- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kmarci25
veterán
válasz Ace owner #20648 üzenetére
És akkor az SGS topikba fogsz írni Ace owner néven??? Az király lesz...
Egyébként miért pont SGS? Én ha váltanék - amit nem teszek - akkor már biztos nem SGS-t vennék... Tényleg érdekel, hogy miért azt választod?"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
luckyman
aktív tag
-
hann
tag
s5830i tulajoknak:
Ha nem is sok, de több mint a semmi -> Deodexed 2.3.6 custom rom + ICS theme + BeatsAudio.
Pár napja fent van és lehet placebo hatás, de kicsit gyorsabbnak tűnik.
-
iMaverick
addikt
Azért az i-s verzió is megtalálja majd a maga szakácsait!!!
Nekem a W-vel pont ez volt a bajom, amikor átnyergeltem: hozzászoktam, hogy az Ace-hez orrba-szájba mindenki főzött rom-okat. Erre a W-s XDA-s topic-ban találtam 2-3 kuktát és egy szakácsot. Persze hogy elkámpicsorodtam, nem is kicsit!!!!
Mostanság kezd beállni a W is. Egész jópofa főzött szoftverek vannak rá és ami a legfontosabb: használhatóak is! Fincsi!
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
brp88k
tag
Sziasztok!
Valahogyan eltűnt a telefonomról a Google Csevegő és hiába keresek rá a Play-en nem találom. Valakinek ötlete? Feltöltené esetleg valaki az apk-t?
[ Szerkesztve ]
iPhone 5, Korábban: Galaxy Note II, Galaxy SIII, Galaxy SII, Galaxy Ace
-
Tipo16V
aktív tag
Sziasztok 2 hete van acem, eddig minden jó volt vele, de egyik pillanatról a másikra a gyári memóriakártyát nem ismeri fel, kiírja hogy az sd kártya üres, vagy nem támogatott fájl. Ha belemegyek a kamerába pl, ott meg azt írja, hogy nincs behelyezve sd kártya.
Létezik, hogy valami miatt a teló ölte meg a kártyát?
Azóta mintha lassabb lenne a telefon, főleg ha a híváslistába megyek bele."Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
wes83
csendes tag
Hello!
Kb. 1 hónapja van meg a telo. Eddig minden felmerülő gondot önerőből megoldottam.
DE
Miért van az, hogy beállítottam egyedi csengőhangokat. Szinte mindig megfelelően működik, de van amikor más hangon csenget, általában az alapértelmezett csengőhangon, amikor az adott személy hív?
Egyszer az is előfordult hogy privát hívónál a párom egyedi csengőhangja szólalt meg.Előre is köszi
-
-
vadkörte
addikt
Erre én is szeretnék választ/megoldást kapni/találni...
meg arra is, hogy mi okozhatja egy viszonylag új - 2-3 napos - telepítésű androidnál azt, hogy akármit szeretnék szerkeszteni a telefonkönvben az a vége, hogy a Névjegy app "android.process.acore" üzenettel leáll...Üdv. V. Körte
-
szumo
senior tag
válasz Tipo16V #20662 üzenetére
A memóriakártyák szeretnek elhalni, sajna ez van. Tegyél be egy másikat, a "gyári"-t meg próbáld ki másban. Sajnos a telefon is válogatós. Nekem egy 8GB-os sandisk van, az is folyton hibát jelez ha felcsatolom gépre, a telefonban meg gyorsan pontosan csinálja a dolgát.
wes83: A jelenség velünk van mióta droid a droid, viszont nekem a ddkq8 stock light v6 ban nem jelentkezett a hiba. Igaz most egy csomó program tibi vel be van konvertálva rendszeralkalmazássá, és így kb 40MB maradt a belső memóriában.
vadkörte: milyen rom van fent? és i-s vagy nem i-s a telefonod?
Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!
-
Oracle
senior tag
Hali
Bnőm megkapta az új ace-t 5830i, és mikor beszélünk telefonon előfordul hogy hangos sípolást meg gerjedés félét hallok, de ő ebből semmit. Több ismerősünk is panaszkodik hogy mikor vele beszél hallja ezeket a hangokat, ez mitől lehet Vigyük vissza gariba?
-
vadkörte
addikt
Sima mezei 2011. novemberi vásárlású Ace, nem "I"-s.
A ROM a 2012. máciusi orosz 2.3.6-os. Az alapsávja S5830XXKPT, a kernel pedig 2.3.35.7-perf-CL1006382se.infra@SEI-48 # 1.Tegnap éjjel az alaptól - 2.2.1 - újratelepítettem, be van már minden lőve, NET működik, alkalmazások fent. Egyelőre még nem rootoltam és a gyári cuccok közül se jegeltem/töröltem semmit. Még egyik Google-ös programot sem frissítettem, éjjel egykor nem volt kedvem azzal is szarozni...
A Froyo telepítése után a sales code-ot átírtam XEH-ra - független a telefon - és a nyelvet is magyarra állítottam, majd nyomtam Recovery-ben egy wipe cache-t (wipe data-t nem).
A 2.3.6 telepítése után csak wipe cache volt, gyári visszaállítás nem - a PDA FunClub-on azt írták illik - a sales code maradt XEH, nem íródott át SEI-re és a nyelv is maradt magyar kommunikál a telefon. A telefonkönyvem kiganyéztam, a majdnem 700 bejegyzésből maradt ~250 (volt ami 2-3 példányban is szerepelt) már nem omlik össze a Névjegyek ha szerkeszteni akarom valamelyik kártyát, vagy egyedi csengőhangot szeretnék beállítani valakihez.
Valamiért azonban a Köpönyeg továbbra sem kezeli az ékezetes betűket. (eddig kezelte, de ez legyen a legnagyobb bajom)Üdv. V. Körte
-
Tipo16V
aktív tag
Kipróbáltam, se másik telefon, se a gép nem ismeri fel a memóriakártyát, megpróbáltam a telón leformázni, de abba meg belefagyott az ace kétszer is. Na mindegy, ez kuka.
Belerakok addig egy másik gyári 2GB kártyát.
Később veszek bele egy 8 vagy 16 gigás kártyát, de akko milyen márkát vegyek??"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
vadkörte
addikt
A köpönyeg egy időjárás widget. A Köpönyegről szedi az információkat. Nem olyan látványos, mint az Animated Weather Widget, de amire kell megfelel.
A kontaktokat mióta mobiltelefonom van kizárólag a telefonmemóriában tartom.Beszéltem egy Androidban nálam kicsit jártasabb kollégámmal, szerinte ott ba***am el a cérungot - és igaza lehet - hogy a biztonsági mentés visszatöltésekor mindkét alkalommal, a MyPhone Explorer Multi Sync funkciója fájlszinkronizálást is végzett. Ezzel a friss telepítésre rátolhatta a hibás állományokat. Ráadásul másodszorra 2.3.5 állományokat másolt 2.3.6 állományok közé. Ezzel letérdeltethette a jó rendszert. Ha nem ez, passz. Most tökéletesen működik a kis vacak. .)
Tipo16V:
Döglött a kártya. Bal váll fölött jobb kézzel a kuka felé.Üdv. V. Körte
-
vadkörte
addikt
Eleinte mértem mennyi fogy a havi 50+400MB-os keretből, de leszoktam róla. Már fel se telepítettem a 3G WatchDog-ot. A legdurvább hónapban se ment 200MB fölé a forgalmazásom. Úgy, hogy sokszor a párom az Ace-en Facebookozott a buszon, persze mobilnettel. A Mini-jéhez még nincs netcsomag.
Szóval a kérdésre a válasz annyira nem.[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
vadkörte
addikt
válasz molnarpeter #20675 üzenetére
Gratulálok!
Nekem a telefonmon azért van net, hogy ha épp valamiért kellene - adduramisten azonnal kell egy cím, akármi, navigátor mellé gyorsításnak, stb... - vagy nem vagyok PC közelben tudjam használni. Munkahelyen ott a net - bár meló közben egészségtelen dolog az Intenet. Vagy ez, vagy az.
Otthon meg - mivel nincs felénk se vezetékes, se kábeles net - egy 8GN-os Vodás csomaggal netezek. LEtölteni nemigen szoktam, csak a szokásos. Így is elmegy havi ~4GB. Ha meg véletlenül töltikélek is 5- is összejön. A 8-at még nem értem el.Üdv. V. Körte
-
szumo
senior tag
válasz vadkörte #20672 üzenetére
Aham!
Hasonlót már én is követtem el, csak nekem a ki exportált *.vcf szedte be a szemetet, és a végén már 10 ugyanolyan fénykép volt, meg közölte a telefon, hogy elértem a maximálisan összefűzhető névjegyeket, ami névjegyenként 5 vagy 7, pedig csak beolvastattam a névjegyeket. Rövid idő alatt 900 felé nőtt így a bejegyzéseim száma
Aztán most én is kipucoltam. Ha 1x lenne annyi időm, hogy tisztességesen rendberakjam az nagy öröm lenne.Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!
-
NagyZ01
tag
Sziasztok!
Ilyen telefont szeretnék venni, de azt hallottam hogy nagyon rossz a wifi benne, és eléggé keveset tud az árához képest. Igaz ez, megéri mást venni (csak Samsung) vagy megéri megvenni ?
Living for the sesh
-
vadkörte
addikt
válasz NagyZ01 #20678 üzenetére
Szia!
"...azt hallottam hogy nagyon rossz a wifi benne, és eléggé keveset tud az árához képest."
Én meg azt hallottam, hogy valaki mesélte, hogy látott olyat aki hallotta a big badabumm-ot...
Wi-fi:
Mihez képest? Egy tetőantennás, erősítős asztali routerhez képest lehet. Egy maréknyi felületszerelt elektromos alkatrészhez képest annyira nem.
Az érzékenységéről annyit, hogy simán felcsatlakozott és stabilan tartotta a hálózatot egy teszkóparkoló kellős közepén, egy hővédő üveges kocsiban a nem kellően levédett 1 csíkot produkáló wi-fi-re. Körben 10 emeletes panelkulkók, hogy hol volt a router, jó ég tudja, a legközelebbi ház, vagy ~80m-re volt. (nem a teszkóé lehetett, mert az WPA2-es titkosítással volt levédve)Keveset tud:
Ja. Egy Transformer Prime-hoz, MacBook Pro-hoz képest lehet. Érdekes ez a keveset tud dolog. Összehasonlítottam egy rakat droidos telefont a low-end-től a felsőházig bezárólag. A vicc, hogy alapjaiban lényegében mind ugyanazt tudja. Csak minél feljebb mész annál több +apróság rakódik rá.Nem mondtad mire használnád, mennyit szánsz rá, milyen konstrukcióban vennéd. Új v. használt, pre-, vagy post paid, stb...
2.2 és 2.3-as főverziójú Andridot futtat. Hivatalos ICS-ről nem tudok és kétlem, hogy az Ace 1-re kijönne...
[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
Tipo16V
aktív tag
válasz NagyZ01 #20680 üzenetére
Hát majd valaki válaszol rá, mert nekem ennél rosszabb telefonom volt, nincs viszonyítási alapom
Hát gyárilag 2.3 van rajtamás: azért engem zavar hogy a gyári memóriakártya 2 hét után megmihálylott
[ Szerkesztve ]
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
Destroyer91
tag
Üdv!
Olyan gondom lenne,hogy új wifis modemet adtak a mocskos ADSL-es netemhez,és most nem működik a telómon a net...eddig egy Zyxel P-660HW-T3 Router volt (ezzel tökéletesen ment),most pedig egy Zyxel P-660HN-T3A van itthon,a telefon felcsatlakozik,full jelerősség,de a net mégse működik,vagy ha mégis,félig-meddig tölt be egy-két oldalt és ennyi,más nem működik és állandóan szétkapcsolvát jelez.A telón 2.3.6 indiai rom alapú StockliteV6 van jelenleg.Ha valaki tud megoldást,jelezze kérem
Előre is köszönöm! -
vadkörte
addikt
válasz Destroyer91 #20684 üzenetére
Nincs véletlenül MAC cím szűrés beállítva a routeren. Ha igen lehet, hogy a telefon lemaradt a listából.
Nem röhög, így zártam ki az asztali gépem a netről véletlenül.
Ha nem, nincs véletlenül a router jelszavában ékezetes betű? Ha van cserélj jelszót. Ha mégsem ez, a többiek talán okosabbat mondanak.Tipo16V:
Szolgáltató szerviz, vagy Samu szerviz? A 2-4 hetes hablatyból ítélve előbbi. Szerintem keress egy normális Samsung szervizpontot a környéketeken és vidd el hozzá. Első körben úgyis oda viszik a szolgáltatók is.
Nagy hülyeségen nem mondtak, lehet, hogy a készülék SD olvasójával van a hiba. MIelőtt beadnád én a helyedben kipróbálnám másik SD-vel is. Ha azzal stabilan működik, a telefon jó. Ha a halódó kártya mással sem megy, akkor szintén jó lehet a telefon, "csak" a kártya pusztult meg.[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
Tipo16V
aktív tag
válasz vadkörte #20683 üzenetére
Igen dobozos új.
Vissza is vittem, csak aztmondták, hogy telóval együtt kel elküldeni szervízbe, ami minimum 2 hét max 4 hét.
Ennyi miatt meg nem akarom egy hónapig nélkülözni a telót, főleg hogy van egy másik gyári samu 2gb kártyám."Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
NagyZ01
tag
válasz vadkörte #20681 üzenetére
Erős hozzászólás.
Mondjuk egy Galaxy S-hez képest, mert az árban szinte ugyan az. 12.000Ft különbség.
Marha sok "Galaxy" telefon van, és tényleg mind ugyan azt tudja majdnem.
Annyira nem szánnák rá sokat, 50-60.000Ft körül, persze újat.
De összességbe, csak annyit akartam megtudni, hogy megéri-e megvenni, vagy rá kell szánni még egy kis pénzt, és sokkal jobbat venni.Living for the sesh
-
Tipo16V
aktív tag
válasz NagyZ01 #20687 üzenetére
A kijelzője a szigszalagnál kicsit kisebb, és szebbek a színek, mert az s amoled és szerintem az jobb képet csinál.
Tehát ha a kérdés az hogy galaxy s vagy ace, akkor inkább az s.
amúgymeg nem szánnák hanem szánnék"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
vadkörte
addikt
válasz NagyZ01 #20687 üzenetére
Ne szívd mellre, nem akartalak megbántani.
Ha mindenképp Samsung és ACE vs SGS, én lehet, hogy az SGS mellett döntenék. Az még egy optimális méret, mint készüléktestileg, mind kijelzőméretben. Az S AMOLED kijelzője nagyon más, mint az Ace-é. Mellette más - erősebb - a proci és az a 2GB integrált háttértér se olyan rossz.
Ha viszont ACE és 50-60E körül szánsz rá lehet hogy várnék pár hónapot és vennék egy szolgáltatós ACE 2-t. Most még 2.3.6-tal "szerelik", de a verebek csiripelik, hogy az már megkapja az ICS-t.
Én három hónapos korában vettem meg az ACE-emet, használtan, napi szinten ismert előélettel. Így volt hivatalosan függetlenítve 30E. Annyit akkor - 2011. március - megért, többet nemigen adnék telefonért.[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
Destroyer91
tag
válasz vadkörte #20685 üzenetére
Igazából én abszolút nem értek hozzá,szóval nekem chinese,amit írtál viszont a web configba már bele akartam nézni,de ugye ott a gond,hogy a modemet úgy hozta egy csávó,ő dobta össze és állította be,semmi közöm nem volt hozzá,és a web configba se tudok belépni,mert nincs se felhasznevem se jelszavam (a gyári user felhasznév + 1234 jelszókombó nem működik ),a wifi jelszót úgy kaptam eleve,fogalmam sincs,hol lehetne beállítani De egyébként nem ékezetes.
-
NagyZ01
tag
-
vadkörte
addikt
válasz Destroyer91 #20691 üzenetére
"...a modemet úgy hozta egy csávó,ő dobta össze és állította be,semmi közöm nem volt hozzá,és a web configba se tudok belépni,mert nincs se felhasznevem se jelszavam"
Törném el az ujjait az ilyennek...
"...a gyári user felhasznév + 1234 jelszókombó nem működik..."
Mert megváltoztatta. Amúgy admin/admin szokott lenni a legtöbb router esetében az alapértelmezett felhasználónév/jelszó páros.
"De komolyan.a wifi jelszót úgy kaptam eleve,fogalmam sincs,hol lehetne beállítani De egyébként nem ékezetes."
Ettől még beállíthatott MAC cím szűrést és ha kimaradt a listából a telefonod, nem kap IP címet.
Én mivel itthon csak mobilnetem van, egy ZTE MF-10-es 3G routerrel osztom meg a netem. Nem nagy eresztés, UTP-n 2 eszközt wi-fi-n még 4 eszközt tud kiszolgálni. Néha egyszerre lóg rajt az asztali gép, a notebook, meg a két mobil. Mint a kisangyal úgy teszi a dolgát. Ahhoz képet milyen kis vacak egész jó a tűzfala is.[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
vadkörte
addikt
válasz Destroyer91 #20694 üzenetére
Inkább semmit! A saját érdekedben hagyd békén mert még a végén semmiféle neted sem lesz.
Szólj egy olyan ismerősödnek aki ért hozzá és kérd meg, hogy konfigurálja be normálisan.[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
vadkörte
addikt
válasz Destroyer91 #20696 üzenetére
Milyen titkosítással dolgozik a router? Nem minden router WPA2/PSK titkosítását "eszi meg" az ACE.
Esetleg azt kellene sima WPA-ra beállítani.
A telefonon van tűzfalprogram? Pl. DroidWall. Ha van, van engedélye a browsernek kommunikálni kifelé?A többiek talán okosabbakat tudnak majd mondani.
Üdv. V. Körte
-
Red B
tag
Sziasztok!
Ha esetleg érdekel bennetek megoldodott ez Cf-root-os wifi problémám!
Az xda-ról feltoltam KPT modem-et recovery-ből,mivel ebben a kernerben KPD modem volt fent alapból,igy azota tökéletesen müködik Stocklite v6 alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.