- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Linkin1994
senior tag
Lesz kínában már van béta.A samsung más szintet képvisel jelenleg. A xiaomit inkább ne vegyük ide.Az Op három főverziót ad ezt tartják is azt nem mondták hogy mikor kapod meg csak azt hogy megkapod.
[ Szerkesztve ]
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
Bembee12
aktív tag
válasz Linkin1994 #3051 üzenetére
Indiában Closed Beta van a 12-ből jelenleg
Személyesen már nincs alku *** Az hogy láttál belépve az oldalon, az nem jelenti, hogy üzeneteimet is olvasom *** Android without Root is like donut without sugar, it's tasteless *** Nem szeretek telefonon eladni, írj privátot *** Oneplus 8 Pro*** Viber (ejtsd: Vájber) ***Win10=Spyware, csak az LTSC
-
( V )
veterán
és akkor ez már az új skin / Color OS lesz vagy még az Oxygen?
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
Linkin1994
senior tag
Az új color os codebase alapú a 13-as lesz majd más.Bár én most 10 Pro-n használom és eggyáltalán nem rossz sokkal simább és funkciógazdagabb de ugyanúgy nincsen semmi bloatware és minden is törölhető.
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
Bembee12
aktív tag
A kínai béta letölthető és felrakható a nagyon vállalkozó kedvüeknek is, bár egyáltalán nem ajánlott és én SEMMILYEN felelősséget nem vállalok érte. ColorOS 12.1 béta 7T Pro-hoz hivatalos OTA link: [link]
[ Szerkesztve ]
Személyesen már nincs alku *** Az hogy láttál belépve az oldalon, az nem jelenti, hogy üzeneteimet is olvasom *** Android without Root is like donut without sugar, it's tasteless *** Nem szeretek telefonon eladni, írj privátot *** Oneplus 8 Pro*** Viber (ejtsd: Vájber) ***Win10=Spyware, csak az LTSC
-
Winner_hun
titán
Ma sikerült a tárcsázóval megint kiütni a telefont. Bluetoothon keresztül beszéltem, majd a következő hívást elindítottam, de kikapcsoltam az autórádiót, amihez csatlakozva volt. A hívás felépítése ezzel megszakadt, amit 2x-es app crash, majd a telefon újraindítása követett. Az újraindulás 40(!) percig tartott, addig csak az animáció tekert.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Shyciii
veterán
Ki milyen teljesen lefedő üvegfóliát ajánl? Kipróbáltam a media marktban ezt a clearplexet ami típus alapján méretpontos fóliát vagy ki, de a lekerekített szélek se stimmelnek teljesen, de a legdurvább, hogy a telefon alsó részéből is hiányzik 1,5mm, pedig ugye az sík...szal és így lókukit sem ér.
-
ilyr
tag
Nem tudja valaki, hogy szervizeltetés esetén hol lehet megnézni mit csináltak a telefonnal? Adtam fel service requestet hogy legyen akksi cserélve a telóba, meg a kamerát szerettem volna ellenőriztetni, ugyanis az összes képnél a bal felső sarok homályos (lencsetakaró üveg tisztítása után is). Hétfőn elvitték a telót és mivel nem a OnePlus-tól vettem, hanem boltból, ezért vártam is, hogy küldjék az árajánlatot, de semmi ilyen nem jött, helyette a telefon érkezik vissza holnap. Míg annak örülök, hogy még a héten visszakapom, aggódok, hogy nem csináltak vele semmit se...
-
ilyr
tag
Hát e-mailben két linket kaptam eddig:
- A OnePlus oldalon a saját accountom alatt a "Find My Service Requests" listát, itt nincsenek részletek a javítást illetően
- A https://oneplus.ctdi.pl/ linket, ahol szintén csak nagy vonalakban van, hogy mikor került szervízbe, mikor ment tovább a quality controllhoz és mikor küldték vissza. Semmi az elvégzett munkáról...Na mindegy, remélhetőleg pár órán belül kiderül mi lett vele.
-
ilyr
tag
Na azt hiszem nem lehet egy rossz szavam se mert ahhoz képest, hogy nem a OnePlus-tól vettem a telót (magyar áruház webshopjából), szó nélkül kicserélték benne az akksit és a kamerát is, mindezt úgy, hogy mind a képernyőn, mind a hátlapon érintetlen maradt a ClearPlex fólia... Azért az egyetlen negatívum az UPS-t illeti, mivel kaptam tőlük csütörtökön levelet, hogy másnap nap végéig szállítják a telót, majd amikor 17:30 körül felhívtam az ügyfélszolgálatukat, akkor mondta a hülgy, hogy a csomag még Ausztriában van, csak hétfői szállítás lesz (miközben a tracking még mindig pénteki kézbesítést mutatott)...
-
Shyciii
veterán
Hogy lehet megnézni, hogy ha akksi cserére leadok egy szervízkérelmet, akkor azt ingyen fogják elvégezni mert mondjuk garis még, vagy pébzt fognak kérni? Mert csak akkor küldeném el nekik, hogy ha gariban megcsinálják még.
-
MobilGuru33
tag
Sziasztok !
Esetleg valakinek van elfekvőben Hydrogél fólia illetve szilikon tok? Nem találok egy normális oldalt sem ahol mind a kettőt megudnám egyszerre rendelni nem horror áron.
-
ilyr
tag
válasz MobilGuru33 #3068 üzenetére
AliExpress?
-
ilyr
tag
válasz MobilGuru33 #3070 üzenetére
Hát ha nem szeretsz sokáig várni és sokat fizetni se, akkor úgy tűnik nem lesz szilikon tokod...
-
Drag77
senior tag
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy garancia idő alatt mikor cserélnek aksit? Diagnosztika 79% osnak mutatja.
Köszönöm
http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,
-
MobilGuru33
tag
Sziasztok !
Valaki már használ gyári android 12-t? nekem még nem jött a frissítés . Érdemes egyáltalán várni?
-
Bembee12
aktív tag
válasz MobilGuru33 #3074 üzenetére
Van már gyári global 12 rom?
-
HREH
senior tag
Sziasztok!
Nektek Android 10 vagy 11 fut a telefonon?
Eddig 10 volt, de most visszajött a szervízből, és gondolkodnék a 11-re váltáson, főleg hogy van rá normális root.
Bármilyen hátránya van a 11-nek a 10-hez képest?"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
Albigator
őstag
Szia!
Android 11 már egy ideje, OOS 11.06.01. Root nélkül eddig.
10-hez képest a jó kis EQ Dolby Atmos ami bukó sajna.
-
HREH
senior tag
válasz Albigator #3078 üzenetére
Köszi, felraktam én is, engem eddig az Immersive Mode hiánya zavar nagyon, meg akárhogy rejtem el, a Raiffeisen app nem megy, de az összes többi, ami háklis a root-ra, azok hide után mennek szépen.
"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
giroud199
senior tag
Sziasztok, tudom ,hogy nem a sima 7pro fórum ,de hátha... kap a 7pro is 12-es frissítést?
>>iPhoneX&SamsungS21<<
-
giroud199
senior tag
válasz Linkin1994 #3081 üzenetére
Köszi ,bár ahogy olvasom ,ahol kaptak már csak a szenvedés van vele ,és mindenki menekül vissza 11-re
Nekem egyedül a bal oldali google kereső hiányzik>>iPhoneX&SamsungS21<<
-
zita79
csendes tag
Sziasztok!
Gyári átlátszó szilikon tokot keresnék... De megnézek bármilyen más tokot is ... -
Bembee12
aktív tag
Kijött az újabb stabil rom, még 11 alapú. (11.0.8.1).
Gondolom a 12 closed beta nemsokára open beta lesz.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Sziasztok.!
Pixel experiens plus rommal használtam a 7t pro-mat.
De most eladásra került a sor és szeretném gyárira visszaállítani.
Letöltöttem innen [link] a legfrissebb global romot és fel is tettem pc vel.
De mikor zárom a bootloader, akkor nem kapcsol be és aszem olyasmit írt, hogy nem hivatalos. Újra nyitnom kellett a bootloadert, hogy bekapcsoljon.
Mi lehet a gond..Realme GT 6T Eladó..!!!
-
xTech
tag
válasz Elit3Zotya #3094 üzenetére
Én a helyedben a hivatalos, legfrissebb ROM-mal próbálkoznék: [link]
-
addikt
-
xTech
tag
válasz Elit3Zotya #3096 üzenetére
EU.
Ha global ROM-ra van szükséged, akkor görgess le az oldal aljára, katt a "Magyarország ( Magyar / EUR )"-ra, majd válaszd pl. az USA-t. Ezután le tudod tölteni a global ROM-ot is. -
ilyr
tag
válasz Elit3Zotya #3096 üzenetére
Legegyszerűbben azzal jársz ha az Unbrick Tool-al visszaállítod OOS 10-re. Az mindent visszarak alapállapotba...
-
addikt
-
Albigator
őstag
Sziasztok!
Ti hogy vagytok megelégedve üzemidővel mostanság?
Én kb 0.5-1 napot bírok ki max, kb 4 óra SOT-okkal.
Mikor legutóbb 5 óra jött össze, akkor 10 órát üzemelt a telefon.
Felállás:
-Stabil OOS 11.0.6.1.
-2 SIM (Digi, Telekom)
- FHD+ Auto 90 Hz
-Akksi állapota 89% (egészséges)Gari idő is most járt le, de 89%-al amúgy se lehetett volna visszaküldeni szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest