- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stop & Go
csendes tag
válasz Viktor38 #1351 üzenetére
Nekem 12.5.8.0. Nem tudom, hogy emiatt lehet a villogás. Még valami. Neked mikor 120 hz en megy a kijelző nem szokott kicsit akadni, ha mondjuk egy webhelyen képek közt lapozol? Érdekes mikor szöveget lapozok sokkal folyamatosabbnak tűnik, mint amikor képek között lapozok. Mikor 60 hz en megy, akkor nem látok akadozást, csak ugye akkor meg olyan elmosódott az összkép. Nem tudom ez is szoftveres probléma lehet-e. Mikor megvettem már nem emlékszem hányas miui volt rajta, de akkor mintha folyamatosabb lett volna a 120 hz is. Neked mi a tapasztalat?
-
Viktor38
csendes újonc
válasz Stop & Go #1353 üzenetére
Egyenlőre ilyesmiket nem tapasztalok, Egy ami idegesített nagyon hogy megvettem és egy hét után be volt égve a kijelző de azt szerencsére garanciába javították. Viszont van más, nekem a wifi nem akar autómatikussan az erősebb hálózatra ugrani csak manuálisan, pedig az opció pedig ki van választva. Mi lehetne a megoldás? Más is tapasztal hasonlót?
-
Sodomizer
csendes tag
Videónál írja a teszt, hogy lehet ultrastabil módban videózni meg váltani a látöszögek között, valaki tudna segíteni hogy ezek hogy érhetőek el, mert én ilyen beállításokat nem találok sehol.
-
MODERÁTOR
-
Sodomizer
csendes tag
válasz Viktor0610 #1356 üzenetére
Köszi, így megvan. Már csak az ultrastabilra kellebe rájönni, Beallitasok között egy ilyet találtam, de ezt ki be kapcsolni se tudom [kép]
-
kacsento1
senior tag
Sziasztok!
A hétvégén este a nagy hidegben kicsúszott a telefon a kezemből, és hátlappal a betonra esett. Gyári tokot használom hozzá. Sajnos a kamera sziget előtt lévő műanyag (vagy üveg) eltört. Ezt lehet cserélni, cseréltetni, vagy csak teljes hátlapot lehet? Van valakinek ilyen jellegű tapasztalata?
(első 100e feletti telefonom, és persze ez az első telefon, amit sikerült törésre bírnom. ) -
Stop & Go
csendes tag
válasz kacsento1 #1358 üzenetére
Sajnálom. Kamerának nem lett baja? Én a tegnap este kivettem a tokból, mert por ment alá és addig törölgettem, hogy leejtettem. Szerencsére nem lett baja.
Viszont van valami ami zavar. Hallottam már egy két embertől. Mikor leteszem az asztalra a kamera felől jön valami zörej. Sőt ha el kezdem rázni a kezemben akkor is hallom. Ez normális? Mert a kamera amúgy normálisan szuperál. Édesanyámbak Redmi note 10 van. Neki is csörög valami ugyanott. Viszont az enyém hangosabban zörög. Vélemény?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Stop & Go
csendes tag
válasz Viktor0610 #1360 üzenetére
Azt hittem csak azok szoktak csörögni, melyben van OIS.
-
kacsento1
senior tag
válasz Stop & Go #1359 üzenetére
Szerencsére a kamerának semmi baja, próbáltam pro alatt mindhárom lencsét, de rendben működnek, és nem látszik a képen semmi. Viszont félek hogy, megindul a hálósodás, és kiesnek a letört darabok, és nem védi semmi a lencséket. Szóval van kis parám, de inkább ez, mint a kijelző.
-
MODERÁTOR
-
Stop & Go
csendes tag
Valaki tudna gcam - hez apk linket küldeni?
-
Matyi222
senior tag
Sziasztok!
Ennek a készüléknek a hívásközben a képernyőfeloldással mi a szitu?
Előre is köszönöm!!!Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
Stop & Go
csendes tag
Sziasztok. Kérdezném újra, hogy aki használja miui 12.5.8 az nem tapasztal lagolgatást 120 hz-en? Most már kezd bosszantani, hogy belépek egy oldalra meg sem akad, másik oldalon görgetek, akkor pedig szaggat a kép. Nem annyira. De nem folyamatos, mint ahogy kellene. Melyik miui verzióra álljak vissza? Vagy hardver probléma lehet?
[ Szerkesztve ]
-
-
MODERÁTOR
-
Stop & Go
csendes tag
válasz Viktor0610 #1375 üzenetére
Ezt hogy érted? Csak egy példa. Mikor 60 hz en megy a teló nekem nagyon homályosnak tűnik. Mikor 120 hz en akkor folyamatosnak. Ezzel szemben egy Samsungon folyamatosabbnak tűnik a 60 hz. Ez is alkalmazás hiba? Vagy inkább a hardveré?
-
dragonfx
veterán
Valaki vasarolt mar goboo webshopbol?
Brutal jo arba van most redmi note 10 pro.
Megbizhato a hely?
Afa vam toluk is rajon? Vagy kitrukkozik?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Stop & Go
csendes tag
Szeretném kérdezni, hogy nektek mennyire szól jól a fülhallgató, ha 3.5 jackkel használjátok. Van egy xiaomi piston fülesem. De egy redmi note 9 be ha bedugom sokkal jobban szól, sőt van még egy redmi 4a. Abban is tökéletesen szól. És amit még ma vettem észre, ha Bluetooth zenedobozhoz kapcsolom akkor is halkabb mint amikor a redmi 4a csatlakozik hozzá. Tehát ugyanaz a zenedoboz gyengébben szól a note 10 pro val. Nektek is így van?
[ Szerkesztve ]
-
Stop & Go
csendes tag
válasz SsPL711 #1381 üzenetére
Ha be van kapcsolva ha nincs akkor sincs olyan hangos mint más készülékkel. Próbáltam már a hangjavításnál igazítani a különböző fülesek ikonjaira kapcsolgatva, de ugyanaz a helyzet. Nem is a minőséggel van a bajom, hanem a hangerővel. Egyszerűen halknak érzem. Ha rossz lenne a fülhallgató akkor arra fognám. De így, hogy tudom régebbi telefonban ugyanaz a füles hangosabban szól. Ez bosszantó.
-
SsPL711
őstag
válasz Stop & Go #1382 üzenetére
Attól függ hány Ohm-os illesztést vár a telefon, mondjuk bluetooth esetében ez mindegy. De jack csatlakozásnál egy magasabb impedanciájú füles halkabb lesz.
Viszont nálad a készülékek között ugyan azzal a fülessel tapasztalod.
Esetleg ha hangosabbra veszed akkor is halk?Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
Stop & Go
csendes tag
válasz SsPL711 #1383 üzenetére
Ha max ra húzom akkor nem azt mondom, hogy halk. Csak hozzászokotam, hogy ezzel a fülessel mikir maxra húzom, akkor megszűnik minden körülöttem. De ennél a telónál nem így van. Most ezeket a beállításokat használom, de ezbis csak annyit tesz, hogy a mélyek és a basszus jobban szól. [kép]
-
SsPL711
őstag
válasz Stop & Go #1385 üzenetére
Én nem húzok rá semmit az EQ-ban.
Igen, a másik kérdés, vagy sokadik az lett volna, hogy rendesen csatlakozik e a jack a telefonba.
Esetleg nem került valami szennyeződés a jack aljzatba?
Nekem több is mint elég a hangereje a telónak.
Bár, nagyon ritkán hallgatok a telóról fülessel bármit is. Max bluetooth-al szoktam hallgatni vagy meghajtani valami nagyobb hangkeltésre való dolgotHonor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
olloczky
senior tag
Pár hete elkezdte azt a telefonom, hogy éjszaka lemerült bazdmeg 15%ot.. néztem a beállításokban, a cella készenlét használta el a nagy részét ennek.. hát mondom ezzel fingom nincs mit kezdjek. Aztán nem sokkal később jött a 12.5.6-os frissítés és rögtön megszűnt a probléma. Érdekes, hogy előtte a 12.5.4-es verzión egyik napról a másik produkálta ezt, előtte semmi ilyesmit nem tapasztaltam... csak fyi, hátha valaki más is ezzel küszködik.
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
MODERÁTOR
válasz olloczky #1391 üzenetére
Szerintem a ROM-mal együtt frissült a szolgáltatói rész is, ami a hálózatkezelésért felelős, azért szűnt meg a hiba.
Előtte viszont a ROM-tól függetlenül frissült ugyanez a modul, ami okozta. Esetleg a szolgáltató oldalán volt valami változás, amit a ROM-frissítés után már jól kezel a teló.Xiaomi 13T
-
olloczky
senior tag
válasz Viktor0610 #1392 üzenetére
Kösz az infot! Telenor a szolgáltató, akkor hogy teljes legyen a kép.
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
Stop & Go
csendes tag
Az érdekelne még, hogy nektek mennyire sárgás a fehér szín alapból a kijelzőben? Mikor vettem összehasonlítottam egy Samsunggalnaz üzletben. Úgy tűnt, hogy ebben sokkal fehérebb a fehér mint a Samsungban. M52 volt amúgy. De a múlt nap néztem egy ismerősöm szintén amoled kijelzőjét és a fehér sokkalta fehérebb volt. Lehet azért feltűnő nekem, mert eddig ipst használtam. Nem tudom. Nektek mennyire jó a fehér szín? Nincs még egy note 10 pro amivel össze tudnám hasonlítani.
-
Stop & Go
csendes tag
válasz Csabi1984 #1398 üzenetére
Lehet jobb is így. Csak meg kell szokni. Van aki azért használja a szemkímélő módot, mert zavarja, hogy túl világos a fehér szín. Na engem meg pont az zavar mikor a fehér nem teljesen fehér. De meg lehet szokni. Csak IPS után kissé furcsa. Na de cserébe tökéletes a fekete.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs