- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klaymen
tag
Vettem egy ilyen üveget: LINK
Kivételesen sikerült egészen értelmesen felrakni, azonban két nap után a front kameránál megjelent alatta egy csomó por a zsebemből. Akkor még fel lett húzva a széle, a matricájával a nagyját sikerült kiszedni. Visszanyomtam, a látható részeken szépen meg is tapadt. Azonban megint tele van porral. Vagy kevés azon a részen a ragasztó, vagy én raktam fel és vissza rosszul. Nem mintha nagyon hiányozna a front kamera, kinőttem már abból, hogy magamat fényképezzem, állatkertbe sem járok, aki látni akar, az majd idejön.
Másnál is volt/van ilyen?
-
PowerBuldog
veterán
Ha valaki egy nagyon jó tokot keresne:
[link]Most jött meg, és valami eszméletlen jó minőségű.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
tomboy0013
veterán
válasz PowerBuldog #2655 üzenetére
Már majdnem rendeltem ilyet többször is csak képek alapján elég nagy dömper lesz tőle a telefon.
-
PowerBuldog
veterán
válasz tomboy0013 #2656 üzenetére
Egyáltalán nem.
-
maistro566
csendes tag
Valóban nagyon minőségi tok.Én is ilyennel leptem meg magam karácsonyra és elképesztően jó a fogása. Nyilván vastagabb lesz a teló mint a gyári szilikon tokkal de meg éri.Bocsi a szar képekért de ezt nem a pocoval lőttem.
[ Szerkesztve ]
-
arni1
aktív tag
En is csak ajanlani tudom! Van mellett ket masik tok, de nem cserelnem semmi masra!
-
PioDVD
senior tag
Mennyire erős/merev? A firstphone-nál tudtam venni tokot, a gyárinál jóval vastagabb/merevebb, de a régi zte-m gyári tokja még inkább az volt.
A vastagság egyáltalán nem érdekel, az lenne a jó, ha elől a képernyőnél jóval magasabb lenne, ha véletlenül tökéletesen pofára esne, ne érhessen földet az üveg.Olyan tokot nem látott valaki, ami a hátsó kamerát védené valami elfordítható/felhajtható leffentyűvel? Rear camera saver cover nem az én barátom.
-
meridaharcos
senior tag
"Nem vagyok senki, űzöm a vadat, Másoknak hajtok, mások hajtanak."
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Klaymen #2653 üzenetére
Ennek ez az átka valamennyi por mindig meg fog tapadni.
Az átlátszó üveg meg nem fog kiérni a széléig. Döntsd el Te, hogy melyik kezedet harapod.
@meridaharcos: Ha kell a QC3, akkor olyat vehetsz. Biztos gyorsabban tölti, több álláspont is van, hogy jó-e vagy rossz ez, azt csak a mérnökök tudják. ( tudom nesze semmi fogd meg jól válasz volt )
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Alonso69
senior tag
válasz meridaharcos #2662 üzenetére
Szia.
Nyugodtan megveheted,a QC 3.0-ban van egy vezérlő, amely az áramot szabvány szerint irányítja.
A processzor is szabályozza a töltést,ha támogatja a QC2.0-t, akkor nem teszi lehetővé,hogy a töltés a QC 3.0 szabvány szerinti áramot az akkumulátorba tolja és csökkenti az áramot.
A teló alaplapján legalább 20 hőérzékelő van , ezért is a proci nem fogja engedni a tulmelegedést.
Van egy vezérlő az akkumulátoron is ,amely szintén figyelemmel kíséri a beágyazott paramétereket és nem engedi,hogy többet töltsön bele.
Forrás:4PDAXiaomi 14
-
PowerBuldog
veterán
válasz CoolBoy323 #2666 üzenetére
4+-t ha minden igaz. Csak épp töltőt alig lehet kapni.
-
gekkoXT
senior tag
Nekem nagyon hiányzik a hívás előzmények megjelenítése hívás közben, valamint hogy a legutóbbiaknál az sms-eket sem listázza.
Nem lehet, valahogy a samsung féle tárcsázóhoz hasonlóra cserélni?Bejövő hívásnál teljes képernyőn látom széepn a hívó fotóját, ha meg van adva, de hívás közben csak piciben, és baromi nagy üres szürkeséggel középen.
Megjegyzem szürke háttereken adja ki leginkább az alsó képernyő light bleeding bevilágítás hibát.[ Szerkesztve ]
-
Alonso69
senior tag
-
Csápájev
őstag
-
Hun91FaTe
csendes tag
válasz PowerBuldog #2667 üzenetére
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz PowerBuldog #2667 üzenetére
Nekem a gyári töltő is bőven gyors, meg a sima 2A-esem is.
-
-
gekkoXT
senior tag
válasz mr.perfect #2675 üzenetére
Nekem igényem, hogy azonnal és könnyen lássam, kivel mikor egyeztettem előzőleg. De alapvetően, samsung telefonokon ez úgy ott van simán hívás közben és vagy nézed, vagy nem. Itt most nekem nagyon hiányzik.
-
litter
tag
Sziasztok!
A tok témára visszatérve: én is olyat keresek, ami ráfordul némileg az előlalpra, tehát védi a pofára eséstől is. Egyéb igényem nincs nagyon, nem baj ha vastag...stb.
Tud valaki ilyet?[ Szerkesztve ]
-
memoril
aktív tag
Most vettem egy ilyen telefont és olvasgatva a tesztet és a hozzá szólásokat a telefon hátlapjárol és anyag használatáról azt kel hogy mondjam nagyon egyben van , nem is hiányzik az üveg vagy fém hátlap . Ha azt nézzük a samsung telefonok pl s9 hátlapja ami üveg nekem nem tetszik nem beszélve arról hogy milyen sérülékenyek és úgy is tokban hordják . Ez a telefon nagyon szuper és eszméletlen gyors .
-
dave_gahan
aktív tag
Sziasztok, számos Xiaomi teló topicjában találkozni azzal a véleménnyel, h a MIUI memóriakezelése túl agresszív, nincs értelme túl sok RAM-nak, mert hiába van 3-4 GB-nál több RAM, akkor is kilövi az alkalmazásokat. Valakinek már mindössze 3 db nyitott Chrome lapnál is újratölt, ha vmiért átlépett máshova, majd vissza a böngészőbe...
Ez elég gáz...nem úgy van, h ha lelakatolod az alkalmazást, akkor nem dobja ki a RAMból? Nekem a Chrome-ban, nem 3, inkább 33, vagy még több lapom van sokszor megnyitva, dehát éppen azért kell minimum 4 GB RAM, h ne legyen gond...vagy hiába?
Nagyon filózom, hogy Note 6-ot, v. Pocophone-t vegyek, csábító a 6 GB RAM/128 GB tárhely ésatöbbi, de +30 ezerbe kerül, és amúgy azt gondoltam, h elegendőek nekem a Note 6 hardver paraméterei is...vagy 4 GB RAM-mal manapság már kitörölhetjük?
Egy szó, mint száz, papíron a 4 GB-nak is elegendőnek kellene lennie, a 6 GB-nak pedig pláne. Mi a helyzet a Poco-nál a memóriakezelés terén?
Még 2 kérdés:
- A gyárilag hozzáadott szilikon tok teljesen átlátszó, vagy enyhén "sötétített"?
- A noch miatti elbaltázott értesítéskezelésre (nem férnek ki az értesítés ikonok az állapotsávon) kijött már vmi official gyári update? -
Aryon87
félisten
válasz dave_gahan #2680 üzenetére
Inkabb a Poco.
A tok az fustos atlaszo, de arra jo mig beszerzel egy normalisabbat.
A noccsra inkabb moddolas van, gyarilag semmi, csak egy olyan hogy kb 3sec erejere mutatja az aktualitastXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Csápájev
őstag
Én ugyan pont most küldtem vissza , mert nem tudtam megszeretni,de ha e kettő között vacilálsz én rádobnám a harmincat, iszonyú gyors ez a telefon.
Tényleg ez már az a szint, mint egy iphone, szóval mikrolagok se nagyon fordulnak elő.
Teljesen átlátszó a szilikn tok.
Gyorstöltést tud a Note6 pro?
Mondjuk nyilván az is számít,hogy mennyire fáj most neked az a plusz 30 ezer.
Lurdyban nem tudod megnézni a készülékeket? Sokat segítene a döntésben.Aryon87 nekem teljesen átlátszó volt,füst nélkül
[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
Szerintem nem agresszívabb a memóriakezeles mint más gyártóknál. Ez is inkább berögzült 1-2 embernél a régi idők alapján. Most pl. visszahoztam memóriából a tegnap esti Google app-os keresésemet és nem töltötte újra. De van amit 1 óra után újratölt, de azt se mindig. Igazából lényegtelen, olyan gyors a tároló meg a proci hogy mindent kb azonnal betölt.
-
Aryon87
félisten
válasz PowerBuldog #2685 üzenetére
Jah, ezt nem tudtam (enyem grafit fekete (vagy szurke)
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
dave_gahan
aktív tag
Köszi mindenkinek a válaszokat.
A RAM kezelést azért hoztam fel, mert pl. ha adatokat kell kiírnom egy üzenetből a Chromban, ez rohadt idegesítő, mert az oldal újra töltésével ugrott az addig beírt szöveg is... Ilyenekre gondolok.
A lelakatolás ezek szerint mégsem mindig rögzíti az alkalmazást a memóriában?Az sem szimpi, h még mindig nincs ezek szerint megoldás az értesítési ikonokra...őszintén szólva emiatt egyáltalán nem szimpi a noch, inkább legyen egy néhány miliméteres felső káva, de abban minden férjen el, így nem bénítanák az állapotsáv méretét (pl. a Meizu 16 az egyik legszebb teló sztem).
De noch a Note 6-ban is van, annál ugyanez a probléma.Igen, gyorstöltésben is jobb a Poco, 2A/5V 10W kontra 2A/9V 18W
Na, akkor jól láttam, h többféle szilikon tok is van. Nekem jobban bejönne a "füstös".
Az ár/érték arány miatt egyértelműen hajlok a Poco felé, mégha másfélszer annyi is, mint a Note 6, de azért jó lenne, ha az értesítési ikonok megjelenítésére villantanának vmi gyári megoldást... Root-olni nem fogok.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz dave_gahan #2687 üzenetére
Nalunk a noccs valoban meretesre sikeredett, a Mate20Pro eseteben mar jobban meg lett csinalva, mert abban is van infra arcazonositas, megis feleakkora a sziget + az ertesitesek is kifernek rajta.
Itt sajna moddolni kell, de igy is csak 3 ikon fer el.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
PioDVD
senior tag
válasz dave_gahan #2687 üzenetére
A 33 oldal már azért beteges , én uc browsert használok és csak néha szól, hogy elértem a 20-as limitet. Ilyen mennyiségű lap amúgy már nemigen fér el 4 vagy akár 6 gb memóriában, nézd meg, pc-n is mennyi ram-ot felzabálnak az oldalak.
Mondjuk ezen a telón még nem értem el a limitet. Egyszer dobott ki hsz írás közben, fene se tudja, mi volt vele akkor. Lakatolva nem volt. Ha nincs adatvesztés, akkor tényleg nem számít, ha bezár, mert tényleg nagyon gyors a teló.
Én a Poco-t választanám, ha nem szeretsz telót cserélgetni, a 6 GB egy ideig azért elég lesz. Ha spórolnál, legyen a 64 GB-os verzió, közel 10 e-rel olcsóbb és ebbe lehet sd-t tenni.
Értesítésre jó lehet az eu stabil rom, nem tökéletes, de egész élhető. De az új launcher (vagy talán a global dev is) tudja az ikonok mellett számmal mutatni, hány értesítés van, már sokat segít.
-
dave_gahan
aktív tag
Aryon87: az evolúciós lépcső nyilván abba az irányba mutat, hogy csökken a noccs, sőt, noccs se lesz. Ilyen már most is van - dehát akkor már inkább a Mi Mix 3, mint a Mate 20 Pro (utóbbi is marha pöpec, na de az ára...).
PowerBuldog: határozottan jó ötlet!
PioDVD: beteges? A 33 sztem még nem is sok , a rekodom több, mint 3x ennyi... Egy csomó olyan vaskos híroldal van, amin úgy gördítek végig, h közben megnyitok 10-15 oldalt új lapon. Aztán ezeket általában elkezdem olvasni, de nem mindet, vagy pedig többnyire nem is érek a végére. Így 1 hét alatt simán bent marad több 10 oldal, amit nem akarok bezárni, elmentegetni sem fogom, könyvjelzőzni pedig pláne nem. Így a legegyszerűbb, h ott maradnak, aztán igyexem behozni magam az elolvasásukkal.
Az ikonok melletti számkijelzés sem rossz, de az más. Jobb lenne az állapotsoron látni mindent. Főleg, h spóroltak az értesítő LED-en, csak fehérrel képes világítani, így nem tudom, h pontosan mi érkezett. Képernyőzárat nem használok, a power gomb megnyomás után egyből a főoldalt szeretem látni (tényleg nem is tudom, h az ujjlenyomatos feloldásnál lehet-e ilyet, h ne a képernyőzárra vigyen, mert nem akarok még ott is bűvészkedni, hanem egyből a főoldalra vigyen )Közben feltettem a memóriás kérdést FB-n is, ott ezt válaszolta vki: "Ebben szar a MIUI amit leírtál. Sebességben jó, de a memóriakezelése botrányos sokszor. Hiába van 6GB a Pocophone-ban attól még nem tárolgatja el az appokat a háttérben egy idő után újraöltenek, hiába van még 3GB szabadon.. gondolom az energiaspórolás előrébbvaló.."
Picsába...
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz dave_gahan #2691 üzenetére
Az biztos. Tény, drága az ára, de van pár olyan dolog, ami hiányzik jelenleg. (nálam a Huawei az elsődleges márka (P8Lite, P9, Mate9, Mate10Pro, majd várhatóan nyáron Mate20Pro a Poco mellé), a Xiaomi a másik kedvelt (volt Mi5, Mi6, Redmi3), és végül a leáldozóban lévő HTC, de az csak a kamera miatt - U11)
Nekem nincs különösen bajom a noccsal, míg eltűntethető, bár a Poconál ugye kivették ennek lehetőségét valamiért, a többiek diszkrétebben megoldották. Az idei kameralyukas trendre kíváncsi leszek..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz dave_gahan #2694 üzenetére
Tény, másképp is meg lehetett volna ezt oldani sztem.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
RTG
tag
Fejlesztői beállítások > miui optimalizáció > kikapcs. Hátha segít 😀
-
PioDVD
senior tag
Beteges, de nem véletlenül volt ott a sámli. Nálam is így gyűlnek fel, de a 20-as korlát megtanít, hogy olvassam is el a félretett oldalakat. Viszont továbbra is azt mondom, ennyi lapnál nem azért tölt újra, mert túl sok szabad memóriát tart, hanem mert egyszerűen nem fér bele.
Ujjlenyomattal egyből mehetsz az "asztalra", beállítás-függő.
Kiegészítővel az óra alatt kirakja az értesítő ikonokat. Sőt, szerintem én nem raktam fel és mégis ott vannak az óra mellett - talán az eu stabil helyből tudja. (Vagy felraktam és valamiért nem az óra alatt vannak, már nem emlékszem.)
Ja, az értesítő led az egyik gyenge pont, nagyon diszkrét, hogy finom legyek.
(#2692) Csápájev: uc browser hibát olvastál, vagy miui-t?
-
CoolBoy323
nagyúr
De a maradék értesítési ikon előcsábíthatatlan (pl: GPS, ébresztő, BT, DND ikon...)
Ha erre lenne megoldás, lehet szerelmes is lennék kicsitMég annyi a bajom, hogy sokan panaszkodnak a hívás minőségre. Alig hallanak, meg visszhangoznak (ez pl akkor a legjellemzőbb amikor a vállamhoz fogom a fülemmel)
-
CoolBoy323
nagyúr
Lett volna kedvem/időm összefoglalót csinálni most, erre bent hagytam a laptopom az irodában
Bocsi, csak gondoltam idegesítelek titeket
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest