- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
Esetleg valaki tudja, hogy ikonokat honnan lehet meg leszedni a temaaruhazon kivul?
Ezek a gyari pie ikonok szerintem nem sikerultek tul jol.
A temak/ikonok kozott mar vagy 2 oraja nezegetem oket, de egyik kevesbe tetszik, mint a masik.
Mar megelegednek az oreo gyari ikonjaival is, de az mar nem elerheto...[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Tiger.
nagyúr
válasz csorbajeno #18398 üzenetére
Hogyan is áll a telfonodon, képet mutatnal?
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Indiant
addikt
válasz Linkin1994 #18404 üzenetére
Akkor lehet mégis jobb választás az S9. Így nincs szükség a +2Gb ramra.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz Indiant #18408 üzenetére
Szerintem elírta a kolléga és a szabad memóriára gondolt. Úgy pedig pont az a lényeg, hogy a fórumtárs leírása alapján jobban kihasználja a készülék a RAM-ot, kevesebbet hagy szabadon, tehát több alkalmazás és böngészőlap maradhat egyszerre a gyorsítótárban, ami azt jelenti, hogy érdemes az időtállóság miatt a több RAM-mal szerelt S9+-t venni, legalábbis ezen gondolatmenet alapján.
Bár lehet abszolút félreértettem a mondanivalóját.
[ Szerkesztve ]
-
fzboxx
senior tag
Sziasztok!
Valaki használja a GoodLock-ot Pie alatt?
Nekem nem sikerül elindítanom úgy, ahogy az S7-es Oreo alatt sikerült.
Tudna valaki segíteni?
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
válasz csorbajeno #18410 üzenetére
De ez az íveket nem védi, jól látom?
[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Indiant
addikt
válasz Linkin1994 #18411 üzenetére
Érdekes ez a matek. Vajon S9nél ezek a számok, hogy néznek ki? ..most (PIE alatt)
[ Szerkesztve ]
-
laci laci
addikt
válasz csorbajeno #18416 üzenetére
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz kungzi #18406 üzenetére
Nekem ez a pure android ikonok nagyon nem tetszenek, más launchert sem szeretnék használni, ráadásul ez még oreo-s rendszeren készült videó.
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Mr.Silkó
veterán
válasz Linkin1994 #18411 üzenetére
Akkor viszont nem minden szempontból lehet azt mondani, hogy javult a RAM-kezelés, mert 6GB-nál is előfordul, hogy újratölt ezt-azt a rendszer (böngészőlap, régebben használt, de gyorsítótárban álló app). Itt akkor már kevesebbet eszik a rendszer és az alkalmazások, ami egyrészről jó, másrészt viszont a RAM azért van, hogy használjuk, nem azért, hogy üresen álljon, tehát a Pie-jal felszabadult memóriát jobb lenne, ha a tovább a RAM-ban tartott appok foglalnák el, nem pedig üresen álldogálna. Persze nálad nem tudni, mi minden volt épp a képernyőkép idején megnyitva.
[ Szerkesztve ]
-
mSchumi87
senior tag
Szep modern betutipust is ajanlhatna valaki
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
Reverting
őstag
válasz Linkin1994 #18404 üzenetére
+1... de ugye ezt mondjuk beta ota...
Az elejen meg probalgattam h megynyitogattam a telon minden app-ot... 44korul... nagyobbakat is... waze, here,fb,stb... hogy egy kicsit probaljam a rendszert megtorpantani... Nem sikerult, meg csak ujratoltes sem volt, nem h akadas... szoval aki azt mondja h ez nem jo... az nem igazan tudja h mirol beszel...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
Fitzgerald
veterán
válasz HUTCHDB #18371 üzenetére
Én sem játszom, természetesen számomra is kielégítő az Exynos teljesítménye a mindennapos használat során (egyenlőre). De majd meglátjuk mit hoz a jövő, mennyire áll majd meg 2 lábon mondjuk egy Android 10 alatt a 9810. 845-ös telefonom nekem nem volt, csak futólag próbálgattam ilyen készülékeket, szóval nincs tapasztalatom azzal a SoC-el. De tervezek egy LG V40-et beszerezni majd, ha valamilyen módon elérhető lesz itthon, aztán majd összehasonlítom a kettőt.
-
-
veterán
válasz mati12 #18363 üzenetére
A bekeretezett térerőjelző ikon az oreon azt mutatta, hogy azon a SIM kártyán a mobilinternetre a felhasználó egy mennyiségi limitet állított be.
Ezt a kijelzést megszüntették az pie-on? Ez nem lenne jó fejlesztés, szerintem van értelme azt jelezni, hogy limit van állítva a mobilinternetre az adott SIM kártyán.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
ACE-
addikt
válasz Donki Hóte #18426 üzenetére
Nem, az azt jelzi hogy melyik SIM van beállítva hívásra...
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
-
veterán
-
dkovizoli
addikt
válasz danika0670 #18401 üzenetére
Azért ez nem kevés. Az ismert külföldi oldalakon töredékéért megkapod. Csak az a lényeg, hogy case friendly üveg legyen.
[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
válasz vilmaboy #18375 üzenetére
Ezzel az üveggel nem kísérleteznék, ha tokot is akarsz rakni rá. De ott az oldalon van case friendly üveg is , ami full glue, vagyis teljes felületen ragasztós. Nekem a gyári led view, a Nillkin super frosted, illetve hasonló tokjaim vannak, azokkal nincs gond a case friendly üveggel. A tokok közül a második, az talán jó együtt. Az első semmiképp. Nekem tough armor és egy majdnem ugyanez van az se-n, azon jó az üveggel együtt.
-
laci laci
addikt
Ha itthon vagyok sokkal tovább bírja az akku,mint ha elmegyek dolgozni. Itthon mostanság 5-6 óra slott időm van,ha melózok csak 4-5.Én nem használom két kártyával,de azért két gsm modult hajtani..
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
FuRiONight
őstag
válasz csorbajeno #18437 üzenetére
köszi a hozzáférést! Ez felmehet független, dual-sim-es telefonra is? köszönöm
-
törölt tag
válasz csorbajeno #18437 üzenetére
Mondtam, hogy lassan:
SM-G965F_1_20181220090914_lb2lxlm8h2_fac.zip -
törölt tag
válasz csorbajeno #18440 üzenetére
Mobilnettel ment fel, és ha nem írsz, lehet reggelig rá sem nézek hogy áll a feltöltés.
De inkább legyen meg két helyen, minthogy a fórumtársak Pie nélkül maradjanak. -
törölt tag
válasz csorbajeno #18442 üzenetére
Debrecen, és környékéről.....
-
Acef
addikt
válasz laci laci #18445 üzenetére
nem, nincs.
a keret miatt full body azaz 360, mert elol is védi. a fekete piroson jól látszik, hogy hogyan/hol "védi a kijelzőt.
a dologhoz tartozik, hogy kb 4-5 hónap használat után letört az egyik fül, ami a felső burkolatot rögzíti, viszont annyira jól védi a kijelzőt, hogy ennek ellenére ismét megvettem, csak most már az s9-re
[ Szerkesztve ]
-
-
Acef
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest