- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz Ace owner #20297 üzenetére
Te mit csinálsz vele? Nekem 2011 márciusa óta van meg, egy másodpercig se volt rajta fólia, és nagyítóval nem találni rajta egy karcot se. Ismerősömnek ugyanez, igaz, neki csak nyár vége óta van ilyen telefonja. Nyilván vigyázok rá, de lelkiismeret-furdalás nélkül használom napi szinten, amikor nem otthon vagyok, tokban tartom. Másik ismerősnek Nokia Lumia-ja van, szintén GG-s, és nála sincs karc, pedig farmerzsebben hordja, neki még tokja sincs.
[ Szerkesztve ]
-
-
senior tag
válasz Medvelászló #20290 üzenetére
HElló!
Mint már írták, a zoom kisebb felbontásoknál érhető csak el, de felejtsd is el..
Csak digitális. Ugyanazt, vagy még jobb eredményt érsz el, ha a pc. nagyítasz, vágsz ki képrészletet egy legnagyobb felbontású képből.Autórádióra csatlakozás:
Nekem egy relatíve régebbi pioneer DEH-P65BT fejegységem van.
Csatlakoztatás ha jól emlékszem nem ott a hívás beállításokban megy..Bemész a Vezeték nélküli és hálózati - Bluetooth beállításokba.
Bekapcsolod a BT-t
Tegyél pipát a Látható mögötti kockába.
Eszközök keresése.
Ha megvan az autórádió, katt rá..
Párosítás, valószínűleg kér majd valami kódot.
Ezt vagy a fejegység leírása tartalmazza, vagy próbáld ki a 0000-át. (nálam ha jól emlékszem ez van.)Elvileg ennyi. Ezután már megy a hívás, fogadás.. illetve ha támogatja a fej, a zene "lejátszás" is..
Az enyémnek van telefonkönyv része. azt is át lehet küldeni.. de ez már a fejegység függvénye...Jah.. és ha megvolt a párosítás, legközelebb már nem kell ezt az egészet eljátszani, elég csak a notibaron bekapcsolni a bt-t, majd egy kis idő múlva automatikusan csatlakozik a két eszköz. (nálam legalábbis)
-
agemate
addikt
Betort az uveg a telefonon, vaan lehetoseg a cserejere? Ha igen, mennyiert? A kijelzo hibatlan, ahogy az erzekelese is, csak az uveg repedt meg?
-
mycso
veterán
Sok mindenben, egy általános irományt pl.: ITT találsz róla.
De ahogy már többen is írták, hivatalosan az ACE-re nem lesz, bár portolt (custom rom személyében), valószínűleg lesz rá teljesen használható rom.(#20313) agemate: az nem jó, szervizekben egyben szokták cserélni a kijelzővel, mert nehézkes külön cserélni. De, megoldható!
Csak nagyon óvatosan kell, és igényel némi szakértelmet, asszem s2 topikban írta valaki (bár lehet másik fórumon), hogy kicserélte az "üveget" (felső részt) és hiába csinálta óvatosan, összerakás után nem működött a kijelző, valószínűleg megroppantotta.Tehát a válasz röviden és tömören: lehet külön cserélni, csak nehézkesen.
[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
eladogeppc
veterán
Hi !
Tudom guglizzak rá, de nemigen találok ACE-hez fehér házat, illetve
lafleur mintázatút. Asszonykának kellene.Esetleg ötletek, hogy honnan tudnék szerezni hozzá ?
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
balazsbence
senior tag
válasz eladogeppc #20317 üzenetére
tudtommal nincs,max hátlapot tudsz hozzá,de a tokok inkább mintásak.
-
apuc
őstag
Fehér hátlapom van ha kell.
-
Keem1
veterán
Valamenylik szolgaltato most hirdeti az ace lafleurt, nezd meg. Bocs, hogy nem linkelem de telorol vagyok.
-
Ace owner
addikt
válasz eladogeppc #20323 üzenetére
Aprón cseréld el valakivel.. Más megoldás nincs szerintem.
Galaxy Fold 4
-
Fireman67
aktív tag
Uraim!
A Root-olás menete ugyan az Voda 2.3.5 - nél is, mint ahogy az az első hozzászólásban le van írva, a 2.2 - nél? Segítsen nekem valaki.
Köszi, előre is!Fórum- Fáradt gőz - "A tűzoltók és szimpatizánsaik topikja"
-
Probert75
addikt
válasz Fireman67 #20325 üzenetére
Ha nem S5830i, akkor a Nokiaprogramos gyík-ban lévő root jó az összes gingerbread-hez.
[ Szerkesztve ]
-
zzztripzzz
csendes tag
Hello!
Írtam egy hete, azzal a problémával, hogy egész estére rajta hagytam a ace-t a töltőn és reggelre nagyon forró lett, azóta pedig a 24 órás akkumulátor készenlét 12 órácskára csökkent. Többen javasoltátok a battery calibration nevű programot. Amit úgy csináltam, hogy: Feltöltöttem, csipogott nekem, kattantam a kalibrálásra, ekkor a telefon újra többet bírt, sőt talán amikor először próbáltam, hosszabb ideig is bírta mint előtte bármikor, de amikor újra lemerült és feltöltöttem megint megrövidült a készenléti idő. Ezt már kétszer eljátszottam és ez így unalmas. Valami ötlet?
-
brp88k
tag
Sziasztok!
Lenne egy nagyon off kérdésem, de bízom bennetek. A laptopomat általában alvó módba teszem. Néha (kb. 20-30 alkalmanként) amikor bekapcsolom, akkor a következő kép fogad:
http://noob.hu/2012/05/20/2012-05-06_21.29.43.jpgNem tudjátok, hogy ezt mi okozza és hogyan lehet kiküszöbölni?
[ Szerkesztve ]
iPhone 5, Korábban: Galaxy Note II, Galaxy SIII, Galaxy SII, Galaxy Ace
-
Pajoz
őstag
-
Teasüti
nagyúr
válasz zzztripzzz #20329 üzenetére
Szerintem szervíz probléma. Én is rajta szoktam hagyni reggelig, eddig még nem csinált belőle problémát a telefon, érdekes is lenne!
-
luckyman
aktív tag
Sziasztok,
meglévő névjegyekhez ( csak név+szám ) hogyan tudok fényképet rendelni?
Sehogy nem tudok rájönni.
Mondjuk az első nap felvenni sem bírtam a hívást.Köszi.
-
sb
veterán
Feltettem a Miracle v4-et, de a link2sd nem tudja felcsatolni a 2. partíciót.
Sőt, úgy tűnik, hogy nem is próbálja, mert hibaüzenet sem jön boot után.Ha elindítom a link2sd-t akkor előjön a mount script létrehozási képernyő. Megadom (ext4). Ezután soft restart link2sd-ből. Utána előjön, hogy nem tudta felmountolni, próbálkozzak soft restarttal. Újra megnyomom, ezután már felcsatolja.
Rendes boot után viszont se hibaüzenet, se mountolva nincs.Ötletek?
-
luckyman
aktív tag
válasz balazsbence #20341 üzenetére
Ha a beállítás névjegyikonként választom, akkor csak az emailes címlistámat kínálja fel. Ha mégis a teljesbe keresek, akkor nincs beillesztés vagy társítás vagy akármi, semmi.
Ha a névjegy szerkesztését választom, akkor tudom szerkeszteni a számot és a nevet, ennyi.
Közben felmerült még egy kérdés: jelenleg az SMS az email az akku merülése ugyan azt a hangot használja. Nem lehet ezeket külön beállítani, más-más hangot hozzárendelni?
-
senior tag
válasz luckyman #20343 üzenetére
Akku merülés nem állítható. (egyébként volt ez már téma, lehet könnyen megtalálod keresővel..)
SMS, Email, stb. jelzés, az adott programban található.
SMS:_Üzenetek megnyit.
Menü gomb megnyom, majd Beállítások
Nálam a W-n lévő programban a Beállításokba legallulra görgetsz, és ott van, hogy Értesítések beállításai, Csengőhang kiválasztása..Email, hasonlóképpen, kivéve a Gmail app, ott valahol el van dugva, ha az is kell, és nem találod, megkeresem neked...
Többi kérdésed nem igazán értem, bár van egy megérzésem, hogy SIM-en tárolod a névjegyeket, és az okoz nálad galibát.
Végül egy jó tanács, pláne ha van egy kis időd is, olvasd el az első hsz-t, és a benne linkelt mg01 nokiaprogramos GYIK-jét.
Nagyon sok alap dolog le van írva benne!(pl. egy lehetséges következő kérdés, hogyan tudok saját csengőhangot beállítani.. )
-
szumo
senior tag
válasz luckyman #20346 üzenetére
gmail: ha benne vagy a progiban, menü gomb, majd egyebek, beállítások, kiválasztod a mail címedet ott legörgetsz a legaljára, ott értesítendő címkék aztán beérkezett üzenetek, csengőhang.
Nem dugták el egyáltalán, ááá dehogy.
Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!
-
oleandro
tag
Helló!
Nem igazán samu a kérdés, de hátha...
Szóval újra akarom telepíteni a telefont és olyan programot keresek ami képes megjegyezni, hogy most mik vannak rajta, majd az újratelepítés után a programokat visszarakja...
Tud valaki ilyet?Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest