- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bigyo13
őstag
válasz FrankMonzano #21851 üzenetére
Amikor nálad voltak ROM-on kivül tettek fel mást?
Vagy az is fenn volt mikor odavitték?
ilyen adapter féle kütyüt kötöttek össze a telóddal és a laptoppal?
Vagy csak cserélték a telót és átragasztották a címkét?
Amennyiben gyárilag Telenoros telód volt, akkor nagy eséllyel úgy vitték a telót, hogy az IMEI és a hálózati zár is rajta volt már mikor megkaptad ma![ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3/S5
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Még nagyon régen S5 tulaj voltam, és újra az lettem.
Csodálkozom milyen jól siklik az 5.0 a kütyün.Telenoros a kicsike, de remélem nem bánom meg, hogy szolgáltató függőt vettem.
Mennyire vízálló az S5 ?
[ Szerkesztve ]
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Bigyo13
őstag
válasz FrankMonzano #21854 üzenetére
Most XEH ROM van fenn! Írtam már..
A SEB a régió kód! PAN sales kódú telefont kaptál XEH ROM-al.
Mivel a XEH ROM-ban nincs PAN CSC ezért írja ki a SEB-et!
Ha felteszed a BOD3-PAN ROM-omat.. akkor PAN régió lesz a CSC-nél elvileg, mert abban benne van a PAN CSC kód is!Samsung Galaxy S3/S5
-
Atalata
tag
válasz FrankMonzano #21856 üzenetére
Gondolom a kamera gond miatt ugye, mert a telenor nem adott ki még frissítést (idáig).
Nokia 3210-> 3410-> Siemens M55-> Nokia 6680-> Motorola K1->HTC Touch Diamond CLONE-> Samsung S5230->Sony X10 Mini Pro-> S5830->S5830 Duos-> Prestigio PAP4040-> Samsung Galaxy Alpha-> iPhone 6S 64Gb-> i8 64Gb-> i13 M 128Gb
-
Bigyo13
őstag
válasz FrankMonzano #21856 üzenetére
"most miert SEB rommal adtak"
Hallod te nem érted amit már 2x is írtam???
Most XEH ROM van fenn! NEM SEB ROM!Multkor szolgáltatós romot tettek rá MOST meg NEM azt!
Nyílván mert jött ki új BOD3 XEH ROM május végén, azért nem a régi februári Telenoros romot tették fel!..(#21857) Atalata: a BOD3 és a BOE5 sem oldotta meg végelegsen a kamera hibákat!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3/S5
-
Bigyo13
őstag
válasz FrankMonzano #21859 üzenetére
Nem akadtam ki de nem akarom elhinni, hogy 3x kell leírnom ugyanazt! És értetlen vagy ezek szerint.. feleslegesen magyarázok.. ez van! Ja igen én nem akadhatok ki, .. és nem csinálhatok semmit... észrevettem már!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3/S5
-
attikae
csendes tag
válasz Bigyo13 #21847 üzenetére
Köszi most, G900F -es és a Media Markt ban vettem, Kicseréltettem 3 napos cseregariba. Most tesztelem de nem engedtem neki szoftvert frissíteni . Most G900FXXU1BOC7 alapsáv van rajta. Ezzel vettem. Most erre felpakoltam az összes általam használt appokat ( ami az S3-on működött) és holnap tesztelem. Ha nincs semmi gáz megpróbálom a frissítést telepíteni de most nem wifiről hanem Kiesről.
attikae
-
Bigyo13
őstag
válasz attikae #21862 üzenetére
Értem. Akkor gyors voltál a cserével.. és mit szóltak?
Amúgy ne wifiről engedd igen, hanem vagy KIES3-al frissíted és a BOD3-at fogja felajánlani elvileg!
Vagy ODIN-al felteszed közvetlenül a BOD3 XEH ROM-ot download módban! Regizz, ha nincs!Samsung Galaxy S3/S5
-
jabbagoa
tag
Ma frissitett BOAról BOE5re.
Telenor. Azóta a Fifa 14 leáll[ Szerkesztve ]
"rám nem hatnak a Jedi trükkök" !@#$%^&*!
-
kengyel
nagyúr
Megint jön egy kisebb update
kengyel
-
GordonSamway
aktív tag
Sziasztok.
Tegnap hozta a postàs a hòfehèr S5-öm.
Nem lehet tudni mikor jön az 5.1.1 ,mert addig nem szeretnèm nagyon belakni.
Vagy hülyesèg vàrni?
Köszönöm[ Szerkesztve ]
"Hosszú és eredményes életet!"
-
kengyel
nagyúr
válasz GordonSamway #21866 üzenetére
Ebben a hónapban nagyon várjuk. Én biztos nem várnám meg, belaknám a telefont
Itt olvashatsz az 5.1.1 megjelenésről.
kengyel
-
kengyel
nagyúr
válasz FrankMonzano #21870 üzenetére
Ez nem betegségem, és nem is a rekordom Van kivel beszélgetnem+ ingyenes csomag. De az aksi az bizonyított hogy mit bír.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
zeg74
aktív tag
-
kenwood
veterán
válasz kengyel #21867 üzenetére
az "ebben a honapban" a samsungnal eleg keplekeny.
emlexem,a XEH JB i9100-ra 7 honapon keresztul volt folyamatosan "azonnal megjelenik" statuszban[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Bigyo13
őstag
válasz Jack Oneill #21868 üzenetére
A KIES3 szerintem többet tud és részlet gazdagabb infót mutat jelenleg!
Lehet, hogy lesz KIES4 is KIES4 cikk szerint! Vagy már ez a Smart izé az a verziószámából ítélveA Telenorosoknak MA kijött a 5.0 "új" STOCK ROM a BOE5-PAN ROM
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3/S5
-
zeg74
aktív tag
-
fuck26
csendes tag
Üdv.
Már egyszer beírtam a problémámat, de azóta se oldódott meg.
A történet a következő. T-mobilos kártyával használom a független telefonomat (G900F), hálózatnál be van állítva az LTE, viszont soha nincs LTE kapcsolatom, csak E,H,vagy H+. Olvastam, hogy sokaknak van vele problémájuk, de megoldást nem találtam rá. Volt már fent lengyel független rom, magyar t-s, most magyar XEH van fent de egyikkel sem működött.Köszi a segítséget előre is!
-
Bigyo13
őstag
válasz kengyel #21865 üzenetére
Sajnos ez ránk nem vonatkozik, hanem csak a Sprint-esekre G900P - SPR régióra
Nekik ilyen ROM verziójuk van: G900PVPU3BOF6
És egy Reactivation Lock updates kapják meg a BOF6 ROM-al!(#21879) Jack Oneill: igen ezt értem, de logikátlan, mert az nem KIES4 hanem Smart izé..
Miért nem tudták írni, hogy új néven jön ki... na mindegy!
Ha nem lesz KIES4 az sem érdekel... nekem, ha nagyon kell a KIES3 az jelenleg jobb
A Smart csak annyit mutat a ROM verzióból, hogy OE5 a BOE5 helyett stb. az eléggé kevés infó...[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3/S5
-
lajbii
tag
válasz Bigyo13 #21876 üzenetére
Üdv. " Bigyo13 "
Igen most jelezte a ( Telenoros) telóm,le is frissítettem wifin erre.
Nem vagyok mágus,mi a változás ebben?
Érdemes volt erre frissíteni?
Bízom benne hogy volt értelme.[ Szerkesztve ]
lajbii felhasználónak 52 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! + A Mostani.
-
Bigyo13
őstag
válasz kenwood #21882 üzenetére
Egyáltalán nem tujda kezelni a mi hálózatunkat! Mivel USA régiós a Sprint!
A modem része a ROM-nak teljesen inkompatibilis a mi hálózatunkkal!
A ROM verzió alapsávja sem F-s, ezért biztos nem tenném fel a sajátomra!(#21883) lajbiiÜdv! nem tudom mi volt előtte a telódon, de ha a január-februári 5.0 ROM, akkor mindenképp érdemes volt frissíteni, de az OTA-s update már tegnap kezdett kijönni.
Amit én írok az nem az, hanem a teljes STOCK ROM egyben mindennel, vagyis nem csak az OTA-s rész van ebben a fenti linkben, hanem ez ODIN-al már feltehető teljes változat
És az OTA-s frissítés mint a fentiekben látható bekavarhat appoknak.. de ha ezt a STOCK ROM-ot teszed fel FULL WIIPE RESET után akkor a legjobb ROM jelenleg az 5.0-ból![ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3/S5
-
lajbii
tag
válasz Bigyo13 #21884 üzenetére
Üdv.Bigyo13.Köszönöm megnyugtató válaszod.Alap januári gyári telenoros volt rajta 3hónapos a telóm amúgy.Én csak gondoltam hogy ráfrissítem.Minden rendben a telómmal így frissítés után.A telepített dolgaim is változatlanul tökéletesen megmaradtak/működnek :-)
Csak kiváncsiságból kérdeztem rá.
Üdv lajbiilajbii felhasználónak 52 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! + A Mostani.
-
kenwood
veterán
válasz Bigyo13 #21884 üzenetére
akkor maradt a teljes lcd csere (szervizes pajti nem vallalja vizallo keszuleknel a touch leolvasztasat)
remelem,azert fizikailag megegyezik a ket keszulek[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
anonym1s
őstag
válasz fuck26 #21878 üzenetére
Hali.
Lehet hogy a szerviz menuben van letiltva. Probald ezt:
*#0011#
menu gonb es BACK -> phone control -> network control -> band selection, es itt az automatic legyen csillagozva. Ha a band selection menuben van LTE bands vagy hasonlo, akkor azon belul az ALL legyen csillagozva.
Remelem segit. -
anonym1s
őstag
válasz fuck26 #21889 üzenetére
Van olyan menu ahonnan csak negyedik back-re lep vissza. Nincs nalam most s5, csak a regi s2, nem tudom kiprobalni s5-on.
Ha ugy sem megy probald ezt: *#2263#
Allitolag root engedellyel mukodik ujabb telefonokon (gondolom az 5.0 verzios androidon), de egy probat meger.
Ha ez sem megy, akkor valoban root kell hozza, es a 0011 is azert nem mukodik.Talan ez mukodik: https://www.youtube.com/watch?v=kMGb8C1ITiw
[ Szerkesztve ]
-
-
fmx
aktív tag
Üdv!
Tudom már 7500x megkérdezték de én iphoneos vagyok és nálunk sajnos ilyen lehetőség nincs ,hogy egy beázott s5-öst meglehet csinálni-e?Egyik barátnőm benne volt vele a vízben,kijött és aztán tudta használni de lemerült,felrakta töltőre és kidobta az Android logót meg egy szöveget,hogy Downloading blablablala.Megnézettem vele az indikátort és piros volt de ugye ez egy dolog?Mit szóltok ehhez? -
kenwood
veterán
nem ertem a kerdest.
ha azt irjuk,h javithatatlan,akkor kidobod,es csak akkor viszed el a szervizbe,ha leirjuk,hogy van esely a megmentesre?
pontosan mi volt a celod a kerdes megirasaval ?Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
de erre a szervizes is azt fogja mondani,h latnia kell.
max. annyit tudtal volna tenni,hogy azonnal szetszedni es kiszaritani, hogy minel kevesebb helyen indulhasson be az oxidacio.
errol viszont mar valszeg lekestel.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest