- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
Helen egyre viccesebb:
Hopefully we will learn from past mistakes and provide better support in the future.
Ő reménykedik? Hát a vásárlók erre mit mondjanak?
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
berek21
őstag
Még mindig van 2 db. meghívóm. Egy napig élnek még. 64 gigás mind. Privi vagy e-mail. Húsvétra tökéletes ajándék.
Lancia Delta III eladó!
-
Criton
veterán
Na, gazdagabb lettem egy 64GB-os készülékkel, köszönet ittakary kollégának
-
valsavis
tag
válasz vitezlejszlo #17324 üzenetére
1 teljes töltéssel
kb 43 órát bírt a telefonom13%ban áll jelenleg az aksi
éjszaka repülő módban kb 10% esett, ami idáig 0-1% volt
Deep sleepbe nem is tudott a telefon kerülnicpu wakelock-ban látszik hogy Android System és Google Service folyamatosan ébreszti
gondoltam megvárom cm12-et de azt hiszem ebből reinstall, egyértelműen az android eszi meg az aksimat
cm11 R25-n vagyok
[ Szerkesztve ]
-
valsavis
tag
válasz vitezlejszlo #17409 üzenetére
Köszönöm, 7-es verzióm van G Playből
gyorsan be is állítottam, hamarosan kiderül
-
vitezlejszlo
őstag
Na mivel nem bírom én ezt a stresszt, amit okoz Nektek az, hogy nincs még Lolkabolka, felhívtam a Kondis Pistát, hogy legyen kedves szedje össze a bandáját.
Imigyen nyilatkozott:
It's just as frustrating for us because we are in scramble mode and really want to ship our hard work. Hopefully we'll get the signoff in the next day or two. We'll immediately send the OTA as soon as we get that email Még a végén hoz Nektek a nyúl egy Lollit
-
Roland06
aktív tag
Üdv!
Abban tudna segíteni valaki ,hogy hogyan tudom majd fel rakni az "új" hivatalos lollit a nightly-ra? Előre is Köszönöm
Ha majd ki jön? -persze[ Szerkesztve ]
-
Peet91
aktív tag
válasz Roland06 #17412 üzenetére
Hát mivel a jelenlegi nightly-k, azok sima CM12-k, ezért a CM12S, ami OpO specifikus, nem fog megérkezni rá OTA, ezáltal clean install fog kelleni. Nyilván lesz All-in-one zip, OxygenOS-ből is és CM12S-ből is, szóval sima flash és kész.
Ugyan már, én nem vagyok kötekedős! Csak mindenki más az!
-
Roland06
aktív tag
cm-12.1-20150402-UNOFFICIAL-bacon
Most raktam fel de a "név jegyek alkalmazás leáll" - hibám van. Ötlet? Vagy rom? -
Vagany
őstag
Márhívók:
https://account.oneplus.net/invite/claim/GLZC-SYYP-0ötHX-GháromVX
https://account.oneplus.net/invite/claim/GLötvenhárom-BVZR-0RIB-IOLS-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
Criton
veterán
Facebook Messengeren másnak sem jelennek meg a kapcsolatok fotói?
-
longshadow
csendes tag
Sziasztok! Nemrég kézhez kaptam a telefonomat, elkezdtem belakni és feltettem a CM frissítést és az alkalmazásfrissítéseket is. Ma aktív használat mellett viszont azt tapasztalom hogy a grafikus teljesítmény igencsak szegényes.
Az alkalmazásoknál a görgetés igencsak laggol, és a 3D-s teljesítmény is gyatra. Például a Temple Run 2 annyira laggol hogy már-már élvezhetetlenné teszi. (Gyakran rövid beakadások, és mintha az FPS érték is alacsony lenne.) Ez azért furcsa mert egy 512Mb-os 2 éves telón amúgy ez a játék gond nélkül fut.
A kérdésem arra vonatkozna, hogy tapasztalt-e más is esetleg ilyen problémát, mi okozhatja ezt és van-e valami common workaround ami ezt megoldja, mert ez így kissé lehangoló egy papíron erős specifikációjú telefon esetében.
-
Criton
veterán
válasz longshadow #17420 üzenetére
Én ilyen problémát nem tapasztaltam. 16 vagy 64GB-os a készülék, és honnan van?
-
Danika256
aktív tag
válasz longshadow #17420 üzenetére
Igen, többen is írtunk már erről. Nálam már a 44S is ilyen volt! Fel kell tenned a 33R verziót és minden pöpec lesz. Sajna az újabb gyári verziókban jól elcseszték az optimalizálást és teljesítményt.. Ha jelenleg ki akarod használni a hardvert akkor 33-as vagy régebbi ajánlott.Le is tudod mérni 3DMarkal. Ha jól megy a rendszer kiegyensúlyozott módban 19 ezer pont felett kell kapj! Majd talán a Loli jó lesz, bízzunk benne.
-
longshadow
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
@Criton: 64GB, OnePlus Store-ból. Minden más pöpec rajta csak a fránya lag zavaró. Feltettem egy másik 3D játékot is, Beach Buggy Blitz, de itt is érezhetőek ezek a "mikrolagok", bár nem annyira mint a Temple Run esetében, ott néha konkértan megáll egy tizedmásodpercre. Általánosságban tényleg olyan mint amikor PC-n 25fps-el fut a játék maximum felbontáson. Egyszerűen nem "smooth" és rögtön jön a PC-s reflex hogy na akkor most inkább visszább veszek a grafikán, de ugye ennek itt nincs értelme...
@Danika256: Én is reménykedem benne hogy szoftveresen van gond. Bánom kicsit hogy mindjárt ráfrissítettem a 05Q-re és nem próbáltam ki a korábbival. Egyelőre én is azon az állásponton vagyok hogy megvárom az L-t, addig nem piszkálom, maximum megpróbálok kicsit nyomozgatni hogy más oka lehet-e esetleg.
Majd tolok fel egyébként egy másik telóval felvett képernyővideót amin látható hogy mi a probléma, csak kissé lassú a YT feltöltés A görgetési laghoz még plusz egyéként, hogy weboldalon nincs, de Facebook, Twitter, Insta appban elég erősen jelen van.
-
Danika256
aktív tag
válasz longshadow #17423 üzenetére
Abban biztos lehetsz, hogy a ROM hibája. Cserélgettem eleget, úgyhogy le lett tesztelve, nem kevés időt szenteltem rá. Még a kernel cseréje sem oldja meg teljesen a laggolást sajnos.Azért tűnik lassabbnak minden, mert állandóan ingadozik a teljesítmény.Performance mód valamelyest segít, de abban járatni nem érdemes az akksi miatt sem. Tehát, vagy visszaváltasz 33-asra, vagy kipróbálsz valami CM12 nightlyt, de még vannak benne hibák. Azt írták a többiek, a teljesítménye elég jó, de nagyon merít és bőven van hálózateldobálás is. Én a helyedben egyelőre visszamennék 33-asra, nekem nagyon bevállt. Ha felteszed alá a Boefla kernelét, még jobb!
[ Szerkesztve ]
-
Danika256
aktív tag
válasz Criton #17425 üzenetére
Ja gondoltam, hogy nem mindenkinél jön elő ez a fajta hiba, azért is nincs belőle nagyobb zúgolódás. Ez is kb olyan mint a hálózateldobálásos para, nálam meg az nincs, egyeseknél meg állandóan..De ettől függetlenül mindkettő SW hiba.De mondom nekem a régi ROM-al semmi bajom nincs.
Kíváncsi leszek a CM12S-re, de tuti nem lesz hibátlan. Az O2 alá meg majd sajna nem lehet custom kernelt sem pakolni. Hát kár érte, de azért kíváncsi leszek arra is. Bár a 33as teljesítményét úgy sem lehet túlszárnyalni egyikkel sem, mert maxra ennyit tud a SOC. Talán üzemidőben jobb lesz, reménykedem.. -
Dolphine
addikt
válasz Just_Reboot #17417 üzenetére
Köszönöm, hogy megnézted!
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
FeRkE
őstag
Ma jön az OxygenOS.
-
kcsa
veterán
UPDATE 4/3
Hi all, today we will launch.Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
vitezlejszlo
őstag
Ja, 12 nightlyn sikerult egy olyat fenykepeznem, ami egyik fele mas szinu, mint a masik. Szoval ezt meg nem reszeltek meg...
-
kcsa
veterán
válasz vitezlejszlo #17435 üzenetére
12S jobban érdekel mint a zokszigén. Nem kell most levegő.
-
Oppenheimer
nagyúr
kcsa megelőzött, de ez kicsit más link.
Én nem merem feltenni, biztos merül mint a Titanic.
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
kcsa
veterán
és most megvárom amíg felrakja pártíz ember, és leírják hogy érdemes-e váltani
-
scope2007
addikt
válasz Oppenheimer #17439 üzenetére
mi sós vízben? azt nem hiszem el
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Criton
veterán
Én addig tuti nem rakom fel egyiket sem, míg nem jönnek vissza jelzések. gondolom még se custom kernel se root lehetőség nincs oxygenos alatt, meg ahogy nézem vannak még hibák, na meg elég sok alkalmazasom nem lolli támogatott meg, szóval nekem alapból felejtős meg felrakni.
[ Szerkesztve ]
-
beloadjoker
őstag
OxigenOS
List of known issues:
When printing images, printer service may stop
Cannot hang up a call using headphone controls (intermittent)
OTG can only recognize FAT32 file system
During system update, display of wifi/data notification may be incorrect
During system update, display of version number may be incorrect
Files sometimes crash when uploading files to the cloud
Files may crash when renaming image files
Files does not support multi-select deletesOneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
Criton
veterán
válasz beloadjoker #17443 üzenetére
Vannak még bajok...
-
beloadjoker
őstag
válasz Criton #17444 üzenetére
ahogy látom akadnak marad a jó öreg kitkat
Kicsit off de hátha valakit érint:
Nethunter:
várom már a stabil 12es cmet nagyon mert ez miatt nincs még Lre nethunter...azok a szerencsétlenek is halogatták a bejelentést /egészen Április 1ig/ mert csak megjön már Oneplusra az L hát nem, aztán megint nem... most minden nexusra van már nethunter L alatt Oneplusra meg nincs.. aktív nethunter használóként meg nekem így bármilyen rendszer tabu amíg nem megy rajta a nethunter, szóval marad kitkat, pedig az L csodákra képes, Nexus 5ről váltottam, ott is az Lel szinte egy új telefont kaptunk. /eltoljukmég8hónappalacmet/Egyébként van már CMről valami hír? vagy megint olyan dátumok vannak hogy hozzá lesz csapva még pár hónap?
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
Criton
veterán
válasz beloadjoker #17445 üzenetére
CM12S is készen lett szerintem, csak OnePlus nem engedte meg, hogy az OxygenOS előtt kijöjjön, de ez persze csak az én véleményem. Xposed működik már lolli alatt? Most nem arra a módszerre gondolok, hogy ezt meg azt kell hackelni, hogy menjen......
Valamint aki felrakja az OxygenOS rendszert, milyen lolli fut rajta? 5.0.1 vagy 5.0.2? Mondjuk a kettő között nincs nagy különbség, mert mind a kettő egy bughalmaz
(#17448) vitezlejszlo : Húsvét van, gyerek is van, szerinted nekem most mikor van időm felrakni? Na meg egy igazi férfi nem keresi a kifogásokat Tegnap vettem át egyébként ittakary kollégától a friss és ropogós 64GB-os változtatott, amit egész éjszaka laktam be, most meg új rendszerre tuti nem állok át Egyébként annyira friss volt a bontatlan készülék, hogy már 05Q volt rajta
Egyébként itt látható az xda-s userek véleménye.
[ Szerkesztve ]
-
vitezlejszlo
őstag
válasz Criton #17444 üzenetére
Mivan csajok beijedtetek? Egy igazi férfi nem vár a másikra. Egy igazi férfi letölti, felteszi, ha nem jó akkor meg átmegy CM12 nigtly-ra, ha már úgyis szétkuffantotta a rendszerét.
Legalábbis egy igazi férfi...
Én is tenném fel.. de... nos én várok de csak mert már 180 óránál járok a CM12-vel és a 300-at el kell érni, hogy kiderüljön dobál-e még... de amúgy én lennék az első, aki felteszi.... természetesen... nos... igen... hiszen én egy igazi férfi vagyok. Aki nem vár a másikra.
-
kcsa
veterán
válasz beloadjoker #17443 üzenetére
ha csak ennyi a baja, nekem jó. De nem csak ennyi lesz
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3D nyomtatás
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest