- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Véleményem szerint egy fólia nem oszt nem szoroz. Szerintem elfér az rajta...
Meg nehezen tudom elképzelni, hogy az egyik verziót majomüveggel készítenék a másikat már nem. Mellesleg a GorillaGlass sem csodaszer, vagy testpáncél.
Erről halott valaki? Elvileg kompatibilis az Ace-ekkel. Felcsigázta a fantáziám. (tudom, próbáljam ki...)[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
escape
aktív tag
válasz vadkörte #20751 üzenetére
Nekem működik szépen, de használni nem fogom, mert a jelenlegi TheMythAce Black is ICS stílusú, és ezen a menüben is átlátszó a háttér valamennyire, ebben a Holoban meg full fekete, és nem találtam rá beállítást sem, de attól még jó cucc
[ Szerkesztve ]
Azért kell sportolnunk, hogy szép, izmos halottak legyünk. - Egyelőre hadjárat...
-
vadkörte
addikt
Enyémen újkorától van matt fólia. Az előző (első) gazdájához hasonlóan én is rühellem nézegetni magam a kijelző üvegén. Így GorillaGlass die GorillaGlass oda a fólia marad. Sőt, most vettem észre, hogy a Home gonbon is rajtmaradt a gyári fóliadarab...
Amúgy a telefon megint elkezdte a bezárogatni a process.acore folyamatot. De most már legalább rájöttem miért.
Mivel van fent normális fájlkezelő - Astro és TC (utóbbi egyelőre tesztüzemben, ha jobb lesz, mint az Astro, ez marad) - a gyári körpanorámást jegeltem - egyszer töröltem is - demivel a Névjegyzék a hívóképek és az egyedi dallamok kereséséhez a gyári fájlkezelőt használja, és azt nem találta összezuhant...
I'love Samsung...Üdv. V. Körte
-
-
csaba17
senior tag
válasz steve2158 #20703 üzenetére
grat az üzemidőhöz, nekem eddig 2 nap 6 óra volt a max amit kihúztam vele folymatos wifi kapcsolattal ill kb 1 óra használattal de hivás csak ~10 perc volt.
ha nincs wifi kapcsolat az megdobja az üzemidőt?
mióta megvan a wifis routerem, kb október óta azóta folyamatosan wifin van a telefon de most hogy olvasom a 4 napos üzemidőt kicsit elgondolkodtam hogy mit csinálok rosszul, skype, viber nem megy, fb messenger óránként jelez ha van új üzi plusz a gmail de más nincs ami folyamatosan kapná az adatokat, talán még az időjárás widget.
ja és ddkq8as rom van nálam. -
Keem1
veterán
válasz csaba17 #20756 üzenetére
Nem tudom, van-e mobilneted, nekem van, és a wifi automatikus bontásra van beállítva. Általában csak 2G hálózaton van a teló, így miután bontott a wifi, már annyi energiát nem zabál, a frissítős appoknak (e-mailek, időjárás, FB, stb.) az elég, és így sokáig is bírja. ha meg visszakapcsolom a kijelzőt és egyébként a wifi be volt kapcsolva, automatikusan felcsatlakozik. Ha magára hagyom, kezdődik a folyamat elölről. Természetesen ez csak otthon, ha megyek el, akkor kikapcsolom a wifit.
Egyébként szerintem ha folyamatos kapcsolatra van állítva a wifi, ugyanúgy fogyaszt, ha nincs is adatmozgás.
Nekem Gold akkuval átlag 2,5-3 nap az üzemidő, de elég változó módon használom. Volt, hogy vonatozás alatt 92%-ról leküldtem 3 óra alatt kb. 18%-ra.Szerk: nekem is az a rom van fent
[ Szerkesztve ]
-
szumo
senior tag
Nos ma volt a samsung magyarországgal az első garanciális telefonbeszélgetésem, és nagyon pozitív a véleményem így első körben. Igaz nem a teló, hanem egy monitor kapcsán.
Hétfőtől vasárnapig van ügyintézős zöldszámuknem egy gépi hanggal kell veszekedni , ahol kerestek nekem egy közeli samsung szervízt, valamint típusszám alapján megnézték, mennyi is a garancia idő (36 hónap). Szóval hétfőn meg a monitor gariztatni.Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!
-
hann
tag
Azt nem tudjátok mitől lehet, ha lefuttatok egy quadrant-ot, a grafikon és a score olvashatatlanul kicsi?
-
-
apuc
őstag
válasz domojko #20762 üzenetére
Köszi mindenkinek!Van belőle jópár varia..
Szerintetek ez az esetleges gorilla glasst nem befolyásolja?
A telefonos üzletben a srác azt mondta, úgy hallotta hogy az Ace-t -nem taglalta mert nem tudja hogy melyik verziót- ő általában az Ace-ről hallotta- van amit gorillás és van ami spórolásból nem az.
De hogy a későbbi, i-s típusokról lespórolták-e, azt sajnos nem tudja megmondani...
Erről hogyan lehetne megbizonyosodni? (Karcteszt nélkül )[ Szerkesztve ]
-
mr.tamasbiro
őstag
Mondjon valaki véleményt a hamis hívás programról ami a marketen van mert nem jövök rá,hogy milyen telefonszámot kér,hogy írjam be.
-
domojko
senior tag
Ezt a mini topikjából nyúltam. Gyári romon beállítások-telefon névjegye-android verziója gyorsan egymás után nyomogassátok,
-
-
FET-MEN
veterán
hello. van valami egészen faca cm rom rá? ics hogy áll?
Iphone 7
-
dashed
senior tag
Sracok, ha neha 5830i eldobja a wifi kapcsolatot kb 5mp-re akkor mit lehet tenni?
Gyari rom 2.3.6 5830i
Tokeletesen kapja a wifi jelet, itt ulok tole fel meterre. De tobbszor elofordult mar, hogy ha bongeszek rola vagy letoltok eldobja a netet. Kis wifi ikon is eltunik ilyenkor fentrol.
Probaltam statikus ipvel is, semmi. Alvo mod kikapcsolva.[ Szerkesztve ]
-
luckyman
aktív tag
válasz dashed #20786 üzenetére
Nekem segített valamennyit, kicsit jobb lett, de néha manuálisan kell visszacsatlakoztatni.
De ezer%, hogy nem reagál az alvó mód beállításokra. Tök mindegy, mire van állítva, nekem elmegy aludni kikapcsolt képernyőnél, de bekapcsolás után többnyire visszacsatlakozik.Azért megkérdem még egyszer, hátha valaki tudja:
- Azt meg lehet csinálni, hogy az android marad, de az alapsávot vagy a kernelt lecserélni?
Megoldhatja a problémát? Vagy gariba ezt megcsinálják megvárhatóan?[ Szerkesztve ]
-
dashed
senior tag
válasz luckyman #20787 üzenetére
Nalam picit mas a helyzet..
Megy a wifi, most teszt miatt direkt toltogetek ezen keresztul geprol es egy ido utan csak ugy megszakad a kapcsolat. (latom a wifi beallitasokban is)
Eldobja a netet majd ujra csatlakozik a routerre.
Az egesz nem tart tovabb 5mpnel de arra pont eleg, hogy a letoltesemet megszakitsa. Ilyenkor kezdhetem elorol, de ugye sose lesz vege mert megint meg fog szakadni. Ezt ki tudom kerulni ugye usb kabelel, de ha egy jatek program akar letolteni tobb szaz megat +ba akkor nem tudok mit csinalni. -
Zsolto
őstag
Hát, uraim, csináltam egy gyorskeresést a "mac", "macbook" és "macintosh" stringre, de nem leltem nyomát a problémám megfejtésének.
Adott egy új Galaxy Ace és egy régebbi MacBook noti, és ha összedugom őket az Ace saját kábelével, tölteni elkezd, de azonkívül nem történik semmi. Próbáltam a neten talált usb debug = ON módszert, de az sem segített. Csak egy sima külső meghajtóként szeretném felismertetni.
Mi a titok nyitja, segítsetek
Előre is köszi!Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
bigdady
nagyúr
hali.
nem találom a fülhallgatót. Adott egyátalán a tmobile 2011.12 hóban? -
Pajoz
őstag
válasz FET-MEN #20784 üzenetére
Azt nem mondom, hogy a legjobb, mert lehet másnak jobban bejön más. Többen meg vagyunk vele elégedve.
Miracle v4 A topicban többször volt szó róla, keress rá, ha nem megy valami. Vagy kérdezz.
Sry, hogy csak most válaszolok, de melóztam.Zsolto
Talán ezzel a kulcsszóval: samsung usb driver mac?
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
válasz Zsolto #20789 üzenetére
Ha csak sima külső meghajtó, akkor én kártyaolvasót használnék a helyedben... Xda-n volt ez téma, nem szereti egymást a Samsung és a Mac. Ha jól emlékszem az az Odin-ról szólt, ami ugye nem háttértárként kezeli a készüléket, de driver téma részben az is.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Zsolto
őstag
válasz kmarci25 #20794 üzenetére
Köszi, valami ilyesmire jöttem rá én is a tegnapi netes kutakodás alapján, csak nem akartam elhinni, hogy mi pH!-s fórumozók se tudunk ennél jobbat
Pajoz:
Köszi a hasznos tanácsot, az eredeti hsz-emben említett stringekre itt a topicban kerestem rá (gondolod, hogy a netet túrom fel a "mac" string alapján? )A lényeg, hogy itt topicban úgy láttam, még nem volt szó róla, és a neten is rákerestem, volt szó az usb debugging bekapcsolásáról, ami egyeseknek segített, de nekem nem, ezen túl nem sok hasznos infót találtam, kivéve maces third party progikról, amik szinkronizálást is ígérnek -- gondolom, kérdéses sikerrel.
Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
Zsolto
őstag
-
Bass
addikt
Sziasztok
Raktam a telóba egy 8gb-os Transcend kártyát (class4) És ha Tc-ben másolok fel valamit a másolási sebessége 445kbyte/mp marha lassú mi lehet vele,formáztam már TC-ben NTFS-re akkor gyors volt viszont a teló nem látta most Fat32-ben van,mi lehet?"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
kmarci25
veterán
Sd-booster, ez a neve (az ikonja egy kis sd kártya). Root kell hozzá, meg tudod nézni vele az előre beállított sd kártya olvasási sebességet, plusz változtatni is tudsz rajta. 1024 vagy 2048-ra állítsd. Hátha ez segít.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest