Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFence

    tag

    Most érkezett meg a "gagyi" ZNP 360 tok ajándék fóliával.
    Azért írtam gagyinak mert egy ezres volt, és mivel látni fogni nem fogtam még ilyet gondoltam csodát nem kell tőle várni de azért megnézem. Itthon ugyanezt eladják 6 ezerért alsóhangon.

    Magáról a tokról.
    Felpasszintottam, 2 részes és műanyag, összeillesztettem őket, zárnak szépen nincs vele gond, nyilván műanyag, tehát ez csak a karcok ellen van. Egy nagyobb zuhanás után valószínűleg szét is pattana és el is törne, talán egy kis esést ki bír egyben a telefonon.
    Védi a telefont oldalt is magasabban mint ahogy az edge szélének vége van. Az elejére nyúló rész miatt akár kijelzővel lefelé is asztalra rakható nem a kijelzőn fekszik.
    Szenzorok szépen ki vágva, minden szuper.
    Szilikontoktól egy picit jobban csúszik, de nem az a nagyon csúszós fajta, kellemes a fogása is a telefonnak. És nincs ujjlenyomat sehol.

    Hát a fólia, az egy sima fólia, nem tg. Adták mellé gondolom biztos megfér alatta ha rajta van, de így a kijelző elé rakva...
    ... Le vettem már a nem full tg-t róla, ocsmány volt rajta a T-s kishölgy rakta rá enyhén ferdén is és már akkor a széle nem ért a kijelzőhöz, na de úgy döntöttem míg nem lesz valami addig jó az, valamit véd, legalább a karcoktól biztosan.
    Nem is láttam még a telefont, így bármilyen kijelzővédő nélkül.
    Bámulatosan szép, nem tudom vajon van e olyan fólia ami nem teszi világossá ezt a csodás fekete kijelzőt.
    Szóval elé raktam ezt a fóliát amit adtak de hát a szép fekete az egy világos szürke lett. Biztos változik valamit ha szépen rá ragasztom, de nem kinlódtam vele, amúgy sincs hozzá túl jó érzékem.

    Jövőhéten megérkezik az uv ragasztós tg, azt várom, bizok benne hogy nagyon nem lesz világosabb a kijelző kikapcsolt állapotában, és hogy el fér ennek a toknak az előlapi része is, valamivel biztos vastagabb lesz mint ha azt a fóliát raknám rá amit ezzel adtak. De majd kiderül.
    Csak az a tuti hogy azt az üveget nem nyomja fel tok.

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Galaxy Watch 4 Classic

Új hozzászólás Aktív témák