- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdigit
addikt
válasz MikeWazowski #5651 üzenetére
Nem találtam megoldást. Feladtam Membersben hibajegybe. Másoknak is kellene hátha.....
-
dkovizoli
addikt
válasz bigdigit #5650 üzenetére
Érdekes dolgok ezek. Odinnal, nem home csc használatával elvileg teljes törlés történik. Ha semmit nem állítasz mentésből vissza, akkor annak jónak kellene lenni. Arra tudok gondolni, hogy mindenki más és más alkalmazásokat használ, amik nincsenek még optimalizálva a 12-esre és esetleg adódhatnak fura dolgok. Pont ezek a különböző alkalmazások miatt nem releváns számomra az akkuidők kérdése sem. Nincs két egyforma telefon, ráadásul helyileg sincs senki ugyanott.
-
jacis
nagyúr
Nekem nem nagyon jön a 12-es droidról az értesítés 🤔
Van rajtam kívűl még aki nem kapta meg az update-et?iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
kemdom
tag
Na, közben elkezdtem kutatni kicsit, mert jöttek a "lag" hírek az adaptív 120hz-ről. A mai napon a kijelzőm konkrétan NEM volt adaptív, 2 alkalommal ment 120hz alá: Youtube fullscreen, és VLC 24fps 2160p hdr10 kontent. Vicces, hogy NEM hdr, és 30 fps-es 2160p(4k) videónál vlc-ben maradt 120-on, 2 percig hagytam érintetlenül.
Van mit javítani még a OneUI 4-en, viszont, ha ezt az üzemidőt úgy javították, hogy közben nem használjuk az LTPO-t, kíváncsi vagyok, milyen üzemidőt fognak kihozni az új rendszeren, működő LTPO-val.
Ja, ugyanitt: az AoD is marad 120hz-en, ami azért masszív pazarlás ( ott a 10hz lenne a perfekt, minek tobb? )
Ha valakit érdekel, de még nem használta: developer options > Show refresh rate ugye a funkció, amivel látod, milyen frissítési rátán vagy adott pillanatban.
[ Szerkesztve ]
"Ez olyan, mintha éhes lennék, és az a korszakalkotó ötletem támadna, hogy egyek..." -by Bog || Honor 8 Midnight Blk. - - > Mate 9, :) - - > Galaxy Note 9/DS 6/128GB --> Galaxy S21 Ultra Phantom Black 12/256GB —> iPhone 15 Pro Max “Kék titán” 256GB - Galaxy Buds 2 - Galaxy Watch Active 2
-
JockeyEwing
aktív tag
Nektek jelez a telefon, ha be van kapcsolva a Ne Zavarj mód? Nekem sajnos igen, pedig csak a hívás és az sms van kivételek között, a messenger és a signal nincs, mégis jelzett mindkettő. (Android12)
[ Szerkesztve ]
-
paolinho
őstag
válasz BusinessGuy #5626 üzenetére
A 12-es XID romon (is) hibátlanul fut a hívásrögzítés annyi pici módosítással, hogy míg korábban a gyökér könyvtárban egy Call nevű mappát létrehozva volt a beszélgetések mentésének helye, most egy Recordings néven létrehozott mappa lett mentések helye.
-
mukurisho
tag
Sziasztok!
Egy ideje már megvan a telefon, eddig semmi hibát nem fedeztem fel.
Múlt héten viszont frissült a 12-re.
telekomos, TMH rom van fenn gyárilag.
Ma délelőtt 20percre konkrétan téglára rakta magát...Tette mindezt egy messenger üzenet írása közben...
Nem reagált sem a kijelző, sem a fizikai gombokra. (bekapcsoló gomb hosszan nyomásra sem)Leraktam az asztalra, majd mire előkerestem a régi Mate 20 pro-t, látom hogy villan a kijelző.
Samsung logo, majd kéri a PIN-t.
de nem a sim, hanem csak a telefon lezáró kódot. status baron pedig virít az értesítés, hogy "újra indítva"...Valaki tapasztalt már hasonlót?
Üdv!
-
Taci
addikt
Tudtok ajánlani jó minőségű (anyagra és hangra is) USB-C - Jack átalakítót a telefonhoz?
Rendeltem egyet Aliról, de olyan statikus alapzaja van, hogy max repülőn merném használni, a hajtómű zaja hátha elnyomja...
Néztem most Emagon, van épp egy 3000-es kuponom, felhasználnám rá (nyilván kiegészítve), de csak egy biztosan jó minőségűre.
És persze ami nem ennyibe kerül: [link]
Ez esetleg? (Gyári Samsung) [link]
-
MadMancs
veterán
válasz JockeyEwing #5660 üzenetére
Nem.
Bár nekem csak kedvenc névjegyek vannak kivételek közt.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Én Ugreen-t vettem, kifejezetten jó, de vigyázni kell, mert 2 fajta van, az egyikben van DAC (ez kell a Samsung telefonokhoz), a másikban meg nincs (ez nem jó).
Amúgy érdemes SES-ben venned, közvetlenül telefonhoz, mert Samsung adapterből is van olyan, amiben nincs DAC (egyes, régebbi tabletek még ilyet használtak).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
TODI1111
veterán
-
nagyj74
senior tag
Üdv! Valóban nem működik az ONE UI 4 miatt a háttérképre váltakozó téma?
-
pohár
félisten
én egy 2$-os Baseus-t vettem, perfekt (bár így is halkabb a teló ugyanazzal a fülessel, mint az S7-em volt )
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
CartmanLand0
senior tag
Én eddig nem akartam véleményezni az új rendszert, picit használni akartam előtte. Pár nap után sajnos eléggé bosszankodok. Döcörög a rendszer, itt ott megakadások, böngészés közben melegedés, stb. Remélem javítják, 11el hibátlan volt a telefon, nem találtam rajta fogást. Akksi is szarabb nálam :(
A jó hírnévhez egy élet munkája kell ... a lerombolásához elég egy perc ...
-
becikem
tag
Ámulva olvasom itt a sok bugot a 12 es rendszerről.
Nekem a telepítés utáni első napon voltak pici lagok az animációknál, de azóta semmi. Se a billentyűzet, se a kamera, se egyik általam használt alkalmazás sem problémázott.
Talán az lehet a dolog mögött, hogy én minden egyes frissítés előtt kiürítem az alkalmazásvaltót, wipe cache, új rendszer telepítése, majd ha minden kész akkor még egy wipe cache az új rendszernek is.
Az akksi is legalább olyan mint 11 en volt ha nem jobb. Most vagyok 5 óra 14 perc SOT nál és 35 százalékon, pedig van egy watch 3 is folyamatosan kapcsolatban.
Langyosodást csak 60 FPS videózásnál/zoom lencsék haszálatánál tapasztalok.
Hátha ez segít a későbbiekben valakinek.[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
válasz becikem #5677 üzenetére
Csatlakozom.
Én se találok fogást rajta.
Odin + home csc Update volt béta után Na meg egy wipe reset, de az is csak Gpay miatt.
Egyedül a fix 120hz ami bug, de az meg nem okoz használati gondot, akksni se látszik ami ugyanolyan kiváló mint 11 el volt 🤷Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
rstwingo
tag
Én vettem egyet, persze rosszat mint kiderült, aztán ugy döntöttem, minek legyen még egy kolonc nálam és ezért megvettem a gyári samsungos AKG agybedugós fülesét , tökéletesen szól számomra és nincs plusz kolonc
https://www.samsung.com/hu/audio-sound/akg-headphones/anc-type-c-earphone-black-eo-ic500bbegww/ -
pohár
félisten
-
Taci
addikt
Próbáld ki, lehúzod
(a rolót )a ... - na várj, minek hívják a felülről lehúzható menüt? Még a végén tényleg roló lesz... Szóval ott van a Dolby Atmos funkció, az dob a hangerőn (és a minőségen) is. Ha jól emlékszem, alapból nem volt bekapcsolva, sőt, miután bekapcsoltam (headset nélkül), az csak a telefon hangszóróira vonatkozott, mert csatlakoztatott headsettel újra kikapcsolt lett. (Így gondolom, kimenetenként kell bekapcsolni.)@rstwingo: Normál esetben BT-headsettel hallgatom, csak pont utaztam repülőn, és amikor vettem elő a telefont, hogy zenét hallgassak út közben, akkor esett le, hogy a táskámban lévő jack-es headsettel bizony nem sok dallam fog a fülembe jutni. (Repülő üzemmód miatt pedig ugye a BT nem játszott.)
[ Szerkesztve ]
-
Taci
addikt
válasz h_benjamin #5686 üzenetére
Nekem kikapcsolja.
De gyorsan utánaolvastam. Elvileg ha csatlakoztatva van a füles (BT eszköz), akkor azt a kapcsolatot meghagyja.
De ha nincs csatlakoztatva semmi, akkor lekapcsolja.
Na, ha ezt tudom, nem ülök majd' 7 órát "csendben"...
[ Szerkesztve ]
-
-
szabeska
addikt
-
szabeska
addikt
Na igen, de egyeb beallitasi lehetoseg nulla, pl a hdr-en ugy vettem eszre hogy mindig aktiv, kikapcsolni nem lehet... Plusz automatikusan csinal egy dng fajlt is a jpg melle, ez sem kikapcsolhato meg. Kevesbe zajos a vegeredmeny mint a gyari kameranal, de a reszletek ugyanugy elvesznek, mint pl az ejjeli modnal. Akkor mar inkabb a kepzaj, amit amugy nem is ertek, belterben pl eleg durva a zaj minden feluleten, a rivalisok ebben elverik ugy ahogy van. Szoval kicsit erdekes igy a tortenet
[ Szerkesztve ]
F1
-
doooo
veterán
válasz szabeska #5696 üzenetére
Letöltöttem én is... beltéri lámpafénynél csináltam két zoom-kamerás képet, mindkettő olyan, mintha DNG-fáljba átalakított JPEG lenne... vagyis nem olyan, hanem az is, egy igazi DNG fájl nem így néz ki. Nem nézhet így ki (és a kép elkészítése után amúgy is volt egy másodpercnyi "gondolkodás", pont annyi, amíg DNG-re alakítható/felsálázható egy JPEG). Szóval remélem csak hibás az app, mert értelme így nulla, pontosan nulla. Egyedül talán annyi, hogy úgy tűnik mindig a kiválasztott kamerát használja, nem dob át a főkamerára sötétben sem.
Szerk.: Kipróbáltam azokon a kamerákon is, amikkel eddig is lehetett DNG-t lőni. Ugyanúgy felskálázott JPEG. Szóval... hibás az app, semmiféle "raw"-t nem lehet benne készíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Axe Miskolc
tag
Sziasztok!
A bekapcsológombbal szoktam lezárni a hívást de tegnap lefrissült az UI, most nem tudom mert a képernyőt zárolja. Hiába állítottam be, hogy letegye nem történik meg.Melózom, van egy csomó feladatom, nincs időm mókolni. Valaki megmondaná, hogy mit állítsak be?
Köszi! -
Taci
addikt
válasz Axe Miskolc #5699 üzenetére
Beállítások --> Kisegítő lehetőségek --> Műveletek és kézügyesség --> Hívások fogadása és befejezése --> Hívás bontása az Oldalsó gombbal
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Pink, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Rózsaszín, Független, Garanciális
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S21 Ultra 128GB Fekete. BM384
- Samsung S21 5G 8/128 GB snapdragon, független
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 5G 128GB/8GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest