- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Maci-
addikt
válasz MadMancs #5199 üzenetére
Egyelőre még nem sikerült regisztrálni a kártyám, de még nem adtam fel.
Viszont ha jól látom, ez a fizetés dolog úgy működik, hogy fel kell ebreszteni a telefont, belépni az alakalmazásban és utána lehet érinteni a terminálhoz. Nekem ez így egy kicsit fura. Ennyi erővel akkor elő veszem a kártyám...
No de nem is ez izgat igazán. Az a kérdésem, hogy okosórával (Pl Galaxy Watch 4) így kell ügyeskedni? Nincs olyan, hogy csak úgy odaérintem (mint ahogy bankártyával szoktuk) és kész?If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
MadMancs
veterán
Nem kell feloldani.
Amelyik itt ki van választva, azzal az appal lehet fizetni feloldás nélkül is.
Természetesen ha a képen látható kapcsoló off.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
-
-
MadMancs
veterán
válasz Pythoncobra #5206 üzenetére
De én nem beszéltem CIB ről. :)
OTP és K&H amiről beszéltünk, náluk pedig VISA offos, csak MasterCard/Maestro kártyát lehet digitalizálni NFC fizetéshez.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MadMancs
veterán
válasz Pythoncobra #5208 üzenetére
Google Pay egy harmadik téma. OTP vel az egyáltalán nem megy, K&H pedig csak MasterCard.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
-FreaK-
veterán
Simple megy? Mármint nfc fizetésre.
-
kaisers
aktív tag
A telefont usb-c - HDMI kábellel tudom tvhez csatlakoztatni?
-
ToomyC
aktív tag
Sziasztok, Note 20 Ultráról váltottam egy 256os fantom feketére...egyenlőre ismerkedek, de szembetűnő azonnal a teló gyorsasága a Notehoz képest...
-
ToomyC
aktív tag
válasz CartmanLand0 #5215 üzenetére
Hát nem állítom, hogy lassú lenne, de ez gyorsabb így elsőre...
-
-Maci-
addikt
válasz MadMancs #5211 üzenetére
Hmmm...
Én az alap bankkártyához nem találok vezeték nélküli fizetés opciót. Csak úgy tudom aktiválni, ha regisztrálok egy új simple kártyát.
Arra pedig külön kell átvezetni pénzt.
Ez így megy, vagy elrontottam valamit?If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
MadMancs
veterán
Nem azt mondtad K&H-s vagy? Annak ott a mobiltárca/mobilbank app.
OTP kártya esetén jó a simple, azon belül is csak MasterCard/Maestro kártya.
Simple app előtt persze simple fiók kell, amibe regisztrálva vannak OTP kártyák.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
-Maci-
addikt
válasz MadMancs #5221 üzenetére
De igen, K&H-s vagyok
Akkor ahhoz nem is jó a Simple? (Simple regisztrációm van rég óta, használom)
A K&H appban nem találom hogy lehetne érintés nélküli fizetést.
A menüben kártya alatt a Gpay -hez való csatolást ajánlja fel, de arra meg azt mondtátok, hogy nem műxik béta-n.If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
MadMancs
veterán
Így van.
Fel tudod venni simple fiókba és ezzel együtt simple appba K&H kártyád, de NFC fizetésre nem lesz alkalmas. Csak webes fizetésre ahol simple fizetés van.
K&H kártyával való NFC fizetéshez K&H Mobilbank app kell, ezen belül is a mobiltárca rész.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
-Maci-
addikt
válasz MadMancs #5226 üzenetére
"K&H kártyával való NFC fizetéshez K&H Mobilbank app kell, ezen belül is a mobiltárca rész."
Esküszöm nem találom. Fel van téve ez az app, szoktam is használni, de sehol nem találok benne mobiltárca részt.If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
Gpay-t lehet beállítani.
[link]
Az alkalmazásban is a kártya kezelésnél lehet Gpay-jel kapcsolni a kártyát.
Ezek szerint nekem ez nem fog működni, a béta szoftver miatt.[ Szerkesztve ]
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Sirandrish
legenda
Heyo!
A telóval készített vidiket hogy tudom legkönnyebben a PC-mre juttatni?
Naívan azt hittem elég bedugni egy kábelt, de úgy nem akar működni.
Pedig elvileg talán felkéne dobni egy üzit hogy engedélyezem-e a hozzáférést, vagy valami ilyesmi, de azon kívül hogy elindul a töltés, nem történik semmi.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-Maci-
addikt
válasz Sirandrish #5229 üzenetére
Ebbe én is bele futottam. Másik kábellel próbáld.
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
vg
addikt
válasz Sirandrish #5229 üzenetére
google drive-ra és/vagy photo-ra feltolod és onnan leszeded
-
Sirandrish
legenda
Két különböző kábellel is próbáltam.
A gyári meg sajna nem megy bele a gépembe..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Ez megfordult a fejemben, csak sajna a netem egy kalap sz*r, és kábellel sokkal gyorsabb lenne..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
vg
addikt
válasz Sirandrish #5233 üzenetére
Csinálj a mobilon wifi spot-ot és lépj be a gépről szerk: (habár ezt miután leírtam és végiggondoltam elég hasztalan tippnek tűnik, de nem baj)
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
DEX milyen? Adatátvitelre? Tudom hogy az is a wifimet használná, de egy füst alatt legalább DEX-elnék is egyet
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Dr V
őstag
válasz Sirandrish #5235 üzenetére
De tökéletes, drag and drop. Csak áthúzod a délutános ablakból a PC megfelelő ablakába.
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Sirandrish
legenda
Megnéztem, és tényleg egyszerü.
Így a "letöltést" megúszom...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-FreaK-
veterán
Sikerült is, minden rendben ment.
Viszont (Beta 3, 5-10perc után):
Arcfeloldás: semmi különbséget nem vettem észre
Ujjlenyomat olvasó: talán, mintha, egy picit jobb lenne. Semmi drasztikus. Ennyit lehet kihozni ebből a technológiából sajna, az optikai továbbra is sokkal jobb.
Rendszer sebesség: egy csomó helyen akadoznak az animációk, ez kicsit haza vágja az élményt. Amikor nem akad, akkor sem a legjobb, pl. egy app megnyitás animációja mintha ~20fps-el futna csak, ha jól megnézed, nem valami sima.Egyelőre kár volt felraknom.
-
-Maci-
addikt
válasz MadMancs #5240 üzenetére
Köszönöm
Akkor ha jól rakom össze, K&H-s kártyával csak úgy lehet használni, ha létrehozol egy virtuális kártyát Simple-ben és oda vezetsz át pénzt. Havona 45k HUF-ot enged így.
Viszont közben megkérdeztem másik csoportban: A Watc4-en működik a K&H-s kártya trükközés nélkül.
Csak nem tudom eldönteni, hogy akarom e eléggé?!If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
MadMancs
veterán
Jelen helyzetben úgy néz ki igen.
De az plusz költség mert van tranzakciós jutalék simple felé minden feltöltéskor.
Nem értem minek kellett megszüntetni Mobiltárcát K&H nak.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MadMancs
veterán
válasz h_benjamin #5243 üzenetére
Azért mert Telenor. Sajnos nagyon sok helyen ennyire halott a háló.
Még digi is gyorsabb nála, Voda meg klasszisokkal jobb. Legalábbis felénk.
Telenor felénk:Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
h_benjamin
aktív tag
válasz MadMancs #5244 üzenetére
Eddig nekem szabadban nem csinált ilyet. Olyan helyeken vagyok mint eddig ezt is városban (Szentgotthárd) mértem ahol eddig simán mértem 140 Mbps letöltést de ezt mostanában vettem észre mikor alig tölt be valamit.
i5 10600KF + Z590 + RTX 3070 + 32GB + 1 TB SSD + 120GB SSD + 2TB HDD // iPhone 14
-
MadMancs
veterán
válasz h_benjamin #5245 üzenetére
Erről akkor se a telefon tehet.
Szimplán leterhelt lett a hálózat, változtak cellabeállítások, cellahatárok.
Írd be *#0011# és Telenor sim nél lesd meg melyik frekvencián vagy. Ha B20 akkor Telenor alkotott, ott eleve kizárt 140.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
HaliGab23
senior tag
Erste banknál mától működik a GPAY, megy a VISA kártya is, telefonon és órán is. A teló sem kell nálam legyen, megy simán az órával
Királyság!Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
MadMancs
veterán
válasz Zoolee19 #5248 üzenetére
Egyértelmű. Sose fogja elismerni egyik szolgáltató se.
Én is jeleztem egyébként feléjük régebben is hogy elkéne egy kis fejlesztés. Az volt a válasz gyenge a telefonom. Tavaly S20+ 5G, idén már S21 Ultra Ja és csak Telenor hálón gyengeKedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 5G 128GB/8GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Plus gyári független dobozos 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Pink, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Rózsaszín, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB
- ÚJ ÁLLAPOTÚ! SAMSUNG Galaxy S21 5G DUALSIM, 128/8GB FEHÉR
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S21 Ultra 128GB Silver. BM387
- S21 ultra 256Gb mint az új (felújítva) tokokkal töltővel eladó,ajándékna is.....Beszámítok, Posta ON
- Samsung Galaxy S21 5G 8/128Gb újszerű, dobozában
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest