Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • doooo

    veterán

    válasz Tin #6014 üzenetére

    "az N20U nálam a "bőven elég" kategória kamera és fotó fronton, és bár elfogadom, hogy az i13P vagy az NX6 előtte van, nekem az már akkora előnyt nem mutat."

    Egyik sincs előrébb, az S21U-tól pláne nem. i13 képei szinte egy az egyben olyanok mint amilyeneket az i12 tudott. És ezek egyike sem volt jobb összességében az i11-től (sőt, részletességben érezhető visszalépés van, de legjobb esetben is csak stagnálás, ami 3 év után már nagyon nincs rendben, végső ideje natív 12 megapixelről feljebb menniük).

    Pixel 6 meg elég nagy csalódás önmagában is. Annyira erős a szoftveres feldolgozása (vagy legalábbis a HDR erőltetése), hogy furcsa katyvaszokat csinál a képek bizonyos részeiből, főleg amik árnyékban vannak, a másik igazán nagy baj meg a mélységélesség teljes hiánya sok esetben. Minden része éles a képnek, ami egyfajta abnormális érzetet kelt az emberben.

    Szóval okés, hogy nem tökéletes a Samsungok teljesítménye minden téren (miért is lenne az, ha egyszer semmi sem tökéletes), de, hogy a konkurensek sincsenek előrébb összességében, az szimplán tény. Se a Mi11U, se az i13PM, se a Pixel 6P.

    Mellesleg a kisebbik S22-páros majd valamelyik 50 megapixeles kamerát kapja (gondolom a GN5-öt). Ha az Ultra nem, akkor az elég beszédes azzal kapcsolatban, hogy mit gondol ezekről a szenzorokról a Samsung.

Új hozzászólás Aktív témák