- Magisk
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acef
addikt
válasz Csabi1984 #27649 üzenetére
Fmod130818: ez egy stock JB, ami mégsem teljesen "stock".
Egyébként valsz félreérted: ez a félkör csak a gyári böngészőben működik!!!
A többi menü, beállítás, app, az u.a. mint a stock-ban!Nelsonmanian: Tegyel fel egy boa - több app ..
szerintem ok a gyári, de kinek mi..[ Szerkesztve ]
-
tuningtomi
aktív tag
Feltettem az Fmod130818-at de nem indul a teló, megáll a Samsung Galaxy S Advance képnél.
Gyári vissza belső tárhely formázással megvolt előtte.
Tmobilos XXXLQE + CoCore 6.8 + root volt a telón.
Hogy tudom működésre bírni? -
Acef
addikt
válasz tuningtomi #27653 üzenetére
Ugye nem P-s a telefon?
Főkapcsolót nyomva kb 5-10 mp-ig kikapcsol?
Ha nem, akkor akku ki-be.
Recovery-ben nyomj egy wipe factory-t, dalvik és cache-t. Reboot system. OK?Előtte, mármint a T-s JB előtt mi volt a telón?
Közben nincs töltőn, vagy usb-n a tel?Nem értem. Mindjárt csinálok egy repart T-s JB, coco-root-Fmod-ot.
/Már többen felrakták, jönnek a visszajelzések, szépen működik /.[ Szerkesztve ]
-
Acef
addikt
válasz tuningtomi #27655 üzenetére
Várj!!!
Már elkezdted az odint? -
FET-MEN
veterán
Mire rájöttem miért merült így MIUI.. statusbart le kell húzni, hosszan rányomni a szinrinizálás gombra és bejön végre az a beállítások rész. Kikapcsoltam problem solved.. elötte meg kerestem beállízásokba és nem találtam
Iphone 7
-
Acef
addikt
válasz tuningtomi #27657 üzenetére
Ilyen esetekre mindig legyen az ext. SD-n:
21999-ben, a leírásban: reboot system.cwm.zip A mappámban is megtalálod. Recovery-ből kell flashelni, mint a cocore-t, és OK ![ Szerkesztve ]
-
Nerd
aktív tag
válasz nelsonmanian #27661 üzenetére
Ami nem megy:
- wifi tether
- panorama foto
- bejovo hivas halk, hangero fel es megoldodikEzeken kivul baromira vibral, sokkal jobban mint a regi PAC rom.
-
nelsonmanian
senior tag
-
gazso75
aktív tag
Bizony
Megerősítem, nekem is gyári T-s JB+coco 6.2+root volt fent. Rátoltam az Fmod-ot. Szépen muzsikál. 1nap 6 óránál járok és 25%-on van az aksi. 52%-nál kapcsoltam be a nofrills-ban a 200/1000 frekit, addig 1000/1000-ben volt
Nekem a szinkronizálás állandóan be van kapcsolva. A következő töltésnél ki fogom kapcsolni, megnézem úgy mit bír. A Gsam Battery elég sok ébrenlétet mutat, ez gondolom a szinkron miatt van. Az ébresztgető progikat leszedtem ami nem kell. Automatikus fényerő is mindig bekacsolva van.
1 dolog amit nem tudok. Mi az a Rendszer (*wakelock*) ez 1 nap alatt 127 ébresztést generált.
Alapjában véve meg vagyok elégedve.Köszönöm Acef
[ Szerkesztve ]
-
FET-MEN
veterán
-
Acef
addikt
Hi!
Valken, tuningtomi
Nem tudom, hogy nálatok mi okozta.A két boot-probléma után kipróbáltam:
- repart T-s JB
- Cocore CWM - ROOT - Fmod130818
- reboot system..
Nálam tökéletesen működik az Fmod130818, szépen indult, mint az eddig frissített kb.: 5-10 tel-n is.Akinek nem indul a telefon, annak: ext. SD-n a reboot system.zip /21999-ben írtam /!
Recovery-ből futtatni, és OK.[ Szerkesztve ]
-
palee69
senior tag
Szia Acef!
Tegnap este vettem le töltőről,reggel és most ezt mutatja az akksi.
Nem tudtam hova tenni az éjszakai sok ébrenlétet így reggel leszedtem róla az időjárás widgetet de a sok ébrenlét maradt.
Egész nap nem nyúltam szinte a telóhoz csak most vettem kézbe.
Repart JB,Cocore 6.8,Root,130818 Fmod Kiegészített.
Mi a véleményed?[ Szerkesztve ]
-
palee69
senior tag
válasz nelsonmanian #27670 üzenetére
Ha sokat kajál az Avast leszedem az biztos,de győzzetek meg róla,hogy nem kell.
Azt mondod ne tegyek rá minden szemetet teljesen igazad van.
Honnan nem teszek rá szemetet,mik a megbízható források?
Csak a Play-ről töltsek le?[ Szerkesztve ]
-
Veron
addikt
Restellem, hogy mindig ez a téma, de sehogy sem akar normálisan működni a wifi megosztás és már baromira idegesít.
Most épp azt csinálja, hogy látszólag random időközönként megszakad (mint eddig), de most rögtön, 5-10 mp múlva újracsatlakozik. Mindenféle energiagazdálkodási beállítást kikapcsoltam, átváltottam a titkosítást és a csatornát is, leszedtem 3rd party tethering programot.
Már nincs ötletem mit csináljak vele."Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
nelsonmanian
senior tag
válasz palee69 #27671 üzenetére
Hány mobilos vírusról hallottál az utóbbi időben?
Play tele van szemét appokkal nézd csak meg a sok ingyenes cuccot amik dobálják a sok sok reklámot és még ki tudja mit. Kevésbé ellenőrzik, mint az iphoneos alkalmazásboltot.
Mielőtt leszednél valamit nézd meg a hozzászólásokat, esetleg kérdezd meg itt a fórumon a megfelelő topicban.
Nem playes helyeken általában a fizetős verziók vannak fent nem fizetősen, azok általában megbízatóak. -
palee69
senior tag
válasz nelsonmanian #27673 üzenetére
Letöröltem az Avast-ot,megnézem így az ébrenlétet.
-
nggabi
félisten
lassan meghívhattok egy sörre
"szenyor dzsíííí"
-
Morris
veterán
válasz nggabi #27676 üzenetére
Ha valahogy feketére varázsolod nekem a status bar-t, akkor kapsz egy tálcával.
Nekem egyszerűen nem megy. Pedig tanulnék, okosodnék...dejah a repartos JB-del meg szerintem készenléti idő csúcsot fogok dönteni. (telefon, sms, egy kis wifi és 84%-on van az akksi - tegnap késő délután óta)
[ Szerkesztve ]
-
Csabi1984
addikt
A futár még nem ért ide.. és itthon vagyok megtudom majd nézni. Milyen futárral szállítják?
-
szil7
csendes tag
válasz Morris #27680 üzenetére
még annó blade-en úgy csináltam h keresel 1 oan romot amiben fekete. kiszeded a framework-jéből azt a png-t és belerakod abba a frameware-be amit használsz , visszadobod a framework-öt a romba felrakod és kész elvileg. total commanderrel szoktam intézni az a legegyszerűbb sztem
Samsung Galaxy S Advance JB I9070XXLQE + DPS Dual 7 II
-
Csabi1984
addikt
Csatlakozom azok csapatához akik azt mondták,hogy nem volt baj a szervizeléssel megjött a teló és még fóliát is tettek rá..
Újra Jb van rajta..
[ Szerkesztve ]
-
gyuszmó
őstag
Sziasztok
Véletlenül béna módon kitöröltem a S naptár appot.
Feltétlenül csak roottal tudom vissza tenni ?
Mivel ki tudtam törölni mindenféle jogosultság nélkül, talán vissza felé és működik remélem
köszi
Fontos lenne
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
Veron
addikt
válasz nelsonmanian #27674 üzenetére
kíváncsian várom a fejleményeket majd.
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Morris
veterán
válasz nelsonmanian #27685 üzenetére
Ez volt a tervem, de aztán megláttam, hogy az a systemui.apk amit leszedtem csak deodexelt romhoz van. az enyém meg ugye sima stock odex.
Annyira de annyira frankó a rendszer ezzel az új repartos JB-vel, hogy nem szivesen mókolnám. de ez a szürke status bar kikerget a világból...
szil7: köszi, haver vagy. kb mint kőművesnek elmagyarázni a C++-t
azért jólesik, hogy kinézed belőlem, hogy ezt meg tudnám csinálni[ Szerkesztve ]
-
Csabi1984
addikt
Nekem 52% a kijelző. Igaz nem én általam beinicializálva
-
Csabi1984
addikt
Majd én is küldök telefon működési képet D
-
Csabi1984
addikt
Nincs kedvem googlezni. Jb-n hogyan lehet print screenelni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest