- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
WoW! Azért ezt szépen összehozta a samu, szerintem feketébe teljesen rendben van a kicsike és azért vannak itt szép számmal számomra irigyelt újítások Letesztelném a 7közbapokban, biztos nem csalódnék. Egyedül ez az ultra nagy méret, zsebbe gondolom mennyire férhet el...
3njoy the Lif3
-
njnl
aktív tag
ne csináld már, hogy nem hallottál még a PF-ról?
Én eddig vártam, hogy meglegyen a csúcsmobilom és elsőként is akartam hozzájutni a T-nél... Csak hát itt jön a gebasz, hogy a munkámból kifolyólag (mezőgazdaság), nem tehetem meg sem magammal, sem a telefonommal, hogy pár hónap után cserélnem keljen. Marad a nagy Z', aminek valóban gyengébb a kijelzője (bár sztem túlzásba esnek itt néhányan vele kapcsolatba) és gyengébb a hardvere (nem hinném, hogy 1-1,5 év alatt észre veszem a hátrányát. Viszont, biztos lehetek benne, hogy bírni fogja a strapát (mértékkel persze).
Úgyhogy By By S4, majd felső vezető koromban jöhetnek a tesóid
Cs.A K. [SX-Z] [H7] [H8] [H-P30P] [I13P] [H-M5P]
-
N4ri87
senior tag
Bocsánat, hogy ide linkelem, de komoly indulatokat váltott ki belőlem ez a gyöngyszem: [link]
A cím és a bevezető leverte nálam a biztosítékot.C805
-
lafaty80
addikt
Infinity jó lenne, csak hivatalosan nem lehet majd kapni kis hazánkban jó ideig.
Pedig szemezgetek vele rendesenSzóval nálam S4 vagy Infinity (ha kapok végre választ asustól a garancia kérdésre persze). A többi márka/típus nem is merül fel nálam.
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
Vertigo
aktív tag
válasz Strengar #589 üzenetére
Sry, ez mar szerintem karcolja a trollkodas fogalmat...
Mondom ezt ugy, hogy amit irsz azt monitor es teve tekinteteben tokeletesen osztom.
Azt hiszem azt nem fogod fel, hogy az emberek nagy reszenek (meg a geek-eknek is) n-ed rangu szempont a telefon kijelzojenek szinhusege, sokkal fontosabb a jo lathatosag hatalmas kontraszttal karoltve.Mikor kezembe vettem a keszuleket pl. nekem is nagyon megtetszett a hatalmas, kontrasztos, szines kepernyo es vigyorognom kellett.
Mindez ugy, hogy ellenerzeseim vannak a samsung termekekkel, nem tetszik a galaxyk szappantarto formaja, iphone-t hasznalok, s-ips monitorokon dolgozom, s-ips tevet nezek, es fikazom MM-ban a sz@rraszaturalt samsung marketingteveket, raadasul grafikus is vagyok es ezek ellenere megis ugy erzem tetszik ez a "vacak"!
[ Szerkesztve ]
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz Strengar #606 üzenetére
Ha minden igaz Európában az S4 ingyen Need For Speed Most Wanteddal és néhány Michelin szolgáltatással érkezik.
-
Jaffa75
őstag
egyedül az IP57-et irigyelem kicsit belőle, a többit kevésbé... Azért az egy kellemes dolog
Strengar: az általad túlszaturáltnak aposztrofált S4 tökéletes ellentéte a Z... a csúcsok közül a leggyengébb kijelzővel rendelkezik, ugye a többi (LCD2; IPS...) oda-vissza veri.
Összemosódott az S3? azért ezt kicsit erősnek érzem, mégha "csak 720*1280" a felbontása is - azért elviselhető maradjunk abban, valamint tedd be pls a képletbe, hogy a fogyasztása is "meglehetősen" kedvező ! Mindenki el tudja dönteni, hogy mi tetszik neki avagy nem, fizet érte annyit vagy nem, így szvsz felesleges az oltogatás...[ Szerkesztve ]
-
Vertigo
aktív tag
válasz Strengar #606 üzenetére
Akkor egyreszt nyitott kapukat dongetsz, masreszt rossz helyre irod, leven akinek ez fontos az nem a te tanacsodra kivancsi (valoszinuleg mar reg birtokaban van ennek), es ha az is lenne nem itt keresne (ha epp nem trollfalvan, akkor "szinhu telefonkijelzok" vagy valami hosnlo nevu topicban... amennyiben meg nincs ilyen, hajra! )
-
Blyan
félisten
válasz Dr.FantastiK #395 üzenetére
Tényhuszár, mégis mivel fogod ezt az állításodat bizonyítani? Mert kellene, ha már tény...
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz bulikavagyok #569 üzenetére
Aki azt mondja, hogy ez rossz képeket csinál az vak... szerintem most a legjobb kamera a mezőnyben (808 persze nem játszik.)
(#615) Strengar
Egyetértek. Nevetséges kategorikusan kijelenteni, hogy a Samsung gyártja a legjobb készülékeket, nekem is ez böki a csőröm, nem az S4 (ami meglepő módon az S3-mal ellentétben még kellene is).
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Strengar
tag
Pusztán arra reagáltam, hogy tényként közölték itt hogy a samsung gyártja a legjobb telefonokat. Én kapásból kettőt is mutattam ami minimum a szintjét hozza az s4-nek... Akkor most kinek az állítása nem állja meg a helyét ? És ezzel nem azt mondom, hogy az S4 nem jó telefon. Nyilván az. Csak ha már itt többen felvetették más szemére a szűk látókörűséget, akkor a saját házuk táján sem ártana szétnézni.
[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
Ha elmegyek a modkerbe és kimoderáltatom azt az egy hozzászólást innen, amire az összes lihegő troll hibatkozik, akkor cserébe befejezik a sipákolást megy a hisztizést végre? Mert akkor veszem a fáradságot hozzá..
[ Szerkesztve ]
-
N4ri87
senior tag
Ne az én véleményemre alapozz, de szerintem az i5 kívülről nagyon szép, belülről viszont egy kötött, kommersz valami, értem ezt az iOS-re. Na abban valóban nincs semmi újítás. Szolgáltatásokban pedig messze alul marad az s4hez képest. Mondom, ez az én véleményem és abból indul, hogy most i5-öt használok, előtte viszont androidot használtam.
(#620) joey20
Inkább az iOS-re értettem.[ Szerkesztve ]
C805
-
nagyúr
Remélem nem volt még..
Voda 8mag -
Gizmo94
veterán
válasz bulikavagyok #624 üzenetére
Jól hangzik, de erre azért kíváncsi leszek, még nem veszem készpénznek.
-
Blyan
félisten
Futuremark Best Mobile Devices April - 2013
Érdekesség, a Snapdragon 600-as változat 3. helyen, Exynos 5 Octa változat 19. helyen.
-
nagyúr
-
Gizmo94
veterán
válasz bulikavagyok #627 üzenetére
Igen, ezen az alapon könnyen meglehet, ami pedig jó hír. Bár igen borzalmas listaáraik szoktak lenni, S3-as pl. 280 ezer Huf.. A fentebb linkelt teszt ellenére meglehet,hogy náluk vennék S4-et mégis, ha az Exynost fogják forgalmazni..
-
Blyan
félisten
Gőzöm sincs, én csak azt látom, ami az oldalon van.
Nézegetem az eredményeket... nem tudom, lehet Qualcomm optimalizált a cucc, mert azért fura, hogy az One V jobban teljesít, mint az SII pl. Pedig aztán nem egy kategória teljesítmény tekintetében.
[ Szerkesztve ]
-
-
AMD Power
titán
Jó ki teszt lett. Bár én akkora durrt nem éreztem mint anno az S3 teszt végén.
-
Borosz
őstag
"hanem kultúrájából fakadóan ezer és ezer jól képzett mérnök és szakember azon dolgozik fáradhatatlanul, hogy egyre tökéletesebb terméket állítson elő."
Ehhez képest mégis alulmarad minőségben az Apple-től... Látszik, hogy nem a mennyiség számít, hanem a szakértelem.
-
nagyúr
A fene sem érti azokat akik átjárnak ide trollkodni. Lehet ki kéne próbálnom nekem is a HTC illetve az iPhone fórumon, mert biztos tök jó szórakozás, ha ennyien csinálják...
-
ForRedGlory
félisten
válasz bulikavagyok #634 üzenetére
-
Def26
félisten
válasz bulikavagyok #634 üzenetére
Szarni kell bele. Minden topikban ez van. ATI vs. NV, Battlefield 3 vs. Call of duty, stb. Sztem egyébként irigyek, mert az ő mocskukkal befürödtek.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
tipuka
addikt
válasz bulikavagyok #624 üzenetére
engem az ideg tép ettől a hamarosan felirattól, akárhol látom, bármilyen termékkel kapcsolatosan
-
-
nagyúr
-
nagyúr
-
AMD Power
titán
Nálunk is olyan 230e környékén fog nyitni amúgy. Már keresik....
Bog nincs egy kicsit meghízva?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- Iphone 15 Pro Max 256gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest