-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabi1984
addikt
elfelejtettem megkérdezni a memória kártyákkal kapcsolatban Samsung ajánlott vagy lehet eltérő márka?
-
FET-MEN
veterán
-
Morris
veterán
jah azt még meg akartam kérdezni, hogy a cocore kernel előbb megy fel mint a root-olás? Azaz az lesz az első?
nelsonmanian: Ez is jól néz ki! Írjad csak le, hogy csináltad!?
palee69: Playről. Transparent weather clock widget. És mögé az összeollózott háttérkép!
[ Szerkesztve ]
-
nelsonmanian
senior tag
válasz Morris #28165 üzenetére
nova(óra rejtve az állapotsávból) + beautiful widgets(4x2 widget: S4 clock theme, Dani Hd weather theme, layout: icon to the right, háttér rejtve, fehér szín, bökésre ébresztő, időjárás app stb nyílik)
Háttérkép meg wallbase-ről van.kb ennyi, de ennyi téma van amennyit csak akarsz.
[ Szerkesztve ]
-
Grillo
őstag
Most nézve egy háromfájlosat próbáltam felrakni, tehát csak a PDA sort adtam be odinba, android fórumról szedtem T-s és független romot. Aztán most leszedtem sammobile-ról egyfájlosat, I9070XXLQE_I9070OXXLQE_HOME.tar.md5
Láma voltam, na, meg kurva fáradt. Meg most is.
Mondjuk a GB-vel nem volt gond egész nap, gyors is, meg akksi is kevés fogyott, de a JB jobban tetszik, meg ha elkezdtem, csak végig csinálom már.[ Szerkesztve ]
-
Bada Bing
tag
Vannak, akik a hivatalos T-Mobile-os Jelly Bean-t használják? Ennek mi a legnagyobb hátránya az itt sokat emlegetett repartos megoldáshoz képest? Ez utóbbi rendszert fel lehet tenni a végső rendszer rootolása nélkül? (Nem nagyon értek hozzá, de nem akarom, hogy a programok root jogosultsággal fussanak.)
-
orbit76
tag
Sziasztok! Fenn van valakinek a MIUI v4 5b? Nem jegyzi meg a net beállításait, így nincs net a telefonon, csak wifi... Járt már így valaki? Mi lehet a megoldás?
-
Gery15
addikt
Még mindig nem működik a *#0*# valakinek valami ötlet? Se ExDialerbe, se gyári tárcsázóba.
HyperX
-
killer1203
senior tag
Sziasztok
Vissza akarom rakni a gyári romot. Most is azvan fent csak rootolva, odin nal próbálom a leirás szerint. de ahogy végig megy odinba a telepités és ujra indul a teló, igyan az a rom marad fent ami volt, semmi nem változik, mintha nem is rakná ujra, ez mitől van ?
Xsara 1.6 16v | Motorola Defy
-
SdragonS
csendes tag
Sziasztok Ma vettem egy Samsung Galaxy Advencet, nagyon jó teló, nekem nagyon tetszik , de egy problémám van ugye android 4.1.2 van rajta és ugye ezzel van 600mb+ ramom, amit hasznűlhatok, de 300mb-t lefoglal a többi kacat, ami fut, amit alapból futtatanak ezek az izék, van valami, amivel ezektől meg tudok szabadulni? valamiféle program, mert azért 600mb-ből 300-at lefoglalnak eléggé zavar..
-
Acef
addikt
válasz killer1203 #28187 üzenetére
Root-olt gyári u.a . mint a sima, csak root-olt.
A Root app-jogosultság eltűnt?
-Volt gyári vissza sd formázással? Odin elött-után is csinálj!
- vagy a repartos JB is ajánlott lenne. Sőt!
Jason19 nem befolyásolja, nálam ok.
SdragonS miben, hogyan zavar? Javaslat 21999 hsz/infó. Ebben néhány gondolat, pl. a ram-ról is.
[ Szerkesztve ]
-
killer1203
senior tag
azt tudom hogy ugyan az, de mintha nem is csináltam volna semmit, minden úgy maradt, beállitások háttér stb.
Root megvan, gyári vissza állitás nemvolt. milyen az a JB ami mondasz ?
Amúgy most látom hogy nem a magyar telenoros romot szedtem le hanem valami mást, lehet a miatt van ez ?
Xsara 1.6 16v | Motorola Defy
-
Acef
addikt
válasz killer1203 #28190 üzenetére
Ezzel kezd: 21999 hsz / infó.A romot érdemes figyelni.
És ezekután mindenképp a repartos-t ajánlom.
Telenoros a tel?
[ Szerkesztve ]
-
Acef
addikt
válasz killer1203 #28192 üzenetére
! Telenoros a tel?
Itt is könnyű, csak a megfelelő műveletet kell elvégezni.
[ Szerkesztve ]
-
Acef
addikt
válasz SdragonS #28195 üzenetére
Passz, nem játszom a tel-n.
Nem jól gondolkodsz a rom-al kacsolatban. Olvasgass.killer1203 hagyd a sima telenorost, töltsd, de ne rakd fel.
Olvass a repartos JB-ről, odin használatáról.Neked ez kellene:
-repartos független JB /figyelj a 8-16GB-re/
-telenoros JB
-esetleg kiegészítők -
snowdog
veterán
válasz nelsonmanian #28153 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest