- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
Sziasztok!
A telefonszámaim a Google accountomon tárolom, sajnos nem tudok így csoportokhoz csengőhangot beállítani, valakinek van ötlete? -
proly01
őstag
válasz balazsbence #19350 üzenetére
Mit kell átírni a GPS en mert én totál nem vágom esküszöm...
Meg azt hogy kell telepíteni hogy középen legyen az állapotsoron az óra?Amúgy igen komoly kis ROM az biztos nagyon jól néz ki és elég meggyőző is elsőre
....Pr:)ly....
-
válasz proly01 #19352 üzenetére
"system\etc\gps.conf" file 1. sorát így írd át:
"NTP_SERVER=hu.pool.ntp.org"
(legalább is én így értelmeztem..)A tibivel volt nekem is bajom, utána feltoltam egy újabb verzió és jó volt minden. De valahol előrébb írta valaki hogy neki is volt gond csak nem emlékszek pontosan hogy mit csin.. (ergó olvass vissza.. )
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
-
válasz balazsbence #19357 üzenetére
Nekem LG Camera jön be, de hát ízlések és pofonok. Mellette van még fent vagy 4-5....
-
Probert75
addikt
válasz Martin107 #19346 üzenetére
Tapasztalata hogyan lenne bárkinek is, hisz még meleg! Most kezdik egyesek felpakolni.
Telepítéssel kapcsolatban meg minden oda van írva. Én sem beszélek angolul, de azért ennyit tudok magamtól is értelmezni.
"Installation procedure
1. Βοοt into CWM5 Recovery
2. wipe data/factory reset, wipe cache/dalvik
3. format cache/data/system/sd-ext
4. flash MIRACLE V3.zip
5. reboot
6. almost done!
7. Finalize GPS configuration by following TURORIAL 1 - 2nd post.
8. Now it's done...enjoy!" -
proly01
őstag
[link]
Ezt próbálta valaki?....Pr:)ly....
-
dJ Peer
aktív tag
Most melyik a legjobb gyári ROM?
-
-
janez
aktív tag
válasz D-Phrag #19184 üzenetére
Tudom miről beszélsz, nekem is produkált ilyen kijelző hibákat cm alapú romokkal, így használhatatlanok voltak számomra. Aztán sokáig a the myth lite-ot használtam, ami még nem volt kész. Jött a myth basic, de azzal már megint előjöttek a kijelző problémák. Az ics stock (most nem jut az eszembe a pontos neve) rommal is rosszalkodott.
Gondoltam egyet és felflasheltem a kernelpiszkát recoveryből, előtte mountoltam a /system-et és reboot után minden OK lett. Próbáljátok ki. Két főzött rom alatt működött a trükk, cyanogen alapúval még nem próbáltam.Más. Nektek működik myth basic alatt a legördülőben lévő flashlight? Lehet, hogy firmware-t kéne cserélnem. A trémobilos 2.3.3 helyett. valami újabbat.
[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
válasz dJ Peer #19372 üzenetére
Előtte és utána is, szerintem. Előtte a rajta lévő romot rakd alaphelyzetbe. Majd ha felraktad, akkor meg az esetleges töredékeket távolítod el vele.
janez nem működik, tehát nem kezeli a telepített világító progikat. Én a Tiny Flashlight+LED-et használom. Van neki widgetje is.
[ Szerkesztve ]
-
D-Phrag
senior tag
Kösz a segítséget. Szerintem a zImage cuccost használom tovább, mert az segít és egyszerű feltenni is.
Viszont tud vki abban segíteni, hogy a hiányzó app-okat (pl. mms.apk, camera.apk) /system -be történő bemásolás után mit kell csinálni, hogy meg is jelenjen a rendszerben és használhassam? Valamint hol található meg az a zip, amiben több a ROM-ból kiszedett alkalmazás megtalálható (CM7.2 Miracle)??
[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
válasz D-Phrag #19377 üzenetére
Root explorer kell hozzá. Bemásolod vele az apk-t a system/app mappába és újraindítás előtt jogosultságot kell neki adni. Azt úgy teheted meg root explorer-rel, hogy az adott apk-ra rányomsz hosszan és a megjelenő menüben kiválasztod a Premission-t és a felugró ablakban ki kell pipálni bizonyos dolgokat.
_______Read__Write__Execute
Owner__ O ____ O ____ X
Group__ O ____ X ____ X
Other__ O ____ X ____ XO = pipa
X = üres
Leokézod, majd ezután indítod újra a telefont. Ha mindent jól csináltál, akkor megjelenik az alkalmazás menüben az alkalmazás amit bemásoltál a system/app könyvtárba.De ez még így sem jelenti azt, hogy működni fog. Nem tudom miért, ne kérdezd. Nekem a kamera.apk nem ment, hiába adtam neki jogosultságot. Viszont egy másikkal meg vígan dalolt. Ja még annyi, hogyha el is indulnak, akkor nem ékes anyanyelvünkön fog veled társalogni a progi amit bemásoltál.
[ Szerkesztve ]
-
proly01
őstag
És azt tudja valaki mkiért nem megy a bluetooth ezen az új miracle V3 rom on?
-
agemate
addikt
Kb két napja nem tölt a telefon a hálózati töltőről (többel is kipróbáltam) és nem ismeri fel a számítógép. USB-n tölt, de lassan. Vajon miért? Download módban sem tudok rá új romot tenni
[ Szerkesztve ]
-
proly01
őstag
egyetlen egy fájlkezelő sem ajánlja fel a bluetooth on való küldést se az astro se az IO se a gyári fájlkezelő csak a galériából tudnék küldeni brutuszon de ha rányomok ott meg nem találja meg azt akinek küldeni szeretném....
elég ergya....Pr:)ly....
-
trobi28
addikt
Ilyen OPS fájlt honnan lehet leszedni? Mert letőltöttem a sammobile-ről a XWKTE romot,ez több fájlos ,van benne minden de ez az OPS nincs.
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
proly01
őstag
Jaaaaa és amit meg végképp nem értek az az hogy miért nem tudok más értesítési hangot betenni mint sms hangot illetve figyelmeztető hangot mert nekem úgy fest mind 3 azonos és nem lehet megváltoztatni.Mivel csak egy értesítési hangerő szerepel a beállításokban így az sms hangom az ébresztő hangom a figyelmeztető hangom és az aku feltöltés jelző hang is azonos és azonos hangerőjű de szar.....
-
válasz proly01 #19383 üzenetére
Aszem én a v2-t azért dobtam mert a BT ott se ment rendesen. Aszem csak küldeni tudtam fogadni meg nem..
Szer.:
Ahogy mondtam...[ Szerkesztve ]
-
proly01
őstag
válasz Probert75 #19389 üzenetére
Igen ám csak ebben nincs sms vagyis a gyári ki van belőle törölve.Ha visszateszem root exploerrel és átírom az értékeket r-w-r...stb akkor meg nem indul el újraindítás után sem!!!!!!!! szóval ennyi....
Én is feltettem rá a Go smst ami jól néz ki meg dizájnos meg minden csak éppen 12mb és ott is csak a telefonban beállított értékeknek engedelmeskedik szóval ha én leveszem az értesítési hangot 0 ra mint például a gyári romban akkor ott nem fog éjjel felébreszteni mikor feltöltődött a telefon de ha smst kapok azt hallom és nem az sms hangom lesz az értesítő.De itt ha leveszem 0 ra akkor se nem ébreszt se nincs feltöltődés hang se sms hang se figyelmeztetés se semmi ha van akkor viszont minden egy hangon sőt akár a csengőhangommal egy hangszinten....hát szuper........Pr:)ly....
-
trobi28
addikt
Eszembe jutott egy fontos kérdés.Most nem gyári független az Ace-em,ha ráteszek bármilyen másik romot akkor bukom a függetlenítést?
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
-
firewolf
tag
Szervusztok! Olyan bajom van a telefonommal, hogy az sms- ben nekem küldött névjegyeket nem fogadja. Ketten is küldtek és nem érkezett meg... Telefon, vagy szolgáltatói beállítás lehet a ludas? Mondjuk a régi nemokos sonym simán fogadta őket. Gyári 2.3.3 fut a telón.
-
Grillo
őstag
Szerintetek ha most SL v6 van fent, és kipróbálnám a Miracle v3-at, akkor simán wipeok után CWM-ben beolvastatom vele a zipet, és kész, vagy magát a teljes ROMot rakjam újra?
-
vadkörte
addikt
válasz iMaverick #19397 üzenetére
Ez így igaz.
Amúgy szép készülék, jó állapotúnak tűnik. Látszik, hogy vigyáztak rá. Eszerint én februárban egész jutányos áron - 30.000 Ft - vettem a függetlenedett 3 hónapos Ace-t.
Más.
Újabban olyat talált ki a telefon, hogy keveri a csengőhangokat. Néhány személyhez beállítottam egyedi hangot, néha ez szólal meg fő csengőhangnak, vagy a személyek hangjait keveri. Aztán napokig teljesen jó... Nem olyan nagy probléma, csak kicsit furcsállom.agemate:
Mit csináltál vele, hogy ez lett a vége? (ROM frissítés, flashelés, semmi különös csak úgy elkezdte...) Factory reset volt már? Talán segíthet.[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
válasz pantomimes #19396 üzenetére
Sztem aki venni akar az nem itt keresgél. Legalább is a nagy átlag, megvétel után találjmeg a fórumot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest