- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz DonDragonka #7876 üzenetére
Mondjuk az is durva, hogy még a OnePlus is behazudja a 9H keménységet (mint minden TG gyártó), ami nyilvánvalóan nem lehet. A legkeményebb TG-k is max olyan 6H körül vannak, mint a GG4.
(#7894) k810: bár ez offtopik itt, de nem. A Mi Band a kar mozgása alapján méri az alvást. A legelső Mi Band változatokban nem is volt pulzusmérő, mégis gyönyörűen mérte az alvásom.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
pècsimunkás
addikt
válasz brainticket #7882 üzenetére
Nem ! A telefont összehasonlítottam a tesóm Lumiájával , mindenhol olyan tèrerőt mutattak . Tehát a telefon jó , csak a Coolpadnak volt erősebb az antennája , ezè inkább átlagosnak mondható .
Bodrik - volt topicgazda - is összehasonlította az S7edgèvel ő is azt mondta - írta ,h a Samsungnak jobb a tèrereje .Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
cd334
tag
válasz lostprophet #7890 üzenetére
-
derrik
őstag
Sziasztok!
Az miért van hogy az akkumulátor statisztika szerint be van a wifi kapcsolva szerintem meg nincs.
Valamint egy időjárás óra widgetre lenne szükségem mert ezen nem frissül a pontos idő -
Tibko8
senior tag
WIFI-re a megoldás a összefoglalóban van leírás. Android 6.0 'hibája".
[ Szerkesztve ]
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Rick4
félisten
Most nézem, hogy ezt a két wifis dolgot én régebben kikapcsoltam, nem is volt gondom, és tuti nem én kapcsoltam vissza, de most mindkettő be volt kapcsolva. Az erősebb akksi merülés tuti emiatt van, lehet, hogy valamelyik frissítés állította át kapcsolót? Na majd most kiderül.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
vitezlejszlo
őstag
No akit kicsit erdekel, itt kovetheti a CM14 esemenyeit:
-
Macika66
őstag
válasz randras_83 #7873 üzenetére
Nincs MÉG autós töltőm, de ha veszek, akkor CSAK olyat szeretnék, ami tudja a Dash Charge-t.
-
Macika66
őstag
Valószínűleg ez az első 6.x-es mobilod, a 6.x Android alatt (ez nem a OP hibája!) elég keményen megy a nem gyári progik kilövése.
Ébresztőből (aminek a hibázása súlyos gondokat okozhat) érdemes a gyárit használni. Ebben a műfajban nem nagyon lehet mást kitalálni: alszol -> jelez -> felkelsz... -
Dave9009
csendes tag
Én évek óta a Sleep as Android-ot használom ébresztésre, egyik telefonon se volt gondom vele.
-
Potrien
senior tag
válasz PowerBuldog #7887 üzenetére
Nekem viszont megnőtt kissé az akku idő az új rommal.
Nem lehet,hogy valami más van a telefonoddal? -
-
Scooter74
őstag
Na srácok egy életem egy halálom ma rendeltem egy black aprikot tokot a telefonra.
Igaz van egy nilkin tokom de erre régóta fáj a fogam.Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
xenom0rph
őstag
Arról vannak hírek, hogy 12-től milyen módon fog működni a rendelés? Akkor már 100%, hogy lesz raktáron - kiegészítők is? És tartani tudják a 3-7 nap szállítást, vagy mindenki megfogja őket rohamozni és akkor baszhatjuk megint
halahala
-
pècsimunkás
addikt
Valaki használ esetleg cipzáros neoprén tokot ? Ha igen milyet ? Ha vlaki tudna egy ebayes linket megköszönném !
Kb 2-3 hete volt , hogy valaki rakott egy ebayes ,1 eurós OTG kábel linket . Na ,ma megjött nekem is , kipróbáltam ,működik szépen .Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
thomasvold
őstag
válasz xenom0rph #7926 üzenetére
Az még soha nem merült fel bennetek, hogy 12.-étől a megnövekedett keresletre való tekintettel 125 ezer ft helyett 140 ezer ft lesz az új induló ár ...
(#7929) sky11 : Igaz nekem nem cipzáros, de neoprén tokom van, 500 ft volt ebay-en.
(#7931) Carvus : Csak vicc volt, de hidd el, annyiért is megvennék az emberek...
[ Szerkesztve ]
-
Carvus
senior tag
-
Macika66
őstag
válasz thomasvold #7930 üzenetére
12.-étől a megnövekedett keresletre való tekintettel 125 ezer ft helyett 140 ezer ft lesz az új induló ár ...
Nem hiszem, eddig is tudták, hogy mennyire beletaláltak az árral, valamint eddig sem emeltek a korábbi 3 típusnál sem árat.
Azon kívül pedig semmivel nem kisebb haszonnal dolgoznak, mint pl. a Samsung. -
pècsimunkás
addikt
válasz thomasvold #7930 üzenetére
Nem baj ,ha nem cipzáros végül is ... Linket adnál esetleg ?
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
thomasvold
őstag
válasz pècsimunkás #7935 üzenetére
Parancsolj: Neoprene tok Tökéletesen passzol a telefonunkhoz. A Plus-t válaszd, ha rendeled.
[ Szerkesztve ]
-
silvergod
őstag
eddig a Power Toggles-t használtam a különböző funkciók gyors elérésére a képernyőről..viszont most nem tudom kapcsolni a mobilnetet be/ki a widgeten,mert az adathasználatot nyitja meg,ahelyett hogy kapcsolná..
ki mivel oldja meg ezt? vagy mindenki lehúzza a "redőnyt" és onnan kapcsoljátok?Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
Rick4
félisten
válasz silvergod #7937 üzenetére
Power togglesnél a fel- le nyíl volt eddig az adatkapcsoló, de a OP3-ra nem kell csak a 3G-4G kapcsoló, rányomsz, és felül a mobil adatátvitel csúszkát elhúzod jobbra. Nekem is furcsa volt, de legalább egy gombbal kevesebb.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
xenom0rph
őstag
-
pècsimunkás
addikt
válasz thomasvold #7936 üzenetére
Köszi szépen !
Rendelek mindjárt kettőt . Ma vettem egy külső vinyót , azè lesz a második .Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Macika66
őstag
-
Macika66
őstag
válasz thomasvold #7936 üzenetére
Ez még jobb, ebből kicsúszni sem tud.
A Note4-et kell választani méretben, a színt meg....ami van...fekete épp nincs... -
Potrien
senior tag
válasz randras_83 #7932 üzenetére
Bamboo és carbon tokom is van ,én ez utóbbit nagyon szeretem, mivel tapadós érdekes a felülete.
Mindkettő nagyon minőségi amúgy. -
jaysee13
tag
Aki nem a gyári óra alkalmazást használja, és gondja van, esetleg próbálja meg a következőt: beállítások - alkalmazások - fogaskerék jobb fent - akkumulátor optimalizálás - legördülő menü - összes alkalmazás - óra kiválaszt - ne legyen optimalizálva.
Ez azoknak is ajánlott, akinél nem frissül a widget, mielőtt újat kerestek, próbáljátok ki ezt. -
old Alex
csendes tag
válasz vitezlejszlo #2610 üzenetére
Bocs, hol találom a gépen az iránytűt? Csak appal sikerült eddig.
-
thomasvold
őstag
válasz pècsimunkás #7941 üzenetére
Szívesen
(#7943) Macika66: Igen, ez is egész jó...
-
Tybee000
aktív tag
Nagyon vicces ahogy más topikokban szidják a OnePlus 3 topik embereit, hogy miért trollkodnak oda (legutóbb a Honor 8-ban) de ha egyszer ez a teló a legjobb ár érték arányú jelenleg, akkor jogos hogy ezzel hasonlítják össze az emberek
Szerintem amint lehet rendelni veszek én is egyet. Egy megviselt Xperia SP-t fog leváltani.
[ Szerkesztve ]
-
zoltan6
őstag
olyan tokot nem tudtok véletlenül ami teljesen zárt? nagyon koszos,poros helyen dolgozom,most zokniban van,de azt meg olyan kukás elővenni akárhol is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen processzort vegyek?
- Politika
- Trump vagy Harris
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Robotporszívók
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest