Hirdetés
-
Mobilarena
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin79
addikt
Egy kis tuning gyári ill. főzött romokhoz - értesítési panelen lévő ikonok testreszabása, hívásrögzítés Xposed framework és modulokkal.
Video[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nekem az átlátszó (vagy más színű) status bar modot nem akarja berakni, az ikonok színét át tudom állítani, de az egyetlen dolgot ami kellene pont nem
[ Szerkesztve ]
-
-
hyperspale
csendes tag
Sziasztok!
SOS segítségre lenne szükségem.
Tegnap megcsináltam ezt:
(#7868) ViSAS válasza
És délután óta azt írja a teló hogy nincs regisztrálva a telefon a hálózaton és nem tudok telefonálni.
Délelőtt még tudtam. :-(
Sürgős volna!
Köszönöm előre is!!! -
hajduoti
újonc
Hali,
én is olvastam a bejegyzést, mert hasonló cipőben járok. Tetű lassú a telefonom a hivatalos JB frissítés óta és nem vagyok jártas a dologban. Megcsináltam én is odinnal a 624 ram "gyarapítást" de nem jött össze. Úgy csináltam mindent, mint ahogy le van írva. El is indult csak egyszer azt írta, hogy failed... Minden működik továbbra is, csak lassú mint volt.
Tud erre nekem valami okosat mondani valaki? Köszönöm előre is.üdv.
-
bad-Mc2
tag
válasz hyperspale #7908 üzenetére
Elméletileg amit írt, annak nem kellene ilyet okoznia, más lehet a gond szerintem.. Simet vedd ki, törölgesd meg majd vissza.. Természetesen előtte kikapcs... Majd törölgetés és sim vissza után.. Hátha.. :-) De a tőlem tapasztaltabbak biztos ötleteknek és segítenek majd.. :-)
New Galaxy Note 9 user
-
törölt tag
válasz hyperspale #7908 üzenetére
A 6 MB-os a régi verzió a dropbox mappában pár napra rá le lett cserélve (mivel a kernel2 felesleges bele).
De ha utána működött kétlem, hogy ez okozta volna főleg mert a kérdéses részhez (modem) nem is nyúl.[ Szerkesztve ]
-
hyperspale
csendes tag
Kipróbáltam másik telóban a simet és ott regisztrálja a készülék.
Ja és kipróbáltam másik simet az ace2-ben és annál is ugyanez a gond.
Mit javasoltok? Mit próbáljak ki?
Rakjam újra odinban ugyanúgy mint tegnap? Vagy mi legyen?
Várom az ötleteket!
Köszönöm!!! -
törölt tag
válasz hyperspale #7913 üzenetére
Szerintem rakj fel egy teljes firmware-t (pl. a repartos JB-t) és úgy próbáld ki, vagy csinálj a mostanin factory resetet.
[ Szerkesztve ]
-
ronin79
addikt
válasz hyperspale #7915 üzenetére
Menü - biztonsági mentés és visszaállítás - gyári adatok visszaállítása, vagy recoveryben (bekapcs+home+hangerő fel) wipe data factory reset és wipe cache partitions. Ha nem segít a magyar repartos tisztára gyalul mindent odinnal (én inkább lehet ezt választanám).
-
hyperspale
csendes tag
Gyári beállítások visszaállítva. Sajna így sem jó. :-(
Elmondanád hogyan csináljam ezt a magyar repartos dolgot?
Illetve hogy honnan tölthetem le?
Köszönöm előre is! -
ronin79
addikt
válasz hyperspale #7917 üzenetére
Itt megtalálsz mindent hozzá - rom, odin, telepítési leírás.
-
nggabi
félisten
válasz hyperspale #7917 üzenetére
rakd fel a repartos romot, de ha délelőtt még jó volt és utána csak úgy magától nincs regisztrálva akkor letiltották.
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
válasz hyperspale #7920 üzenetére
akkor vidd vissza a mobilboltba és kérd vissza a pénzt. ha szolgáltatónál bediktálod az imeit annyit meg szoktak mondani h le van e tiltva.
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
válasz hyperspale #7922 üzenetére
először kérdezd meg a szolgáltatót.
állítsd vissza gyárira a romot, akkor elvileg nem veszik észre a mókolást.
"szenyor dzsíííí"
-
törölt tag
válasz hyperspale #7922 üzenetére
Nem növeli az FC-t így nem láthatják. Milyen szoftver van fenn jelenleg (tárcsázóba beírod *#1234# és kiadja) ?
Ha független a telefon akkor felrakhatod az XEH JB-t vagy GB-t (repartos változatokat) is és azzal tuti visszaáll minden módosítható dolog eredeti állapotra.
A fenti téma összefoglalóban vannak letöltő linkek mindkettőhöz illetve lépésről lépésre le van írva a frissítés menete is.[ Szerkesztve ]
-
hotibi
aktív tag
tudtok olyan GB-t amiből ki van tisztítva minden olyan cucc ami nem használatos, és nem növeli flash countert? Ha rootolnom GB-t mindenképp növekszi, flash counter?
[ Szerkesztve ]
-
hyperspale
csendes tag
hogyan tudom visszaállítani a gyári romot?
ha beírom a *#1234#-et akkor ezt írja:
SuperSU
Nincs SU bináris telepítve és a SuperSU nem tudja telepíteni.
Ez probléma!erre nyomok egy OK-t és ez a következő:
Version
PDA: I8160XXMF1
PHONE: I8160XXMF1
CSC: I8160PANMG1
Build Info: Mon Jun 3 18:19:26 KST 2013Közben felhívtam a telenort és azt mondták, hogy 2013.09.20-án feketelistára került a teló.
Szóval vissza kéne állítsam gyárira. Ebben kérném a segítségeteket!
Már hívtam a mobilboltot is és azt mondták vigyem vissza és megnézik a készüléket.Köszönöm előre is a válaszokat!
Üdv!! -
nggabi
félisten
válasz hyperspale #7927 üzenetére
csak simán vidd vissza és kérd vissza a vételárat.
"szenyor dzsíííí"
-
törölt tag
Rakd fel a telenoros JB-t innen odinnal: [link]
Illetve utána csinálj egy gyári visszaállítást.
CSC alapján ez telenor függő telefon, tehát valamit "játszadozhattak" vele a mobil boltban ami miatt letiltották.
Őszintén szólva ha más módosítást nem csinálták vele (pl. supersu miatt ha rootolva van, vagy a counter nem 0-t mutat előbb nullázd le addig ne add le) nyugodtan vissza viheted és kérd vissza a pénzt.[ Szerkesztve ]
-
Gexxx
tag
valószínűleg azért került feketelistára, mert lopott!
vidd vissza, kérd vissza a pénzt és kerüld el nagy ívben azt a helyet a jövőben!Powered by Dell Precision 3530; Google Pixel 8
-
Ha feketelistára került, akkor tök mindegy mit csinálsz, már kuka a telefon. Ez azt jelenti, hogy részletre és/vagy előfizetéssel vették, és nem fizették a részleteket. Vissza kell vinni ahhoz, akitől vetted, és visszakérni a vételárát. NINCS más megoldás.
Vagy lehet még lopott is a készülék persze, hogy előttem írták.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
ronin79
addikt
Srácok, a flash countert mi növeli? Nyár elején megvettem a telót, frissítettem GB-ről JB-re majd elkezdtem felpakolni az xda-s romokat, kerneleket. A számláló fel is ugrott 2-re, Triangle away-lenulláztam. Azóta jó pár romot felpakoltam, cm-et, stock moddokat, kernelt cseréltem (D-kernel, Roxel), de a számlálo azóta is 0-at mutat vagyis NO. A triangle away kiütte véglegesen a számlálót vagy a felpakolt romok vannak úgy összeállítva, hogy nem növelik?
-
peti0726
csendes tag
válasz ronin79 #7833 üzenetére
Szia!
Ha gyári magyar 4.1 vagy fennt nekem akkor csak az a dolgom hogy a cm 10.1et felteszem sd-kártyáról a megadott linkről ? A cwm 6.0.2.8 igaz? Ilyet még nem tettem fel ,mert csak odinról telepítettem de azt írjátok hogy ez az új rom jó és nem igényel piszkálást. A másik meg hogy lesz ebből új rom ha csak egy 2 mb-os fájlt szedünk le? Az alakítja át nekünk a 4.1-et 4.2-vé? Előre is köszi a válaszod! -
ronin79
addikt
válasz peti0726 #7933 üzenetére
(#7833) ronin79 itt nagyjából vázoltam a telepítés menetét, csak azóta a véleményem változott enyhén a romról, fejlesztés alattt van, úgyhogy ha majd lesz egy bugmentesebb verzió inkább azt tenném fel.
(#7935) nggabi
Köszönöm így már vili
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz hyperspale #7937 üzenetére
Download módba rakod a telefont (hangerő le+ középső + bekapcsoló gombok nyomva tartásával, majd nyomsz egy hangerő felt) ha current binary: samsung official és custom binary downloads: no akkor ok, ha ettől eltérőket ír akkor nullázni kell.
Csak odinnal felrakott custom kernel növeli a számlálót és változtatja a státuszt.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz hyperspale #7939 üzenetére
Ezzel lehet: TriangleAway viszont rootolt telefon kell hozzá.
-
bad-Mc2
tag
válasz hyperspale #7939 üzenetére
Kissé bicskanyitogató a szitu, nggabinak van szerintem igaza, hogy úgy ahogy van, érdemes visszavinni, de eléggé patthelyzet szerintem.. Mert az előzményekből számomra az derült ki, hogy Te csak a mem-növelő modot tetted fel, ami nem növeli a countert (nálam sem tette, meg szerintem senkinél)..ezen kívül nem változtattál semmit, így a counter növekedés tuti nem nálad volt hanem még a mobilboltban.. Kérdés, hogy a boltban tudják-e hogy hogy állt a számláló (szerintem nem)..
JB-t amúgy sokkal egyszerübb rootolni, ott csak egy zip-et kell letölteni és sdkártyáról "futtatni"!! Gb-n meg Odinozni előtte és ezután feltenni a root zip csomagot.. De javítsatok ki ha hülyeséget írok..(Meg a fentiek csak gondolatmenetek, rám ne halgass, még én is csak lelkes nebuló vagyok itt a többiekhez képest)New Galaxy Note 9 user
-
hyperspale
csendes tag
Egy gyári új telefonon is vannak ezek a programok a menüben:
- SuperSU
- ROM Manager
??? -
válasz hyperspale #7942 üzenetére
Akkor biztos, hogy nem gyári új.
(#7941) bad-Mc2: GB-n is csak az SD-ről kellett egy zip emlékeim szerint
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
törölt tag
Nem, szerintem jobban jársz ha felrakod a tiszta telenoros JB romot (előtte persze nullázd a countert), mert eléggé moddolt a készüléked.
A Supersu a roothoz kell, "jobb helyeken" akár meg is vonhatják miatta a garanciát.GB-n előbb fel kell rakni egy custom kernelt (növeli a countert) amiben CWM van és utána jöhet a zip.
[ Szerkesztve ]
-
ronin79
addikt
Nincsenek, gyári rendszer nem rootolt és rom managert sem tartalmaz aminek futtatatásához root kell, úgyhogy amit bad-Mc2 írt detto ez ugrott be nekem is.
-
coyote55
őstag
Ha sikerül "visszacsinálni" az üzletet (hú de ronda szó!) ennek az üzletnek a közelébe se menj többé!
Memento Mori!
-
ronin79
addikt
válasz peti0726 #7947 üzenetére
A cm szép és gyors, könnyen személyreszabható, pillanatok alatt úgymond új telefonod lehet a témaválasztónak köszönhetően meg még van benne pár ficsör amitől "jobb" mint a gyári, de a jelenleg elérhető verziókban mindegyikben van valami hiba.
A teljesen gyári JB-nek meg kell egy kis kipofozás, mert néha hajlamos belassulni, lefagyni használattól függően. Nem akarlak eltanácsolni a CM-től, nem veszítesz semmit ha kipróbálod, mert ha esetleg nem tetszik, vagy számodra használhatatlan lesz a meglévő hibákkal, akkor bármikor visszatérhetsz gyárira, hisz odinnal pár perc visszatenni.
Vagy másik lehetőség gyári alapból készült custom rom - Kyrillos v8, LiteRom 2.9.1 amik már eleve ki vannak "pofozva" és nekem valahogy mindig jobban bejött egy custom rom mint egy teljesen gyári. -
Mik972
csendes tag
Kedves hyperspale!
Szerintem ne húzd az időt mindenféle visszaállítással, hanem sürgősen csapd a képükbe a telefont, és próbáld visszaszerezni a vételárat - mindenképpen!
Ugyanis két eset lehetséges:
- ha azért került feketelistára, mert lopott, akkor tök mindegy, hogy milyen szoftver van rajta!!!! Ez rendőrségi ügy, ezzel érvelhetsz. (Remélem van valami "izéd" amivel bizonyítod, hogy onnan vetted?!)
- ha "mókolás" miatt tiltották le, akkor viszont nincs fogalmad sincs, hogy hová kellene - milyen "mókolt" állapotba - visszaállítani a készüléket! De egyébként is nehezen tudom elképzelni, hogy visszaviszed, megnézi az eladó, és azt mondja: igen, ez a mi mókolásunk! Ha meg visszaállítod a gyárit, akkor meg jót röhög a markában, mert tudja, hogy te is sáros vagy, és ha nem vagy jó színész - márpedig ha ide írtál, nem nagyon tudsz hazudni - akkor el vagy veszve!Ha az üzlet 09.20 után köttetett, akkor semmi gond, hiszen akkor még nem nálad került feketelistára.
Ha előtte, akkor csak a határozott fellépés segíthet!
Ne feledd: ők tudják, hogy sárosak! Ha meg eredetileg függő telefont vettél függetlenként árulva, akkor meg mit kell bizonyítani? Kit érdekel, hogy te hozzányúltál-e vagy sem, hiszen ők biztosan hozzányúltak!Sok sikert a pénzed visszaszerzéséhez!
Ez a véleményem, de azért kíváncsi vagyok mások véleményére is!
Üdv: Miklós
[ Szerkesztve ]
-
ViSAS
senior tag
Szomorú látni hogy itt is felütötte a fejét ez a probléma. Az S3-asoknál hallani/látni nagyon sok ilyen sztorit. Velem, pontosabban a barátnőmmel is megesett ez a dolog. Nekünk úgy adták el, hogy se a régiókód, se a készülék alaplapján található IMEI szám nem egyezett az Android által közöltel, illetve még nem is stock kernel volt rajta. Visszavittük, 2 hétig húzták, és 1 órás vitába telt a "szervizelés", de végül megadták magukat. Felküldték Pestre, és alaplapot cseréltek benne, és már minden stimm. Remélem te is jól jársz a végén.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Előzetes élménybeszámolókon az Avowed
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Direct One (műholdas és online TV)
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Minden ami hőszivattyú
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Ukrajnai háború
- Milyen monitort vegyek?
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest