Új hozzászólás Aktív témák
-
nyikus
csendes tag
Sziasztok! Egy Galaxy Ace-m van. 2.3.5 verzióval. Az lenne a gondom, hogy amióta feltettem ezt a frissítést azóta gyakran lekapcsolódik a Wifi-ről. A Wifi-vel nincsen gond semmi nem árnyékolja le. A telóval van szerintem v.mi... Valaki megtudná nekem mondani, hogy mi lehet a probléma? Nálatok van ilyen??? Előre is köszönöm)))))))))
Nyikus
-
nyikus
csendes tag
Még 1 kérdés. Lehet biztonsági mentést csinálni a telón, vagy kell v.milyen progi. Azt tom, hogy a KIES-en lehet bizti mentést csinálni. köszi
Nyikus
-
nyikus
csendes tag
Sziasztok! Nekem is egy Sasmung Galaxy Ace telefonom van. Az lenne vele a gondom, hogy nemrégibe feltettem a telora a 2.3.5 szoftvert. A készüléken keresztül frissitettem a Samsung App programmal. Az lenne a probléma, hogy gyakran ledob a wifi-ről és ez így rohadt idegesítő, nem lehet így netezni.A másik, gyorsabban lemerül és a fénykép minősége is rosszab lett. Kifog majd jönni a ICS a telora??? Most mi a legfrissebb szoftver a készülékre? Köszönöm vélaszatokat előre is!
Nyikus
-
nyikus
csendes tag
A Samsung App alatt a telefonon lévő "Samsung App"-ra gondolok. Amm, hogy tegyem fel a 2.3.6 verziót? Tudtok nekem segíteni, mert a Kies nem írja, hogy lenne. Köszönöm az előző válaszokat..
Nyikus
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs