- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trobi28
addikt
válasz balazsbence #19701 üzenetére
És nem tudsz véletlen valami hasonlót ami müxik v6-on?
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
TaylorPro
addikt
Üdv!
Mi a helyzet a gyári Ice Cream Sandwich-el? Lesz, nem lesz, vagy már van?
Pixel 9 Wintergreen 256
-
bigdady
nagyúr
Melyik most a legolcsobb ics-s min 480-as felbontású teló a piacon?
-
Probert75
addikt
válasz egykettő #19707 üzenetére
Jó hogy nem az első hozzászóláshoz fűztél megjegyzést. Pár sorral utána írtam, hogy összekevertem a kettőt.
A SOD rövidítésre volt kíváncsi, hogy mit takar. Én pedig megválaszoltam.[ Szerkesztve ]
-
artiny
őstag
Usb.s adatkábellel össze lehet kötni a TV-t a telefonnal?
Azért ,hogy a tv mutassa a telefon képernyőjet.
-
trobi28
addikt
válasz artiny #19710 üzenetére
Ha használod a google-t akkor te is megtalálnád hogy csinált hozzá egy srác 1 app-ot és úgy megy a Galaxy S kábelével (3.5 jack) de nem tette közzé valami hardver gondokra hivatkozva.
Itt a forrás.
De hogy a kérdésedre feleljek pontosan USB-s szerintem abszolút nem játszik.[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
kmarci25
veterán
válasz trobi28 #19712 üzenetére
H-val kezdődő android már van, az a Honeycomb.
Egyébként is abc sorrendben mennek (a h az i előtt van!) és édességek neveit adják a rendszereknek... A j-vel kezdődő valami jelly... akármi lesz, nincs kedvem guglizni.[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
TiMoN
senior tag
Sziasztok! Nemrég vettem egy Ace telefont és lenne egy kérdésem.
Rendelkezem mobilnettel és itthon kábelnettel. Itthon van wi-fi. Be is állítottam a telefont, de valamiért a néha nekilát mobilnet-et használni.
Miért használ mobil netet mikor fel van csatlakozva a wi-fi-re?
Programok szinkronizálása be van kapcsolva, de az alatta lévő hogy automatikusan szinkronizáljanak nincs.Kicsit sokallom, hogy minden este fel kell tegyem töltőre. Oké, használom mert miért ne azért van, de rettenetes a fogyasztása. Még most tapasztalom ki mi mennyit eszik.
Mindenesetre nagyon jó kis telefon, csak valahogy növelnem kellene az akku üzemidejét.-TiMoN-
-
TiMoN
senior tag
Nincs 3g lefedettség itthon, csak ha kilépek az utcára...
Ha úton vagyok meg jól jön a gyors net.-TiMoN-
-
Nekem is van otthon wifi meg egy 500 megás net a telón. De csak akkor csatizok a házira ha vidit nézek vagy tartósabban netezek. Amúgy egyfolytába 2g küldöm és 1.5 napot simán megy. Megjegyzem nem sok hanghívás van + csak gmail szinkronizálás és a facénak a chatje megy.
Amúgy meg régebben én is görcsöltem hogy keveset bír. De ha tudom hogy feltom tenni töltőre...... A biztonság kedvéért jön a gold aksi nemsoká..
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
nyikus
csendes tag
Sziasztok! Nekem is egy Sasmung Galaxy Ace telefonom van. Az lenne vele a gondom, hogy nemrégibe feltettem a telora a 2.3.5 szoftvert. A készüléken keresztül frissitettem a Samsung App programmal. Az lenne a probléma, hogy gyakran ledob a wifi-ről és ez így rohadt idegesítő, nem lehet így netezni.A másik, gyorsabban lemerül és a fénykép minősége is rosszab lett. Kifog majd jönni a ICS a telora??? Most mi a legfrissebb szoftver a készülékre? Köszönöm vélaszatokat előre is!
Nyikus
-
iMaverick
addikt
válasz nyikus #19721 üzenetére
Az ICS kapcsán sokadjára is: Nem lesz hivatalosan 4.X.X frissítés Galaxy Ace telóra...
A főzött verzióban meg az Istennek nem tudják megoldani a fényképezőgép kezelését, holott vagy 1,5 hónapja belinkelte az egyik kolléga a chip gyártó oldalára kirakott driverpakk-ot (vagy mi a fene volt az), elvileg nem kellene hogy probléma legyen, mégis van...
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
kmarci25
veterán
válasz nyikus #19721 üzenetére
Szvsz a 2.3.5 az egyik legrosszabb rendszer a készülékre, nem is tudom volt-e rosszabb...
Tegyél fel egy 2.3.6-ot odinnal (ld. 1 hsz.). Gondolom a samsung app alatt a kies-t érted, de ha a többségre hallgatsz, akkor a kies-t is elfelejtheted, mert egy kalap...
Ha meg főzött vagy moddolt (értsd: optimalizált) romot szeretnél, akkor irány az xda fóruma, ott is a galaxy ace development, de aztán csak szépen követve az utasításokat.És igen: nem lesz Ice Cream Sandwich rom Ace-re (legalábbis hivatalos, bár én már a főzöttben sem bízok... )
-
-
yozsee11
aktív tag
Üdv!
Valaki tapasztalt már olyat, hogy a Stocklite 6 feltelepítése utána folyamatosan pár percenként újraindult a telefon?
Már volt minden, wipe előtte-utána, már Odinnal felraktam a DDKQ8-at, majd wipe->CWM4->CWM5->wipe->SL6->wipe, és ezek után is. Most épp a TheEnd 4.0 van fent az tökéletesen megy, CM9bétát felrakva az is működik minden gond nélkül, ha csak a stock DDKQ8-at rakom fel az is teszi a dolgát.Origin/Steam/UPlay: yozsee
-
nyikus
csendes tag
A Samsung App alatt a telefonon lévő "Samsung App"-ra gondolok. Amm, hogy tegyem fel a 2.3.6 verziót? Tudtok nekem segíteni, mert a Kies nem írja, hogy lenne. Köszönöm az előző válaszokat..
Nyikus
-
dobolson
senior tag
válasz nyikus #19727 üzenetére
Azért nem írja, mert nem magyarországi az egyik 2.3.6-os sem, hanem más országokban vagy régiókban adták ki. Ezek is teljesen hivatalos romok, csak éppen nem nálunk. A sammobile.com oldalról tudod letölteni ezeket a nem magyar romokat.
Az odinnal történő frissítés menetéről pedig a "kereső" segítségével fogsz kapni rengeteg információt. Nem lustaságból nem írom, írjuk le újra, csak tényleg nagyon jó leírások vannak már itt, és a kereső segítségével meg is fogod találni a pontról pontra elmagyarázott segítséget.
Az eső hozzászólásban pedig ott van a nokiaprogramos oldal, azt is tanulmányozd, sok hasznos infó van azon az oldalon. -
trobi28
addikt
Találkoztam egy érdekes problémával.Most a StockLite v6 van fent a telefonon.Nagyon jól pörög viszont naponta 1-2-szer megcsinálja azt hogy annyira belassul 1-2 percre hogy használhatatlan Mivel lehetne ezt kiküszöbölni? Nincs sok app rajta,elvileg nem ragad be semmi mert akkor az nem csak 1-2 percre terhelné le,szóval nem tudom mi lehet.
Arra gondolok hogy elfogy a ram,megnéztem és egy kicsit főlé megy 200-nak a foglalt olyankor.Érdmes lenne egy TaskKillert használni? Használ valaki rajta?Ha igen melyiket javasoljátok?Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
kmarci25
veterán
válasz dobolson #19729 üzenetére
Többek között ott van az odinos rom telepítés menete is, ha jól emlékszem.
És megelőzve a következő kérdést: az, hogy a romot nem Magyarországra adták ki, nem jelenti azt, hogy nincs benne magyar nyelv! Az írt oldalon lévő minden romban lesz magyar nyelv.
Továbbá a romcsere nem befolyásolja a telefon szolgáltató függőségét vagy épp függetlenségét. Azaz cserélgetheted a romokat, de attól nem lesz független a T-s, vodás vagy telenoros készüléked.
Olvass el minden linket, használd a jobb felső sarokban a keresőt és ha marad kérdésed akkor kérdezz. (Majdnem húszezer hsz-nél járunk, gondolhatod hogy sok mindenről volt már szó.)Trobi: taskkillert ne használj, csak rosszabb lesz, tapasztalatból írom. Töröld a scripteket, sztem amiatt lassul. Pár hete, talán egy hónapja beszéltünk erről, keresővel megtalálod.
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
válasz dobolson #19732 üzenetére
Az első mondatot igen.
Trobi: akkor nem ezen a fórumon lett volna szó róla...? RootExplorer, system/etc/init.d mappa tartalmát kitörlöd. (Ha használsz app2sd-t, akkor az ilyen nevű fájlt ne töröld) Ha így jobb a teló, akkor oké. Ha nem, akkor xda, és ott keresd meg az adrenaline script (fontos, hogy script, mert más adrenaline cucc is van) topikot, töltsd le és tedd fel cwm-ből."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
kmarci25
veterán
válasz trobi28 #19736 üzenetére
Igen, ez az. Nekem még egy régi van fönn, mostanában (úgy három hete) semmit nem csináltam a készülékkel, ezért az azóta készített frissítéseket sem próbáltam. Azért egy cwm backup nem árt előtte, de sztem nyugodtan tedd fel, és próbáld ki, hogy mit csinál. Nekem érezhetően használt.
-
artiny
őstag
Miért pislog fel a telefon,nem tudom mennyi percenként úgy hogy nem is nyúlok a telefonhoz.
Olyan mint ha megnyomnánk a bekapcsoló gombot az oldalán hogy megnézzuk hogy hany ora van.... -
Pajoz
őstag
Azt írta kmarci, hogy töröld a fájlokat. Biztosan meg van az oka! Én megtettem, ám üres maradt az init.d mappa, bár a flash completed volt. Újra flasheltem és akkor olvastam mit írt ki: revoveryben menj a mount/storage-ba és mount/system majd reinstall Adrenaline. Így már nálam látszódnak a fájlok. Érdemi változást még nem vettem észre a telepítés óta eltelt kb öt percben
-
elmariachi10
csendes tag
Sziasztok, most vettem nem régen egy Ace-t, és arra lennék kiváncsi hogy megoldható-e, hogy a menüben ne az a sima fekete háttér legyen? Vagyis hogy a menü alá lehet e képet rakni? Továbbá hogy az én telomon a 2.3.3-as android van, érdemes frissíteni? egyszerűen meg lehet itthon csinálni vagy inkább vigyem be a szervízbe?
kszönöm a segítséget
üdv -
dobolson
senior tag
válasz elmariachi10 #19746 üzenetére
Mindenféle "komolyabb" beavatkozás nélkül egy launcher cserével meg lehet oldani. Pl adw-nél is a kezdőképernyő háttere tetszik át a menüben, de azt hiszem, hogy a launcherpro-ban ez külön is állítható.
Egyébként szerintem érdemes frissíteni, véleményem szerint jobbak az új 2.3.6-os romok, mint a 2.3.3-as volt. Én azt mondom, hogy ezért felesleges szervizbe vinni, kb 5 perc alatt magad is simán megcsinálod otthon. A 2.3.3-as romokat és attól felfelé one package módban kell frissíteni odinnal. Ezekre a szavakra rákeresve itt a keresőben minden információt megtalálsz a telepítés menetéről, ill. olvasd el az első hsz-t és az abban említett nokiaprogis oldalt.Kmarci
Tényleg nagyon pöpec az adrenaline-nal a teló, érezhető a gyorsulás! :-)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest