Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bad-Mc2

    tag

    válasz Gyula196906 #9101 üzenetére

    Szia!
    No, most lassan 1 napja fent..a 10.2..ilyen sokat nem birt még ki nálam..kb 1 óra után ment mindig vissza a 10.1...de ez most meglepően jól fut.. aosp billentyűzettel vannak nekem is goondjaim..:S pedig 10.1-nél abszolut jól működött.. egész pontosan annyi a gondom,hogy ha swipe-ra van téve, nem írja be a szavakat/betüket csak mutatja, hogy mit húztam be, de nem történik semmi..:( pedig eléggé megszoktam már az előző verzióknál.. lehet mérgemben megy vissza a swiftkey, az egy jó megoldás a gondjaimra, csak sok ramot zabál.. :(
    Adatkapcsolat (lekopogom) nálam jól működik..hsdpa-is.. simán mértemilyen 6-7-8 Mbiteket speedtesten, úgy hogy 2 csikon volt a térerőm közben..a feltöltés nem volt az a hű de nagy, de az is még az elfogadható tartományba esik.. GPS-töl ijedtem meg egy kicsit, mert az első mühold keresés és pozíció elég lassan ment..de utánna következő bekapcsnál már nem volt gond, pár másodperc alatt megvolt a hely...:)
    Amire még kíváncsi leszek, és délután tudom tesztelni, az az örök vesszőparipám, a direktWifi..:) meglátjuk az mit produkál..
    Ami pozitív, hogy az aksi jobban birja mint az előző buildeknél meg a repartosnál is.. (de még messze van a GB-től).. Még asszem, felteszek egy Killjoy-t, hátha még jobb lesz a teljesítmény..
    De eddig összességében, kellemes a dolog.. :C

    New Galaxy Note 9 user

Új hozzászólás Aktív témák