- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyon off.. Nem tom ti hogy tudjátok széttörni a telót én most 2 xer vágtam földhöz mert nem tudtam fényképezni egyszerűen belassult meg nem reagált az LG camera...
Szer.: padlószőnyeg van..
[ Szerkesztve ]
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
senior tag
válasz hotibi #20150 üzenetére
Szia!
Mint írtam, nincs ilyen készülékem, ennyire mélyen nem mentem bele a dologba.Én nem igazán tenném fel.. előbb próbálj meg utánaolvasni, keresni xda-n pl. az említett rom topikjában.. hátha tudják, hátha volt már próbálkozás
(ilyen szinten már nem követem a topikot, hogy az adott ROM fórumait is olvasgassam.. )flash player:
már nem emlékszem, hogy is megy a dolog, anno nem vacakoltam vele..
Ha nem nyúl nagyon mélyen a telefon lelkivilágába, talán nem okoz gondot....de csak talán!royalka
Valószínűleg volt azért benned egy tudatalatti erőhatároló. Vagy-és vastag a szőnyeg
Illetve szerencsésen érhetett földet. Én szerencsére utoljára vagy 10 éve röptettem meg, még egy Ericsson T65-öst. Pedig de szerettem azt a készüléket. Csak hát épp gázos családi időszak volt, és idegbeteg voltam.. szobámból, kivágtam a wc melletti falnak.. úgy 4-5 métert repűlt. Szegény, mint amikor kacsázol egy kővel úgy fogtam meg, és dobtam el izomból... nem élte túl.. de még megvan a roncsa[ Szerkesztve ]
-
asd#
csendes tag
Nekem gyári romon nem működött a flash player
-
asd#
csendes tag
válasz balazsbence #20155 üzenetére
Talán
-
Killer man
tag
Sziasztok!
Kaptam egy ilyen telót kipróbálásra. Egyenlőre tetszik, talán meg is veszem. Nem volt még okos telefonom, az androiddal is most ismerkedem.
Nekem megfelel netezésre, szerintem rendben van a GPS-része is.
A fényképek minőségével van gondom. Utána néztem a tesztképeknek, ez sajnos valamiért sokkal életlenebb képet készít, mint kellene. A fájlok mérete nem éri el az 1.5MB-t sem.
Tudom, ez nem fényképező, de biztos, hogy valami nem oké.
Arra gyanakszom, hogy valami szoftveres dolog lesz a ludas. Lehetséges-e, hogy a képtömörítés erősebb, mint kellene? Vagy esetleg valami más is okozhatja?Hobbifotós vagyok, van itt egy weboldalam. [link]
Csak azért linkelem be, hogy lássátok nem a beállításokkal van gondom fotózás terén.Előre is köszi a választ!
üdv. -
Probert75
addikt
válasz Killer man #20158 üzenetére
Próbáld ki úgy, hogy a fehéregyensúly ne Auto-n legyen.
-
kmarci25
veterán
válasz Killer man #20158 üzenetére
Töltsd le a HDR Camera nevű app-ot a play-ből (van fizetős változata is, de ingyenesen kipróbálható). Igaz, ezzel többet exponál egymás után, így "akciófotózásra" nem jó, de a képek sokkal szebbek. Vagy létezik a Camera Zoom fx is van, aki erre esküszik. Én mindkettőt megvettem, mert megéri.
Még egy tipp: olvastam, hogy fotós vagy, de azért mégis: törölgesd meg az "optikát" (illetve azt a kis lukat...). Könnyen összefogdossa az ember, aztán csodálkozik, hogy miért ilyen bénák a képek.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
dashed
senior tag
válasz kmarci25 #20160 üzenetére
Ha mar szoba kerult. Hadd kerdezzek valamit ezzzel kapcsolatban.
Nalam 1-2 fenykepezos appnal elofordul, hogy a programon belul a latott kep el van forgatva 90 fokba. (Most megneztem hdr camera-t, es itt is)
Tehat nem azt latom amit kene. Hiaba forgatom a telefont a kep ugyan ugy 90 fokban el van fordulva. Igy eleg necces fenykepezni ezekkel a programokkal.Van erre valami megoldas?
ui.; auto elforgatas telon nem szamit, hogy on vagy off.
[ Szerkesztve ]
-
Killer man
tag
válasz kmarci25 #20160 üzenetére
Letöltöttem a Zoom fx és a Camera360-at. Sajnos a fotók életlenek. Az optikát megtöröltem.
HDR fotóhoz meg állvány kell szigorúan, azokat normális fényképezővel érdemes. Ezek az 1 expóból HDR, kerülendő. Ott ki kell exponálni rendesen a sötét és világos részeket, és azt egyberakni. Hidd el, ez csak úgy működik tökéletesen.
Szóval nekem az életlenség egyenlőre a problémám... Próbáltam a fehéregyensúlyon is változtatni, de az csak a színekre van kihatással, az élességre nem. -
hotibi
aktív tag
üdv, lehet nem egyre gondolunk. Betöltök egy oldalt és nem jelennek meg infók..ill azt az üzit irja hogy töltsem le az adobe alkamazást. Arra meg azt irja az eszkoz nem kompatibilis :-( Van valami megolás ..pár filet be kellene másolni a telepitet adobe mappájába, de ahoz meg rootolni kellene :-(
-
válasz Killer man #20163 üzenetére
Nem egyszer exponál a HDR camera program.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz Killer man #20166 üzenetére
Ez nyilván így van, de akkor is jobb, mint a gyári fényképező szoftver. Én kipróbáltam, és meggyőzött. A lényeg viszont az, hogy ebből a gépből soha nem fogsz profi fotókat elővarázsolni, ráadásul nem csak az optika, hanem a CCD is számít, utóbbi talán még jobban.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
dashed
senior tag
-
istvan47
senior tag
Sziasztok!
Véletlen kitöröltem a kikapcsoló animációt (shutdown) Gyári
Tudna segiteni valaki honnan tudnám letölteni Köszönöm a segítséget előre is
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Iphone 13. つ ◕_◕ ༽つ
-
istvan47
senior tag
válasz balazsbence #20171 üzenetére
Köszönöm!
de ez szerintem nem a válasz!( ͡° ͜ʖ ͡°) Iphone 13. つ ◕_◕ ༽つ
-
istvan47
senior tag
válasz balazsbence #20173 üzenetére
StockLite v6
De mint irtam és a gyári samsung galaxy Ace animációt keresem( ͡° ͜ʖ ͡°) Iphone 13. つ ◕_◕ ༽つ
-
zzztripzzz
csendes tag
Sziasztok!
Szokásos módon felraktam tölteni az ace-t estére, mikor reggel vettem volna le, a szokásos meleg hátlap most forró volt. Azóta a felére csökkent a használati idő, (12 óra se) egyébként a telefon ugyan úgy működik mint eddig. Valakinek hasonló, mi lehet a probléma, megoldások?
-
Probert75
addikt
válasz zzztripzzz #20176 üzenetére
Ne töltsd egész este. Mint már sokszor lett írva, nem jó ha a töltőn hagyod, tapasztalat. Hiába mondják, hogy nem tölt úgy sem, valamiért akkor sem szereti, ha rajta hagyod.
jeni A riGO az warez. Sygic
[ Szerkesztve ]
-
vadkörte
addikt
"A lényeg viszont az, hogy ebből a gépből soha nem fogsz profi fotókat elővarázsolni..."
El kel fogadni, ez egy telefon. Lehet maradinak fogsz tartani, de az a véleményem, az ember egy telefonnal telefonáljon, ha videozni akar vegyen kamerát, ha fényképezni, vegyen fényképezőt. Persze jó ha van egy szálló fotonok megkötésére alkalmas alkatrész a telefonban, ha mindenáron kell ott van. Viszont nem ezzel fogom életem fotóit elkészíteni!
Belinkelnék két képet. Mindkettő Samsung Galaxy ACE-szel készült és a gyári kamera app-pal. Nem olyan rossz az, csak rendesen be kellállítani.
Probert75:
Egy kis off és félig warez. HA már navigáció, az előző kettő közül szerinted melyik a jobb, felhasználóbarátabb?[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
Keem1
veterán
Tudom, majd leordítják a fejem néhányan ezért a válaszért, de mielőtt mást is megnézel, próbáld ki a Google Maps-et. Én meglehetősen ritkán használok navigációt (hétvégi sofőr vagyok), de eddig mindig bevált. A múltkor is lazán átvitt Kecskeméten, a nő kicsit robothangon karattyolta (néha túlzóan korán) hogy forduljak balra. Ha otthon wifin tervezed meg az útvonalat, NEM használ mobilnetet. Ha meg használ, akkor is csak párszáz kilobájt.
Persze ha te kamionsofőr vagy, esetleg rengeteget jársz idegen helyeken (pl. egész Magyarországon keresztül-kasul) akkor nyilván ne ezt válaszd.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Killer man #20170 üzenetére
Halli!
Szép képeket csinálsz! Gratula!Ace. Emlékeim szerint nem csinált túl rossz képeket.
Lenne pár ötletem, de mivel látom, nem vagy kontár előre is, ne vedd sértésnek, ezek általában kezdőknek valók, de hátha esetleg mivel ez mégis csak egy telefon, valami elkerülte a figyelmedet.- lencse takarítása (már írták)
- fókuszálás módjának kiválasztása (macro, vagy autó, nem emlékszem, van e esetleg végtelen)
- fénykép készítése mint a fényképezőknél. "Expo Gombot" nyomva tartod, míg fókuszál, majd amikor zöldre vált a keret, elengeded, vagy a kép egy pontját megérinted, fókuszál (zöld), majd megnyomod az "expo gombot".
Ez utóbbi mód lehet nem megy az ace-en.Kérdés: amikor így fényképezel, látszik hogy fókuszálgat a kamera? (elhomályosodik kicsit, ráélesít.. )
esetleg nekem is elküldheted a képeket, kíváncsi vagyok.. nem lehet, hogy csak túl sokat vársz el a készüléktől? (mert mint láttam, tényleg "profi" képeket készítesz.. nem néztem ugyan milyen géppel, de biztos nem egy kompakt, vagy bridge gép lehet : )
Esetleg még megpróbálhatod az lg camera programot.
-
zzztripzzz
csendes tag
válasz Probert75 #20177 üzenetére
Rendben már most tudom, hogy nem szabad egész este tölteni, de a baj megtörtént, hogy tudhatom meg, mi lett a kis ace baja, mert ha csak aksi, akkor az pár ezres és nem igényel szaktudást cserélni, de ha az esti töltés az alaplapot tette zárlatossá akkor az szakember és több ezres. El szeretném adni az ace-t kb. azonnal csak nem akarom így, hogy azt se tudom mi a baja.
-
vadkörte
addikt
válasz zzztripzzz #20182 üzenetére
Többször is rajt hagytam egész éjszakára - ~1/2 2-től 1/2 6-ig - a töltőn és semmi baja sem lett. nem hinném, hogy ez képes tönkretenni egy telefont.
Én kipróbálnék egy akku kalibrálást, talán bejön.Üdv. V. Körte
-
Killer man
tag
Köszönöm a választ! Természetesen nem tartom kioktatásnak! Örülök, hogy tetszenek a képek...
Holnap nekifutok ismét a fotóknak, akkor majd küldök Neked belőle, illetve az eddigiekből. Most csináltam egy pár makró jellegűt. Van már közte éles.
Ha lenyomom az expó "gombot", látszik, hogy élesít, de a zöldre váltás után már exponál is. Tehát felengedés nélkül. Egyszer elkaptam, hogy felengedés után exponáljon.
Szóval holnap egy pár kintit megnézek még és írok majd.
Még egyszer köszi a tanácsokat!
üdv. -
Probert75
addikt
válasz zzztripzzz #20182 üzenetére
Szerintem nincs semmi baja. Töltsd fel, kalibráld az aksit, húzd le a töltőről, majd merítsd le kikapcsolásig. Ha megcsináltad, akkor utána csak addig töltsd, amíg balra fenn megjelenik a 100% feliratú zöld kis akku és hanggal jelez.
-
Keem1
veterán
válasz zzztripzzz #20186 üzenetére
Csak hogy mástól is megnyugtatást kapj: Probert75-nek lesz igaza, azért ennyire nem egyszerű tönkretenni egy védőelektronikás lítiumakkut.
-
senior tag
+1 tőlem is..
Ha forró volt reggel, lehet beragadt valami alkalmazás, ami pörgette ezerrel a procit.. ez magyarázná a későbbi gyors(abb) merülést is..
Killer man
Esetleg próbáld meg a képet megérinted fókuszálás módszert..(én a W-n szinte mindig úgy fényképezek..)am: most jut eszembe, nekem is volt, hogy nem voltam megelégedve a képminőségével..
Olyan mosott volt.. mondhatjuk úgy is, hogy mintha a fókusz nem lett volna százas...
De nem mindig..
Igaz, én is egy Pana FZ-50 hez vagyok "szokva", ami ugyan már nem mai masina, de azért nem rossz..[ Szerkesztve ]
-
Grillo
őstag
Valaki kérdezte, hogy CM-et használva rádiónál bekapcsol-e a bluetooth is. Nekem tunein-nel nem kapcsol be, Miracle v4 van fent.
-
válasz balazsbence #20190 üzenetére
Szer. : link..
[ Szerkesztve ]
-
válasz balazsbence #20192 üzenetére
Viszont lehet feltolom a v3-t mert a center clock az nagyon hiányzik.. Próbáltam volna amit már régebben beszéltünk lépésről-lépésre de nekem nem jött össze..Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
-
válasz balazsbence #20194 üzenetére
Tegnap este próbálkoztam vele.. Én már kezdem feladni...
-
D-Phrag
senior tag
válasz balazsbence #20196 üzenetére
Már tudom. Ez van, elfogadtam (kivéve a reccsenést, mert az irritáló..).
Viszont belinkelnéd XDA-ról ezt a battery MOD by PureMotive?? Kösz. Nem találtam hozzá linket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest