- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ez lesz a legolcsóbb Snapdragon 8 Elite modell idén
- iPhone topik
- Yettel topik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
-
Mobilarena
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
rozsi71
tag
Na, az éjjel ismét előadta magát. Este 11-től hajnal 2-ig lezárt képernyő mellett lement 54%-ról 25%-ra.
Úgyhogy most letörölgetem sorban az összes appot, és talán kiderül mi okozta. -
CJKrisz
tag
Valaki súgjon nekem pls! Cm10.1 alatt hogyan lehet mappát létrehozni akár a kezdőképernyőn, akár az alkalmazásképernyőn? A gyári 4.1.2-ben simán lehetett úgy, hogy megnyomtam a menüt és volt olyan, hogy szerkesztés és lehetett mappát létrehozni. Csakhogy CM-ben nincs ilyen, viszont jó lenne mappákban csoportosítani az egyforma témájú dolgokat,
-
sebestyen93
tag
Üdv!
Miért van az, hogy a telefon gondol egyet és az első kis hangszórón szól minden, és a hátsó meg tök kuka?? Néha rá jön ez a betegség, nagyon idegesítő!
Apple iPhone 13 Pro Max + Apple iPad 9th 10.2 + Apple Watch SE 2022 40mm
-
Handymen
csendes tag
Sziasztok!
Nekem sem akar az external SD-re menteni képeket. Alapértelmezettnek állítottam be, hogy mindent oda mentsen (Saját mappa - beállítások). Itt a /storage/extSdCard/Fotos helyet adtam meg. Viszont ha fényképezek akkor nem menti el a képet és a hibaüzi szerint nincs elég hely. Hát persze, hogy nincs ha a belsőre akarja menteni. Mit lehet ezzel tenni?
Ezen kívül még nagyon halk a teló beszélgetés közben. Ezen lehet valahogy javítani? -
GEPESZ66
veterán
válasz sebestyen93 #9459 üzenetére
Nálam nem volt ilyen.Sony-nál írtak erről,de az újraindítás megoldja.
-
TomMusic
őstag
válasz Handymen #9460 üzenetére
Szia!
Milyen ROM-ot használsz?
Egyébként fényképezésnél amikor megnyitod a fényképezőt, próbáld meg ott beállítani-->Tárhely (Telefon, Memóriakártya) és ott válaszd a memóriakártyát.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
ziarimotachi
tag
válasz coyote55 #9413 üzenetére
Bocsi de csak most lettem gép közelbe.
Felraktam a független gingert így innen:Majd leszedtem innen a Telenoros Gingert 2013 januárit.
Majd ODINNAL ezt is felraktam.Így:
Ez lett belőle:
De pl. a ChatOn ami egy samsung gyári app nem frissíti azt írja ki a "csomagfile érvénytelen".
[ Szerkesztve ]
-
ronin79
addikt
válasz ziarimotachi #9464 üzenetére
Telepítgetés közben mikor volt Fr recoban?
-
Zaji
őstag
Azt nekem is kiírja ChatOn-nál.
-
coyote55
őstag
válasz ziarimotachi #9467 üzenetére
FR = Factory reset/Wipe data
A recoveryben találod.Memento Mori!
-
ronin79
addikt
válasz ziarimotachi #9467 üzenetére
Odinos frissítés előtt vagy után az első lépés, Coyote kolléga pedig leírta hol találod és mit takar az Fr.
[ Szerkesztve ]
-
spoy
tag
Az asszonynak oda adtam az Ace2 telot.
Panaszkodott, hogy fagy meg akad és vissza raktam neki a GB.
Én minden telepítés után csináltam factory reset és wipe data törlést is és működik minden program tökéletesen.
Minden képen és is a a factory reset és wipe data törlést ajánlom. -
spoy
tag
válasz TomMusic #9471 üzenetére
Igaz nem Ace 2 de ugyan úgy kell csinálni, itt egy kis segítség.
-
TomMusic
őstag
-
7Sony7
addikt
Sziasztok! Nemrég vettünk egy Ace 2 -t. Nagyon jó kis gép, de piszokul csúszik. Nem tud valaki véletlenül Olyan tokot, ami nem csúszik, és vagy teljesen víztiszta, vagy valami virágmintás, vagy hasonló, mint a gyári hátlap.(la fleur) És esetleg a vastag (több rétegű) fóliát honnan vehetnék?
Előre is köszönöm.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
coyote55
őstag
válasz TomMusic #9475 üzenetére
Úgy képzeld el, mint Windows-nál a gyorsformázás, és a normál formázás közötti különbséget.
Gyorsformázásnál minden ottmarad, csak a fájlrendszert írod át, hogy a terület szabad, lehet rá írni. Amíg nem írsz semmit a lemezre, minden visszaállítható. Wipe esetén a terület a formázás során vagy csupa "0", vagy csupa "1" lesz (pontosan én sem tudom, hogy a Linux mivel írja tele).Memento Mori!
-
hotibi
aktív tag
CWM6 ból backup mindent ment? köszönöm
-
coyote55
őstag
válasz bad-Mc2 #9482 üzenetére
Az extSD második (linux) partícióját is elmenti!
Híváslistában nem vagyok biztos, meg az SMS-ben. Kontaktokat elmenti, mert régebben elkövettem azt a hibát, hogy mentés visszarakása után rászinkronizáltam a gmailt
Lett is annyi telefonszámom, hogy nem győztem irtani.
Restore után pöccre indul a rendszer, tehát mindent lement.Memento Mori!
-
ekko98
tag
Üdv lenne egy kérédsem ha cm-10.1-20131123-UNOFFICIAL-codina.zip erre rápakolom cm-10.1-20131213-UNOFFICIAL-codina.zip ezt akkor kell valamit csinálni ugy értem FR-t v valami mást? szoval ez csak egy updateként rakjam fel ? (nem szeretném teljesen leformázni a telefont) vagy hogyan kell ilyenkor felrakni ha már egy korábbi CM10.1-et telepítettem?
"Reversing polarity"- Ekko main túl az 1m mastery ponton
-
TomMusic
őstag
Na felsúrolom a Minimal ZERO ROM-ot a D-kernellel, szorítsatok!
Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
TomMusic
őstag
Jaaa. Na nekem ilyenre valószínűleg nem lesz szükségem, egyelőre megvagyok az Angry Birds-sel
Közbe indítom újra a telót recovery-ben, hát a nagy sietségben elfelejtettem rárakni az SD-re a cuccokat!
Kb. mennyi időbe telik az egész egyébként? Fullon van az akku, de nem kötöm össze a laptoppal, gondolom nem is kell, mert SD-ről megy az egész.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
TomMusic
őstag
válasz coyote55 #9495 üzenetére
Huha, közben hiba van, azt írja pirossal, miután kiválasztottam az SD-ről a ROM-ot (zippet), hogy:
E:signature verification failedÉs ott meg is állt.
Szerk.: basszus de h*lye vagyok, hát a recovery-t nem raktam fel! Most ilyenkor ki lehet kapcsolni?
[ Szerkesztve ]
Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
TomMusic
őstag
válasz coyote55 #9495 üzenetére
Na elvileg felment a ROM. Ez wipe cache partition kell, mielőtt felrakom a kernelt? Szóval nem gyári reset kell, hanem a partition?
Szerk.: gyári reset-et csináltam telepítés előtt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest