- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeBe
tag
Felment, a k*cs*g supersu miatt nem indult.
Most viszont, mikor állítanám be a friss androidot, minden kattintás mellé felolvassa az adott funckiót és bekeretezi zöldel, szinte lehetetlen így végig menni a kezdő beállításokon. Hogy tudom ezt kikapcsolni?
-
hedgehog
senior tag
válasz ittakary #30896 üzenetére
ejj, nem vettem észre, hogy a hivatalos oldalra kikerült a cm13 fastboot zip, és csodálkoztam, hogy a frissítés nem akar települni
Viszont lenne egy kérdésem... én elsősorban azért akartam visszajönni cos-ra, mert nem akartam, hogy rootolt legyen a telefon, de ugye a nightly/snapshot az az.
Most viszont, hogy felment a cm-13.0-ZNH0EAS2JK, nálam itt is van Root menüpont a Developer opciókban... a lányom teljesen gyári telefonján (amin még zárt a bootloader, és tegnap kapta az ota cm13-at) meg nincs.
Mi a tuti módszer arra, hogy nekem se legyen?
(a recovery már stock, de a bootloader még nyitott, csak a fenti cm13 ment rá fastboottal, semmi supersu)-- aka p3d3str1an
-
hedgehog
senior tag
-
hedgehog
senior tag
-
Bembee12
aktív tag
válasz ittakary #30906 üzenetére
Igen most került ki, kiváncsi leszek az apk install bug, benne van vagy nincs.
Viszont NEM cm, hanem cos13, ne keverjük össze.[ Szerkesztve ]
Személyesen már nincs alku *** Az hogy láttál belépve az oldalon, az nem jelenti, hogy üzeneteimet is olvasom *** Android without Root is like donut without sugar, it's tasteless *** Nem szeretek telefonon eladni, írj privátot *** Oneplus 8 Pro*** Viber (ejtsd: Vájber) ***Win10=Spyware, csak az LTSC
-
Dɨngodilɇ
csendes tag
válasz Véreshurka #30905 üzenetére
Ez volna a kézenfekvő, de a Telekom annyira bevédte a TV GO-t, hogy ezek egyáltalán nem működnek (mások és saját próbálkozásaim alapján). Sokan nem tudják használni, mert egyik napról a másikra egy frissítéssel rootoltnak érzékeli az érintetlen telefonját... Ha még megy az lehet csak szerencse, de ne nagyon lepődjön meg senki, ha egyszer csak azt is elveszik.
-
janosibaja
őstag
Volt itt egy kis polémia, hogy a 2.8.6.0 TWRP-vel felrakható-e a signed flashable zip cm-13.
Úgy szeretném csinálni, hogy OTG-vel minden wipe, majd USB-ről telepít. Okés a 2.8.6.0 TWRP? -
PuffySite
tag
Sziasztok!
Az mennyire normalis jelenseg, hogy miutan twrp-bol frissitettem CM13.0-ra, most all a bootkepernyon a telo? Cyanogen Mod Ready felirat mar egy jo fel oraja..
-
hedgehog
senior tag
válasz Véreshurka #30905 üzenetére
Ahogy Pamkozd kolléga is írja, a TVGOnak ez nem volt elég sajna. Egy ideig ment a frissítés utáni SuperSU unroot, de egy ideje már az se hatotta meg.
Másrészt asszem az Android Pay se szereti a rootot, és ki akartam próbálni, hogy a Revolut-os kártyámat megeszi-e... (persze aztán kiderült, hogy a custom dpi-vel volt baja, szóval amiatt lehet, hogy maradhatott volna)
Ráadásul én semmire nem használtam a rootot (ki is volt kapcsolva a devmenüben), szóval csak emiatt különféle hackekkel elrejteni csak rosszabb lett volna.
-- aka p3d3str1an
-
RetepNyaraB
veterán
válasz janosibaja #30911 üzenetére
Okés, a cm nem hisztis.
(#30913) hedgehog@ minden telefonom rootolt, sose sírt a gugli miatta![ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
janosibaja
őstag
válasz RetepNyaraB #30914 üzenetére
-
hedgehog
senior tag
válasz RetepNyaraB #30914 üzenetére
Ezt jó tudni, ha egyszer kell valamire a root, akkor nyugodtabban állok vissza CM13ra.
Egyébként más előnye is van a COS-nak a CM-nigthlykkel szemben, pl. a Trusted Face smartlock sose működött cm13 alatt, itt viszont megy. A többi smartlock agent ugyan elvileg működött, de szerintem azok se voltak tökéletesek (pl. az on-body ellenére a villamoshoz sétálva mégis lezáródott a telefon, a locationt meg mindig ellenőriztem, mégse akart a melóban működni stb.)
Egyelőre hiányt se nagyon találok, nincs ugyan pl. Live lockscreen, de az CM13-ban sem volt valami nagy durranás
-- aka p3d3str1an
-
Bembee12
aktív tag
Csináltam egy Zip-et, ami aktiválja a COS13 ZNH0EAS2JK beépített root-ját (TVGO, Android Pay nem megy vele)
Twrp-ből kell felrakni. Fejlesztői beállításokba lesz ott az új menüpont. (Pont mint cm13-nál)
Letöltés: [link]
Használjátok egészséggel[ Szerkesztve ]
Személyesen már nincs alku *** Az hogy láttál belépve az oldalon, az nem jelenti, hogy üzeneteimet is olvasom *** Android without Root is like donut without sugar, it's tasteless *** Nem szeretek telefonon eladni, írj privátot *** Oneplus 8 Pro*** Viber (ejtsd: Vájber) ***Win10=Spyware, csak az LTSC
-
janosibaja
őstag
válasz Bembee12 #30918 üzenetére
Köszi szépen!
Egy láma kérdés: itt csak a Signed fastboot zip-re írják, hogy teljes ROM-ot tartalmaz, a Signed flashable zip-re csak az van, hogy nem írja felül a data partíciót... Azért a Signed flashable zip is teljes ROM, ugye? OTG-vel akarnám fölrakni, vagy az általad készített verziót.
Elnézést a biztos gyagya kérdésért...
-
hyperspace
őstag
válasz janosibaja #30919 üzenetére
Teljes, pakógasd fölfele'
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
janosibaja
őstag
válasz hyperspace #30920 üzenetére
Köszi, csak szétrettegem itt magam, hogy eltolok valamit... Egyik-másik sporttárs álló Cyanogen logokról, meg ciklusba fordult OPO-ról számol be itt... Aggódom.
-
hyperspace
őstag
válasz janosibaja #30921 üzenetére
Van unbrick.
Amúgy nem könnyű elrontani a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
randras_83
addikt
válasz janosibaja #30921 üzenetére
gyakorlatilag olyan mint a nexus...igazán "pronak" kell lenni, hogy tégla legyen...amíg fastboot van, minden van...szoktam mondani, kivéve, ha megdöglik az emmc
https://www.flickr.com/randras83/
-
janosibaja
őstag
válasz randras_83 #30923 üzenetére
Néhányunknak mégis zűr lett. Reménykedem.
-
Roland06
aktív tag
Üdv. all!
Van valakinek az uj COS13 -nál , hogy nem működik megfelelően a proximity sensor???
A beállításoknál a "Véletlen ébresztés megakadályozása" hiába van bekapcsolva semmit nem ér! Ugyan úgy
be tudom kapcsolni dupla koppal vagy bekapcs. -val ha letakarom ..... És még ami idegesítő , hogy beszéd közben is lejön az értesítési sáv (vagy érzékel a kijelző vagy nem működik rendesen a sensor..) és nem tudom egyből lerakni a beszéd végén!!!!
Teszteltem egy sensors test progival és ott viszont hiba nélkül működik! -nem hiszem , hogy fizikailag lenne gond vele -
Lehet erre megoldás? Volt már újra telepítés is és "törlés" is..... -
Bembee12
aktív tag
válasz Roland06 #30925 üzenetére
Igazad van, direkt kipróbáltam, hiába van bekapcsolva a "Véletlen ébresztés megakadályozása", tényleg bekapcsol a kijelző, ha letakarom. Ez cm13-nál nem fordult elő.
Amúgy van Live Lockscreen COS13-ban. Beállítások->Témák ott ahol át tudod állítani a képernyőzár hátterét, ott van 2db live lockscreen is[ Szerkesztve ]
-
Obyboy
addikt
Azt hiszem a Chrome felpörgött egy kicsit. A wifi eltörpül a maga 130%-ával.
Stock COS13. Lehet, hogy a teljes töltés hiánya zavarta meg a stat számlálót?[ Szerkesztve ]
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
kuzma88
tag
Sziasztok.
Visszakérték a telefont, mert jeleztem, hogy GPS használatakor a kijelző, egy csíkban megsárgul.
A szervíz válaszul, egy árajánlatot küldött, hogy cseréli a kijelzőt, meg az alaplapot, 118.000 Ft-ért, vagy vissza küldi javítás nélkül 17.000 Ft-ért, mert szerinte folyadék érte a készüléket, s ez a hibát kiváltó ok, ami persze nem garanciális... A készüléket sosem érte víz vagy egyéb folyadék, mindig nagyon vigyáztam rá...
Ilyenkor tehetek még valamit? Vagy buktam 17.000-et, s visszaküldik a telefont a hibásan? Abszolút elégedett voltam eddig az Oneplus - al, mint telefonnal, de ez a garanciális ügyintézés felháborító...[ Szerkesztve ]
-
kuzma88
tag
válasz randras_83 #30930 üzenetére
Újonnan, márciusban volt egy éves.
-
petipetya
nagyúr
Nem szórakoztam, feltoltam a fastboot zip-et a linux alól. 3-4 perc a rom telepítése, 10 perc az első indulás az appok optimalizálása miatt.
"nincs rá lezsóidő"
-
hyperspace
őstag
Itthon hagytam a telefonom, tetszik ez a merülés [link]
-
Obyboy
addikt
válasz hyperspace #30935 üzenetére
Majd 08.05-én dobj egy képernyőképet légyszi hogy hány százalékon van az aksi...
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz kuzma88 #30929 üzenetére
Az a baj, hogy egyáltalán nem tudod bizonyítani, hogy nem érte víz, viszont nekik kellene. Kérj képet az indikátorról. Egyébként a víz érte nem csak azt jelenti, hogy úsztattad, hanem sajnos páralecsapódást is jelenthet a készülékben. Ha pl télen a mínuszokból bementél a 25 fokba simán lecsapódhatott pára a készülék belsejében. Amit tehetsz az az, hogy kérsz képet róla. Utána pedig megpróbálsz alkudozni velük, ha tényleg elszíneződött az indikátor.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Obyboy
addikt
Most vettem észre, hogy a délutáni meghülyülést spontán restartal orvosolta a rendszer. COS13-ban van valahol event log mint a windowsban?
-
kuzma88
tag
válasz randras_83 #30939 üzenetére
Megírtam nekik, kíváncsi leszek a válaszra. Köszi a tippeket.
-
Obyboy
addikt
Ez teljesen korrekt feltételezés a pára lecsapódásról. Viszont ha tényleg a pára miatt van a hiba akkor az nem user error ebben az esetben gariba kellene javítaniuk. Anno még úgy reklámozták a telefont, hogy a rain drop teszten x percet kibír a készülék, így szerintem a párát is bírnia kellene.
-
-
janosibaja
őstag
Bocs a sok dumáért, de még mindig áll az a k... logo, a MOD READY pulzál és nincs tovább...
Most olvasom, hogy DeBe sporttársnak ugyanez volt, a "supersu" miatt nem indult. Nekem is rootolva volt a teló, most nem rootoltam, csak flasheltem a 13-at. Mi lehet a hiba oka? Mit tegyek, hogy induljon a rendszer?
-
PuffySite
tag
válasz janosibaja #30944 üzenetére
Nekem ugy oldodott meg, hogy megegyszer raflasheltem a romot..
-
Danika256
aktív tag
válasz janosibaja #30944 üzenetére
Újraflashelés után muszáj a supersut újratelepíteni. Még kernel frissítésnél is muszáj, mert belenyúl a boot partícióba! A 2.71-est kell használni!
-
petipetya
nagyúr
Azt a betyár mindenit! Korábban írtam, hogy a Marshallow-ra való átállás után színtelenek lettek a Gmail címkék. Most is így maradt, úgyhogy kíváncsiságból újra színeztem a desktop felületen a címkéket, és láss csodát: azonnal színesek lettek a telón is.
Egyszóval nem tűntek el a színek, csak valahol beragadt valami útközben, amikor az update tracker alapján frissítettem. Lényeg, hogy már jó.
"nincs rá lezsóidő"
-
Obyboy
addikt
válasz Véreshurka #30942 üzenetére
Arra gondoltam én is, hogy esetleg a restartot kiváltó okot/okokat nézném meg. A Logcat-et tegnap feltettem azóta ismerkedünk.
Ezt valamikor régen olvastam egy fórumon, a miért indult újra a készülékem nem látom a logban kérdésre, nagyon frappánsan megfogalmazott válasz:
"Egy csata történetének leírásához kevés a jelenlét és az elhalálozók sorrendje is mellékes. A krónikásnak kell túlélnie, amire jelen szituban esélye sincs. Halála után nem az marad meg az utókornak, amit utoljára látott, hanem az, amit utoljára le tudott írni. A kettő nem ugyanaz."[ Szerkesztve ]
-
janosibaja
őstag
Flashelem innen a signed flashable zipet, de azt írja, no md5 file found...
Most nyomjam a supersu-t rá? Vagy indítsam újra recoverybe előbb?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest