Hirdetés
-
Mobilarena
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
bad-Mc2
tag
válasz MihiAtti #8450 üzenetére
Öö...Hááát... annyira nincs sok belőle.. Szám szerint 2.. Egy Lite és egy pro változat..A Lite ingyenes, a sima (pro) meg fizetős.. Szerintem kevered, a témáival, widgetjeivel és egyéb kiegészítőivel.. Azokból valóban van egy csomó!
Más: Lol..délután letöltöttem a CM10.1 10.13-as buildet, hogy este fel is rakom..most állnék neki, gondoltam felnézek még xda-ra, hátha írnak valami előjött hibáról, erre ott a 10.14-es nightly.. Tanulság: nem szabad ennyit halogatni.. Vagy pláne, halogatni kell..
[ Szerkesztve ]
New Galaxy Note 9 user
-
aelod
veterán
ButtonLED.1.6.HDPI_JB.apk
van olyan aki használja?
hogyan lehet rábírni hogy emailre is jelezzen?"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
bad-Mc2
tag
Hejjhó.. Aksi kalibrálással kapcsolatban van valami ötletetek? Xda-n javasolták az egyik emberkének aki nem volt megelégedve az üzemidővel.. gondoltam én is meglépem..
Nézegettem is mindenféle leírást, de mindenhol benne volt a leírásban, h. cwm > advanced résznél wipe battery stats a legegyszerűbb megoldás, viszont nálam a cwm-ben nincs ilyen opció.. Aztán kerestem Marketen erre cél programokat, de nem tudtam eldönteni melyik a legjobb, gondoltam kérek egy kis tanácsot..
Illetve a RomManager nevű appot használja valaki?
Hjaa, meg feltettem a nextet, gyönyörűen fut, és nem zabál sok memóriát.. Majd szépen belakom, kiváncsi leszek, ha telerakom widgettel, meg parancsikonnal hogyan fut.. De a leglényegesebb, hogy menjen rajta a GoCalendar widget, mert anélkül nem élet az élet..New Galaxy Note 9 user
-
hotibi
aktív tag
válasz szekfizsolt #8442 üzenetére
had kérdezzem meg kryllos simán felülmúlja stock JB-t?
-
ronin79
addikt
válasz bad-Mc2 #8451 üzenetére
Vagy nem mindig a legfrissebb verzió a legjobb főként ha ilyen kétnapos updatekről van szó.
(#8456) hotibi
Nagyon szubjektív vélemény, ha a mostani rendszereddel nincs semmi gond és meg vagy vele elégedve akkor fölösleges piszkálni, de a másik oldalon egy jól összerakott custom rom szinte új telefont ad.
Ami a felülírást illeti, részben igen, mert csak a dalvikot, frameworköt és a linkelt appokat törli az updaterben. -
szekfizsolt
senior tag
Ne haragudj, dolgoztam, de ronin79 közben válaszolt.
Ronin79:
CM10.01. Az új 2013.10.14.-i kiadás frissítése előtt elég a wipe cache ugye? Így megmaradnak a telepített cuccok... (elnézést tudatlanságomért, de mi a dalvik? )[ Szerkesztve ]
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
ronin79
addikt
válasz szekfizsolt #8459 üzenetére
Wipe cache és dalvik.
-
ronin79
addikt
válasz szekfizsolt #8461 üzenetére
Advanced alatt van.
-
szekfizsolt
senior tag
-
ronin79
addikt
válasz szekfizsolt #8463 üzenetére
Frissítéssel felülíródnak a módosított rendszerfájlok (trasp. esetében a systemui és androidpolicy.jar).
-
bad-Mc2
tag
válasz coyote55 #8455 üzenetére
Köszi! Ezt néztem én is tegnap,de az első pár komment elég negatív ezért kérdeztem meg inkább..
@szekfizsolt: hajam,rom után újra fel kell dobni a transX-et.. Nálad megy a wifi-Direkt? Próbált ad már? Mert nálam csak elérhető a másik eszköz.. Azon meg azt írja,hogy vár az enyém elfogadására de nem kapcsolódnak össze..New Galaxy Note 9 user
-
borbas666
aktív tag
Üdv.
Nekem szokott olyat a telefon, hogy ha valami alkalmazás frissül, akkor csak úgy újraindul, de ezt szinte naponta eljátssza.
Kyrillos alatt is ezt csinálta, és most CM 10.1 alatt is.
Mi lehet a probléma?[ Szerkesztve ]
-
hotibi
aktív tag
válasz szekfizsolt #8459 üzenetére
ne viccelj..én köszi
Ronin79
köszi -
rozsi71
tag
válasz rozsi71 #8444 üzenetére
Megpróbálom még egyszer, hátha elsiklottatok fölötte.
Szóval, aki gyári ROM-ot használ, annak megy az autoszinkron? Mert nekem nem megy. Egyszer szinkronizál, aztán soha többet.
Nem tudom hol kellene állítani, "adathasználatnál" be van pipálva van az auto szinkron.
Köszi. -
coyote55
őstag
válasz rozsi71 #8469 üzenetére
Emlékeim szerint, amikor a repartos MG2-t felraktam, elfelejtettem letiltani, és ahogy pakolgattam fel az appokat, akkor kaptam sorban az e-maileket, és sivalkodott a telefon, míg le nem tiltottam. Megrázó élmény volt...
Azóta nem kapcsoltam vissza, mert nekem nem lényeges.
Próbáld meg újraindítani.[ Szerkesztve ]
Memento Mori!
-
ronin79
addikt
Kyrillos meg a Minimalist mellé egy lehetséges alternatíva stock hasznóknak Jet Stream ROM v1
-
Drebin hdgy.
csendes tag
Sziasztok.
Az történt, hogy Kiesszel (gyakorlatilag véletlenül) frissítettem a 2.3.6-ot 4.1-re. Csak utólag olvastam itt, hogy ez nem volt túl jó ötlet, miután tapasztaltam, hogy a telefon használhatatlanra lassult, nem egyszer újraindul magától stb.
Lelkiismeretesen utánaolvastam a lehetséges megoldásoknak, de én ehhez hülye vagyok: a szavakat értem, de a mondatokat már nem.
Tehát a lényeg: nagyon hálás lennék, anyagilag is, ha valaki leszedné ezt a ROM-ot, és felrakna egy olyat, amellyel tovább tudnám használni a készüléket addig is, amíg nem lesz pénzem egy újra, jobbra (vagyis még hónapokig).
A fővárosban és Pest környékén mobil vagyok.
Tényleg nem megy távvezérléssel, rábíznám valakire, ha lehet... (Nem a 2.3.6-ot szeretném vissza, annyit azért felfogtam az itt írtakból, hogy van olyan újabb ROM is, amellyel ha nem is hasít a cucc, de javul a felfogóképessége.)
Privátban várom a segítséget, előre is megköszönve, vagy esetleg a hacs66 felhasználónév után biggyesztett gmailes elérhetőségemre.
Nagyon bízom a segítségben.
De lehet, hogy tévedek.
-
GEPESZ66
veterán
válasz Drebin hdgy. #8480 üzenetére
Ha garanciális, akkor szerintem a szervíz.
-
ronin79
addikt
-
Drebin hdgy.
csendes tag
válasz Drebin hdgy. #8480 üzenetére
Kösz mindenkinek, úgy tűnik, megoldódott a dolog.
De lehet, hogy tévedek.
-
ronin79
addikt
válasz szekfizsolt #8485 üzenetére
Nem, majd ha esetleg lesz másik letöltési lehetőség.
-
bad-Mc2
tag
Most láttam xda-n, hogy linkelt egy koma egy cikket miszerint az ACE 2-re is lesz majd KitKat... Már ha a mesteri angol tudásommal jól fogtam fel a dolgot..
Úgyhogy évek kérdése és gyün a CsokiiiNew Galaxy Note 9 user
-
ronin79
addikt
Én örülnék egy hibátlan cm10 vagy 10.1-nek is, de sebaj van Rox meg Tímkanyíka és 2-3 naponta frissülő 10.1 amiben javítva egy hiba és helyére jön két másik, szal unaloműzésről addig is gondoskodik az xda-s szupercsapat
-
bad-Mc2
tag
Na igen..majd meglátjuk mi lesz..
New Galaxy Note 9 user
-
ekko98
tag
cak nekem furcsa hogy öhm.... az S3 kimaradt a listából?
"Reversing polarity"- Ekko main túl az 1m mastery ponton
-
ronin79
addikt
válasz coyote55 #8492 üzenetére
Enyhén, de nagyon Egy dolog biztos kritizálni mindig könnyebb mint valami ütőset alkotni és véletlen hibák mindig becsúszhatnak akár figyelmetlenségből is ( saját tapasztalat - csináltam már romot amiben nem volt billentyűzet vagy épp sms alkalmazás )
Mindegy, más: D-kernelen kívül van más is stock JB-re? Mert a tegnapi developer srác akinek a romját még mindig nem tudtam kipróbálni, azt válaszolta kerneles kérdésre, hogy mindenki maga választhat custom kernelt viszont én nem igen látok nagy választékot és már csak ezért is integráltam a saját xxmg2-es buherámba a d-kernelt meg fly-on v5-öt és modded vold.fstabot is, hogy ha egyszer netán megosztanám xda-n nehogy már legyen választási lehetőség
-
szekfizsolt
senior tag
Na le lehet tölteni végre, kiváncsi vagyok. Valaki? Első benyomás?
ronin79: Na b@sszus, a Te ROM-od érdekelne pedig a leginkább. Ha valaki, Te tudod mi kell erre a készülékre!
[ Szerkesztve ]
-
ronin79
addikt
válasz szekfizsolt #8496 üzenetére
Kipróbálom aztán lehet bevállik ami meg az én verziómat illeti, a délutáni nem a legjobbra sikerült, működésben nem tapasztalok különösebb hibát vagy lassulást, de antutuban siralmas, a korábbi 8600-as értékek helyett 7800-8200 max. Ha rájövök mit szúrtam el semmi akadálya megosztani.
(#8497) coyote55
Elég régi, de nem mindig a legújabb cuccok a legjobbak, majd utánaolvasok.
-
szekfizsolt
senior tag
válasz ronin79 #8498 üzenetére
Egy már biztos. XXMG2-re nem telepíthető... Folyamatosan újraindul... Megpróbálom XXMF1-re (amit ír a készítő), hátha...
ronin79: Mondjuk engem legkevésbbé az antutu pontszámok érdekelnek. Nem játszom, de használom a telefont. Csak vannak mások is, akik ezzel így vannak...[ Szerkesztve ]
-
ronin79
addikt
válasz szekfizsolt #8499 üzenetére
Nekem is xxmg2 van fent, de most mf2-t emiatt nem fogok letölteni, ha nem települ fel megy vissza a délutáni mod úgyis írtak hibát a szinkronizációra. Mountoltál mindent telepítés előtt? Nekem most a dev-hostról marha lassan tölt, de ha lejön végre kipróbálom.
(#8497) coyote55
A patch már megvan, az talán az áttetsző rendszerappokat tartalmazza.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Ukrajnai háború
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Milyen monitort vegyek?
- BestBuy topik
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest