- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
avengear
kezdő
OB2 alatt működik nektek az új chat buborékok funkció?
Nekem már OB1-be se működött, de annyira, hogy a fb messenger sem hajlandó buborékba ugrani.
-
BenHans
addikt
Nekem ez segített anno, plusz minden engedélyt megadtam pár alkalmazásnak és kivettem optimalizálás alól.
Ez az AI elég okos, 2 hétig csak reggel 8-8:30 fele foglalkoztam messengerrel, megjegyezte, majd utána már tartósan háromnegyed 5kor keltem és 8-ig nem kaptam meg a messenger üzeneteket. Jó arc, lelki társam, soha nem tudtam korán kelni úgy, hogy aktív is legyek.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
zoleeno1
veterán
Nem tudtok valami alkalmazást, ami ki-be tudja kapcsolni az aod-ot, pl a főkepernyőre kitett kapcsolóval? Iszonyatosan szivja az akksit, nem tudom mit fejlesztettek ezen évekig... Kb bármelyik 3rd app tudja ezt a szintet playből, pont ez a baj velük, hogy zabalnak...
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
veterán
válasz zoleeno1 #2559 üzenetére
Az mondjuk senkit nem zavar, hogy az elejétől kezdve azt kommunikálják, hogy az extra fogyasztás miatt nem volt eddig AoD? Értem én, hogy más gyártók megoldják, de jó eséllyel ott hardverben is van ehhez valami előkészítés. Volt is erről szó, a Samsung talán külön chipet tett ezért a kijelző mellé. Gondolom, az idei széria már nem fog merülni ettől.
-
törölt tag
Érdekes 8T-n kb észre sem lehet venni az aod fogyasztását pedig reggeltől estig megy.
Timer: Azt kommunikálták annó hogy addig nem lesz aod amíg egy bizonyos határ alá nem tudják csökkenteni a fogyasztását.[ Szerkesztve ]
-
Indian74
senior tag
Nos ki tudna nekem segiteni hogy andriod 10 -re visszaállni hogyan lehet??
Köszönöm elöre is[ Szerkesztve ]
NAGYPAPA
-
-
tomp
félisten
Google Fitnesz app nálam teljesen meghalt. Nem számolja a lépést. Napok óta fix 0-n áll. Nálatok megy?
-
avengear
kezdő
Ki mit használ a fájlok pc-re mentésére?
Csináltam a oneplus switch appal egy biztonsági mentést, próbáltam átrakni a gépre usb-n, de mindig megáll az átvititel és kurva lassú is. Gondolom azért, mert 66 Gb a backup.
Próbáltam a képeket, videókat külön átmásolni, de még ezek így is akkorák, hogy kb. fél nap mire átmásooná, ha nem szakadna meg.
Wifin való fájlátküldére ki mit használ? Egyáltalán jobb opció?
Az ok az, hogy gyalulnám a telót, mert egyre több minden nem működik az OB2 telepítés után, már az email értesítések is esetlegesek.
Köszi!
-
ilyr
tag
válasz avengear #2572 üzenetére
Syncthing. Amikor töltőn van a teló és WIFI-re csatlakozva, akkor automatikusan átküldi PC-re az új fájlokat. Kicsit körülményes lehet a beállítása ha először találkozik vele az ember, de amúgy szerintem roppant kényelmes. Arra érdemes figyelni, hogy ha beállítottad a szinkronizálást, PC-n az Advanced menüben az adott eszköznél érdemes az "Ignore Delete" funkciót kiszedni, mert ha az nincs bekapcsolva, akkor minden amit törölsz telóról, törlődik a PC-ről is...
-
Indian74
senior tag
Sziasztok! Hol lehet beállítani azt hogy a lezárjon a telefon két koppintásra?
NAGYPAPA
-
devil8012
csendes tag
Sziasztok!
Sokat játszom Asphalt 9-el (3-4 óra/nap).
QHD+ 90Hz HQ 60fps + Momentum 2 TW.
OOS 10 OB alatt 42C° volt a mért legnagyobb hőmérséklet.
OOS 11 OB alatt ez 44C°.
2 napja viszont úgy játszottam, hogy a gyári töltőn volt a telefon. Ez esetben a mért hőmérséklet 40C° volt.
Tehát játszottam meg a telefon is töltött mégse melegedett annyira fel mint töltés nélkül. Miért?
A telefon egy OP 7T Pro McLaren.
A válaszokat előre is köszönöm!Oneplus 7T Pro McLaren Edition
-
devil8012
csendes tag
Szia!
Köszönöm, én is erre gondoltam de annyira minimális a különbség az akkus meg a töltős teljesítmény között, hogy inkább megkérdeztem. single shot tesztben van olyan, ahol töltős üzemmódban jobb értéket produkált a telefon.
Ezek alapján inkább játszok úgy, hogy töltőn van a teló :DOneplus 7T Pro McLaren Edition
-
Galahed
senior tag
A Béta 3 alatt működik már a gyári sms küldő?
-
tomp
félisten
Eddig én is a Google Üzenet appot használtam de sűrűn szívta az akksit így aztán töröltem. Arra a pár sms-re amit fogadok jó a gyári is. :)
-
zoleeno1
veterán
Béta 3 alatt, ha töltőre dugom nagyon hangos a jelzés, ráadásul néhány masodperc múlva újra jelez... Ezen lehet állítani valahol?
Honor Magic5 Pro
-
PartyShan
aktív tag
Én ennek örülök, mert az előző nekem halk volt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest