Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • icecave

    nagyúr

    válasz HarleyCustom #3195 üzenetére

    Nincs mit, így kellene mindenkinek, nemde? :D Sokkal jobb ez így, mint fikázva a másikat csak azért, mert amit birtoklok, azt nehogymár szó érje, ha egyszer ennyi pénzt kiadtam érte....

    tylerddd: Igen, backup témában jobb volt az Apple, ez tény. Viszont nekem többször volt galiba, ha főverzióváltásnál is tovább vittem a mentésemet, szóval ott is mindig inkább újra belaktam évente egyszer. Az igaz, hogy adott főverzión belül nem volt probléma sosem, úgy látszik, Samu cloudos dolog miatt van. Bár azzal sem vagyok kisegítve, Nova miatt, ugyan ott is van backup, de ha valamit nem teszek fel, aminek a mentése benne van a Nova backupjában, akkor ott is csinál furaságokat (amik mondjuk azért könnyen javíthatók).

    Szerintem egyébként, akik sokat voltak iOS-en, abba a hibába esnek, hogy a droid már túlontúl nagy szabadságot ad utána, és "besokallnak", nem akarnak tökörészni a beállításokkal, konfigolgatásokkal, pedig ha belegondolunk, mindent csak egyszer kell beállítani (pl. egy jó e-mail klienst, vagy gondoljunk a nem figyelt alkalmazásokra, stb.).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák