Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kano

    nagyúr

    válasz petipetya #32775 üzenetére

    Aki Gránit ügyfél az letöltheti a Play-ből ezt az appot, ami okt. eleje óta tudja a Gránit Pay funkciót. Ami nagyon szuper, mert egy app és egy NFC telefon segítségével fizethetsz érintésmentes fizetést tudó POS terminálon. (Amióta a Citi volt oly kedves és kicserélte egy újra a mobil PayPASS kártyámat, azóta nem működik Spar és MOL POS termináloknál.) Ez nekem hatalmas előny, főleg nyáron, amikor a kisfiaimmal megyünk játszóra és hazafelé eszembe jut, hogy be kellene ugrani vásárolni 1-2 dolgot (és persze nem hoztam magammal pénztárcát, mert nem vásárolni indultunk). Ekkor többnyire a telefonom ott van és ezzel tudok fizetni.
    Viszont ez az app csak úgy működik, ha nincs rootolva a készülék. Ez pedig erősen korlátozza a használható romok és appok számát. Leginkébb a reklámokba fulladtam bele COS-on.
    Na ezért kellett valahogy úgy rootolni, hogy ez az app ne vegye észre. :)

    Andras828
    Nem próbáltam még ezt a romot, de normál használat mellett szinte lehetetlen 8-10h kijelzőidőt elérni. Úgy lehet, hogy minimál fényerőn videózom vagy mondjuk adatot töltök fel felhőbe szintén minimum fényerő mellett, de ez nem életszerű felhasználás.
    Ha kipróbálod, írj!

    [ Szerkesztve ]

    „Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

Új hozzászólás Aktív témák