rom -ra megoldás, hogy a 2-es verziójú átkonvertált EFS partíció menjen és jó legyen az IMEI
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3/S5
-
spider80
őstag
válasz Bigyo13 #91454 üzenetére
Ennyire nem mentem bele,nem tudom sajnos. Nekem független telóm van,sosem kerestem T-s Romot.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Szerencsét próbálok itt is, hátha itt többen használtok dokkolót:
Kinéztem a samsung smart dock-ot, ami 13e. Ft-ba kerül. Ehelyett 2-3 e Ft.-bol kijonne egy ilyen, kerdes, hogy ez mennyire szuperál jól, illetve erre hogyan lehet tobb usb-t kotni? Van valakinek tapasztalata ezekrol az adapterekrol?
Nekem S4-em van, de nem tudom mi lesz az utódja majd, így a smart dock 13ezres ára lehet nem indokolt számomra. -
vinibali
őstag
nekem a 02.01 van fent és ha olyan a kedve az is megöli az akksit hamar. nemsoká tervezem valami frissebb nightly felrakását. annyi a lényeg, hogy az akkumlátor menüpontban hamar kiderül, hogy mitől merül a teló. nálam jellemzően a google play szolgáltatások nem engedte a procit mélyalvásba helyezni és folyton ébren volt, kikapcsolt kijelző ellenére.
AppOps progi kiírja, az ébrentartások, helymeghatározások, stb számát. onnan már hamar kiderül, hogy mia hunyóBIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
htw
tag
Sziasztok!
4.1-nél rootoltam a telefonom majd 4.3-ra frissítettem.
A SuperSU azt írja:
Nincs SUbináris telepítve és a SuperSU nem telepíthető.
Ha Ön csak frissítette Android 4.3-ra akkor manuálisan kell újra rootolni.
Odinnal próbáltam újra rootolni. Végig is megy szépen, de ugyan ezt írja az SU.A másik dolog pedig hogy lejárt a hűségidőm és szeretnék szolgáltatót váltani. Tudom, hogy ez tabu téma itt, ezért esetleg valaki aki tudna segíteni rám írna privátba.
Köszi -
vinibali
őstag
ha már EFSv2 van a telódon - amit a 4.3-ra frissítéssel szinte biztos hogy megcsináltál- nem lehet a play áruházban elérhető programokat használni. szóval valamilyen függetlenítőműhely lesz majd jó megoldás erre.
MÁS: a hivatalos 5.0 fejlesztését leállították
http://www.youmobile.org/blogs/entry/Samsung-Galaxy-S3-Android-5-0-Lollipop-update-has-been-CanceledBIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
Kugyi
csendes tag
Rootoltam az S3 -at. Mivel szoktátok a gyári cuccokat kipucolni, és miket lehet?
Defy MB525 Bayer; Galaxy S III; Galaxy S V, Galaxy S 7, Galaxy S 10, Galaxy S 23
-
Feenyx
aktív tag
Sziasztok!
Eléggé kihalt a telefon beárazós topik, esetleg tudnátok segíteni nekem mennyiért lehetne eladni egy S3-at?
Kora: 1 év 9 hónap
Állapot: Korának megfelelő, a kamera króm csíkjának alsó része kopott.
Garancia: Június 18-ig gyári Samsung garancia (+2 hónap ha beregisztrálják a Samsung oldalán)
Függőség: Telekom
Tartozék: Doboz, töltő, adatkábel, headset, garancia papír.Bocsi az offért.
-
minimumgame
tag
Sziaszto!
Ma sokat fotóztam, napba is és most észrevettem, hogy lett egy kék csík a kamerában. Minden képnél van, főként sötét részeken látszik,eddig nem volt, a mai képekben sem, egészen mostanáig.
Itt látható: https://docs.google.com/file/d/0B_L-UIiLbSnUbkl4NGdlYlhYYm8/editS3 LTE
-
bandeevw
tag
válasz balazs0102 #91436 üzenetére
Sziasztok, én is így jártam az imént, azzal a különbséggel, hogy nekem (egyenlőre) működik a hívás indítás - hívás fogadás.
Az XXL GSM-től vettem a telt, gyári garipapírral, amin Telenoros pecsét volt, de a CSC Albánia (ALB) volt.
Root után visszaállítottam a CSC-t HU-ra, Triangle Away, most feltettem a GNG3 XEH szoftvert Odin-al, erre nekem is bedobott az IMEI mögé egy /1-et.(A művelet előtt a PDA-kód I9300XXUGNG3, a CSC I9300OXFGNG2 volt, tehát mint az XEH rom adatai)
Szerintetek nekem is be fog szarni egy idő után, tehát nem tudok majd hívást fogadni sem vele...?
[ Szerkesztve ]
-
bandeevw
tag
válasz bandeevw #91467 üzenetére
Jah, még 1 érdekesség, egyszer lett frissítve a tel a Samu által az europark-ba, onnantól fennvolt a mytelenor app gyárilag viszont a telefon kártyafüggetlen volt, bármilyen kártyával működött...
Esetleg próbáljam meg a sammobile-s Telenor-os romot feltenni...?[ Szerkesztve ]
-
tween
őstag
Már többen kérdeztük itt, hogy milyen gyári dolgokat lehet biztonsággal törölni, totál kipucolni a telefont, de mintha mindenki átsiklana e kérdés felett... Profik! Mit lehet törölni?? Valami bő lére eresztett lista? Köszönjük!
-
vinibali
őstag
3perc google ezt az eredményt hozta:
https://docs.google.com/spreadsheet/lv?key=0AqTvctlW89DtdC1qVUlLeVFTV3ZOdUtDclpBdVRQOUE&pli=1#gid=0BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
duduati
aktív tag
Érdeklődni szeretnék, hogy a teló töltője meddig garis? Szegény megadta magát. A készülék másfél éves, telenoros.
Előre is köszönöm!
-
Jazzmedve
tag
Sziasztok!
Van egy telenoros 4.3-as telom. Downgradelni szeretném a telomat valamelyik régebbi hivatalos romra mert baromi lassu, a zenelejátszó akad, szoval kivagyok tőle. Az lenne a kérdésem, hogy odinnal simán fel tudom-e ezeket tenni,vagy kell valami trükk hozzá? Illetve hogy melyiket ajánljátok? 4.0.4 v 4.1.1 v 4.1.2? Köszi előre is.
-
Jazzmedve
tag
ja és a gyári recoveryvel is fel tudom tenni? elég a sima root neki?
-
Jazzmedve
tag
értem. Most jelenleg ott tartok h sikerült rootolni a telót. Leszedtem egy efs backup nevü progit amivel lementettem az efs-t és az imeit az sdkártyára.(érdemes még valamit backupolni, és ha igen, milyen porgrammal?) Szeretném feltenni ezt az s5 sensation rom v.10-et, de most kicsit elakadtam, hogy hogyan tovább. letöltöttem a romot, és feltettem az sdkártyára. Valaki tudna segiteni hogy pontosan most hogyan tovább? mert akkor ahogy irtad, a gyári recovery alól ezt nem tudom feltenni.
-
Janou
őstag
válasz Jazzmedve #91482 üzenetére
Én az EFS manager nevű progit vagy az SA Managert ajánlom EFS+modem páros mentésére.
Mielőtt feltennéd az új romot, kell egy Custom recovery amit odinnal kell felraknod. Pl. a (Philz Touch baromi jó). Közben előtte és utánna nyomogasd a wipre-okat és a factory resetet. Illetve rom telepítés előtt a Philzben van egy Clean funkció is.
Tehát Odinnal Philz telepítés, utána rom majd gapps telepítés recoveryből. Lépések között wipe-ok. -
vinibali
őstag
azért még nem ártana, ha a szar, de legalább működő rendszert is lementenéd a recoveryvel!
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
teo77
őstag
válasz Bigyo13 #91452 üzenetére
Szia! Érdekelne, milyen hibajelenség(ek) lép(nek) fel IMEI elmászáskor. Mondd el, légy szíves! Öcsémnek nem stimmel a kód által előhívitt, és a telóban lévő IMEI. Lehetséges, hogy azért rossz a térereje a telójának? Köszi! EFS mappa és modem mentést nem lelünk, pedig remlkik6,hogy anno, első módosított rom flashkor elmentettem
[ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
Szia, sziasztok!
Azzal, ha visszateszem az eredeti romot a telóra, az IMEI elmászás helyreáll?
Épp most olvasom, hogy az IMEI és a serial number nem ugyanaz? Igaz ez? Csak a miheztartás végett...
[ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Video konvertálás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)