Hirdetés
-
Mobilarena
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
GNo
csendes tag
Hátha tud itt valaki segíteni!
4.1.2 frissítés óta nem mutatja a telefonom a facebookos névjegyeimet.
Igazából, csak az arcképek miatt szeretném összeszinkronizálni a google névjegyekkel.
Mi lehet a megoldás? -
sebestyen93
tag
Nah így 3 nap után azt mondom, hogy az nggabi féle ROM sokkal jobb, mint a gyári KIES-es fos. Sebességre lényegesen gyorsabb és nincsenek 1 óránkénti fagyások. Volt ezzel a rendszerrel is olyan, h lefagyott (Facebook, facebook massenger, viber) de csak egyszer, kétszer, valamint néha rá jön h a netes videók laggolnak, elfordítom a telót rá 10 mp-re fordul el, tehát ilyen fáziskésések. Kicsit jobban merül ezzel a teló, mint a GB-vel vagy a KIES-es JB-vel, de megszokható. Én arra jutottam, h gyönyörű szépen rajtahagyom ezt a JB-t!
Apple iPhone 13 Pro Max + Apple iPad 9th 10.2 + Apple Watch SE 2022 40mm
-
aelod
veterán
válasz sebestyen93 #7455 üzenetére
Igen a merülés.
Én előtte orosz romot használtam D-Kernel-el, de ezzel kicsit jobban merül.
A rendszer eddig olajozottan megy"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
jss
aktív tag
android 4.0.4, kernel 3.0.8
Ez azt jelenti, hogy a Samu G Ace2 x telomon IceCream Sandwich van, vagy tevedek?Zuhanó repülővel süllyedő hajóra esni...
-
jozsikaspice
csendes tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. A minap KIES segítségével frissítettem a telefonom 4.1.2-re, mert úgy olvastam hogy ezzel fogja csak kihasználni a 2 magot. De most, még lassabb mint volt 2.3.6-al... Lehet hogy az a baj hogy frissítés előtt nem pucoltam le a telefonom, hanem csak rádugtam a gépre és megcsinálta magának. Az egyik barátomtól azt hallottam hogy ha főzött romot teszek rá akkor ez a probléma megoldódik. De most nem tudom hogy érdemes e megcsinálni, meg igazság szerint elég hülye vagyok ehhez.Nem értem a leírásokban a rövidítéseket. Kérlek segítsetek nekem megoldani ezt a problémát, mert nagyon idegesítő hogy a hívásnaplóra is várni kell hogy bejöjjön...
Előre is köszönöm!
-
ViSAS
senior tag
válasz jozsikaspice #7459 üzenetére
A 2.3.6 is kezeli a 2 magot a nagy hiedelmekkel ellentétben. Amúgy ha mégis rászánsz egy kis időt az első hozzászólás elolvasására, vagy csak visszalapozol 1-2 oldalt, biztos vagyok abban hogy mindenre megkapod a választ.
-
hotibi
aktív tag
kiest mellőzd..tedd fel nggabi leírása alapján JB-t és semmi bajod bem lesz a telcsivel.
[ Szerkesztve ]
-
szekfizsolt
senior tag
2 hete ugyanott tartottam, mint Te. Nagyon csalódott voltam, de kis visszaolvasással tanultam ezt-azt és megoldottam a leírt módszerrel. JB van rajta és gyors. Ez a KIES-es frissítés nem ér semmit. Nem is értem, miért hagyják. Gyakorlatilag használhatatlanná teszi a készüléket...
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
gabrovits2
csendes tag
Esetleg valaki tudna bővebben írni erről a D-Kernelről? Mire is való? Hogyan kell felrakni? Garira, hogy hat? Esetleg letöltési linket is .
-
iiglo
tag
Nektek nem akadozik a teljes képernyős videolejátszás, pl youtube, de böngészőben megnyitott tartalmak sem jobbak. Ha kipucolom a memóriát, a jelenség általában elmúlik. Hozzáteszem, bőven van még hely a ramban, nem ez az ok. Lehet, hogy memória hiba van? Andróra van memtest vagy valalmi ilyesmi? Vagy mi lehet az ok? Nggabi féle rom van fent...
-
janngson
csendes tag
Nekem sosem szokott akadni a YouTube. Nem lehetséges, hogy a repartos nggabi-féle ROM mellékhatása lehet az említett akadás?
[Nálam ez történt eddig: 2.3.6 magyar XEH -> 4.1.2. Kies frissítés -> orosz 4.1.2 (memória miatt) ->magyar független 4.1.2 (Odin): 624Mb memória magyar 4.1.2 (XEH)]
-
ronin79
addikt
válasz gabrovits2 #7464 üzenetére
Xda-s topikjában le van írva minden, gari meg természetesen ugrik ha ezzel vinnéd szervizbe, mert nem hivatalos samu cucc.
(#7465) iiglo
Nem, de nem is gyári vacak van a telón habár a gyári ukrán alatt sem emlékszem ilyenre
-
sebestyen93
tag
Fagyásaid vannak? Nekem Pl: beléptem múltkor viberre, ment a powerampi is, a zene elkezdett szaggatni a teló pedig off lefagyott. Facebook messanger ugyanez csak akkor zene nem ment, de a teló lefagyott, valamint sima facebook alkalmazás szinté ugyan ez.
[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 13 Pro Max + Apple iPad 9th 10.2 + Apple Watch SE 2022 40mm
-
nbl2
senior tag
válasz gabrovits2 #7464 üzenetére
Én kétszer próbáltam ki, hátha gyorsabb stabilabb lesz tőle a rendszer, de nem lett. Sőt olyat csinált néha, hogy nem tudtam felvenni a hívást. Nálam jobb rom az orosz MG2 azzal eddig semmi bug és bitanggyors, minden a telcsimen, még a fényképezés is.
Never give up!
-
edem96
senior tag
Üdv!
Van már az Ace 2-re 4.1 hivatalosan? Előre is köszönöm!
Az áram alatt lévő kábel ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása. {NOKIA Lumia 630 Dual Sim Bright Green}
-
role_of_72
tag
Sziasztok!
Mint újdonsült Ace 2 tulajdonos ( ), az lenne a kérdésem, hogy az nggabi-féle JB-nel törvényszerű a telefon gyorsabb merülése (amikről írtatok feljebb)? Vagy ez másnak is függvénye?
Jelenleg gyári stock GB van a telefonomon (független a teló) azon gondolkozom hogy megtartsam-e..Előtte Telenor One Touch-om volt (aka. Alcatel OT 990), ahhoz képest gyors. Bár ahhoz képest minden gyors
Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
http://thebudapestproject.wordpress.com
-
edem96
senior tag
válasz quailstorm #7477 üzenetére
Szóval akkor van hivatalos magyar JB rá, jól mondom? Pontosabban a telenoros verzióra is van?
[ Szerkesztve ]
Az áram alatt lévő kábel ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása. {NOKIA Lumia 630 Dual Sim Bright Green}
-
quailstorm
nagyúr
Természetesen, már rég. ezt kell felrakni odinnal
Persze jobban merül de ez van... -
edem96
senior tag
válasz quailstorm #7479 üzenetére
Másik kérdés: milyen füles jár a telóhoz? Meg nem tudom láttátok-e az elősző hsz. módosítását. Bocsi hogy ennyit kérdezősködök, csak ugye valószínű, hogy ilyen telefonom lesz.
[ Szerkesztve ]
-
edem96
senior tag
válasz quailstorm #7481 üzenetére
Oké, köszönöm a segítségedet és még egyszer bocsánat a sok kérdésért.
-
buzuss
tag
Ma Factory reseteltem az 1 éves kicsikémet, fél napot az adatok visszapakolásával foglalkoztam, és a feleslegek letörlésével.Megérte, nagyon smooth az egész! Kies-es telenor van fent!
-
félisten
válasz quailstorm #7481 üzenetére
Egyes S5230 modellhez, szétszedhetős, agybadugós Samsung füles járt, elsősorban a kezdeti független példányokhoz, nekem is sikerült ilyet kifogni, öcsémnek már csak a gagyi egybe db jutott 1 évvel később.
-
hotibi
aktív tag
válasz sebestyen93 #7472 üzenetére
nekem GB vel volt fagyás meg restart. nggabi JB vel semmi gondom az ég világon. facebookot nem használok zenére musicfolderplayert használok. Igo van fent semmi más. nekem igy pörög akksi idő is OK.
-
szekfizsolt
senior tag
Igen, mert tudod mi az, ami "kizabálja" a memóriát a "masinából"? Pl. a Facebook és a Viber. Én használtam mindekettőt, a Viber ment is a levesbe, mert a kettő együtt sok... De ha megnézem jelenleg (ha véletlenül nem lövöm ki) mi használja a legtöbb memóriát a készülékben, akkor az a Facebook lesz...
Tehát ha nem használod őket, nagy probléma nem lehet...[ Szerkesztve ]
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
spoy
tag
válasz [P]laci #7448 üzenetére
Nagyon köszi az Klyph for Facebook alkalmazást ez kiválóan helyettesíti a facebookot.
Nem fogja le úgy a telefont mint az eredeti app. Szóval ajánlott!Nekem akkor merül ha sokat használom vagy játszok. De nincs bajom az üzem idővel, sőt inkább jónak mondhatnám a telefon használathoz képest.
Azóta nagyon szuper lett a telefon mióta felraktam ezt a romot.
Nagyon nagy köszönet nggabi -nak.[ Szerkesztve ]
-
nbl2
senior tag
-
quailstorm
nagyúr
válasz szabonagyur #7484 üzenetére
En is a gagyit kaptam, meg ismerosok, haverok is. Szetszedhetot boltban vettuk.
Ja es mind kora szolgaltatos a ket T tol. -
zsoca028
csendes tag
Sziasztok.Felraktam kb egy hete a (Sakura Droid Project v2) - CyanogenMod 10.1) ROM-ot semmi bajom vele nagyon gyors és szép.Egy valami nem tetszik viszont hívás közben elég halk pedig fullra fel van véve a hangerő.Valaki esetleg tapasztalt már ilyet valami megoldás erre?.
Köszi a válaszokat.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest