- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mSchumi87
senior tag
Hasznal valaki Alcantara tokot? Mennyire vastag tole a telefon?
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
thedarkfox
senior tag
válasz Linkin1994 #18350 üzenetére
Bixby - settings - bixby key -> duble tap
A főoldalt nem lehet kikapcsolni[ Szerkesztve ]
-
DeFence
tag
válasz Linkin1994 #18350 üzenetére
Úgy nem mint Oreon. Nem jöttem rá még hogy ki lehet e egyáltalán. Én át állítottam 2 gombnyomásra az indulását.
Honor Magic5 Pro, Galaxy Watch 4 Classic,
-
laci laci
addikt
válasz thedarkfox #18356 üzenetére
Pie alatt is tiltható..
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
zsoleer
senior tag
Sziasztok
Hol tudom megvenni legjobb áron, gyári garival?
Emag? -
Tiger.
nagyúr
Valakinek érdekes lehet.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Fitzgerald
veterán
Na végigcsináltam kíváncsiságból az Anandtech-es teszt alapján a PCMark tesztet, a battery kivételével, mert nem vagyok 100%-ra töltve. Ahogy azt sejtettem, alig történt valami változás. Bizonyos tesztekben 5-8%-ot javult a score az Oreo-s eredményekhez képest, de pl. a data manipulation score, ami az egyszálas teljesítményt méri még kevesebb is, mint volt. Tehát alig történt valami, még mindig alaposan elmarad az SD845-ös verziótól az Exynos, ami kiábrándító. Várom már a májust, amikor feldobhatok egy custom kernelt valami kipucolt gyári alapú romra (legalább ennyi előnyünk van Exynososként, a Snapdragonos S9-et még csak rootolni sem lehet).
Azt érdemes szem előtt tartani, hogy a PCMark nem egy Antutu-féle faszméregető hülyeség, és nem is ez volt a teszt célja.[ Szerkesztve ]
-
mazsiii92
aktív tag
Sziasztok!
Ma csatlakoztam én is egy sima S9el a táborba.
Köszönöm a sok segítséget és építő jellegű hozzászólásokat, ezért is döntöttem az s9 család mellett
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Fitzgerald #18361 üzenetére
En 2 napja lecsereltem az s9 plus-omat egy 845-os telefonra, egy Mi Mix 2S-re.
1 napig birtam, visszacsereltem.
Nem hogy jobb, inkabb rosszabb volt a rendszer mukodese, pedig nagyon jonak tartom a miui-t, es raadasul szeretem is, tehat pozitiv volt az alap hozzaallasom.
A masik telefonon is android 9 volt, es az s9 plus-on is.
En nem jatszom, abban nem tudok velemenyt alkotni, de az altalanos hasznalatban nagyon nagyon jol mukodik az exynos.
Kevesebb a lagg, simabb, fluid az egesz es nagyon jo a memoriakezeles is, a masik telefonon tobbszor be be zarodott (ujratoltott) egy egy oldal, itt semmi ilyesmit nem tapasztalok.
En most nagyon elegedett vagyok.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Tiger. #18372 üzenetére
U12 plus-om volt.
Amellett, hogy a hTc is a szivem csucske, az meg abszolute nem gyozott meg.
Regen a samsungon elso volt, hogy masik romot tegyek fel, aminek egyik oka volt a TW , a masik az egesz rendszer darabossaga.
Pl. mikor oneX-re valtottam samsungrol, hetekig nem tertem magamhoz, hogy mennyivel jobban mukodik a sense simabban, gyorsabban, raadasul sok extrat tartalmazott.
Azota a samsung fenekbe rugta magat, es igencsak elore ugrott ezen a teren.
Raadasul sok ujdonsag is segiti a felhasznalot az uj UI-ban is." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
laci laci
addikt
Csak azt nem tudom,hogy mire jó ez a "méregetés? Jobb lesz tőle, gyorsabb,pörgősebb?Nem.A samsung ezzel az ui rendszerrel(nem mintha az előző nagyon rossz lett volna) nagyon szerethetőt készíttet és jól bánik a rammal.Én inkább azt ajánlanám próbálja ki a huawei,állandóan kilövi az app-ot,vagy volt a kezembe razer phone,hááát nem egy ütős.Régen jók voltak a xiaomi rendszer (lásd mi4-mi5-mi6)de most a mi8 már nem.Szerintem jól kezeli a samsung ezt a 4gb-t,nálam nem akadt meg egyszer sem.Azt,hogy mit mondanak,hirdetnek és mi lett belőle?Nem érdekel, míg nem érzem a negatív hatását. Ha nem jó,vegyél másikat, használj sony-t,vagy huaweit utána sírni fogsz a samsung ért,mondom én közel 400 telefon és majdnem az összes márkát.És aki ismer az s7 edge fórumból tudja,hogy volt olyan,hogy egy nap 4 féle romot kipróbáltam.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
vilmaboy
őstag
Van valakinek tapasztalata ezzel vagy ezzel a tokkal? Illetve az érdekelne még, hogy felmegy e ezekhez a 3D fólia?
Ha esetleg tudtok más forrásból, kipróbált, megbízható tokot és edzett üvegfóliát, akkor linkeljetek légyszi. Nem szeretnék heteket várni rá, így inkább hazai, vagy környékbeli shoppból érdekelne.A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
TTomax
félisten
válasz davtsik #18367 üzenetére
Én is tegnap este raktam fel a bxActions appot,hasonlóképpen merül nekem is sajnos.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
ACE-
addikt
válasz mati12 #18363 üzenetére
A bekeretezés azt jelöli, hogy melyik kártya aktív a hívásokra, a sorszám ill. ikon (attól függően mit jelölsz ki neki a kártyakezelőben) pedig a mobilnet "prioritását". Mondjuk ezek valóban feleslegesek, hiszen ott van a tényleg zavaró státusz ikon, ami hatalmas méretben az értesítési sávon mutatja ugyanezt...
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
speedyboy
csendes tag
válasz vilmaboy #18375 üzenetére
a 3D-folia... nekem is ilyen van, egyszeru volt felrakni, de osszeszedi a kijelzo szelen, a hajlitott resznel az osszes port, koszt, hajszalat, 2-3nap amig nem simul ra teljesen, addig erosebben kellett nyomogatni a kijelzot, pl. a mai napig az 'a' es az 'e' billentyut erosebben kell nyomjam, ha gyorsan irok.
-
danika0670
tag
Helló mindenki!
Nagyon nagy segítségre lenne szükségem...Még nincs 1 hónapos a Galaxy S9-em...és tegnap a kutyának sikerült elindulnia a telefon kijelzőjéről ( igen még nem érkezett meg a fólia amit rendeltem tok az van rajta azt azonnal vettem rá.) Lett egy elég zavaró karc a kijelzőben...nem olyan amit nem lát az ember ...hanem ez bizony rendesen látszódik és a körmöm is szépen akad benne....Nos kérdés az lenne van-e valami módszer rá, hogy eltűntessem vagy legalább halványodjon..Vagy bárhol tudnak-e erre megoldást ? Van biztosítás a telefonra de nem szeretnék idióta megoldásokkal új telefonhoz jutni...
Előre is köszönöm a válaszokat!
Boldog Új Évet Kívánok előre is mindenkinek
06hetven701O656
-
babosmiki
addikt
válasz danika0670 #18379 üzenetére
Egy UV-s ragasztóval felrakott üvegfólia és már nem is létszik. [link]
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
GRaul
őstag
Sziasztok,
Valaki feltöltené Google drive-ra a német Pie-t S9+-hoz (dual simes)?
Köszi előre is
Phanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
-
Torry
addikt
Öhm, a biztosítás nem pont ilyesmikre van kitalálva?
-
mazsiii92
aktív tag
Szia! Végül Telenornál előfizura.
Szeretnék kérdezni mindenkitől mert az örömöm már nem tart..
Második töltése lett volna a telefonnak a mai, tegnap is már keveset pakolt bele abba a fél órába amíg töltőn volt, de ma már kiírta a telefon, hogy lassú töltés, stb. De gyári töltővel és kábellel töltöm.
Van valami trükk amit el lehet végezni a telefonon vagy holnap vigyem vissza egyből?
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
vilmaboy
őstag
válasz csorbajeno #18383 üzenetére
Tudsz vagy tudtok javasolni tokot és 3d fóliát ami összefér?
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Reinkz #18389 üzenetére
Ahogyan a #18390 hozzászólásban írta Depidemic, igen ki lehet kapcsolni.
Én hogy így, hogy úgy használom.
Igazából nekem, ahogy a képernyőképen is van (tehát, hogy látszik) ez így jobban bejön.
Dehát ízlések, és pofonok..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Linkin1994
senior tag
A Mate 20 pro S9+ összehasonlítás eddig nem volt releváns mert nem egyforma rendszer volt rajtuk.Most,hogy ez a külöbség nincsen így már lehet hasonlítgatni.
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
csorbajeno
veterán
válasz vilmaboy #18391 üzenetére
Én nem üveget használok, csak fóliát. A többségnek, de nem mindenkinek az UV-ragasztós üveg a széleken elkezdett felválni, így én maradtam a a fóliánál, ami a gyári Samsung szilikon tokkal, a Hyperknit tokkal és az XProtector tokkal gond nélkül együtt tud működni. Én fóliának az XProtector 3D Hybrid fóliáját használom.
-
jancsiii
tag
Sógor vett egy népszerű kínai oldalról szélvédő javító kittet, azzal csinálta a telefonját,pár száz forint.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest