-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mui
tag
Még nem használtam az exdialert, most ismerkedem vele. Miért van az, hogy a névjegyek eleje nem abc sorrendben van. Előre veszi a Á betűt, aztán E betű, és csak aztán az A. Utána már jó pedig.
És az Ö is az elején van.[ Szerkesztve ]
-
Csabi1984
addikt
válasz nelsonmanian #27551 üzenetére
Köszike
-
Gery15
addikt
nggabi tényleg jövök egy sörrel neked! Most dobtam fel a repartos JB sokkal jobb, mint a sima.
HyperX
-
Gery15
addikt
válasz Csabi1984 #27559 üzenetére
Majd ha visszakaptad a telefonodat... Bocsi, de nem tudtam kihagyni.
(#27561) Csabi1984: Egyébként feljebb kérdezted, hogy milyen a Telemax, nekem már volta egyszer náluk a telefonom, de nem karcolták össze meg semmi, nem kell aggódni rendben lesz ott minden. Nem emlékszem már miért is küldted be?
[ Szerkesztve ]
HyperX
-
Mui
tag
Acef! Az a vizes feloldás olyan jó volt, ilyet nem lehet belerakni az új Fmodba?
[ Szerkesztve ]
-
Gery15
addikt
Tudna nekem regélni valaki a product kódról? Mi is ez pontosan?
Illetve gondot jelent-e, hogy a CSS nem egyezik meg a PDA és PHONE-nal?
PDA: I9070XXLQE
PHONE: I9070XXLQE
CSC: I9070TMHLQ2HyperX
-
demars
addikt
A zárolt kèpernyön megvàltoztattam a kèpet ìgy màr nem olyan szèp a vizes effekt. Sötèt a kèp ès nem adja olyan jòl vissza. Vasàrnap lesz laptopom megy fel az ùj csemege. Engem most is zavar a z y csere. Nem kell vizes cucc...
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
Acef
addikt
Repart
Imént kérdezte valaki PM-ben, ide is beírom a válaszom:
Repartos Magyar LQE rom = mintha formáznád a pc-t, és full tiszta alapra telepítenéd. (előbb mindent töröl)
A wipe .. , gyári vissza és társai csak a meglévő rom-ot állítja vissza az eredeti állapotára.
Fontos, hogy a tel-nek megfelelő repart gb/jb, a CM vagy a chucky, LQ4, LQB, ... álltal elrontott régiókódot is helyreteszi, tehát csak a repart után OK a gar javítás.
Tehát nem jobb mint a Magyar LQE, hiszen a rom u.a., csak rendbeteszi az alapot, és arra épít.
Erre az ideális feltenni:
-cocore kernel-root-Fmod..-ot.És ha már itt tartunk:
[ Szerkesztve ]
-
gyuszmó
őstag
Hogy tudom a számkijelzést beállítani ?
Sehol sem találom.
köszi
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
ricsike24
tag
Hello.Segitsetek!Nem mukodik a telomon a GPS T.mobile 4.1.2 van rajta semmi cocore es deodex es root.Baratnomnek Ace 2 barmikor talal de az enyemen nagyoon nehezen:STudtok valami megoldast ? Jah es erdekelne ez a repartos jelly hogyan kell feltenni leszedni stb. Elore is koszi
-
palee69
senior tag
Repartos JB/Köszi nggabi/Cocore 6.8/szóljatok ha van jobb/Root,Fmod130818 Kiegészített/Hálás Köszönet érte Acef/
Nem hangzik rosszul ez a mix.
Akksi töltődik és újra belakom mert a biztonsági mentést nem sikerült visszarakni.
De így szép az élet megismeri az emberfia a telefonját. -
gyuszmó
őstag
köszi
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
nbukta77
addikt
az en telom mar 4.1.2- vel jott ki a t-tol. akkor is erdemes egy repartos jb-t felrakni?
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
Csabi1984
addikt
Juhééé Holnap jön a telefonom Ma hívtak fel...
-
nbukta77
addikt
Akkor erdemes a gyari tmobilos jb helyett is felrakni a repartost? Ha igen akkor le gyalulok mindent aztan had menjen. Majd belakom ujra.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
nwsteve
csendes tag
Használja valaki energiatakarékos módban a telót? Ha igen, akkor észrevesztek valamilyen zavaró dolgot? Nem játék közben gondoltam, hanem mondjuk youtube kliens videó nézegetése közben, fotózás vagy böngészés közben.
Volt valakinek olyan, hogy chromeal böngészett, egyszer csak újraindult a teló, de nem kért pin kódot sem és a sim kártya ikonját sem látta a menüben? Velem megesett, kézi újraindítás után a pint is kérte és minden rendben volt.
i9070-4.1.2
-
Valken
tag
Hát én felraktam most a repartos JB-t, de csak a telepítés előtt nyomtam gyári visszaállítást, belső SD formázással, utána nem.
Mennyire életbevágó, hogy a felrakás után is megcsináljam? Csak mert már belőttem mindent és bár ha kell, akkor újrakezdem, de ha nem muszáj, akkor kihagynám. -
Roxkex
senior tag
Felraktam ma a Chainfire 3D-t , sajnos nem jó mert miután felraktam a drivereket RESETEL és csak a sgsa i9070 felirat jelenik meg.
Odinnal áljak vissza vagy megfelelő ha CWM-ből vissza rakom a backupot ?
Illetve ha CWM-ből állok vissza akkor a "feltelepített" vidi kari profilok feltelepítve maradnak avagy sem ?Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Valken
tag
A repartos JB jól felment, erre most az FMod telepítése után áll a Samsung feliratnál, pedig ez régebben nem volt divat.
Repart JB --> CoCore 6.8 --> Root --> FMod150818 volt a sorrend, elvileg így kellene működnie.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest