- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
Tiger.
nagyúr
Lehet azért mert a kijelző alatt van,+ folia vagy üveg is van rajta, persze ez csak egy tipp.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
jano_77
nagyúr
Normális az, hogy kb fél óra videózás után a telefon felmelegszik elég rendesen!?
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
-
ndavey
tag
Sziasztok! Szerintetek az beállítható, hogy a Bixby gomb megnyomásával a telefon néma vagy rezgő üzemmódba tegye magát, illetve újbóli megnyomásra vissza hangos üzemmódba? Nem igazán vagyok tapasztalt a Bixby állítgatásában, mert még csak ismerkedek a telefonnal és amúgy is első Samsungom.
Illetve tudtok olyan alkalmazást amivel egy gombnyomásra kikapcsolható a kijelző? Ma írta egyikőtök a Shortkey-t, de én nem találom a Samsung Store-ban. Sőt alig találok valamit.. Ez hogy lehetséges? Lehet összefüggésben azzal, hogy kínai piacra szánt készülékem van?
-
veterán
-
ndavey
tag
válasz guriga1234 #8921 üzenetére
Mert kicsit magasan van és hosszú távon kemyelmetlen
-
N4ri87
senior tag
Egyre gyengébb üzemidőket hozok össze változatlan használat mellett.
Viccen kívül kérdezem: mi fog történni, ha ehhez még jön egy galaxy watch? 12 óra üzemidő sem fog össze jönni a telefonnak?C805
-
Wapmester
senior tag
király képek, miért nem lövöd fel őket a Fotodrendre? https://fototrend.hu/index.html
-
mSchumi87
senior tag
Koszi mindenkinek a tippet video lejatszashoz azt hiszem lesz egy par amit letesztelek.
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
törölt tag
Nálam bajok vannak a Qi töltéssel. Rárakom a padra, pittyen egyet a telefon, következő pillanatban 0 töltés csak egy színes háttér jelenik meg.(screen saver?)
-
válasz #76500480 #8928 üzenetére
Sógoromnak volt ilyen baja, igaz másik telefonon. Neki valami turbo cleaner vagy battery booster vagy a tököm tudja milyen retek program csinálta. Jó sokáig magyaráztam neki, hogy ilyeneket nem rakunk fel.
Ha nincs rajta ilyen program, akkor a beállítások- kijelző - képernyőkímélőnél kapcsold ezt ki.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
JockeyEwing
aktív tag
Nekem segített a dupla wipe cache. Nem értem miért, de megjavult tőle. Recovery menüben wipe cache, majd megcsinálja, utána nem rebootolsz, hanem még egy wipe cache. Csak utána reboot.
Valaki elmagyarázhatná, hogy a szimpla wipe cache miért nem, a dupla pedig miert oldja meg a problémát. -
ndavey
tag
Használ valaki Gboard-ot? Tudja, hogy melyik verzió az amelyikben elmenti a program a saját szótárba beírt gyorsparancsokat?
Rég óta szenvedtem ezzel, aztán a Oneplus-omon sikerült megoldani az egyik verzióval, de S10-en nem sikerül használni az elmentett gyorsparancsokat. Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban? -
metrion
aktív tag
válasz JockeyEwing #8930 üzenetére
Nyomtam én is egy duplát a leírásod szerint. Nekem is gondok vannak a májusi frissítések óta, habár én S10e-t használok.
-
leslien
nagyúr
skacok, pls vki segítsen.. az S10+ töltő típus számát leírná ?
MunezXBK :köszi
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Tegnap kábelt kellett toldanom, és a kötőanyag ráfolyt a kezemre, mert szétdurrant a zacskó. Ezt semmivel sem lehet leszedni, pár hét alatt kopik le. Amikor megköt, olyan lesz, mint a bakelit. Viszont azóta működik nálam is a leolvasó...
Ki érti ezt?Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
GaS-
aktív tag
válasz Wapmester #8926 üzenetére
Köszi a tippet, fel is töltöttem pár képet:
https://fototrend.hu/fotok/fotos/gas_2/index.html -
Usländer
kezdő
Van itthon pár tubus pillanatragasztó, majd kipróbálom.
Másik téma. Kellene egy kis segítség. A WhatsApp-ban bejövő üzenetnél feljön egy kis kerek ikon a küldő fotójával. Teljesen mindegy, hogy melyik alkalmazásban vagyok ez a vacak mindenen átüt. A kijelzőn szabadon tudom mozgatni, olyan mint egy widget. Ha lenyomva tartom, akkor fent, középen megjelenik egy kuka és belehúzva eltűnik. Azonban a következő üzenetnél megint ott van! Hogy tudnám végleg kinyírni???
-
alasoh
aktív tag
válasz Usländer #8939 üzenetére
Szia!
Alkalmazás váltóban nyomj rá az ikonjára mikor látod egymás mellett az alkalmazásokat. Megjelenik egy menü. Abban látsz egy olyat: "megnyitás előugró nézetben". Itt kell kikapcsolni vagy visszakapcsolni.
Illetve az alkalmazás infóban az engedélyeknél nézz körül.[ Szerkesztve ]
-
N4ri87
senior tag
válasz JockeyEwing #8930 üzenetére
Köszönöm a tanácsot, kipróbáltam, aztán majd meglátjuk, javul-e.
C805
-
Usländer
kezdő
Hali!
Kösz a tippet, de sajnos nem jutottam előrébb. A "megnyitás előugró nézetben" pontnál nincs mit be illetve kikapcsolni, egyszerűen megnyitja a WhatsApp-ot kicsiben ahogy az vacak ikon is amit el szeretnék tüntetni. Az engedélyeknél kikapcsoltam a "kép a képben" funkciót, de ez sem hozta a várva várt eredményt. Az értesítéseknél meg van ezer lehetőség amiknek a felével nem is tudom, hogy mit kezdjek. Mi a francnak van ennyi, gőzöm sincs.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest