- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criton
veterán
válasz meridaharcos #16402 üzenetére
Pedig ott van rögtön az OP-ban. LINK, itt van a sabermod és linaro változat is, az eredeti viszont itt. A kernelhez való alkalmazás innen letölthető.
Szóltam nekik, mert megtévesztő, aki nem követi a topikot.
[ Szerkesztve ]
-
Roland06
aktív tag
válasz Criton #16403 üzenetére
Üdv.!
Még nagyon új vagyok itt (tegnap lettem One tulaj) és érdekelne az amit írsz csak nem mindet értek. Van értelme most így egyből.... Ezzel kezdenem? Könnyen fel lehet rakni? Mi is ez pontosan? Ez egy másik rom? Recovery-ből tudom simán telepíteni?
Előtte Mi3 volt és azt elég sokat romolhat... Ez is olyan egyszerű? -
M0RGI
őstag
With all of that in mind, here are the official release dates for Android Lollipop on the OnePlus One:
CM 12S: The official OTA update for the OnePlus One will be released on or before March 30, 2015
OxygenOS: The official release of our own Lollipop-based ROM will be available for download on or before March 27, 2015
[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
s3nsitivity
addikt
válasz Roland06 #16411 üzenetére
Kínai vagy globál verziód van?
Kínain color OS fut, globálison CM11S.
CM11S-ből lesz OTA CM12-re.
De az indiai fiaskó miatt a OnePlus csinál saját romot (na meg nem gyártják a CM-es hátlapot se), ez az OxygenOS.Röviden tömören.
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Roland06
aktív tag
És még azt szeretném megkerdezni, hogy normális a gyengébb térerő (előző vagy más telefonokon úgy ott max van) vagy szoftveres bug és lehet javítani?
Előre is köszönöm a segítséget! -
Roland06
aktív tag
válasz s3nsitivity #16412 üzenetére
Kínai van.
-
vitezlejszlo
őstag
Na az RMA-s telefonom tegnap megerkezett ide Bp-re a DHL-hez, de ok ugy gondoltak elviszik vilagot latni, a tracking szerint mar Koppenhagaban van Daniaban Hogy ebbol mi lesz... Telefonom a heten mar tuti nem
-
M0RGI
őstag
válasz s3nsitivity #16410 üzenetére
Sorry!
-
s3nsitivity
addikt
válasz Roland06 #16415 üzenetére
0. hsz-ben:
C) frekvenciatámogatás:
Globális verzió:
GSM: 850, 900, 1800, 1900MHz
WCDMA: Bands: 1/2/4/5/8
LTE: Bands: 1/3/4/7/17/38/40Kínai verzió:
GSM: 850, 900, 1800, 1900MHz
WCDMA: Bands: 1/2/5/8
LTE: Bands: 1/3/7Amúgy előfordulhat, hogy gyengébb a térerő, főleg a kínai verziónál, azzal sajnos nincs mit csinálni, más frekit használ a rádió.
Viszont a GSM az normális, ergo ha only 2G-re állítod melóban akkor 99%, hogy lesz térerő ugyan úgy.
-
Roland06
aktív tag
válasz s3nsitivity #16418 üzenetére
Ez nem valami jó hír! A 0. hsz. - ben az van hogy itthon mindkettő jó... Akkor még sem?
-
s3nsitivity
addikt
válasz Roland06 #16419 üzenetére
" A 0. hsz. - ben az van hogy itthon mindkettő jó... Akkor még sem? "
Miért tán a tiéd nem megy?
Nem kifejezetten EU-s frekire vannak de attól elmennek, néha érezhető gyengülés, valamint ami tényleg hiányosság az a 800-as LTE
-
Roland06
aktív tag
válasz s3nsitivity #16421 üzenetére
Lte nem érdekel mert vodás vagyok.... De a 3g igen ha már szép nagy telefonom van és szeretnék rajta a legtöbb helyen probléma mentesen netezni...
Nagyon tetszik a telo (egy mi3-at cseréltem el) és még így is imádom.... Azt gondoltam, hogy min. van olyan mint a xiaomi vagy is jobb... És szebb is...
De egyenlőre azzal nem volt "sárgás" kijelző vagy térerő probléma... Ezeket próbálom kijavitani (ha lehet). Ezért érdeklődöm annyit.
És most senki ne értsen félre, nem kell az, hogy "akkor minek cserelted le" mert MONDOM NAGYON TETSZIK és szeretném megtartani.! -
s3nsitivity
addikt
válasz Roland06 #16424 üzenetére
Nincs ennek semmi értelme..
Az S3-ba nincs LTE rádió, azért stabil, az OpO azért több mert van benne és épp ezért instabil, a 3G -91 dBm-ig van és próbál felkerülni LTE-re.
Állítsd only 3G-re a telefont és kész, annyit tud, vagy máshol van a rádió mint a xiaomiban vagy érzékenyebb a xiaomiba etc etc, a lényeg, hogy ezzel nem tudsz mit tenni.
-
senior tag
válasz Roland06 #16424 üzenetére
Nekem "kínai" OPO van és semmi baj nincs a térerővel (most megnéztem otthon: -67 dBm). Amúgy hardverileg nincs különbség a globális és a kínai verzió között. Egy kínaira felrakod fastboottal a gyári CM11S-t és máris ugyanazokat frekiket támogatja a telefon mint a globális verzió.
-
Roland06
aktív tag
válasz s3nsitivity #16425 üzenetére
Nem próbál felkerülni lte-re! Nincs is bekapcsolva! Vodánál nincs lte! Írtam! Preferált 3g-re van állítva.
-
s3nsitivity
addikt
" máris ugyanazokat frekiket támogatja a telefon mint a globális verzió. "
Mert egy flash-el megváltozik a rádió?
Hát persze..
Megnyugtatlak nem jönnek ki a kis kínaiak amikor flashelsz valamit és cserélik ki a rádió modult.
Ami kihatással lehet rá az más rádió MODUL, attól az alap támogatás marad, esetlegesen stabilabb lesz mert volt benne valami javítva.
(#16427) Roland06
Erre már inkább nem mondok semmit, neked se próbáljon az ember segíteni.[ Szerkesztve ]
-
mgTerminator
veterán
válasz s3nsitivity #16430 üzenetére
Igen, megváltozik, mert a kínai verzióban csak szoftveresen van letiltva -.-
Nem értem mit izélsz Rolival, ő mondta hogy őt csak a 3G érdekli, de te meg jössz az LTE-vel, mikor ő többször is leírta hogy neki 3G kell...
[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
válasz mgTerminator #16431 üzenetére
ööö... nem.
De arra már régebben rájöttem, hogy neked mindegy mit mond az ember.
[ Szerkesztve ]
-
Roland06
aktív tag
válasz s3nsitivity #16430 üzenetére
Nem értelek! Leirtad, hogy az s3-ban nincs lte (tudom) és hogy az opot kapcsoljam át only 3g - re (tudom)-végig ugy is volt. Le írtam korábban, hogy Vodafone - os vagyok ott pedig nincs 4G halózat! (ezt is tudom és ezert nem is kapcsolom be)
Akkor most nem ertelek, higy mi.... -
mgTerminator
veterán
válasz s3nsitivity #16432 üzenetére
ööö... de...
A chipset tartalmazza a rádió MODULT, és mivel mind a 2 verzióban ugyan az a chipset van, így maradtak a frekvenciák is... Hidd el, nem az ujjamból szoptam ki az infót -
Roland06
aktív tag
válasz mgTerminator #16431 üzenetére
Köszönöm!
Én nem akarok "bántani" senkit csak próbálok.... Infókat szerezni. -
s3nsitivity
addikt
válasz Roland06 #16433 üzenetére
Igen, nem érted, ezért is hagyom inkább.
A dBm sok mindentől függ, mivel a modem LTE képes így maga a dBm magasabb lesz mint a nem LTE képes készülékeken.(#16434) mgTerminator
jéé tényleg nem onnan.. ja de mégis.
[link]A chipsetben mindössze a Cat 4 LTE támogatás található meg.
[ Szerkesztve ]
-
Roland06
aktív tag
válasz mgTerminator #16436 üzenetére
Ok! Az a lényeg hogy egyenlőre hagyom igy "gyárin" és a melóhelyen majd kiderül hogy lesz-e térerő. Ott mar tudom hogy mi meg hol meg mennyi.... És az mérvadó lehet.... Ha nem lesz jo akkor majd nezek másik romot.
-
kcsa
veterán
válasz s3nsitivity #16437 üzenetére
"A dBm sok mindentől függ, mivel a modem LTE képes így maga a dBm magasabb lesz mint a nem LTE képes készülékeken."
Hogy mi?
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
s3nsitivity
addikt
válasz Roland06 #16438 üzenetére
Nagyon gyengének kell lennie ahhoz, hogy ne legyen.
Ha mégis akkor rom és rádió cserével lehet csiszolni a finomságán.De akkora különbség nincs, sőt semmi nincs 2G és 3G-n, mint mondtam ami előfordulhat, hogy máshol van a rádió, esetleg a xiaomiban érzékenyebb volt és azért tűnik gyengébbnek.
(#16439) kcsa
A lényeg, hogy maga a 3G -5 és -91 közé esik, mivel a modem LTE képes és már egy ideje nem szeparált rádiók vannak így maga a dBm értéke nem lesz olyan stabil és minél nagyobbra törekszik.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
Roland06
aktív tag
válasz s3nsitivity #16440 üzenetére
Na. Nekem ennyi elég. Köszönöm! Akkor ha nagyon rossz lenne akkor egy kicsit lehet rajta finomítani rommal.... Ez kellett nekem
-
mgTerminator
veterán
Most hagy ne keressek már egy olyan oldalt ahol meg azt írják hogy szoftveres a tiltás Egyébként ha jól emlékszem akkor az XDA-n srácok tesztelték. Neked nem fura hogy gf kolega is ugyan azt állítja hogy nincs hardveres különbség?
gF, köszi!
[ Szerkesztve ]
-
mgTerminator
veterán
válasz s3nsitivity #16445 üzenetére
Akkor az a hosszú leírás mire jó?
-
kcsa
veterán
-
s3nsitivity
addikt
válasz mgTerminator #16446 üzenetére
Olvasd végig...
Nem csak a topik címeket kell elolvasni.
Csak LTE-ben különböznek és azt sehogy se fogod életre kelteni.
Próbáltam, mindent megpróbáltam mert nálunk a 800-as LTE lenne a leghasználhatóbb. Semmi nem jött össze, a frekik maradtak, finomítani lehetett rajta de az alap frekik nem változtak sose." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
senior tag
válasz s3nsitivity #16445 üzenetére
Nem véletlenül linkeltem 2 topikot...
De akkor idézek a másik topikból:It will theoretically unlock:
GSM: DCS-1800/P-GSM/E-GSM/GSM-850/Railways-900/PCS-1900
WCDMA: Band I to XI
LTE: Band 1, 2, 3, 4,5, 7, 8, 12, 13, 17, 19,20, 21Halkan jegyzem meg a hogy 20-as sávot alapból nem támogatja a telefon..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest