- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy csomó szolgáltatós független. Egyébként ez nem jó hír neked, mert mivel szolgáltatós, lehet, hogy lopott. Kihangsúlyoztam a lehetet. Megveszik részletre, kiviszik az országból, és többet nem fizetik a részleteket. Ez azt is jelenti, hogy bizonyos országokban nem működik a mobil, mert feketelistára kerül.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-Maci-
addikt
válasz TODI1111 #6551 üzenetére
Fel is ment a ROM szépen.
Egy gond van, ezzel korábban sem boldogultam:
Nem tudom recovery módba tenni a telefont. Hiába nyomom a hangerő le + bekapcs. Nem történik semmi. Akkor sem, ha össze van dugva a laptoppal. Mi lehet a gond?If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
tag
Szaisztok. Valakinél van olyan jelenség hogy random lefagy a teló? egy nap kb 3 x is.
Lapozni tudok a menuben de ikonokra, alkalmazásokra nem tudok rámenni...Mitől lehet ez?[ Szerkesztve ]
Üdv Dénes >>>>> +36308472229>>>>>> baloghdenes04@gmail.com >>>>>> www.somogypc.hu
-
kchris78
veterán
nem értem mitől de az ujjlenyomat érzékelő jóval pontosabb a legújabb verzióval (üveg van rajta úgyhogy ez kritikus). ami változott:
- FR
- 2x reggeltem az ujjamat hogy nagyobb esély legyen
- új verzió nem OTA hanem ODIN.
Úgyhogy ez jó .[ Szerkesztve ]
-
tag
válasz Zsoleszhun #6564 üzenetére
Köszönöm mindenkinek, kipróbálom....Énis csak nagyokat néztem....
Az istenért nem tudok belépni a recoverybe...pedig galaxy s2, s3 vagy 25 romot kipróbáltam de már rég volt
[ Szerkesztve ]
Üdv Dénes >>>>> +36308472229>>>>>> baloghdenes04@gmail.com >>>>>> www.somogypc.hu
-
Bossi
őstag
Sziasztok,
viszonylag hosszú idő után jöttem vissza Apple készülékekről Androidra...
Az lenne a kérdésem, hogy OTA, ODIN, csc, wipe cache, recovery ezek még most is kellenek? mert ez kicsit kiábrándít... vagy az egész csak arról szól, hogy valaki korábban akarja a frissítést mint az megjelenne a készülékére?[ Szerkesztve ]
-
Tin
veterán
Fő verzió frissítés esetén, ha utána komoly problémák, fogyasztási és egyéb gondok vannak, és ezek nem ismert hibák, akkor javasolt egy full reset, és kézzel visszaállítani mindent, de ez évente 1x lehet, és nem valószínű, hogy kell.
A havi frissítések után én csinálok egy wipe cache-t mindig. +2 perc, nincs adatvesztés, cserébe nincs szívás a verzióváltásból esetlegesen adódó problémákkal. -
Spricccer
tag
Udv. A fenykepezes hangjat valahogy ki lehet kapcsolni?
Magyar vizslák, Xiaomi 13t pro
-
Spricccer
tag
-
Bossi
őstag
Köszönöm a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
Gyors kérdés:
Készülök nyomni egy FR-t. A Smart Switch alkalmazásban mik azok a tételek, amiket vissza lehet tenni FR után "büntetlenül"? (Illetve mit jobb a 0-ról kezdeni)
[ Szerkesztve ]
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
Sziasztok.
Hát akkor találtam egy bug-ot a legújabb frissítésben.
Időnként egyszerűen szaggat a rendszer. Képernyő felold és a launcher-ben is és a beállítások menüben is érezhetően darabos lesz.
Képernyő ki/be és minden ok.
Volt wipe cache és épp az imént nyomtam egy FR-t is. Még vissza sem raktam semmit, már akad.
Van, hogy órákig, egy fél napig semmi, aztán döccen. Egyértelműen a tegnap reggeli frissítés óta van ez.Estleg tudja valaki, hogy hogy vissza tudok e lépni egyet az Android 12.-n belül? Mit töltsek le hozzá?
[ Szerkesztve ]
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Tin
veterán
Ne aggódj, ma nekem is előjött. Beszaggatott a menüben egy pillanatra, asszem feloldás után amikor kiléptem a menüből és "kizoomolt". És igen, legutóbbi frissítés, eddig még nem volt. Majd javítják, nekem már napok óta fent van és most jött elő először.
Ez is DBT, de OTA-n. De szerintem nincs köze a DBT-hez, csak a verzióhoz.
[ Szerkesztve ]
-
Tin
veterán
Tényleg szar ez a firmware (is). Fixen 120 Hz-en megy a kijelző, az adaptív egyáltalán nem működik. Az előbb is belassult az alkalmazásváltó, úgy remegett, mintha ilyen 30 Hz-en menne, aztán bekapcsoltam a developer módot meg a frissítés kijelzést, minden 120 Hz, a menü, böngésző, youtube. Kikapcsoltam az adaptívot, akkor meg 60Hz fixen. Vissza az adaptív, fix 120 Hz. Valamit a Google nagyon elkefélt ebben az Android 12-ben...
Basszus, rádugtam töltőre(!!!), és megjavult. Gondoltam kipróbálom újraindítás előtt, de töltőre dugva megjavult egyből. Most lehúztam töltőről, és maradt jó.
(Szóval ez még mindig hibás, és simán okozhat nagyobb merülést, ha "úgy marad")
[ Szerkesztve ]
-
Tin
veterán
De volt, már a bétában, és a Samsung azt mondta, hogy a Google cseszett el valamit az A12-ben, amiatt nem megy ami eddig ment. Aztán javították, a korábbi verziókban is voltak hibák, tudom, láttam, az utolsó előttit nem tudom, akkor nem figyeltem, de most megint. Pedig A11-en az N20U tökéletesen ment, tehát ez is tuti jól ment.
-
KZP
őstag
Nálam teljesen jó a frissítés után ugyanúgy lemegy 60 Hz-re.
[ Szerkesztve ]
-
tag
Köszönöm Mindenkinek sikerült a wipe cache... A kábel volt a gond azt nem csatlakoztattam...
Remélem megoldja a lefagyás problémát
[ Szerkesztve ]
-
Tin
veterán
Hosszabb lezárásból felébresztve megint 120Hz-en marad. Szerintem a doze lenullázza (kikapcsolja) az adaptívot, amit egy töltőre dugás resetel, és visszaállít alap (normális) állapotba. De teszteltem, és nem, mert akkor is csak időlegesen. Ez teljesen meg van kergülve, az idő nagy részében fix 120 Hz-re áll vissza, és csak néha működik az adaptív.
Ujrainditás után is marad a fix 120 Hz.[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
Whitestone dome glass gyorsan megérkezett. S8 óta szemezgetettem vele. Most akcióban vettem. Ujjlenyomat 90% működik. Sajnos a gyári fólia karcosodik a gyári toktól. Eddig rendben az uv glass-uk.
-
tag
válasz Zsoleszhun #6590 üzenetére
Rendben van. Nagyon remélem, eddig nem történt semmi. Meglátjuk
-
iceQ!
addikt
XID-re kint a januári frissítés.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
Tin
veterán
Csak az informálás végett a 120 Hz-es beragadással kapcsolatban. A telefonnal természetesen semmi baj, tegnap még tesztelgettem, de teljes feltöltés, újraindítás, 60 Hz-re majd vissza Adaptívra váltás sem igazán segít. Nagyritkán működik, de általában nem. Néha kábeles töltésnél megy, de ha lehúzom, beragad 120 Hz-re, néha fordítva, néha az ellenkezője vezeték nélküli töltőn. Azt pl. észrevettem, hogy miközben a Youtube nem, a Galaxy Store fixen 60 Hz-en megy a fő képernyőjén, tehát a váltás működik, csak az adaptív nem.
Reggel rákerestem a neten, hogy esetleg a frissítés okozta-e, de úgy fest, hogy nem. Volt egy komment, még a tavaly novemberi hibához, amit a Samsung azóta javított, és ott az illetőnek az segített, ha az Android System WebView alkalmazást (pontosabban annak frissítéseit) uninstallálta. Megnéztem, tegnapelőtt jött ki belőle új verzió, és azóta hülyült meg a telefonom is, pedig az új, BULF update-et már 1 hete felraktam a telefonra. Tegnap óta merült jobban, és tegnap jelentek meg ezek a beszaggatások is a menüben nálam. Pont emiatt kapcsoltam be az FPS kijelzést, és derült ki a 120 Hz-re beragadás.
Szóval leszedtem az Android System WebView frissítéseit, és azóta újra működik. Ott ugyan azt írta a srác, hogy a Google Play Services frissítéseit is érdemes leszedni, de én azt nem bántottam. Most sem mindig tökéletes, eddig egyszer jött elő újra a beragadás, de akkor kézzel kilőttem a Play Services-t, és abbahagyta. Azóta se jött elő.
Úgyhogy úgy fest, hogy a kétforintos Google fejlesztők ismét alkottak egy minőségit, és a háttérben futó folyamatuk kicsinálja az adaptív frissítést. Milliomodik alkalom, amikor a Google alkot, akár értesítés, akár más, most már pl. offline módban nem lehet POI-kat menteni a Google Maps-ban sem, az értesítések reggel óta 1-2 órával később érkeznek meg (külön vicc: a másik, Android 7-es telefonomra is), dehát mit várunk tőlünk, még egy év, és a legalját, a Facebookot is sikerült majd alulmúlniuk. Nem csoda, hogy tizen gigák kellenek a telefonokba, és miközben mindenki ekézi a gyártókat, bele se gondolnak, hogy ezeknek a zseniknek a tákolt, Android szolgáltatásai és "alap" programjai azok, amik az összes létező erőforrást felzabálnak, és a végletekig lassítják a telefonokat.
Csak azért szóltam, mert ez a probléma nagyon új, és én az elsők között raktam fel a BULF januári csomagot, és aznap az Android WebView-t is. Sokatoknál még a frissítés sincs fent, vagy a WebView sincs frissítve, így ezt valószínűleg észre sem vettétek. Remélem, hamar javítják.
Új hozzászólás Aktív témák
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- Sorozatok
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 5G 8GB/128GB
- Samsung Galaxy S21 Plus gyári független dobozos 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen fekete mobiltelefon
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 5G 128GB/8GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs