- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Monsom eddig működött az arcazonosító.
Beléptem volna hogy beállítsam, de kivág, és a kijelző zárolja magát.
Sebaj, ha csak így működik hogy az értesítéseket lássam, hát legyen.. Van ujjlenyomat, jóvanazúgy.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Alert89
tag
Környezeti kijelző, próbálta már valaki? Volt már feltéve a kérdés de nem jött rá válasz. Vajon csak okos/flip tokkal működik?
-
PioDVD
senior tag
válasz Aryon87 #2548 üzenetére
Nem tudom, nekem a fentebb írt 2 funkció miatt inkább az eu stabil a nyerő. Itt most a kis betű a gond, de úgy látszik, nincs mindenben jó rom.
Ahogy szintén írtam, nem világos, mi miért van: az eu rom elvileg herélt (kínaitlanított) global. Ehhez képest az eu stabil tök más, mint a global stabil. A dev elvileg a továbbfejlesztett stabil, ehhez képest az eu dev-ben nincsenek az eu stabilban meglévő jó funkciók. Pl. el nem tudom képzelni, hogy az eu stabil 4 elemű hangerő állítása miatt tömegek jelezték volna, hogy azt butítsák le.
-
voncci
aktív tag
Tudna nekem valaki segíteni mit csinálok rosszul? Fel szeretném rakni a TWRP de újraindításnál egyszerűen már nincs a telefonon!? A bootloader természetesen már nyitva van. Egy fixet szeretnék flach-elni Gcam-hez, de így sajnos nem megy. Újra indítás után se TWRP se működő Gcam
-
PioDVD
senior tag
Miután felrakod, kérdezi, hogy maradjon-e fent (vagy legalábbis én így értem nulla angol tudásommal a read-onlys kérdést). De rémlik olyan, hogy a gyári rom visszaírja a recovery-t, szóval lehet, hogy csak akkor marad, ha custom rom is megy fel. Bár mintha írt volna valaki twrp-t plusz gyári rom-ot.
Hátha valaki megírja a tutit. -
Csápájev
őstag
Vibernél szeretném eltűntetni a navigációs gombokat. Beállításokban be is állítottam,hogy mindig tiltsa le a vibernél a navi gombokat, ennek ellenére ott vannak. Mit rontok el?
Legújabb beta van fent,de az előzőnél se tudtam letiltani. -
Klaymen
tag
Csak a hajónapló kedvéért...
Global Beta rom, 12.20 fent.
Frissítés 12.27-re, hárompötty, telepít stb. Újraindítás után se root, se twrp stb.
/data természetesen titkosítva, így twrp-ből már nem lehet telepíteni.Legközelebb zip letölt, twrp-ben telepít, újraindítás előtt titkosítás tiltása, magisk telepítése, örülés.
-
Klaymen
tag
válasz CoolBoy323 #2564 üzenetére
Megy rendben.
Amikor a gond volt a frissítéssel, akkor visszatettem egy 12.20-as twrp mentést, majd a fent írt módon feltettem a 12.27-es romot, de abban nem vagyok biztos, hogy az arcazonosítás volt-e kikapcsolva.
Próbáld meg törölni, újra megtanítani és meglátjuk.
-
Alonso69
senior tag
Sziasztok.
Direkt felraktam ezt a legújabb 12.27 bétát(pedig már a zárt volt már egyszer fent)és minden működik,a Twrp nem szállt el ,arc azonosítás szintén megy , értesítés kijelzés számmal tökéletes.
Most nincs időm és telóról vagyok ,de estére leírom egy mini összefoglalóban.Xiaomi 14
-
Aryon87
félisten
válasz Alonso69 #2566 üzenetére
Az jo lenne.
Arra tedd fel a 8.12.20 verziora valo ertesitesjelzot, kivancsi vagyok nalad is elszall az arcazonosito resz? Mert nalam elszallt.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz meridaharcos #2568 üzenetére
Kapjak be. 20 perce neztem, meg nem volt fent
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Csápájev
őstag
Nekem az új bétával megint látványosan rosszabb lett a kijelző.
nektek tök jó? Senkinek sem érzéketlenebb,mint a korábbi telefonján? -
makjani
csendes tag
Sziasztok! Láttam, hogy elérhető a Studio Lighting. Ez 8.12.27. Bétán működik valahogy? Elvileg Gcam kell hozzá, ( MGC_6.1.021_V2a+ van fent nekem) meg hátsó kamerával kell készíteni portré módban a képet, de nekem nem műxik. Please help!
[ Szerkesztve ]
Nem a részvét, hanem a fontos...
-
Aryon87
félisten
válasz tomboy0013 #2571 üzenetére
OTA-n nekem is megjott, csak a noccsos ertesitesi mod volt regi, ami nemreg szinten megujult. A regebbivel az arcfeloldas nem lehetett beallitani. Remelem a mostanival nem lesz gondom. Majd este megcsinalom, most M20Pro vs Poco kameracsata (aztan mennek a kepek a szerkesztettbe )
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
PioDVD
senior tag
válasz Csápájev #2572 üzenetére
Nem tudom, mire gondolsz, nálam az más (rosszabb), amikor egy nagyot "suhintok" a képernyőn, hogy sokat görgessen. Amúgy más baj nincs, illetve még inkább túl érzékeny, sokszor, mikor app-ot indítanék, jobbra húzást érzékel. Nyilván kicsit jobbra (is) csúszik az ujjam picit.
-
Csápájev
őstag
válasz Graphics #2577 üzenetére
Küldöm vissza 14 napos elállással,majd ők eldöntik. De mivel youtubeon millióan panaszkodnak rá, szerintem ez gyári hiba. Az előző béta rom javított rajta,de nagyon gyenge ez a kijelző. mellé teszem a középkategóriás 2,5 éves Note 3 Se-m és ha a különbséget zongorázni tudnám és lennék Jimi Hendrix.
-
PioDVD
senior tag
válasz tomboy0013 #2582 üzenetére
Láttam asszony telefonján ezt az app ikon melletti értesítést az üzenetetekről, megtetszett, úgyhogy felraktam a fentebb linkelt Poco launchert. Egyszer írta a számokat, többet nem, de ami igazán érdekes, hogy "eltanulta" tőle a miui launcher és ott vannak a kis számok.
Most úgy néz ki a teló, hogy eu stabil (záróképernyőn üzenetek és a 4 hangerő miatt), Button mapper pro (a csörgés állítás miatt), Magisk (az előző app-nak kell), Poco launcher (de miui-ra váltva) és majdnem tökéletes, a kezdőképernyőn felfelé simításra feljövő összes app hiányzik. -
Alonso69
senior tag
Sziasztok.
Egy kis összefoglaló a legutóbbi Globál Béta 18.12.27 telepítéséről.(TWRP-ből)
Az Orange Fox TWRP-t javasolom [link]
Én semmit nem állítottam benne,csak használtam.
Megnyitni a szokásos módon Teló kikapcs.power és hangerö fel egyszerre nyomva tartva.
Bent vagyunk ,ha teljes full wipe ,akkor /törlés/speciális törlés/a belső tárhely és a MicroSD kivételével mind kipipálni/ alul csuszka elhuzni.
Vissza lépünk és az újraindítás menűben a recovery újraíndítása következik.
Ezután a telepítés Rom telepítés kiválasztása,attól fűgg hová van letöltve belső vagy kűlső tárhely,ha ez megvan megint csak alul a csuszka elhuzása.
Befejeződik a telepítés ezútán kell minden ROMtelepítés után közvetlen
L:https://drive.google.com/open?id=1Avb-Y9vV6MYXQnMi5mDzUiukP98-2oBA][link][/L
Én mindig telepítem elvileg van védelem,de ez a bíztos.
Megvagyunk endszer újra índítása.
Root Magisk:[link]
Egyenlőre ennyi ,mert kifútok az időből.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14
-
Alonso69
senior tag
válasz Alonso69 #2584 üzenetére
Ezt kell a ROM telepítések után:[link] ----az előbb le maradt----
Az EU ROM-oknál van OTA felajánlja a letöltést és ADAT vesztés nélkül települ .
A Globál Fejlesztöi legjobb ,ha Full Wipe TWRP-ből van fel telepítve.
A notch kijelzés én a"""" második TWRP""" belépéskor csináltam """ MAGISK, TITANIUM BACKUP .MiGLOBE NOTCH"""" ez lényeg előbb a ROM és a Disable Force ""települ újra indul"",aztán jöhet a többi .
Remélem érthető voltam,ha nem Sorry.Xiaomi 14
-
Alonso69
senior tag
1.A MIUI 10 Global Beta ROM 8.12.27 az utolsó frissítés ebben az évben.
2.MIUI 10 Global Beta ROM 9.1.3 (zárt béta)lesz kibocsátva a MIUI Beta Team tesztelőinek.
3.A jövő héten nem lesz semmilyen publikus frissítés,érthető okokból.
Xiaomi 14
-
F-ECT$
titán
válasz Tomtailor85 #2587 üzenetére
Attól mert 5 embernél nem jelentkezik egy hiba még nem következik hogy a hatodiknál nem fog...
Dive ever, work never.
-
CoolBoy323
nagyúr
Játékok közben az a negyed kör hogy tűntethető el??
-
-
meridaharcos
senior tag
Galéria / megnyitok egy képet / ... (három pont)
Itt nekem az adatok helyett csak üres sorok vannak. Nektek jó ? 8.12.27 global"Nem vagyok senki, űzöm a vadat, Másoknak hajtok, mások hajtanak."
-
Csápájev
őstag
Köszi.
Kiadtak rá egy javítást béta verzióban, úgyhogy csak létezik ez a hiba.
Egyébként korábban videót is tettem fel. [link]
Való igaz,hogy sokat segített,de nem lett az igazi,ráadásul a mostani béta verzióban megint nem elég érzékeny a kijelző
Holnap még elnézek Lurdyba, összemérem az ottani kiállított Pocoval, hátha tényleg csak az enyém hibás.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
na végre sikerült megcsinálni mindent normálisan. Működik az értesítés mutató és az arcfeloldás is. Úgy tűnik mindenképp meg kell egyezniük a verziószámoknak, mert gubanc adódhat. Na de akkor ezt minden héten el kell játszanom, ha új frissítés van?
-
Klaymen
tag
válasz meridaharcos #2592 üzenetére
8.12.27 Global Beta megy rendben.
-
Klaymen
tag
válasz meridaharcos #2596 üzenetére
2.6.2.3
-
bostone
addikt
válasz Csápájev #2593 üzenetére
Valószínű, hogy rossz darabot fogtál ki.
Ez előfordul, amikor az éjszakai műszak lassabban veszi fel az ütemet és a lemaradást be kell hozni: felgyorsítják az ütemet a szalagon, rövidítenek a ciklusidőn. Ilyen esetekben a minőségbiztosítási munkatársat elküldik kávézni, vagy összeverik a wc-ben, miközben lecsomagolják a selejtet.Személy szerint rendkívül érzékeny vagyok a kijelző érzéketlenségre, eddig még nem tapasztaltam a saját mobilomon az általad említett tünetet.
Ahogy legtöbb józan polgártárs, mi is lemondunk volna az f1 nyújtotta előnyökről, ha a hiba a készülékünkben van és visszakérjük a pénzünket.
Ne feledd, ötmilliárd légy nem tévedhet. -
Graphics
Jómunkásember
Feltettem én is a Poco Launcher Bétát.
Végre számmal is ki tudja jelezni az értesítéseket az ikonon. Szuper
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest