Hirdetés
-
Mobilarena
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
szekfizsolt
senior tag
...hát magyar nyelv az nincs... A többi eddig okés... Most megy fel a patch...
[ Szerkesztve ]
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
szekfizsolt
senior tag
Nem akarom tele Off-olni a topic-ot, de már teszem vissza a CM10.01-et. Azon kívül, hogy nincs benne magyar nyelv (ami nem is annyira lényeg), de valami eszi a memóriát, stb... Hagyom a fenébe az egészet...
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
ronin79
addikt
válasz szekfizsolt #8505 üzenetére
Nincs benne magyar? Akkor fel sem teszem, mondjuk a memórián lehet javítani Greenyfivel, de a nyelv az már gázosabb
-
bad-Mc2
tag
válasz ronin79 #8495 üzenetére
No mondjuk arra én is vevő lennék.. Azt szivesen ki is próbálnám!De az eddigieknél meg sem fordult a fejemben,h. cseréjem a 10.1es cm-et.. Mondjuk az igazi az lenne ha lenne rá d-kernel..bár nem rossz ez anélkül sem ez a twinturbo is Elég sokat..
Valaki jobb angol tudású segít nekem és megírja ROXnak,hogy nem megy ez a direkt wifi dolog..? Vagy nagyon pofatlan vagyok hogy ilyet kérek?New Galaxy Note 9 user
-
ronin79
addikt
válasz coyote55 #8507 üzenetére
Most rakom fel a frissített verziót, de ha átküldöd a framework-res.apk-t megcsinálom seperc alatt.
(#8508) bad-Mc2
Szaby59 a fordításra szerintem tökéletes, neki megy az angol. Én múltkor az egyik hazai cseten kértem fordítót, hát az egyik csaj le is fordította rögtön amit kellett, ma meg néztem a profilját hát angol-magyar szakos tanár úgyhogy ezt jól kifogtam
-
aelod
veterán
valaki tud olyan appot ami a gombsort értesítő lednek használja?
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
aelod
veterán
válasz coyote55 #8512 üzenetére
[link] ha erre gondolsz akkor igen nekem működik. Csak nagyon szívja az aksit. Annyi "véklokkot" csinál, hogy megőrülsz.
A progiban van egy automata kereső ami megkeresi a gombsor világítàsért felelős file-t. Menj bele vàlaszd ki. Nekem 2 is talált. Ha nem az egyik akkor a màsik lesz ha ìgy sem megy akkor manuális módon keresd meg.
Aztan van egy teszt rész. Ha jò vagy akkor fel fog villani gombsor.
A battery tweak nekem nem működik pl."It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
nothin
tag
Sziasztok! Az @nggabi odinos repartos megoldása használható Telenoros függő telefon esetén is? Köszönöm,
-
coyote55
őstag
Amennyiben az "nggabi"-féle repartos frissítést csinálod az Odinnal, akkor nem lesz boot-loop. Bármi gond van, meg kell ismételni a frissítést. A gyári recovery nem egy nagy durranás, én jobban bízok az ismétlésben, mint a recoveryben. A recovery nem függ attól, hogy függő, vagy független a telefon.
[ Szerkesztve ]
Memento Mori!
-
bad-Mc2
tag
Persze! Meg a download mód is, ami fontosabb..hogy ujra, fel tudd tenni repartal a romot..
Várd meg még telepít a win minden drivert, utánna odinozz..ne szakíts meg semmit közben és elég valószínű hogy nem lesz semmi gond..Szerk: Lassú voltam.. Gyári recovery kb arra jó, hogy feltegyél egy temporary CWM-et és azzal lehet valamit kezdeni..
[ Szerkesztve ]
New Galaxy Note 9 user
-
szekfizsolt
senior tag
Most látom, van újabb frissítés a CM10.01-es ROM-hoz...
Mi történt, lassan már több frissítés van rá, mint bármi máshoz...Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
akos_ur
aktív tag
Sziasztok,
a CWM-et fel tudom tenni úgy, hogy leszedem a Play-ből a CWM Rom Managert és azt mondom neki, hogy tegye fel a CWM Recovery-t? (rootolva van a telefon) - ha nem, akkor merre találok ilyet és hogy tegyem fel? (gyári recovery-ből install from sd card és ennyi?)
Ha van egy Portugál ROM-om fent, ami egy OTA update által most jelenleg MF1-es 624MB RAM-os, arra feltehetem a CM 10.1-et csak simán a CWM recovery-vel, vagy kell előtte az MG2-es repartost telepíteni Odinnal? (és ugye cache/dalvik wipe kell az új ROM előtt? más nem? )
-
ronin79
addikt
válasz szekfizsolt #8519 üzenetére
Legalább foglalkoznak vele és egy ideig lesznek is frissítések amíg valami csoda folytán nem sikerül az összes hibát javítani, mert a mostani észlénycsapaton már valóban csak a csoda segíthet
(#8520) akos_ur
CWM-et xda-ról szedd le a 6.0.2.8-at ha még nem telepítettél D-kernelt (amiben benne van és lecseréli a 3e-t) és nem kell semmilyen odin cm előtt, csak recoban format system, data, cache, preload a szokásos full wipe-al.
[ Szerkesztve ]
-
zaurac
tag
Az okozhat problémát,hogy a gapps-et a CM10.1 rebootja után telepítem,vagy azt mindenképp egyszerre kéne kiválasztani CWM-ben telepítéskor?
-
MihiAtti
csendes tag
Sziasztok,
Nah, a sok olvasgatás és kérdezgetés után megléptem a frissítést.
Gyári telenoros nem független teló minden alap volt rajta.
Köszönöm coyote55-nek, és bad-Mc2-nek a válaszokat.
A lépések amiket végigcsináltam, az coyote55 utasításai alapján történtek (8380-as post)
Minden hiba nélkül lement, kivéve a legutolsót, azaz a kernel csere.
A SuperSu aktív, telepítettem a Universal_kernel_flash_v1.09.apk-t.
Azt elindítva nem tudom betallózni az md5 fájlt mert azt írja:
"Unable to find application to perform this action."
Tudnátok segíteni, hogy mi lehet ez?előre is köszönöm
-
bad-Mc2
tag
Mehet utánna is,csak felesleges időtöltés rebootolgatni meg cwmbe lépkedni.. Én egy kör alatt szoktam feltenni a romot,gappsot,tte-t,transX-t.. először én is külön pakolgattam őket de az vagy 4 boot.. Így egyben meg kb 10perc és megvan minden..
@szekfizsolt: És megy rendesen? Érdemes felrakni? Mert az előző 2 buildet is le töltöttem de fel már nem tettem,mert jól le húzták a topicjában.. Most várom a megfelelőt..New Galaxy Note 9 user
-
bad-Mc2
tag
válasz MihiAtti #8525 üzenetére
Amit letöltöttél d-kernel zipet, ugyanúgy tedd fel cwm recoveryben mint a romot.. Ha még c3 recoveryben indul alapból a teló,akkor fel teszed a dkernel zipjét is az sdre.
le futtatod az update.zipet(cwm)
Miután elindult a cwm, abban kiválasztod a d zipjét és felteszed..
Igy kihagyhatod az kernelflash apk-s dolgot..New Galaxy Note 9 user
-
MihiAtti
csendes tag
330 szabad elírtam
-
bad-Mc2
tag
válasz MihiAtti #8530 üzenetére
Nekem az első hsz-ben irt a szabad..olyan 230 de fent minden viszont greenifyvel elég sok cucc hibernálva van.. Még ez a GreenPower megy mindig, de ettől lehet meg is szabadulok mert általában csak felidegesit és sok aksit nem is spórolok vele..
New Galaxy Note 9 user
-
sebestyen93
tag
Ez a Stream ROM v1 milyen? Valaki használja/használta már?
[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 13 Pro Max + Apple iPad 9th 10.2 + Apple Watch SE 2022 40mm
-
szekfizsolt
senior tag
válasz bad-Mc2 #8526 üzenetére
Nekem még a 14.-i CM10.01 van fent, most fogok nekiállni az újabbnak, de nálam például semmi gond nem volt az utóbbi kiadásokkal a bejövő hívásnál való "halk" hangerőt leszámítva (amit egy pillanat alatt fel tudsz erősíteni)...
Kiváncsi vagyok az újra, felteszem nemsokára...Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
zaurac
tag
CM 10.1-en furcsa bug: reboot után első hívás néma mindkét oldalon,de a köv. hívások már jók,másnál is ilyen? XDA-n nem írnak ilyen bugról.
-
-
MihiAtti
csendes tag
Nekem a minialist_zero eddig kifogástalan, d_kernel-el. Buttonled is működik, csak meg kellett neki mondani, hogy a brightness file-t hol találja: /sys/class/leds alól kellett betallózni.
-
zaurac
tag
A minimalist d-kernellel nálam is jó volt,de azért nem olyan gyors és jó,mint a 10.1 (lehetne... ), ma reggel megint tettem több próbát, kétszer "nem válaszolt" a com.android.phone és nem lehetett felvenni, volt amikor hang nem volt
-
akos_ur
aktív tag
válasz ronin79 #8521 üzenetére
leszedtem ezt a 6.0.2.8-as CWM-et, a gyári recoveryben rányomtam, hogy apply update from sd card, majd bejött CWM recovery, nyomtam egy restartot, elindult a teló, de amikor legközelebb recoverybe akarok menni, megint a gyári jön be...
vagy ilyenkor nem telepíti fel, csak egyszer elindul? vagy kell még valamit csinálni, hogy végleg ez a recovery maradjon?
[ Szerkesztve ]
-
bad-Mc2
tag
válasz szekfizsolt #8537 üzenetére
Csak wipe cache és wipe dalvikkal tetted vagy teljesen legyalultad és újra tetted?
New Galaxy Note 9 user
-
bad-Mc2
tag
válasz szekfizsolt #8546 üzenetére
Hmm..hát ezaz.. Akkor wipe dalvik sem volt? Lehet megpróbálom még egyszer feltenni hátha most jó lesz.. Eddig nálam sem volt semmi gond a hivásokkal.. Most ahogy feltettem semmi hang..hiába probálgattam..állitgattam jobbra balra,reboot,wipe cache stb..de semmi..még azt sem hallottam hogy kicsöng..:s de a többi hanggal nem volt gond..
New Galaxy Note 9 user
-
akos_ur
aktív tag
Na fent van a CM 10.1, minden szép és jó, de a "low volume on incoming calls" az előjön nálam, pedig ahogy olvastam a legutolsóban (10.17) már javítva lett.. valami ötlet esetleg erre?
amúgy annyira nem halk, de ha rányomok a hangerő gombra (akár lefelé is), akkor érezhetően hangosabb lesz
-
ronin79
addikt
válasz bad-Mc2 #8547 üzenetére
Csengőhangot változtattál már? Néha érdekes a cm, ha meghülyül nem segít rajta semmi, de ami miatt stockra váltottam az inkább az volt, hogy nem moddolható. Pl. pont a hanggal kapcsolatosan precise volume control nem működik ami zenehallgatásra jó lenne. Ha készítek 25 vagy 30 lépéses hangerőszabályozást 15 felett mitha 0-ról kezdené, beats audio moddok szintén nem működnek, dsp manager meg nem a legjobb hangzást adja
-
coyote55
őstag
válasz ronin79 #8549 üzenetére
Feltettem, amit bütyköltél nekem. Azt elértem vele, hogy néha, amikor be kellene valamit írni, átlátszó lesz az egész, nem látom, mit és hová írom. A billentyűk maradnak, tehát tudom, mit írok, de hogy hová? Másrészt eltűntek a telefonkönyvemből a számok, újra kellett szinkronizálnom, ami nem gond, ha tudom, hogy szükséges. Ezek a dolgok normálisak?
Memento Mori!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Formula-1 humoros
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Ukrajnai háború
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Milyen monitort vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest