-
Mobilarena
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
válasz zozinho #10488 üzenetére
Szia!
Ha gyorsaság kell akkor nálam kb. ez a sorrend, leglassabbtól a leggyorsabbig:
Gyári JB ROM >> JB Minimal ZERO (+ D kernel) >> 4.4.2 CM11 (ezt még nem próbáltam, de a leírások alapján itt helyezném el) >> 2.3.6 GB
Igazi érezhető gyorsulást csak a 2.3.6-os GB hozott, ami kicsit visszalépésnek tűnhet, de animált itt is minden, és nem is néz ki gagyin. És ami a legfontosabb, hogy nem kell éveket várni minden gombnyomás után. A videók/leírások alapján a CM11 is elég gyors, de szerintem a 2.3.6 gyorsabb.
Az meg hogy mennyi alkalmazás megy, tapasztalatom szerint kb. nem jelent semmit. A Minimal ZERO ROM is lassú volt, annak ellenére, hogy alig futott valami (és nem a gyorsítótárba való betöltést miatt).
Szóval ha használható telefont akarsz, akkor szerintem a 2.3.6-os GB, vagy a CM11.
Én attól féltem, hogy majd nem megy rajta ez-az, de szuperül megy rajta a Gmail, IGO, Viber, Youtube ..stb. Persze ez is tud nagy ritkán belassulni, meg bugosodni, de mérföldekkel elmarad a JB h*lyeségeitől.
No elég nagy regényt írtam ahhoz képest, hogy egy mondatban akartam lerendezni az egészet[ Szerkesztve ]
Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Eredeti játékok OFF topik
- Napelem
- PlayStation 5
- Ez lesz a legolcsóbb Snapdragon 8 Elite modell idén
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Érkezik az Accolade Sports Collection
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest