- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
OsiGabesz
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék csatlakozni.1hete vagyok S5 tulajdonos. Még ismerkedem a készülékkel. Szeretném megkérdezni, hogy az intelligens képernyőzár, illetve az érintés nélküli lapozás csak sim kártyával működik? Jelenleg még nem raktam át a régi telefonból. Lehet, hogy ez a baj? Be van állítva ugyan, de még az ikon sem jelenik meg a felső sávban.
Köszönöm a válaszokat.
Gabesz -
zx6r
aktív tag
válasz rebelinside #21800 üzenetére
-
h_benjamin
aktív tag
Sziasztok valaki segítene nekem adat forgalom takarékosra tenni a telót? Mert egy hónapig nem elég az 500 mega. Telenoros a telóm. Ez előtti telkómon (Telekom / S Advance) elég volt a 200 mega adatforgalom max a ciklus előtt párnappal fogyott el. Szal nem értem itt mért nem elég az 500 mega. Köszi előre is a válaszokat
i5 10600KF + Z590 + RTX 3070 + 32GB + 1 TB SSD + 120GB SSD + 2TB HDD // iPhone 14
-
FrankMonzano
őstag
UPDATE : Telenorra OTA-n jon egy 465 megas update. Tel ota kepesek voltak kiadni valamit...
#21805: Ez kesz .
[ Szerkesztve ]
-
KrAt
veterán
Fejezzük be ezt az óvódás stílust, ha kérhetem...
-
kengyel
nagyúr
-
kengyel
nagyúr
válasz FrankMonzano #21822 üzenetére
Ez idáig oké, de van benne valami változás ? A mérete nem is olyan kicsi
kengyel
-
FrankMonzano
őstag
-
kengyel
nagyúr
-
kengyel
nagyúr
-
kengyel
nagyúr
válasz FrankMonzano #21828 üzenetére
Ha jó a telefon akkor nem tudsz mit tenni, csak elfogadni.
kengyel
-
yodamester10
őstag
válasz FrankMonzano #21822 üzenetére
Ez simán lejön kiessel vagy mókulni kell odinnal?
-
Bigyo13
őstag
-
Bigyo13
őstag
válasz kengyel #21832 üzenetére
Oké, de én erre reagáltam Neked: "Akkor ez a rom már hozott is valamit"
Tény, hogy foltozgatás, arra céloztam, hogy ugyanaz a ROM a mai OTA-s, mint a kb.36 napja kiadott ROM!
Tehát további újítás nincs benne és változás sem, mint amit a BOD3 XEH és BOE5 más régiós ROM-ból összerektam és kérésre elküldtem![ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3/S5
-
Bigyo13
őstag
válasz FrankMonzano #21837 üzenetére
Melyik volt az az egy csatlakozás? Töltő?
És mire hivatkozva kértél "cserét"?
És örülök, hogy volt értelme előre jelezni, hogy ne felújított telefont vigyenek!
A SEB régión nem csodálkozom...
Légyszives azt is tedd már ki képen, hogy melyik ROM verziókat mutatja a Phone Info? Köszi!Samsung Galaxy S3/S5
-
kengyel
nagyúr
-
-
kengyel
nagyúr
válasz FrankMonzano #21840 üzenetére
És hangminőségre is rendben van ?
(#21842) FrankMonzano
Végre, ezt a telefont egy darabig nem kell cseréltetni. ( kopp-kopp )
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
Bigyo13
őstag
válasz FrankMonzano #21840 üzenetére
Köszi a képet
Na most lényegében azt a ROM-ot kaptad meg szolgáltató mentesen, amit én adtam 1 hete ROM-ot szolgáltatósat Ez a ROM azonban nem fog OTA-n Magyar szolgáltatósra frissülni!Szóval akkor a töltő csatlakzozó volt 1-en? Az úgy rendben van igen, ha az!
És milyen hibával kértél "cserét"?Samsung Galaxy S3/S5
-
Atalata
tag
válasz Bigyo13 #21838 üzenetére
vhogy fel kell sw-zni a telót azt is számolja. A régió az nem befolyásol semmit, attól még XEH-re van megírva.
Hang hibája volt visszaolvasva.Nokia 3210-> 3410-> Siemens M55-> Nokia 6680-> Motorola K1->HTC Touch Diamond CLONE-> Samsung S5230->Sony X10 Mini Pro-> S5830->S5830 Duos-> Prestigio PAP4040-> Samsung Galaxy Alpha-> iPhone 6S 64Gb-> i8 64Gb-> i13 M 128Gb
-
attikae
csendes tag
Szisztok
3 napja boldog(talan)tulajdonosa lettem egy független S5 nek. Bekapcsolas után rögtön szoftver frissítés jött. Ez még nem is volna baj.hagytam bekapcsolva egy napot úgy hogy wifi volt de sim kártyát nem tettem bele. Egy nap múlva sim bele majd a saját kis appok rá. Otthon nem is volt baj egész reggel 6 ig amikor is random újra indult a telefon. Kb 20-40 percenként ezt csinálja. Ötlet? Ma meg próbálom odinnal újra rakni a szoftvert persze a gyárit. Sím kártyára gyanakodtam de pl ultra energia takarékos módban nem csinálja. Kész vagyok. Mindent ki próbáltam. Netet GPS kikapcs, szinkronizáció kikapcs. Gyári vissza állítás már 2 szer stb.
attikae
-
Bigyo13
őstag
válasz Atalata #21845 üzenetére
Azt írtam, hogy rendben van ha 1-et mutat a csatlakozó számláló
Nem írtam, hogy a régió befolyásol valamit, csak azt, hogy nem fog OTA-n frissülni szolgáltatós ROM-ra!
És a SEB-re is írtam, hogy nem csodálkozom... vagyis az úgy jó, mert XEH ROM igen, ami fenn van!(#21846) attikae: honnan származik a független telód
G900F-es?
Melyik ROM volt rajta és mit akartál feltenni?[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3/S5
-
FrankMonzano
őstag
Mas szolgaltato sim kartyaja nelkul meg tudom nezni, hogy fuggetlen e a telefon?
-
Atalata
tag
válasz FrankMonzano #21848 üzenetére
sztem xeh-eset kaptál. de a legtutibb tényleg egy másik kártya teszt.
(#21847) Bigyo13: bocs, elcsúsztunk egymás mellett. arra írtam h maga a teló XEH-re lett megírva így fog frissülni. IGaz a phone infó alapján meg SEB :S. ez most kicsit elbizonytalanított
[ Szerkesztve ]
Nokia 3210-> 3410-> Siemens M55-> Nokia 6680-> Motorola K1->HTC Touch Diamond CLONE-> Samsung S5230->Sony X10 Mini Pro-> S5830->S5830 Duos-> Prestigio PAP4040-> Samsung Galaxy Alpha-> iPhone 6S 64Gb-> i8 64Gb-> i13 M 128Gb
-
Bigyo13
őstag
válasz Atalata #21849 üzenetére
A ROM ami fenn van neki az XEH ROM, de a telefon nem XEH.
Ezért ír SEB-et neki a Phone info.. meg azért is mert az eredeti sales kódja elvileg SEB vagy PAN!
Ha XEH szolgáltató mentes független régiósra lenne gyártva a teló, akkor a ROM alapján SEB helyett XEH lenne neki.
A sim zárat meg elvileg vissza írta a szervizes neki, ha nem volt benne! Akkor amikor az IMEI-t integrálta rá a Samu szerveréről![ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3/S5
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs