- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Rég odinoztam, XEH-re mehet valamelyik a kint lévő updatek közül? Gondolom ugyanúgy home csc-vel kell mint régen.
Köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
dinnje
aktív tag
Nem vagyok benchmark fetisiszta, de kiváncsi igen. Az elmúlt héten ugye befutott a Mate 30 és gyorsan körbe ment a neten a 457ezres antutu pontszám. Kicsit agyaltam, h az istenbe lehet ekkora eredmény, amikor láttam, h ez már a 8.1-es verzióval tolták. Gondoltam lefrissítem az antutut, de nem volt friss verzió a play áruházban. Erre kigoogliztam, de valamiért a mi telónkra nem elérhető. Így maradt az apkmirror. Na ezután futtatás és viola:
[kép][ Szerkesztve ]
-
Almonen
aktív tag
Írnám hogy Telekomos romra is percek kérdese a frissítés de valószínűleg ez nem így lesz sőt
-
MrBazsi
senior tag
válasz telefonmágus #13765 üzenetére
jaja, közben látom. nem baj egy két nap és megjön nekünk is akkor
-
akooos
veterán
Na felraktam én is. Jópofa a DEX pc, de nem értem a létjogosultságát. Ez monitorra jó inkább, a laptopom elég erős enélkül is
Az élő fókuszos videó is jó lett, az éjszakai mód pedig mintha élesebb képeket készítene.
-
Winchester
friss újonc
Sziasztok!
Honnan tudom megállapítani, hogy a (dual sim) telefon gyárilag független vagy nem?
Doboz, vagy telefon alapján? Esetleg imei? -
bandi0000
nagyúr
-
mSchumi87
senior tag
válasz Winchester #13774 üzenetére
CSC kod alapjan, az utolsot nezd meg milyen 3 betu dobd fel ide es rogton megmondjak
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
Manka76
senior tag
válasz MikeWazowski #13777 üzenetére
Nekem egy kicsit darabosnak tünik de jól megy azt leszámítva mintha jobban merülne mint ahogy a töltést veszi fel.
LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
mSchumi87
senior tag
válasz Winchester #13779 üzenetére
Bealitasok es egesz alul a keszulekrol
-
mSchumi87
senior tag
válasz Winchester #13781 üzenetére
Irtam privatba
-
rbertkrl
aktív tag
válasz mSchumi87 #13776 üzenetére
Szerintem CSC kód alapján csak azt lehet megállapítani, hogy maga a független CSC kódú ROM van fent a telefonon vagy sem, de abból nem lehet kiszűrni, hogy maga a telefon független-e. Példának: Telekomtól vett készülék független, de mégis TMH a CSC kód.
Az ámokfutás a jövő tömegsportja.
-
telefonmágus
senior tag
válasz Winchester #13784 üzenetére
Garanciás Telenoros TMobileos vagy független iPhone-t veszek,SAMSUNG bontatlan telefonokat veszek,előfizetéses is NON-STOP
-
Winchester
friss újonc
válasz telefonmágus #13785 üzenetére
Köszi.
Akkor ha nekem XEH van mindenhol akkor tuti nem szolgáltatónál vásárolt? -
telefonmágus
senior tag
válasz Winchester #13786 üzenetére
Nem azt jelenti,sok esetben már a szolgáltató is olyat ad.
pl. a UPC mindig XEH telót adott
Garanciás Telenoros TMobileos vagy független iPhone-t veszek,SAMSUNG bontatlan telefonokat veszek,előfizetéses is NON-STOP
-
rbertkrl
aktív tag
válasz Winchester #13786 üzenetére
Magyarországon S10 óta egyedül a Telekomnak van saját CSC kódja, a többi szolgáltató XEH-val operál. Szóval ettől még ahogyan a kolléga fentebb is említette előfordulhat, hogy szolgáltatótól vásárolt, illetve az is, hogy nem.
Az ámokfutás a jövő tömegsportja.
-
mSchumi87
senior tag
Ha az aku bealitasokban kikapcsolom a kabeles gyorstoltest akkor mennyi wattal tolt? Vagy mennyi a kulombseg a gyors es lassu toltes kozot?
-
-
-
mSchumi87
senior tag
Es ti hasznaljatok? Vagy eleg a sima normal toltes es az aku se melegszik igy.
-
MunezXBK
nagyúr
Hm...nem merül gyorsabban az új cuccal?
-
LoGeN90
aktív tag
1x varok egy havi frissitest igazan, akkor sem akar jonni....(XEH)
-
Markizmark
addikt
válasz TODI1111 #13687 üzenetére
veryvery offtopic:
Otthoni hálózaton is kipróbáltad már a dns szerverüket? TV-s YouTube alkalmazásról is kilőheti a reklámot? Én routerben beállítottam este a 176.103.130.130 és 176.103.130.131 dns-eket, de tesztelni még nem volt időm.Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
Almonen
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest